Jdi na obsah Jdi na menu

CO ZNAMENÁ OTEVÍRÁNÍ SEDMI PEČETÍ?

30. 11. 2009

OTEVIRÁNÍ SEDMI PEČETÍ
 

ObrazekMilá Kytičko,

přijala jsem zasvěcení Miguraj a byla jsem dost překvapena reakcí, některých lidiček na semináři. To, že se některým při zasvěcení otevíraly minulé životy a oni prožívali skutečnou bolest a plakali, tomu jsem docela rozuměla. Vím, že se mohou takto čistit bloky a negace z minulých životů. Mohla by jsi mi Kytičko ,ale vysvětlit, co znamenalo otevírání pečetí duše? Zaslechla jsem to, při zasvěcování a muž, kterého jsi zasvěcovala, reagoval dost silně. Nezlob se za mou zvědavost, ale zajímám se o tyto věci mezi nebem a zemí a to byl také důvod návštěvy semináře. Děkuji Ti za odpověď i za Tvou lásku k nám.

Přeji Ti také hodně lásky a pohody.
Katka
 
 
ObrazekMilá Katko,
Otevírání sedmi pečetí a zasvěcení Miguraj se nám poprvé krásně propojilo na víkendovém semináři v Rokoli. Tam jsem tuto větu vyslovila poprvé. Honza, který se na zasvěcení přihlásil, byl na první pohled zcela normální chlap, který přijel s přáteli na seminář a měl potřebu dovědět se o věcech mezi nebem a zemí trochu víc. Tak jsem ho na začátku semináře také brala. V průběhu semináře jsem ale změnila názor, protože dušičku Honzy jsem začala vnímat jako velmi zvláštní, vyspělou a hodně důležitou. Pak přišla chvíle zasvěcení v kapličce. Pronášeli jsme prosby při zasvěcení jako obvykle, ale když se mé ruce dotkly Honzy, cítila jsem,že něco je jinak.
Kdo na zasvěcení Miguraj byl, tak ví, že v této chvíli je mé napojení na anděly silné, bezprostřední a že Vám v tuto chvíli předávám vzkazy a někdy také přebírám Vaše duchovní bolesti.
Není vyjímkou, že mi tečou slzy a třesu se, protože Vaše bolest, je v tu chvíli i mojí bolestí. U Honzy to bylo opravdu jinak a hodně zvláštní. Cítila jsem tak silně přítomnost Vyšších bytostí a najednou jsem začala říkat věty, které i mně dost překvapily. Nikdy jsem takové věty nikomu neřekla
 
 TEĎ, V TÉTO CHVÍLI OTEVÍRÁM SEDM PEČETÍ TVÉ DUŠE
 
To byla věta, která byla vyřčena a já cítila, jak se Honza silně zachvěl a také zblednul. Cítila jsem, jak se jeho energie mění a věřte mi, že mně samotnou to velice překvapilo. Dokončili jsme zasvěcení a já věděla, že to byla zcela vyjímečná chvíle.

Pak jsme si ještě chvilku povídali a pak odešli spát. Jen já jsem stále přemýšlela, co se to vlastně stalo, a proč andělé chtěli, abych vyslovila tyto věty a co vlastně bude dál. A proč to má tak být? Někdy přemýšlím, jestli andělům, nejde z té naší záplavy otázek hlava kolem.

Bylo ráno a mně vůbec nepřekvapilo, že Honza nepřišel na snídani. Bylo nevolno, bolela ho silně hlava a tak zůstal ležet celé dopoledne v posteli, což bylo rozumné. Potřeboval si odpočinout a vše si srovnat v hlavě. Pak se jeho energie srovnaly. Už to zase byl ten úplně normální Honza. Ovšem, viděno pouhým lidským zrakem. Od té doby se tato situace opakovala při zasvěcení ještě dvakrát. Pokaždé to byl muž, nikdy né žena a v jednom případě to byl dokonce lékař.
Ptala jsem se andělů, co to znamená a proč se děje. Co znamená 7 pečetí a jejich otevírání?
 
