Jdi na obsah Jdi na menu

NAVŠTĚVUJÍ NÁS DUCHOVNÍ BYTOSTI, CO S TÍM?

28. 12. 2008

ObrazekMilá Kytičko,
Jmenuji se Radim a je mi 23let Kontakt na Tebe mi dala moje sestra,která často chodí na Tvé stránky. Přiznám se, že příběhům, o duchovních bytostech,které tady píšeš, jsem příliš nevěřil.

Přesto, jsem si některé přečetl a popravdě jsem si udělal vlastní názor,promiň, ale trochu odlišný od Tvého.

V říjnu jsem se ale přestěhoval do bytu, který mi pronajal můj kamarád. Byt leží kousek za městem. krásné místo, sídliště se jmenuje Stínadla. Měl jsem velkou radost,ale jen na začátku, teď jsem silně v rozpacích, co s tím. V tom bytě Kytičko, opravdu nemohu pořádně klidně spát. Začalo to tím, že jsem slyšel zvuky, které jsem nedokázal vysvětlit.

Nejdřív zvláštní klepání, pak škrábání, několikrát za noc jsem musel vstát a zkontrolovat, že mi nespadl například obraz ze zdi, protože ty zvuky tomu odpovídaly. Vždy, ale věci byly na svých místech. Nechápu to, ale přísahám,že se mi to nezdá.

Pak jsem viděl dokonce postavu, která prošla chodbou a zmizela. Už jsem si začal připadat jako blázen. Začal jsem se bát. Nemohl jsem usnout a spal při světle. Pozval jsem si i kamaráda, který v tom bytě měl zvláštní pocity. Také nemohl spát. Tvrdil mi, že viděl postavu, která se nade mnou sklání. Byl to nějaký muž v kápi, nebo co . Všechno mi to připadá tak neskutečně hloupé, přesto se to děje a já nevím, co s tím. Cítím se unavený už z toho čekání, co v noci zase bude. Sestra mi řekla, ať napíšu Tobě. Vím, že Ti psala o tom nejdříve sama, ale teď Tě prosím o vysvětlení já.

Co mám dělat, abych měl klid.

Děkuji za odpověď

Radim.

 
Obrazek Ahoj kytičko,
nevím jestli si pamatuješ můj e-mail - jsem syn M.S.
Psal jsem ohledně zvláštních věcí u mě v bytě a poslední dobou to začíná
Být čím dál tím horší. V bytě mám sám velmi špatný pocit a nedokážu tam usnout a
Podivné věci stupňují. Nerad jsem tam sám a tak jsem včera poprosil kamarada jestli Tam se mnou nebude. Večer jsem mu o událostech, které se mi dějí vyprávěl a
Hrozně se rozkmitala svíčka a pořád se to opakovalo - kamarád byl nejdřív
Skeptický a vyvracel, že by to bylo něco divného, ale když jsme šli spát a zhasnuli
Najednou z ničeho nic zahrála velmi silně a sytě jedna struna na kytaře. Okamžitě
jsme rozsvítili, ale kočka byla jinde, takže to udělat nemohla a hlavně to by
neudělala ani kdyby chtěla jelikož to bylo opravdu velmi silně a ne jen drnčení
ale vyloženě zahrání jedné struny. hodně nás to vylekalo a nemohli jsme usnout a šli jsme pak spát radši k němu. Nevím co mám dělat mám z toho bytu už
opravdu špatný pocit a nevím jestli není lepší se odstěhovat nebo vážně nevím. Sám
už se tam spát bojím. Vím, že toho máš hodně, ale prosím jestli by si mi odpověděla jak budeš Moct jsem z toho hodně rozhozený. Nevím jestli jsi mi na první E-mail
odepisovala, protože mamka říkala, že mi napíšeš dřív než jsi původně chtěla, ale na
mail mi nic nepřišlo.
Díky moc za odpověď a pomoc.

Marek

 

ObrazekDrahá Kytičko,

Píšu Ti vlastně místo svého přítele, který by nejspíš neměl odvahu napsat.Včera v noci se u nás stalo něco moc zvláštního. Přítel v noci vstal z postele, šel se napít a když procházel chodbou, tak viděl muže, který v takovém divném starodávném oblečení stál u dveří. Přítel se polekal, chvíli na tu postavu u dveří zíral, pak rozsvítil světlo a muž jakoby mávnutím proutku zmizel. Přítel až do rána neusnul. Opravdu se Kytičko bál a nesměla jsem zhasnout světlo. Nevím, co mám dělat. Přítel na duchy nikdy nevěřil. Pořád se ptá, proč se mu to stalo? Já neznám odpověď, tak se ptám Tebe Kytičko, kdo to u nás vlastně byl?? A co chtěl? Přijde snad znovu? Přítele to docela vyděsilo a já už mám v našem bytě také zvláštní pocit.
Poradíš nám?
S pozdravem

Domča

 

ObrazekMilý Radime, Marku a Dominiko,

Chtěla bych Vás ujistit, že to, co se u Vás doma děje je sice zvláštní, ale není to tak zcela neobvyklý jev, jak by se na první pohled mohlo zdát. Teď na sklonku roku 2008 jsem zaznamenala nespočet podobných situací, které se děly opravdu velkému množství lidí, nevyjímaje mojí vlastní rodinu. Lidičky mi nejen psali, ale i telefonovali a osobně mně kontaktovali. Téma bylo shodné. „Máme u nás doma duchovní bytost, případně více duchovních bytostí.“

Copak se to vlastně děje? Je to vůbec normální? Proč najednou vidí duchovní bytosti tolik lidiček. A navíc Ti, kteří na takové jevy nevěří? Jistě nic, co se děje, není náhoda.

