Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠLA JSEM KLID A MOCNOU OCHRANU ANDĚLŮ

12. 4. 2010

ObrazekMilá Kytičko,
byla jsem na tvém semináři v Růžové orchideji 13. března t.r.- jen pro malou připomínku (třeba aby sis mě vybavila ) potvrdila jsi mi přítomnost mé nádherné světelné bytosti (podle tebe anděl, který je se mnou pravděpodobně od narození) a taky jsi říkala, že mám kolem srdce hezkou růžovou auru.
Dostala jsem od tebe zasvěcení, a to v době, kdy jsem byla "na rozcestí" seknout s prací u buzerujícího šéfa, který sice dobře platí, ale chrlí na nás dnes a denně samá negativa a "shazuje" na své zaměstnance veškerou zlobu a nespokojenost své duše. Mám i podezření, že nás soustavným ponižováním "vysává". Ten člověk je obrovský pracant (ale je na něm vidět i velká únava z přemáhání) , je i velmi silná osobnost s notnou dávkou energie, ale když ji proti komukoliv otočí je ti rázem nanic. Bodne tě v solaru, následně jsi vysátá- bez energie, s probrečeným víkendem a samovolným shazováním kil. Byla jsem už ve fázi, že to nemusím snášet, a je jen má volba jestli budu trpět nebo půjdu do změny zaměstnání s nejistým výsledkem.
                                                               

ObrazekA teď co se se mnou děje po zasvěcení. Andělé mi prostřednictvím tebe vzkázali (mj.) že mi napravují podkopanou sebedůvěru.
To podkopání vzniklo tam, v práci, já to vím. K tomu jsem přidala já vizualizaci "zrcadlového válce" ,jak jsi říkala, a každé ráno ho na sebe "navlíkám" a prosím anděly ať je den hezký a bez těch energetických likvidačních "bomb".


A víš, co se děje teď ? Jednak šéf částečně zmírnil gradaci (prosím i jeho anděly), ale.....i když to znovu vystupňuje do obvyklé polohy *****po mě to "stékááááá". Mí kolegové jsou po buzeraci v obvyklém stavu "zdrclí, špatní,dočasně odrovnaní" a já....NIC. Ty zlostné výtky se ke mě nedostanou. Žádná kudla v solaru, nic. Už jsem se vyjádřila, že to po mě stéká (mám i takový pocit, ale sama jsem si tuto vizualizaci nedala a nevymyslela). Jeho slova s cílem ublížit a vybít poslouchám jako věty typu "došel cukr". Mám tam clonu. A tu mi dělají, dávají a darují andělé. Trošku se bojím takto konstatovat (my nemáme právo hodnotit nebo vesmír pošle zkoušku) ale já prosííím vesmírku- toto není chvástavé hodnocení, že jsem nějak dosáhla s anděly vnitřního klidu. Je to sdělení pro Kytičku aby měla zpětnou vazbu. A vám andělé upřímně a z celého srdce DĚKUJI. Slovy se nedá vyjádřit ta úleva pro mě-malého pozemšťana.


ObrazekDostala jsem velký dar...vnitřní klid. Cítím nejen klid v duši, ale taky více energie. Jen něco se vytratilo.
Před zasvěcením jsem cítila i toho svého anděla strážného, co je pořád se mnou. Věděla jsem, kdy je za mnou, věděla jsem když si přisedl do auta, cítila jsem jeho energetickou a psychickou pomoc-hřejivé teplo v solaru. A teď...nevím, necítím. Neodešel ? To bych nechtěla. Je pro mě cenný a vzácný. A chybí mi "spojení" s ním. Nepokazilo se něco ?
 
Děkuji za odpověď a už raději nebudu psát. Dovedu si představit tu velkou spoustu korespondence, kterou dostáváš.
S láskou k tobě, vesmíru a energii MIGURAJ
Hana

Obrazek

 ObrazekMilá Hanko,

 

Opravdu jsem na první pohled na semináři ve Valašském Meziříčí, kde probíhal masérský kurz, viděla u Tebe zvláštní světlo. Vím, že takové vysoké vibrace může mít jedině bytost čistá, světelná, milující a andělská.
Zasvěcení u Tebe probíhalo v klidu a tichosti, žádná bouřlivá reakce, žádná viditelná bolest. O vyspělosti Tvé duše nemůže být pochyb. Myslím, že jsem Ti také sdělila, že přítomnost světelné bytosti u Tebe má svůj důvod, jak ostatně všechno, co se kolem nás děje. Není to jen tak pro nic za nic, že je ta andělská bytost právě u Tebe.
 
Určitě je to spojeno s úkoly, které na Tebe čekají a s Tvojí duchovní cestou, která je
pro Tebe připravena a na kterou máš vykročit.
Vnitřní klid je Haničko znamením zvyšování vibrací. Opravdoví mistři cítí klid pokoj, harmonii a nic, vůbec nic je nedokáže z tohoto klidu vyvést.
Ach jo, jak moc nám je tento stav někdy vzdálený. Proto mám nesmírnou radost, že právě přijetí archandělské energie Miguraj toto umožňuje.
Tolik lidiček mi denně píše a popisuje tyto pocity klidu, které tak nutně potřebujeme, abychom zvládli sílící tlak dnešní doby.
 

Klid, mír, porozumění, zastavení a zpomalení, to NUTNĚ potřebujeme. Jsme neustále bičování nedostatkem času, nedostatkem lásky, nedostatkem financí, jistoty, ocenění a přitom je toho všeho hojnost, jen správně pochopit duchovní zákony a nezatěžovat neustále svojí karmu negativy, které nás spalují a ženou do unáhlených špatných rozhodnutí.

Obrazek Drahá Hanko, přeji Ti, abys pokračovala po Této NOVÉ cestě klidu, lásky, duchovního vzestupu  a pod mocnou ochranou andělů neustále kráčej dál.

Neboj se, že Tvůj mocný ochránce někam odešel, to se jen  Tvé vibrace teď natolik zvýšily, že jste se stali ještě více součástí jeden druhého a tak už nevnímáš tolik jeho energie. Ale je stále u Tebe a jeho světlo, se stalo i Tvým světlem. 

Ať na Tvé cestě svítí světlo, které je nejvyšším stupněm poznání. Boží světlo, které je tu pro všechny bez rozdílu. Bohužel se často ženeme úplně jiným směrem a tak v dálce vidíme jen malý záblesk, malinkou jiskřičku naděje.

  Otevřeme svá srdce a nechejme toto světlo prostoupit celou naší bytost, prosme o toto napojení na Stvořitele – pak nalezneme cestu i pokojné srdce, pak se všechno zpomalí, ztichne a my znovu nalezneme klid. Bez přítomnosti Boží lásky, se to ale nikdy nestane.   

Objímám Tě Hanko.
S láskou Kytička

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro Hanku

(Lenka, 14. 4. 2010 8:01)

Já anděly vnímám někdy více, někdy méně, myslím, že to záleží i na rozpoložení naší mysli. Určitě jsou ale stále u nás.
Posílám všem krásné pozdravení a přání hezkého dne.
Lenka

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3246553
Měsíc: 17031
Den: 822