Jdi na obsah Jdi na menu

MÁTE NĚJAKÝ SYMBOL VLOŽENÝ V AUŘE

 
 
kokule-1.gifMilá Kytičko,
Musím Ti sdělit velmi zajímavou věc. Již delší dobu jezdím k jednomu známému léčiteli, který mi pomáhá řešit můj dlouhodobý zdravotní problém. Vím, že jedna z nejhlavnějších příčin mých zdravotních potíží je má přepracovanost a hlavně nedořešený vztah s exmanželem, který se samozřejmě snažím řešit. A tak je to tak trochu začarovaný kruh, ve kterém se pohybuji.
 
Začala jsem proto na svém zdraví intenzivně pracovat a hledala jsem na různých stranách pomoc. Tento pán mi připadal moudrý a dával mi velmi užitečné rady, co a jak mám dělat a jaké bylinky pít.
Když jsem u něj absolvovala poslední návštěvu, prohlédl mne, nakreslil obrázek a překvapeně se na mně podíval. ¨
 
„ Vy máte nějaký symbol vložený ve své auře ?“ Řekl najednou ten muž., Nejdřív jsem této větě nerozuměla a nechápavě jsem čekala, na další vysvětlení.
 
Jste mladá duše, ale posunujete se rychle výš, ve Vaší auře máte zakódovány symboly, které jsou silné a pomáhají Vám. Je to nějaká vyšší energie.
 
 
Ještě když jsem odjížděla domů, tak mi tato věta zněla v hlavě. Pak mi to Kytičko všechno nějak sepnulo a já jsem dostala nápad. Přeposlala jsem symboly energie Miguraj tomu léčiteli a on mi odpověděl, že to je přesně ten symbol, který na mé auře viděl. Konkrétně symbol I. stupně. Moc mně to potěšilo, já jsem první stupeň Miguraj přijímala před dvěma lety.
Netušila jsem, že je možné, to až takto poznat, jen z pohledu na auru člověka.
Jen jsem se chtěla podělit o tuto zkušenost.
Moc Tě Kytičko objímám a přeji hezký den.
 
Marta
 

linkams---holubička.gif

 
víla-nádherná.jpgMilá Marto,
Po zasvěcení do energie Miguraj jsou změny na astrálním těle viditelné, nejen speciálními přistroji, ale dokáží je zaznamenat i lidé, kteří mají schopnost vidět auru, nebo automatickou kresbou auru nakreslit. To již mnoho lidiček zaznamenalo.
 
Tento otisk je trvalý a vím, že je to symbol, který ochraňuje a odpuzuje negativní energii. Proto se pak cítíme silnější a odolnější a samozřejmě i vyrovnanější.
Symbol druhého stupně pracuje s karmou a s pročištěním karmických uzlů.
Třetí stupeň otevírá duši nejsilnějším vyšším vibracím a schopnostem léčit a vnímat signály
z jemnohmotného světa.   
 
Symbol I. stupeň

symbol-1-stupeň.JPG

 

SYMBOL II. STUPEŇ

 

 

symbol-2-stupeň.JPG

Děkuji Ti za Tvou informaci, jistě bude všem ostatním povzbuzením.

S láskou Kytička

 

MS-link-srdíčko

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Poděkování

(Romana, 7. 10. 2010 22:15)

Milá Kytičko,

to je úžasné :o) . Procházím nyní velmi těžkým obdobím a lékaři nechápou, jak jej zvládám, kde beru tu sílu, výdrž a odolnost. Tak teď už to vím :o). Moc děkuji i za děti Kytičko.

Romana

Uvolnění

(Martina, 7. 10. 2010 10:58)

Po prvním stupni jsem cítila uvolnění, pak následoval druhý a to už byl daleko silnější proud energie. Co se týká směru spirály, záleží z jakého úhlu se koukneš.

jen názor

(Pavel, 7. 10. 2010 10:37)

Stejně jako se mění proud energie v čakrách na levou a pravou stranu, tak nesouhlasím z názorem,že levotočivá spirála je destruktivní. Názory se různí. Já používám k harmonizaci právě takovou spirálu.
Pavel

Spirála

(majka, 7. 10. 2010 10:19)

Jak to, že ta spirála je levotočivá? To je přece destruktivní směr! Měla by být pravotočivá.

Kytičko mám radost

(Zdenka, 7. 10. 2010 10:04)

To je moc hezké, že toto zasvěcení zanechává trvalý obraz v naší duši. Přínáší klid a mír do bolavého srdce. Těším se na další stupeň, přesto, že ten první byl bolestný a těžký.
Zdenka Plánková

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3247273
Měsíc: 17234
Den: 788