Jdi na obsah Jdi na menu

NAŠE DCERKA BYLA KRÁSNÁ A CHYTRÁ, PŘESTO ODEŠLA......

15. 12. 2007

ObrazekMilá Kytičko
Před několika dny jsem našla tyto stránky,které mně zaujaly a zároveň mi svitla naděje,že by se nám mohla ozvat naše dceruška, která se rozhodla odejít z tohoto světa sama před necelými třemi měsíci,hezká,chytrá bylo jí 18let.Proto jsme Vás chtěli poprosit, jestli by to bylo možné,vzkázat jí,že ji všichni moc milujeme,každou chvilku na ni myslíme,že nám strašně chybí,že se snažíme
respektovat její volbu,která je pro nás nesmírně bolestivá.

Dceruška se jmenuje Šárka,byla takové sluníčko,byla přátelská, uměla kolem sebe rozdávat lásku.
Moc, moc prosíme,zda to bude třeba jen trošinku možné,zkuste prosím ,jestli nám bude chtít něco vzkázat.
Budeme čekat s velkou nadějí.Do ní jsme vkládali veškeré naděje sny těšili se na vnoučátka v budoucnu.
Budeme Vám nesmírně vděční,kdyby se Vám podařil navázat kontakt,alespoň pár slovíček.Možná,to pro Vás nebude jednoduché, ale pevně věříme,že to půjde.
Vyhledávám na internetu články rodičů,kteří přišli o děti,je to nejhorší věc v životě, co může existovat přežít vlastní dítě.

Se všemi velice soucítím,rozumím a chápu jejich bolest a utrpení. Ještě jednou milá Kytičko,moc prosíme,buďte tak laskavá,zkuste to,budeme netrpělivě čekat a doufat,že se nám naše holčička ozve. Nevím,kam mi prosím napíšete,jestli na můj email,vím,že toho máte moc, nerada přidělávám někomu starosti,ale pro nás je to naděje.Budeme denně pročítat stránky Duchovní pomoci a čekat těšit se,moc děkujeme za vše na těchto stránkách,mnoho nám pomáhají .

J.

Drahá J.
mám pro Tebe pár slov od dcerky.
Přišla ihned, jak jsem se začala zabývat tvými myšlenkami.
Neodešla ještě za světlem. Je to příliš brzy.
Bylo cítit,že Vás všechny miluje a lituje toho, co se stalo.
Kytička


Milá maminko
,
všechno je jinak,než jsem si představovala. Útěk. To mně napadlo, že udělám. Abych nemusela myslet na tu hrůzu, která byla
v mé hlavě. To nebyl útěk mami, není totiž možný návrat. Jen jsem ti chtěla přes tuhle paní říct, že jsem cítila tvou bolest, jako bych ji sama prožívala. Jako by to byl můj trest. Prosím, odpusťte mi. Už vím, jak moc to bolí. Ale nic nemohu změnit. Cítila jsem křivdu, ale nebylo to nic proti
bolesti,která následovala. Stále jsem s Vámi a moje srdce mami,by nesneslo, kdybych viděla jak se trápíš. Prosím, řekni,že mně někdy vnímáš a cítíš mé pohlazení. Na víc nemám sílu. Jsem v jakémsi časoprostoru. Ale jsou tu se mnou i jiní. Mám vás ráda. Už vím,jaká to byla chyba. Jsem stále Vaše Šári?

Milá J., nebudu nic dodávat.
S láskou Kytička


Drahá Kytičko!

Ani nevím,jak bych Ti vyslovila svůj dík,nemám slov,ano,tohle jsou slovíčka mé milované dcerušky,která si donedávna dovedla se vším poradit,sama nás povzbuzovala,když se nám něco nedařilo,my byli na ni pyšni,nejen že rostla do krásy,byla chytrá,
vnímavá,dovedla šetřit na vánoční dárky pro nás všechny,nikdy nezapomněla na nikoho z nás,my byli šťastní,že z naší dcerky se stává pomalu dospělý člověk.

Milá Kytičko,nevýslovně Ti děkujeme,za vzkaz od našeho děvčátka,ještě nejsem k utišení.Ty jsi vzácný člověk! Prosím Tě,jak by mohlo Šárinku napadnout ptát se,zdali je pořád naše Šári,vždycky byla ,je a navždy zůstane v našich srdcích
tím nejdražším človíčkem pro nás.Milovali jsme ji a budeme až do naší smrti.Děti jsou pro nás přece to nejcennější na světě!
My jí nemáme co odpouštět,ona by měla nám.Kytičko,prosím Tě,co to znamená,že je Sárinka v meziprostoru?Znamená to,
že ještě nenalezla svůj vytoužený klid?Moc mi to dělá velké starosti!Prosím Tě Kytičko moc,zda to bude někdy možné,vzkaž, prosím,drahé Šárince,že ji moc milujeme,že víme že je s námi doma,já o ní vím,cítím ji,rozmlouvám s ní,líbám,hladím,povídám si sní.
Nic jí přece nevyčítáme,snažíme se vše chápat,ale moc nás trápí,že řekla,že se jí ukřivdilo,co má náš andílek na mysli?
Co jsem jí tak strašného provedla,byla to má vina?Moc se trápím!Nebo kdo jí tak moc ublížil,ženám odešla? Kytičko,prosím,vzkaž jestli to někdy půjde,jak moc na ni myslí její přítel,modlí se za její dušičku,je moc nešťastný,a chce jí napsat dopis do nebe.

Jsme Ti Kytičko nesmírně vděčni,nenacházíme slov,všichni na Šárinku moc myslíme,je tu doma,já cítím její přítomnost,vždy se na ni usměji,vidím ji drahouška před sebou,objímám,hladím,jsem jí vděčná za to,že i ona sama nám v životě dávala moudré rady,i my se od ní poučili. Kytičko,teď objímám i Tebe,co nejvřeleji Ti děkuji,jsem Ti vděčná,já vím,že toho máš na starosti mnoho,nejsme jediní,kdo přišli o to nejdražší,všem těmto lidem rozumím,chápu je,cítím s nimi,teď dovedu pochopit,mnohem víc,než dřív.Děkuji,a nashledanou .Budu Kytičko,opět čekat,zda nám naše holčička nebude chtít se opět ozvat.

 Měj se drahá Kytičko,co nejlépe,

za vše moc děkuji,J.

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3256900
Měsíc: 16223
Den: 671