Jdi na obsah Jdi na menu

POSTAVA POHYBUJÍCÍ SE PŘI ÚPLŇKU

5. 2. 2009

ObrazekMilá Kytičko,

lákal mě měsic při úplňku ( leden 2009)a tak jsem si jej šla vyfotit, při focení jsem něco zahlédla a tak jsem udělala rychle pár snímků.Jsou opravdu zajímavé, co na ně říkáš? Objimám a posílám lásku.

Channah

 

Drahá Chanah,

Dostávám hodně foteček, ale popravdě tato mně hodně zaujala. Cítila jsem z ní jakousi úzkost, velkou bolest a prosbu o pomoc. Zlatíčko, nakreslil se mi obrázek.K obrázku přišly tyto informace:
Nějaká žena a dítě zemřely na tomto místě. Je zde emotivní upoutání duchovní energie, která
se tu pravidelně objevuje (rok události 1827)
Viděla jsem tu ženu, jako paní v nějakém klobouku a se slunečníkem v ruce a s dítětem.
Slyšela jsem hluk, jakoby se v tom místě splašily koně a vjely do nějaké vody.Nejspíš se kočár, který tímto místem projížděl, převrhl a spadl do vody.
Ta žena a dítě se utopily. I v  poslední vteřině svého života, ta žena chránila dítě, které bylo s ní, a které velmi milovala. Prožívala silnou emoci strachu a beznaděje, když viděla, že záchrana není možná. Přišla smrt. Otevřela se pomyslná průchozí brána pro duše, které přecházejí na věčnost. Ta žena ale byla velmi upoutána k tělíčku dítěte. Jakoby držela tělo, ale zároveň i duši dítěte.

Zemřelo dříve než ona, i když celý děj se odehrával v několika minutách. Při zoufalství, kterého byla ta žena plná, nebyla schopná odpoutat se od materiální podstaty a její duše uvízla v prostoru.

Duše dítěte zůstala s ní. Nyní jsou na tom místě jakoby ukotveny tyto jejich energie. Můj obrázek, to bylo nejdříve jen pár čar, těch propojených energií. Pak z nich vznikl přibližný obraz. Chanah, zapal na tom místě svíčku a popros anděly o odvedení těchto duší. Já ti s tím pomohu, když se domluvíme na určitém termínu. Lze pracovat s těmito energiemi i na dálku.   Jsem si jistá, že těm nešťastným dušičkám, dokážeme pomoci.

Moc Tě Chanah objímám a těším se opět na naše společné setkání.

S láskou Kytička

obrázek, který Chanah vyfotila  kolečko  ve středu obrázku je úplněk

 

 

obrázek, který se mi namaloval

 

 

 

Obrazek

 

Obrazek

Pokud můžeme zbloudilým dušičkám pomoci. Udělejme to.

Zapálení svíčky, modlitba a prosba ke Stvořitel a andělům o pomoc, přivedou tyto duše tam, kde je jejich místo....

 

Obrazek

 

Obrazek

Komentáře

Přehled komentářů

zemřela mi maminka

(radka, 15. 8. 2009 18:55)

omlouvám se,je to neslušný že píši na pokračování ,ale chtěla bych tě drahá kytičko poprosit kdyby jsi mi poradila a nebo někdo zanechávám zde svou adresu profilu:RADKA LÁZNIČKOVÁ

zemřela mi maminka

(radka, 15. 8. 2009 18:50)

Milá kytičko,umřela mi maminka na rakovinu o kterou jsem se starala a to v mé náruči a je to asi horší a mám pocit že se z toho zblázním. prosím pomoc už nemohu dál měla tak předobré srdíčko

Všichni-moji příbuzní

(MarieBuchtová, 7. 2. 2009 8:12)

Děkuji ze srdce, že jsem Vás našla....Přeji krásné dny

Kytičko děkuji za dušičky

(Channah, 5. 2. 2009 17:17)

Stalo se mi už vícekrát, že jsem měla potřebu fotit úplněk, přímo mě to nutí a láká, teď už chápu proč.Ještě zajímavost, vyfotila jsem tři fotky a přestal mi fungovat foťák, i přes to, že jsem měla nabité baterie. Tohle je místo u mě na zahradě, kde i můj pes zůstává nehybně stát a strnule kouká před sebe. Včera jsem měla krásný večer, ležela jsem v posteli, okolo mě se točila energie a něco mě hladilo po obličeji, bylo to úžasné. Kytičko moc Ti děkuji, že mi pomůžeš osvobodit dušičky, aby konečně mohli odejít do světla. Posílám všem plnou náruč lásky.

zapalilm svíčku a pomodlim se za ně

(Marcela, 5. 2. 2009 14:22)

Obrazek co nakreslila Kytička je uplně jak živy,nevím proč ale běhal mi mraz po zadech jak jsem se na něho koukla,je to nepředstavitelné jak běží čas,ale vlastně vše je jakoby přitomné....tak jdu zapalit svíčku a pmodlit se za ně,dokažu si představit tu bezmoc a strach jak přichazela ta nebbohá žena o své dítko.mějte se krasně,dny plné sluníčka i dkyž je pochmourno a hlavně otevřena srdíčka!

Vzájemná pomoc

(Zuzka, 5. 2. 2009 12:48)

Milá Channach,uvědomuji si, jak jsme my dušičky,vzájmně propojeny.Ty něco, ne náhodou vyfotografuješ - Kytička nám to vysvětlí a my ostatní také můžeme pomoci - například modlitbou. S vděčností Zuzka

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 3257590
Měsíc: 16194
Den: 591