Odpověděli mi toto:
 
 ObrazekMilovaná sestřičko, situace na Vaší planetě se rychle mění a to co bylo potřebné včera, druhý den už nemusí být dostačující. Jsou mezi Vámi duše, které mají vyšší úkoly, mají důležité zprávy a pokyny, které Vám budou užitečné. Jejich duše se jen pomalu rozpomínají na svět, který opustili, na svět vyšších míst a energií.
Jejich duše jsou spoutány pečetí, které omezují jejich vědomí. Je to jako zámky na dveřích, které se mají otevírat. Už víš, že nejdůležitější je láska. I tyto duše silně pocítí lásku Pána a rozpomenou se. Jen bylo nutné malinko poodhalit jejich vědomí. Neboj se o ně. Tuto změnu lehce zvládnou a sami budou překvapeni, co všechno lze s naší pomocí dokázat. Jsou to vyjímečné duše. Velmi zkušené a potřebné pro Vás.
Milujeme Vás za Vaši snahu otevírat cestu ostatním k Vyšším pravdám, našemu Pánu a lásce.
 

Obrazek

Otevírání SEDMI pečetí je tedy jakési urychlení procesu probouzející se schopnosti duše, která si tím rychleji dokáže rozpomenout na schopnosti, které měla v minulých životech.

Brána vědění, která je uzamčená našim zrozením, abychom pracovali na svém zdokonalování bez působení vlivu z minulých životů se otevírá. 

7 pečetí a jejich otevření, znamená 7 klíčů, které duše dostává k otevření všech čaker a k jakémusi vlastnímu probuzení a pochopení. Nemusí to být náhlý proces, ale je tu jasný pocit, že něco je jinak.

 
První pečeť – Probuzení touhy milovat, pomáhat a vidět Boha v každém člověku
 
Druhá pečeť - Probuzení k touze stát se Bohu podobným a jít po duchovní cestě
 
Třetí pečeť   - Léčitelské schopnosti, schopnosti uzdravování a práce s energií
 
Čtvrtá pečeť- Odstranění všeho, co svazuje a zabraňuje v duchovním růstu
 
Pátá pečeť    - Vědomí své vlastní síly ducha, moci slov, dar vyjadřování
 
Šestá pečeť - Otevření intuice a jasnozřivosti, která je každé duši přirozená
 
Sedmá pečeť – Napojení na nejvyšší Vesmírné energie
 
Snad jsem to dostatečně vysvětlila a věřte mi, že předem nikdy nevím, kdo bude k této cestě vybrán. Je to i pro mě silný zážitek plný láskyplných vibrací a energie.

Na seminářích jsou tyto momenty překvapením a pro mě radostí a zvláštním pocitem, že se všechno děje podle určitého Vyššího plánu a my všichni jsme jeho součástí.

Dnes Vám přeji láskyplný den. Ať Vám Božská inteligence poskytuje veškerou inspiraci, kterou právě potřebujete.

S láskou KytičkaObrazek
 

Komentáře

Přehled komentářů

zvyšovanie vibrácii

(Jaja, 4. 12. 2009 15:09)

Ahoj Kytička,
prednedávnom som mala dlhý rozhovor s jedným pánom, ktorý robí 30 dňové výpravy do Himalájí pre manažérov a bolo krásne počúvať, ako sa tam menia títo zaneprázdnení ľudia. Bavili sme sa o tom, ako sila Himalájskej prírody mení ich povahy k lepšiemu. Bavili sme sa aj o zmene vibrácie planéty. Prečo to vlastne píšem? Uvedomila som si krásnu vec a to, že tí poslovia svetla, ktorí nám pomáhajú zlepšovať naše povahy sú všade okolo nás, na rôznych frontoch, či už takýchto duchovných alebo aj pracovných a to ma veľmi teší.

pro Marii

(Kytička, 1. 12. 2009 12:36)

Drahá Marie, naše myšlenky jsou nástrojem pro Tvoření naší budoucnosti.Proto si opakuj věty.

