Jdi na obsah Jdi na menu

VRÁTÍ SE K NÁM DUŠE NAŠÍ MILOVANÉ HOLČIČKY?

8. 10. 2007

ObrazekDatum: 20.9.2007 10:19
Milá Kytičko
,
před měsícem mi tragicky zemřela moje milovaná 8-letá vnučka. Byl

to andílek,nádherná,velmi chytrá ,vnímavá a milující holčička... Nemohu se
smířit s její smrtí a tak strašně bych ji chtěla ještě jednou obejmout. Přála
jsem si,aby se mi o ni zdálo,ale bohužel přání zůstalo jen přáním...vidím,že máš
možnost mluvit s dušemi...tak Tě moc prosím ..zeptej se ji jestli se mi nemůže
aspoň zdát... a jestli ji tam není smutno.....tak moc mi schází. Hanka


Datum:25.9. 2007, 00:30
Milá Hanko,
Nemám informace. Popros ochránce o zprostředkování rozhovoru s tvojí vnučkou, pomocí snu.
Pros upřímně s velkou láskou a pokorou.
Neboj, smutno, jí určitě není. Je mi to líto Hanko, že holčička musela odejít, od těch, kdo jí milují, ale s tím nic nenaděláme. Zkrátka se to stalo, protože se to mělo stát.

Těším se, že mi napíšeš, co se ti zdálo.

S láskou Kytička

Datum: 25.9.2007 10:10
Milá kytičko...

děkuji Ti za odpověď.Věř,že dnes a denně si přeji,aby se mi o ní zdálo...ale
zatím jsem beze snů...jen doufám,že ji brzo uvidím aspoň ve snu a opravdu s
pokorou a láskou si ji snad vyprosím posílám Ti fotečku té neskutečné
princezny,která byla naším sluníčkem...2.listopadu na Dušičky by měla
narozeniny...8 let.Tak já se Ti ozvu a budu doufat a věřit....

Tvoje Hanka

Datum: 29.9. 2007, 15:55
Haničko, musím reagovat na Tvůj email.
Je zvláštní, že se narodila na dušičky. Jakoby to byla předzvěst, že na ní rozhodně nemáte zapomenout
Bylo by jí osm let. Osmička je číslo nekonečna. Je to číslo, které mi signalizuje karmickou zátěž.
Teď mám před sebou zcela jasný obraz. Tu zátěž má vaše rodina. V minulém životě jste někoho odmítli přijmout, nebojím se napsat, že jste se někoho zbavili. Detaily nejsou důležié ,bylo by to bolestné. Je to zátěž tvoje a maminky té malé dívenky. Není to náhoda, že jste se v tomto životě opět sešli. Mám pro Tebe zprávu.
"Nebuďte smutní. Já se vrátím. Čekejte. Nedávejte pryč moje hračky."

Je to zvláštní, řekla mi, že nesnáší cigaretový kouř. Prý se ji špatně dýchalo. Taky se bála nějakého muže ve své blízkosti.

Snad nějaká podoba malého bílého zvířátka ji zůstala ještě v mysli. Taky nějaká knížka o kozlíkovi.
Hanko, nevím, kdo tu duši k vám zpátky přivede. Ale její paměť bude částečně uchována a bude si některé věci pamatovat.
Neplač, tím ji nepřivoláš. Prosím, dej mi vědět, když nějaká žena ve vaší rodině otěhotní.

S láskou Kytička

Datum: 3.10. 2007, 17:31
Kytičko,

Dostala jsem odpověď, kterou jste psala mé bývalé tchýni Haničce Holušové. Jsem maminka holčičky, která 1.8. 2007 tragicky zemřela, prakticky před mýma očima a v mé náručí. Nevím, jestli si vzpomínáte, jednalo se o Laurinku, narozenou 2.11. 1999 v 17.56 hod.

Hanička mi vaši odpověď přeposlala. Musím vám také napsat, že jsem se již před měsícem setkala s jednou hodnou paní, která ví, stejně jako vy, věci mezi nebem a zemí a tato paní se také kontaktovala na Laurinčinu dušičku a řekla mi, že Laurinka dostala povolení a vrátí se ke mně v novém človíčku, který se mi brzy narodí. Nejdříve jsem jí nevěřila, nevěřila jsem, že bych ještě mohla mít miminko, protože mám už 37 let a odchod mé holčičky mě zasáhl natolik, že nejen beru antidepresiva, ale i můj menstruační cyklus byl v naprosté nerovnováze. Jsem smutná, že jsem své dcerce v minulém životě ublížila, řekla mi to i ta paní, kterou jsem navštívila, zároveň mi řekla, že v tomto životě už jsou věci napraveny....
Teď vám musím napsat, milá Kytičko, že já jsem těhotná, nevím, jak dlouho, pravděpodobně ve druhém měsíci, k lékaři půjdu příští týden. Prosím vás o pomoc, jestli mi můžete říci, zda se opravdu vrátí dušička mé holčičky a zda bude moje těhotenství i moje miminko v pořádku. Je to pro mě hodně důležité, protože se mi od té doby stalo mnoho zvláštních věcí, tak věřím, že už se snad vše obrátí k dobrému. Stále mám velkou bolest v srdci, často pláču a nevím, jak vám sdělit, že Laurinka byla naprosto vyjímečná, moudrá a úžasná holčička a náš vzájemný vztah byl opravdu od minuty jejího narození naprosto unikátní a těžko vysvětlitelný. Připadalo mi, že ona je moje maminka a já její dcerka, ona mi pomáhala v těžkých chvílích, jen tím, že mě držela a hladila....a pak, když odešla, chtěla jsem jít za ní a nemohla pochopit, proč tady mám zůstat dál bez ní.....
Prosím vás o pomoc a předem vám za ni velmi mnoho děkuji.
Zatím o mém těhotenství,kromě vás ví jen můj partner a moje ošetřující lékařka, nechci to zatím nikomu sdělovat.

