Jdi na obsah Jdi na menu

PŘÍBĚH NEDĚLNÍHO VEČERA, ANEB,KDYŽ STRACH OVLÁDNE NAŠE SMYSLY

víla-nádherná.jpgDne 22.1. 2012 byl u nás doma zcela běžný nedělní večer. Moje dcerka Monička /21/ se vrátila z víkendu, který prožila s přítelem a jen tak se stavila za mnou na kus řeči a přitulila se. „Co to sleduješ, maminko?“ zaujalo jí video na mém PC. Usmála jsem se: „ Záhadné zvuky, které vycházejí z hlubin země?“ . Dcerka položila hlavu na mé rameno a jen tak nezávazně sledovala děj na obrazovce.

A bylo to opravdu zajímavé, a tak jsme začaly otevírat další videa na podobné téma, až najednou, ani nevím jak, se otevřel snímek  GHOST /v překladu duch, zjevení, přízrak/. Moje dcerka toto video nejspíš znala, proto se zeptala : „ Mami, myslíš, že je to doopravdy kamerou natočený duch??

prizrak.jpgNež jsem stačila odpovědět, na obrazovce se objevila kuchyně, ve které se otevíraly a zavíraly dvířka skříněk.  Jen tak se zavíraly a zase otevíraly. Na stole ležel papír, a vedle tužka…..V záběru kamery se najednou objevila hrůzostrašná, téměř průsvitná postava ženy s dlouhými vlasy, které zakrývaly celý obličej…Muž, který natáčel snímek vykřikl překvapením. Moje dcera pevněji stiskla moji paži a udiveně se zeptala“ Mami, ty se toho nebojíš?? „ Cítila jsem, jak se celá chvěje, vnímala jsem jasně napětí jejího těla a uvědomila jsem si, jak reálně a mocně strach působí.


Kamera vyjela ze záběru postavy a zaměřila se na papír, ležící na stole – bylo tam napsáno něco v tom smyslu jako zemřeš – smrt . Rezolutně jsem toto video zastavila a řekla své dceři. „Přestaň se bát, není to skutečnost, toto má jen vystrašit lidi. Podívala jsem se do jejich krásných, ale doširoka otevřených očí.  Zasmála jsem se. „Vidíš, to máte  těch vašich hororů, které sledujete a vytváříte si mylné představy.“ Vypnula jsem PC a ukončila  všechny své úvahy větou  „Jde se spát.“

Najednou v několika místech naší kuchyně silně zapraskalo. Jakoby někdo přepínal vypínače. Praskání se ozývalo ze všech stran. Monička se na mě vystrašeně podívala a její oči zrcadlily velký strach, který ji začal ovládat.
Můj pohled přitáhl  tmavý prostor v naší chodbě. Zcela jasně jsem zaznamenala pohyb. Tak jasně a zřetelně se tam rýsovala silueta tmavé postavy. Chvilka zaváhání a můj strnulý pohled do jednoho místa zauja mojí dceru. „Mami, ty tam něco vidíš?“ Znovu propletla svou ruku kolem mojí paže a přitiskla se ke mně. „ Pohladila jsem její koleno a uklidnila ji.“Klid, stačí poprosit archanděly o ochranu a nic se neděje“.

Postava, která doposud jen v klidu stála a dívala se na nás, se dala do pohybu a ocitla se těsně před našim stolem. Pak se stalo něco zcela nečekaného.

 „ Moje dcera začala doslova hystericky křičet: Mami,mami, já to vidím, jde to k nám…udělej něco…bojím se…to je strašné…“ Její strach jí zcela pohltil, celá se třásla a propadala jakési zvláštní panice. Než jsem stačila cokoliv udělat, ucítila jsem , jak mrazivá vlna projela  mezi mou a její hlavou, jakýsi neznámý, hrozivý tlak, který drtivou silou narušil naše vibrace. Přímo do mého ucha někdo hlubokým hlasem promluvil jakési nesrozumitelné slovo.