Naše planeta zvyšuje vibrace. Posunujeme se vibračně k Vyšším dimenzím. Mění se naše vlastní vibrace, ať chceme nebo ne. Ať věříme, či nevěříme. Čím jsme blíž k jemnějším vibracím a vyšším dimenzím, tím víc jsme schopni vnímat věci, které jsme dříve nevnímali. Zbloudilých duší, je kolem nás nespočet. Upozorňují na sebe, některé nabízejí pomoc pro nás, jiné se prosí o pomoc pro sebe, jiné se snaží dokonce i škodit.

Znám i takové dušičky, které si chtějí pouze jen povídat. Za mnou chodila jedna duše pravidelně v určitou hodinu, jen mně pozdravit. Přesto, že byla ve světle, přišla za mnou.

Je třeba si ale uvědomit, že ne každý je na takovou návštěvu připraven a navíc o návštěvu z duchovního světa třeba vůbec nestojíme. Navíc tyto bytosti se někdy dokáží napojit na naše energetické pole a ztrácíme tím zbytečně energii.Mohou také ovlivňovat naši náladu, emoce a strach ubližuje našemu zdraví.

Poprosím anděly o rituál, kterým se byt, či dům dá vibračně pročistit a zveřejním tyto informace, co nejdříve na těchto stránkách. Existují různé očistné rituály,ale ne vždy fungují. Někdy je zkrátka nutné s duchovními bytostmi komunikovat a zjistit, proč se v daném prostoru zdržují. Co se týká prvního emailu, který mi poslal Radim, sídliště Stínadla znám. Není to první případ. Sídliště má příznačný název. Dříve to bylo popraviště. To je místo, kde je velké množství zbloudilých duší, které prožívaly silnou emoci. Někdy zde umírali i nevinní lidé. Toto místo je energeticky velmi negativní.

Měla jsem pocit, že tyto tři emaily musím spojit. Bude zde tedy návštěva z duchovního světa úzce souviset z místem, kde se byt nachází.

Někdy jsou ale situace, kdy žádný rituál nepomůže a duše u nás stále zůstávají. To je ale případ duší, které nás chrání a těch se obvykle nebojíme.

Přeji Vám všem sluníčkové dny a slíbený očistný rituál zveřejním v nejbližších dnech.

S láskou Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Duše v televizi

(vllasta, 30. 6. 2016 11:55)

Mila Kitičko.Moc vás prosím o radu a vysvětlní situace.ASi tak před rokem než sem šla na noční směnu jsem seděla u tv a pila kávu..A nahle mi v tv přeskočil obraz a jakoby se na pár vteřin zastavil čas a v tv naskočila zářivě bílá obrazovka a zjevila se tam mladounká krasná blondynka s utrápenýma a mrtvýma očima a ty mi řikali telepaticky koukni co mi provedl.Dívka měla pod očima vidět modré žíli protě jako mrtvola..Nepocitovala se vůbec žádný srach jen soucit a lítost.nedá se to popsat.jak mi myšlenkama řikala koukni co mi proved sem jí odpověděla bže mě to mrzí a je mi to líto.pak sem měla celou směnu nad čím přemýšlet.Od mala vídám duchy ale tohle bylo něco zcela jinýho.Tak sem se za ní pomodlila at najde klidu a míru,ale do dneška si myslim že jí pohřešujou.Ale kdo ví??Děkuji ti Kytičko za tvůj názor a radu.Přeju krásný den..

strach a zmatek

(jan 29 let , 2. 12. 2009 1:11)

mila kiticko pred 4mi rokama sem se nastehoval do hodne stariho domu s rodinou a nedavno mi zemrela maminka byla hodne nemocna byla tri roki nehibna na invalidnim voziku a po neake dobje jsem mnel tu smulu ze jsem unas doma videl zjeveni cele bile podobje pomalu to prochazelo misnosti ven na zahradu a nechodilo to po zemi jako bi to nemnelo chodidla bylo to neco malo nad zemi v tuchvili jsem se nemohl hibat ani mluvit zustal jsem nehibny a srdce mi zacalo bit rychleji kdis to odešlo sel pomne mraz a studenej pot a strasny strach muj otec mi často vipravjel o ruznich bitostech ale ja mu drive nevjeril ale ted mam na to jiny nazor ždicki us jako mali chlapec sem se bal ale ted se bojim este vic nevim co stim a nevim jak se toho všeho zbavit a co mam delat porad slicham kroki a zvuki a bouchani na dvere ale je zahadou ze kazdi tady spi a ja a muj otec ktery bydli vedle mne jsme zhuru a slisim ty hrozne vjeci ktere mi nedaji spat nebyl jsem jediny kdo slišel pod našimi okny plač a divne zvuki prosi o radu pomoste negdo jsem zoufali a moc videšeny muj mejl kovacjan80@seznam.cz