Děkuji ještě jednou.

Yveta Holušová

Datum: 06.10.2007 13:16
Milá Yveto,
Každý dotaz má u mně své načasování. né vždy hned dostanu odpověď. Ochránci mi nadiktovali vzkaz.
Já jsem ho Vaši bývalé tchýni poslala. Smrt holčičky Vás hluboce zasáhla. Protože to byla zcela vyjímečná duše. A to už tenkrát v předchozím životě. Rozdávala lásku, byla sluníčkem pro všechny. Yveto, já vás obzvláště v tomto vašem stavu, nechci zatěžovat obrazy z minulosti. Ochránci to nedoporučují. Ty informace by v tomto případě zbytečně jitřily rány, které není třeba znovu otevírat. Vy jste si prožila velkou bolest, kterou jste si prožít měla. Taktéž Vaše tchýně. Mezi ní a holčičkou vidím propojení. I mezi Vámi samozřejmě.
Tři duše, které mají v tomto životě úkol. Už víte, jak moc bolí ztráta blízkého člověka. Bolestí se duše očišťuje.
Tolik jste plakala. Nyní jste dál. Dokonce vám bylo opakovaně sděleno, že duše holčičky se vrátí.
To je velké požehnání. Obvykle se toto děje mnohem pomaleji. Ale láska, jak jistě víte, dokáže zázraky.
Zase ji obejmete ve svém náručí. Překvapuje mně rychlost, s jakou se k Vám vrací. Musela jste jí hodně milovat.
Muselo to být silné pouto, které smazalo vinu z minulosti. Yveto,každý chybujeme. Ale důležité je, když náhodou upadneme, zvednout se a jít dál. Nad vašim těhotenstvím je vyšší ochrana. Přesto buďte opatrná. Neboť inkarnace je v tomto případě velmi rychlá. Jsem zvědavá, jestli si Vaše holčička bude něco pamatovat.
Ráda bych Váš přiběh dále sledovala a postupně zveřejňovala na stránkách. Hodně maminkám by to mohlo dát novou naději. Mohlo by to otvrdit jejich domněnku. Dívala jsem se do kartiček, i ty potvrdily skutečnost, že se vám holčička vrátí. Opatrujte se a snažte se být šťastná. Vaše dítě bude opět cítit Vaši lásku a polibky.
Až se děťátko narodí, budu Vám vděčná za fotografii. Vidím u Vás štěstí. Vše tedy dejte do rukou ochránců a věřte v další šťastný život. Proste denně anděly o ochranu.
Přeji každý den naplněný štěstím a radostným očekáváním.

S láskou Kytička

Datum 7.10. 2007, 16:15
Drahá Kytičko,
omlouvám se, nechtěla jsem spěchat, jen jsem toho byla plná......
Ani nevíte, jak jsem šťastná, že budu mít holčičku, vlastně že mám své děťátko zase u sebe, každý den si s ní povídám a hladím ji, zatím přes bříško, ale i tak cítím uvnitř takový klid.
Jsem hodně opatrná a zodpovědná, tou událostí se ve mně hodně věcí změnilo a od té chvíle zažívám zvláštní věci, cítím a vnímám věci jinak než ostatní....
Lituji, co jsem udělala v minulém životě, když na to pomyslím, cítím smutek a sevření uvnitř, je mi toho líto a chápu, že i přes obrovskou vzájemnou lásku mezi mnou a mou holčičkou v tomto životě musela odejít, abych se dostala až na dno a nechtěla žít dál...bylo tam černo a smutno a já se cítila bez ní v tomto světě ztracená, ale ona mě nechtěla k sobě....Těhotenství považuji za zázrak, největší, který se mi mohl stát a jsem vděčna Bohu a prosím anděly o pomoc, aby vše bylo v pořádku.
Fotku miminka vám určitě pošlu, vím, že pokud se na mě podívá po porodu takovýma moudrýma, vědoucíma očima, očima, které vedou až k srdíčku, očima, kterýma se na svět dívala Laurinka, budu vědět, že je nám zase dovoleno být spolu a budu nejšťastnější maminka na světě.
Být maminkou takové dušičky, je velká pocta a já jsem si toho vědoma, byla jsem si toho vědoma, když tady Laurinka ještě byla s námi. Jde těžko vysvětlit, jak neuvěřitelná a vyjímečná to byla holčička a až nyní vidím, kolik osudů svým odchodem změnila, kolika lidem chybí a hledají její podporu a empatii....dospělí lidé mě zastavují a říkají, že na ni a její oči a úsměv nemohou zapomenout...nevzpomínají na ni jako na dítě, ale jako na někoho dospělého....někoho, kdo činil ostatní šťastným.....

Jestli budete chtít, uveřejněte můj příběh na svých stránkách, pomůže-li to i jen jedné mamince, stojí to za to.

Děkuji Vám za Vaši pomoc, slovo děkuji je v tomto případě velmi málo, ale nevím, jak jinak bych Vám mohla vyjádřit svou vděčnost.

S upřímnou úctou
Yveta H.

Zde je fotka naší Laurinky Obrazek


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3260505
Měsíc: 15538
Den: 681