Moje dcera se zcela přestala ovládat, zacpávala si uši a křičela…“Mami, já to slyším…je to tady u nás…co to je…já to nechci… A já jsem byla doslova paralyzovaná překvapením, že moje dcera vnímá to, co já. Pustila jsem její paži, neboť jsem si nebyla jistá, jestli to, že vidí a slyší tuto duchovní bytost nezpůsobilo propojení našich energií. Vstala jsem a vešla do prostoru nežádoucích energií a začala vzývat archanděly. Opakovala jsem vyzkoušené věty, které vždy opakuji při ataku duchovních bytostí. Prosila jsem Boha o posílení mé energie a čistila prostor.  „Moje dcera neschopná jakéhokoliv pohybu se po chvíli přestala třást a jen tiše opakovala se mnou prosbu a vzývání Archanděla Gabriela, Michaela a začala dokonce se mnou zpívat mantru.
Trvalo to několik dlouhých minut, než se vše uklidnilo.

andele_258002576_028.gifCítily jsme hlazení po tvářích, to nám andělé dávali  znamení – VŠE JE V POŘÁDKU. Vím, že na tento večer nebude tak jednoduché zapomenout. Ještě ve své ložnici jsem se modlila a prosila Archanděly o ochranu. Světýlko pod dveřmi jasně svítilo - Monička měla ve svém pokoji stále rozsvícenou lampu a ještě chvíli ji trvalo, než tento prožitek emotivně zpracovala, pochopila a dokázala usnout. Zjistila, že nejvíc ji léčilo její strach prozpěvování mantry se jménem Ježíš..a tato zkušenost zůstane už navždy v její paměti. Byl to sice tvrdý trénink jak se zachovat při útoku negativní duchovní bytosti na naše těla, ale velmi účinný. Včera byla celý večer veselá a řekla úžasnou větu, kterou si ode mne z toho osudného večera zapamatovala jako afirmaci „


 JÁ JSEM PÁNEM VE SVÉM PROSTORU A JÁ ROZHODUJI O TOM, S KÝM TENTO PROSTOR SDÍLÍM.


Další vhodné afirmace k léčení strachu


JSEM BYTOST PLNÁ BOŽÍHO SVĚTLA A PROTO K SOBĚ PŘITAHUJI JEN BYTOSTI PLNÉ  SVĚTLA A LÁSKY.


ZBAVUJI SE POCITU STRACHU VE VŠECH ÚROVNÍCH MÉHO VĚDOMÍ


JSEM POD OCHRANNOU VYŠŠÍCH SVĚTELNÝCH BYTOSTÍ A DOVOLUJI SI PŘIJÍMAT BOŽÍ LÁSKU A OCHRANU ARCHANDĚLŮ.


Já Kytička Vám přeji nádherný den prožitý beze strachu, den plný světla, lásky a naděje.
Mám Vás ráda

PS. Příští článek bude o léčení strachu
 

linky.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Strach jako impuls k přežití

(Majda, 2. 3. 2012 14:39)

Zajímavý článek mne podnítil napsat o semináři pí. Evy Bakové (numeroložka - vdova po špočkovém numerologovi). Číselně odůvodňuje potřebu strachu...
Intuitivně jsem se slovy na semináři nesouhlasila, ale jak je to tedy doopravdy?
Děkuji za odpověď a přeji krásné předjarní dny

Můj nový pohled :-)

(Monča od Kytičky, 26. 1. 2012 22:16)

Chtěla bych všem dušičkám vzkázat že tento velmi silný zážitek který jsem s maminkou prožila mi otevřel úplně jiný pohled na duchovní bytosti. I když to bylo velmi stresující jelikož jsem nedokázala ovládnout svůj strach, naučila jsem se vnímat duchovní energie. Vidím je... Zvláštní je, že jen v propojení s maminkou...Když se jí dotýkám jako bych viděla také jejima očima...už se ale nebojím. Vidím totiž andílky kteří mi dávájí ten pocit tepla a lásky. Chtěla bych pozdravit všechny holky z duchovní školy...už se na vás moooc těším :-)

Poděkování

(Věra, 26. 1. 2012 11:31)