zjev

(marketa, 10. 1. 2009 17:53)

nevim jak zacit ale vcera jsme byla na pohrbu meho thana kterej si vzal zivot sam byl nemocnej(manio depresivni psychoza)no a dnes manzel sel do garaze a kdyz sedel v jeho aute tak videl v zrcatku duci zemreleho ..to by nebylo tak prekvapujici ,videla jsem mamku po smrti ale mela bilou barvu nacoz than mel zasle sedou rikal manzel..proto me to znepokojilo nevim zda je vse vporadku!!!!

mé schopnosti a šoky

(veronika, 25. 3. 2011 18:15)

Dobrý den mám 14 let a už tak ty 2 roky jsem mněla zvláštní schopnosti dokázala jsem vidět do budoucnosti mněla jsem spolužáka jménem martin seděl hned vedle mne ajen tak jsem se na něj podívala a jasně jsem viděla že zemře myslela jsem si že si to jen namlouvám ale stalo se to, oni byli na chatě a mněli otevřený krb v klidu leželi ale nadýchali se špatným vzduchem jen otec přežil ale martin už to nezvlád myslela jsem že mu to řeknu ale on by si myslel že jsem blázen.A nebo žejsme byli s kamarádem u koní a ten kůn ho kousl mohl přijít o život kdybych ho hned nevzala a já s matkou ho neodvezli do nemocnice věděla jsem to . Viděla jsem strašlivé věci stíny poté pohyby slyšela jsem i dokonce i dechy ale zvykla jsem si jenomže už to přestalo ale dokonce jsem si myslela že tím že vidím do budoucnu a tak že dokážu lidem pomoci.

Duchové

(Martin, 6. 1. 2009 11:21)

Nastěhovali jsme se do nového rodinného domu, to mi bylo přibližně devět let. Z prvu nám v noci zvonil zvonek, aniž by někdo stál u dveří. Já jsem byl náměsičný, a tak jsem se vydával za měsíčního světla po schodech dolů do přízemí. V přízemí jsem se vždycky probudil a pak jsem se musel vracet zpátky po schodech kolem spíže nahoro do pokojíčku. Jeddnou jsem se vracel, to jsem byl zcela při smyslech, bylo ve spíži světlo a já tam nakoukl. Na zemi nevím jestli klečela nebo seděla žena a strašně naříkala. Možná mi i nadávala to už si nepamatuji. Byla malá a šlo z ní zlatavé světlo. Já měl z ní smrtelný strach ještě dnes ho mám. Po čase ve skříni vždy v noci se ozývalo vrčení motorové pily. To jsem zažil několikrát. Dále i jsem často slyšíval kroky, ale nikde nikdo. Proto musel zasáhnout farář. Občas cítím, když usínám chladný vánek na tváři nebo praskání v předmětech, ale vím, že tady jsou.

pro Moničku

(KYTIČKA, 28. 12. 2008 15:35)

Moničko,snažila jsem se na to místo o kterém píšeš napojovat a musela jsem během vánočních svátků dvakrát čistit vlastní byt. Energie, které se u nás vyskytovaly,byly hodně negativní. Takže o vánocích nám nesvítil stromeček, najednou se samy rozpojily dráty. Pak nám spadl vánoční svícen, praskl úplně nový smaltovaný hrnec(koupila jsem jej před vánocemi) a také jsem musela vymalovat stěnu, protože najednou když jsem procházela okolo sporáku spadla pánvička a olej byl na stěně. To všechno se stalo v průběhu dvou dnů, kdy jsem se snažila vyčistit na dálku ten prostor v Markovém bytě.Ale nemysli si Moničko,že to vzdávám,jen jsem musela přerušit tuto činnost, protože i na mně byla toto dost silná káva.
Posílám Ti sluníčko do dušičky a plnou náruč lásky Tobě i Markovi.
S láskou Kytička

v bytech straší...........?

(Monika, 28. 12. 2008 15:01)

Kytičko máš pravdu,v místě, kde bydlí Marek - můj syn,je hodně zbloudilých duší, je to negativní místo,bylo tu i hodně sebevražd.Minulý podnájemník se z tohoto bytu odstěhoval po čtyřech měsících, Markovi začaly tyto projevy také asi po čtyřech měsících.Zkusila jsem místo očistit na dálku i v bytě,snad to bude lepší - já nemám takové schopnosti jako ty,uvidíme.Nechala jsem mu tam i křišťál, který by mu mohl pomoci čistit místnosti. Asi nejlepší stejně bude se odstěhovat - je tam v okolí stále hodně negativní energie.Děkujeme ti Kytičko za pomoc, přeji ti hodně lásky a ochrany od andílků, tvá práce je možná někdy i trochu nebezpečná....mám tě ráda.........Monika

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3260337
Měsíc: 15488
Den: 613