Jdi na obsah Jdi na menu

ZA MĚSÍC TO BUDE ROK, CO JSEM SVÉHO SYNA NAŠLA MRTVÉHO!

29. 9. 2007

Obrazek19.9.2007 22:10
Dobrý večer Kytičko,
jsem moc ráda,že jsem našla Tvé stránky i když se nic neděje jen tak.Každý den
otvírám Tvé stránečky,co se asi dozvím nového.Víš snad včera jsem objevila
dotaz,jako bych jej psala já,jen rok bych změnila.Zemřel mi syn.Kolem jeho smrti
bylo mnoho nejasností.Za měsíc to bude rok,co jsem jej našla mrtvého.Víš
Kytičko,proč Ti vlastně píšu.Od Té doby,co jsem Tě našla,pořád přemýšlím,jak se
Tě zeptat,jestli by šlo se s Kájou spojit.Pochopím,když řekneš ne,ale bude mi to
líto.Snad se bojím,nebo nevím co čekat ode dne,kdy to bude rok.Pořád na to
myslím.Tato událost se mnou,, zatřepala,,a já poznala,že existují andělé,ochránci-opravdu jsem nikdy nečetla ani neslyšela o Doreen Virtuue,Boženě
Koubové...Mohla bys mi prosím pomoci?

Sluníčko
 
25.9. 2007 00.20

Sluníčko,
mohu ti napsat jen to, co píšu ostatním, je potřeba, aby duše tvého syna přišla za mnou, pokud ti chce cokoliv vzkázat. Zatím mi nic sděleno nebylo.
Sama jeho duši kontaktovat nesmím.
Pokud nesdělí nic, znamená to, že mezi Vámi není třeba nic řešit.

Měj se sluníčkově a věř, že bych ti synova slova předala moc ráda.

S láskou

Kytička

29.9.2007 16.16
Sluníčko, nedá mi to, abych ti znovu nenapsala. Tak moc s tebou soucítím.
Také mám syna. Navíc jsem nyní povinna ti napsat pár vět.
Včera jsem šla spát a najednou jsem uslyšela ránu...dveře skříně se mi rozletěly a určité věci vypadly na zem.Byly uloženy tak,že samy vypadnout nemohly.
Byla to skříň na potraviny. Nebyla to náhoda. Někdy jsou tyto projevy hodně razantní.A když píšu tento emajl, cítím velký tlak v hlavě.
Musím hned psát.

"Maminko, dlužím Ti velkou omluvu. Ty už víš, že jsi měla pravdu, když jsi mě varovala. To já jsem byl ten, který jen slepě věřil a neviděl. Vím, jak ti to ublížilo. Maminko, prosím tě neplač. To mi ubližuje. Cítím se dobře, jen nevím, kam budu zařazen. Jsem nějak mimo prostor. Teď teprve vidím, co všechno bylo špatně. Prosím, všechny, komu jsem ublížil o odpuštění. Možná, že jsem nesplatil všechny své dluhy. Odpusťte. Byl jsem někdy lehkomyslný ale necítil jsem zodpovědnost. Teď už to všechno vím. Teď vidím, kolik jsi mi dávala lásky. Mohu tě hladit, ale nejspíš to necítíš. Řekni, že se nebojíš a já budu u tebe. Zavolej mně. Když ti praská v nábytku....slyšíš zvuky, které nejdou vysvětlit, jsem to já. Minulý týden se ti něco najednou vypnulo...vzpomeň si.
Já tě mám moc rád. Možná jsem ti to nikdy důrazně neřekl. Mohu to udělat teď? Maminko, čas neexistuje. Je jen počet dobrých a špatných věcí, které jsme udělali. Nezapomeň na to.

Víc neslyším
Ale hrozně mě bolí hlava.....zřejmě ho těsně před smrtí taky bolela. Někdy přebírám tyto bolesti.

S láskou

 Kytička

29.9. 20.34
Kytičko,
moc Ti děkuji a ráda bych tě objala,promiň,že pociťuješ ty bolesti.
Po Kájové smrti jsem se sama strašně bála,teď to také ještě není v pořádku,ale snažím se. Ano,vím,je tady se mnou,to praskání v nábytku,bylo toho dříve dost.Nyní už vím o co se jedná,přes den zkouším kyvadlo,ale nejde mi to-zatím.Musím na nějaký seminář..
Ano,vím o elektřině,hned jsem si řekla co je,ale hned se zapnula.Dnes když děti-mám ještě dvojčátka 4.roky/spaly,slyšela jsem nad sebou klepání,takové jemné,asi3x se opakovalo.hned jsem zkoušela kyvadlo,ale opravdu mi to nejde.Ještě to zaklepalo a pak konec,ale ptala jsem se jestli je to Kája...
Víš mám ještě něco,Kája kouřil,a já jsem byla vzteky bez sebe,když kouřil u dveří,nebo pod okny,znáš to ,vše šlo dovnitř..,no a když večer ležím,cítím kouř cigaretový,jemný,ale cítím a ráno také.Přes den to necítím.
Prosím Tě promiň,jestli ti to moc ublíží-zemřel střelou do pusy z lovecké pušky.Nevěřím,že se zastřelil sám,je okolo toho dost nejasností,ale je to již uzavřené s tím ,že spáchal sebevraždu

.Asi jsem ti psala,že do půl roku po něm zemřel,člověk, kterého jsem podezřívala,protože vedle Kájového těla ležela krabička cigaret,které kouřil právě ten člověk.Zemřel na předávkování drog.U syna byla nařízená soudní pitva,drogy nebral,ani nekouřil marih.,v krvi měl alkohol 1.45
Prostě tuším,že mu ublížil někdo,protože našli u něj nějakou suchou trávu,ano marih.,ale byl to jen takový odpad.A právě jeho kamarád hovořil ,že u něj našli drogy apod.A to jsou ty věci,od něho prozváněný mobil,často v noci,a právě po Kájovém pohřbu to začalo..
Policie nic nevyřešila,spíš mi to připadá,že sledují ty drogy
Můj syn mi moc chybí,nic se nedá vrátit,já mám hodně práce s malýma,takže to je snad moje záchrana.Moc ráda bych na tvůj seminář,až budeš někde na Severní Moravě-Nový Jičín,ostrava,olomouc.

Moc ti děkuji a hodně sluníčkových dní

Sluníčko

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 43
Celkem: 3261617
Měsíc: 15954
Den: 960