Děkuji Kytičce za tento příspěvek.Také mám pocit,že se tyto věci dějí nějak častěji.Mám zkušenost z lonského roku s dcerou a nybýt odborné pomoci,tak by to dopadlo špatně.Nevím co Monika myslela tím příspěvkem,ale v tu chvíli nejde opravdu nic dělat.A pokud bych já nezasáhla tak by dcera zkončila na psychofarmakách.Nikdo tomu nevěří,co je možné.S pozdravem a láskou věra

Nespíš to má nějaký důvod

(Martina, 26. 1. 2012 7:55)

Paní Moniko, co si myslíte, že v takové chvíli jde udělat jiného? Zavolat policii? Nebo vytáhnout nůž? Dívka v 21 letech je dospělá, není to žádné dítě. Podobná věc, se stala mojí kamarádce, a to ani na tyto věci moc nevěří. Neděje se to na požádání a je takových situací čím dál víc. Nespíš to má nějaký důvod.
Martina

nedelni pocity

(monika, 26. 1. 2012 4:41)

no tak ta pani je asi blazen,necha svou dceru skoro umrit strachy a pak afirmuje,to se opravdu omlouvam,ale co je mo je moc a jeste,pokud je te divence teprve 21 a taky pekne obrazky tam pani nandala.....no nevim..... :-(

Nedělní pocity

(Jana , 25. 1. 2012 15:10)

Ahoj Kytičko,
v neděli to bylo silné i u nás na Moravě :-). V noci mě vzbudil jasný pocit, že ze mě "někdo" strhává peřinu. Hrozným leknutím jsem chtěla křičet a vzbudit vedle ležícího manžela - ale zůstala jsem paralyzovaná, a neschopná vydat ani hlásku. Jen mě v hlavě proběhla myšlenka - zavolat na pomoc Archanděla Gabriela a Michaela, vše se uklidnilo.
Jen jsem stále "viděla" černý flek a slyšela skřípání oken. Ale pocit strachu vymizel :-). Druhý den jsem vyčistila ložnici, udělala ochranu celému našemu domu - a v úterý jsem se vyspinkala jako Šípková Růženka :-). Připadne mi, že "útoky" temných bytostí zesilují. Nedělní špatné spaní a špatné pocity zaznamenalo více lidí.
Musíme více a více pracovat se Světlem :-). A to je dobře. Krásný den všem Jana

Děkuji.

(Viman., 25. 1. 2012 7:55)

....děkuji za afirmace, budou se mi hodit - a možná né jenom mě tady .

modlím se za vás obě

(katka, 25. 1. 2012 0:35)

kytičko jsi úžasná silá žena a skvělá maminka,děkuji za inspirace ze tvých stránek a´t tě Ježíš ochranúje a já pro zajímavost jsem nemohla včera k ránu usnout,holčička kašlala a jakobi ji něco na hrudníčku nebo v auře bralo klid a tak jsem prosila archanděli a dávala reiki,ale nejvíc nevím proč mi pomohl drak ochránce,jsem zasvěcená do dračí reiki u člověka co vnímal běhat v místnosti duše zemřelých........tak jsem měla pocit,že nás chránil až do rána,krásně jsme se vyspali..............zajímavé !?sama se učím na cestě životem,ale moc toužím po lásce,nejdřív jsem ji hledala přes ego(myslím,že jsem to přejala od rodičů,kteří se mi rozvedli,ale te´d jsem asi prošla něčím co bylo důležité k pochopení jejich chování ,odpuštění a modlím se za jejich duše,ikdyž si o mě myslí,že jsem cvok když věřim na duše,anděli,víly,skřítky(bytosti přírody nevidím ,ani anděli .....asi vědí proč!?nevím ,přála bych si napomáhat dobru na zemi a mám zaměstnání , ve kterém nevidím smysl................
no ale to sem nepatří,modlím se za hodně hodně lááááááááásky,světla do tvé i tvojí holčičky dušičky
s láskou poslanou ze srdíčka kač

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3259822
Měsíc: 15508
Den: 495