Vidím jasně a vytvářím život na jaký je radost pohledět.
Nechávám lásku volně proudit, její zdroj je nekonečný.
Místo, kde žiji je dokonalé, je bezpečné a plné lásky.
Přeji všem nádherný den

Reakce

(Marie, 1. 12. 2009 10:17)

Milá Kytičko,na semináři v Rokoli jsem byla a atmosféra tam byla úžasná. Chtěla bych Ti moc poděkovat co pro nás děláš. Tečou mě slzy při čtení Tvých řádků, jak prosíš anděly o opatrování nás Tvých přátel, a zato Ti děkuji moc to teď potřebuji.
Moc díky Marie

ještě jsem tu

(Kytička, 30. 11. 2009 22:47)

Vím, že bych už měla spát.Ale ve Vašich slovech, je tolik krásné energie, že se k nim neustále vracím.
Děkuji za to, že děkujete. Děkuji za to, že milujete. Jsem nesmírně šťastná, že přes tyto stránky a naše setkání, nás spojuje vědomí, že všichni Milujeme Stvořitele, Ježíše, Marii,anděly a všechny čisté bytosti lásky. A nejúžasnější ze všeho je jistota, že oni milují nás. Dnes se mi bude krásně usínat. Poslední myšlenka dne: Můj Bože a milovaní andělé, opatrujte všechny mé přátele a všechny lidičky, které miluji.
Kytička

Kytka - zářící jasným silným světlem

(Marie, 30. 11. 2009 19:28)

Je to hezky vysvětleno, zapadá to do sebe - milé počtení

Než jsem jela na Tvůj seminář, měla jsem sen: Fosforově jasná zelenkavě světležlutá KYTKA - měla lichý počet okvětních lístků. Snář a výklad - nový milí přátelé.
Co víc dodat?
Děkuji Božské inteligenci a jejím poslům jako jsou Andělé, sny, a všechno to milé stvoření jako jsou Kytičky atd...M.
Milí, mějte se Kytičkově :)

už chápu co se děje

(Lenka, 30. 11. 2009 17:09)

Kytičko,

srdečně Tě zdravím a chtěla bych Ti poděkovat za tTvůj dnešní příspěvek Otevírání sedmi pečetí. Před víc jak rokem jsem na astrální úrovni zažila něco neuvěřitelného. Prošla jsem sedmi zasvěceními u sedmi národů světa. Skládala jsem sedm zkoušek. Musela jsem symbolicky zemřít, abych se zrodila v těle muže a jen tak mohla zkoušky absolvovat. bohužel, neměla jsem si nic bližšího zapamatovat, jen hlavně konec, kdy jsem se opět proměnila v ženu a můj průvodce mi vložil na krk amulet (jediné, co se mu podobá a co jsem nedávno našla na netu, je THOROVO KLADIVO) se slovy, že jsem úspěšně vše zvládla a co si mám pamatovat:"KRUH SE UZAVŘEL".
Dlouho jsem se z toho nemohla vzapamatovat, nevěděla jsem, co to znamená,jen jsem tušila, že se jedná něco ohledně karmických úkolů.

Po čase jsem poznala tTvé stránky a pak jsem se nechala u Tebe zasvětit do dvou stupňů Miguraj. až dnes díky článku jsem pochopila, co se semnou asi tehdy dělo a stále to pokračuje. Nebýt Tvých stránek a stránek jiných duchovních bytůstek, nevěděla bych, co se to semnou děje.
Změny vibrací jsou hodně znát a tělo to nějak nestíhá, tak se s tím peru, jak se dá
Ještě jednou díky
přeji krásný den, Lenka

reakce

(Monika, 30. 11. 2009 17:07)

Milá Kytičko,

chtěla bych Ti pouze napsat děkovná slova za tvé www stránky a semináře.
Nevím co se stalo, ale při čtení Andělských slov v tvém článku o otevírání sedmi pečetí, jsem nečekaně dostala nezastavitelnou silnou záplavu emocí, pláče a dojetí, které mě překvapily a rozumově nešly vysvětlit... Ještě nyní jsem toho plná ... Koukám a nevím, co se děje...
Něco se asi stalo...
A za Ti Kytičko a mí milovaní Andílci a nejdražší Bože DĚKUJI !
S Láskou Monika

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 3
Celkem: 3247293
Měsíc: 17241
Den: 758