Jdi na obsah Jdi na menu

VIDĚLA JSEM KOLEM RAKVE MODRÉ SVĚTLO

24. 9. 2007

ObrazekDobrý den,
Milá Kytičko.
 vím,že jste mi věnovala hodně času,ale musím Vám znovu psát.

Když jste mi posledně harmonizovala čakry, cítila jsem silný tlak na vrcholku hlavy, v místech kde je korunní čakra. Také se mi při tom velmi silně motala hlava. Říkala jste mi, že to přejde, že mi jen otevíráte korunní čakru a rozvíjíte mou intuici. Abych lépe komunikovala s anděly a jemnohmotným světem. Možná to všechno souvisí s tím, co jsem včera prožila. Nevím, v každém případě, to byl,ale velmi nepříjemný zážitek.

Byla jsem na pohřbu manželovy tety Marty. Stáli jsme s manželem dost daleko od rakve, která po celou dobu byla uzavřená. Při obřadu, kdy jsem se za duši tetičky snažila modlit, viděla jsem najednou, jakoby zevnitř truhly prosvítalo takové zvláštní modré světlo.

Znovu jsem se podívala, abych se přesvědčila, že mně neklamou vlastní oči. Ale bylo to tak.Viděla jsem jasně, jak to světlo stoupalo nahoru. Nemohl to být žádný odraz ani odlesk. To co jsem viděla mně velmi znepokojovalo a já jsem cítila strach. Dokonce se mi udělalo špatně.Já si nedovedu představit,že bych takovéto věci běžně vídala. Bojím se toho a nechci to. Lze to nějakým způsobem vrátit, nebo se tato otevřenost bude rozvíjet dál a já uvidím ještě horší věci. Nezlobte se, že obtěžuji, ale mám strach, že to nezvládnu.

 

Zdenka

 

Milá Zdenko,

To,co jsi viděla je postupné odpoutávání duše od těla. Toto uvolňování životní energie probíhá postupně a někdy přetrvává delší čas duše mrtvého člověka u svého těla. Máme zkreslenou představu o tom, že člověk zemře a duše vyletí jako krásná bílá holubička k oblakům.

Tak to ale není. Duše se postupně uvolňuje a pomalinku přechází do stavu, kdy už vlastně opustila tělo, ale přesto je stále spjatá s tímto tělem. Tuto uvolňující se energii, je možno spatřit, pokud je člověk vnímavý a otevřený, jako modré světlo, zářící nad mrtvým tělem.Jedinci s obzvlášt vyvinutým a otevřeným vnímáním, i se zavřenýma očima lehce poznají čerstvé hroby. Protože cítí tu energii,která z nich vychází.

Zdenko, neboj se svého otevření a nenechej se tímto prožitkem odradit.
Nemusíš se bát, že budeš vidět věci, které tě budou děsit. Uvidíš jen to, co zvládneš.
Pokud prosíš ochránce o ochranný štít, nemusíš se bát.
Ptáš se jestli lze otevřenou korunní čakru zpátky zavřít.
Tato otázka je zbytečná, neboť pokud budeš cítit strach a pustíš jej do svého srdce, čakry se znovu zablokují. Nezůstanou otevřené..
Snaž se, aby se to nestalo. Buď vnímavá a ochotná,.přijmout další informace.

Jsou pro tebe připraveny. Když je ti cokoli nepříjemné, jednoduše popros své ochránce o pomoc a nechej se jimi chránit. Hlavně se přestaň bát, to je moc důležité.

Přeji ti sluníčkové dny a hodně lásky.

 

Kytička

 

.


 

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3247153
Měsíc: 17186
Den: 833