Jdi na obsah Jdi na menu

MŮJ BRATR SE ZABIL A JEHO DUŠE JE STÁLE U MNĚ

12. 1. 2009

ObrazekMilá Kytičko,  

dnes byla maminka na masáži a dostala kontakt na tvoje stránky. Hned jsem si je pročetla a moc tě prosím o pomoc. Už tě hledám dlouho. Napíšu ti tedy náš
 příběh, naše trápení...Dne 28.04.2008 spáchal můj bratr Milan sebevraždu ve 23 letech, byla jsem v osmém měsíci těhotenství. Stalo se to v našem domě. Maminka přišla z práce, ještě za námi přišla do horního patra. Potom odešla dolů...nikdy nezapomenu, jak strašně křičela. Utíkala jsem za ni. Brácha ležel na posteli, mel na sobe takové fialové skvrny, ještě jsem se ho snažila otočit na bok, stale jsem doufala, ze ještě žije i Boha jsem prosila. Nenahmatala jsem mu ale puls, než přijela záchranka, tak mu maminka dávala umělé dýchání a můj přítel ho masíroval, bylo už ale pozdě... Bratra dlouho  trápily psychické problémy, nesnášel nespravedlnost, všechno strašně vztahoval na sebe. Nedokážu si odpustit, ze jsem mu nepomohla. Dávám celé naší
 rodině i sobě vinu za to, co se stalo. Byla jsem i v jeho pokoji, lehla jsem si
 na postel a prosila ho o odpuštěni, ze jsem mu nepomohla a starala jsem se jen o sebe.Od té doby jsem se ještě pořádně nevyspala. Za nedlouho se mi začaly stávat různé věci.
Šli jsme večer s přítelem spát, byla jsem v polospánku, když se to stalo. Cítila jsem na sobě tak šíleny tlak takovou energii a strach.Jako by na mně tlačily něčí ruce. Jenže později se mi stalo zase v polospánku, byl to šíleny tlak nemohla jsem se ani pohnout ani nic říct, šel mně i šíleny tlak do hlavy a hučení. To se několikrát opakovalo. Kytičko, tak strašně se bojím, ze v noci svítíme. To má samozřejmě dopad na mou rodinu. Na malou Amálku a mého partnera.Už jsem vyhledala pomoc faráře, pani V. z B. u Olomouce. Pak se mi ale zdál sen. Bylo nás více lidi v nějaké místnosti všichni oblečeni v černém, přisedla jsem si ke staré pani, mela krásné černé vlasy. Řekla mi co se stalo a já se ji ptala, jak to ví. Zase na
 mně sel ten tlak, řekla jsem ji, ze se bojím. Ona mi pověděla, ze se
 nemam bát a mam to pustit do mě. Pustila jsem to a zase teď tlak a tak šílené
 hučení v uších. Potom jsem viděla jen její tvar v záři a něco mi říkala, ale
 bohužel jsem nic neslyšela. Pak to skončilo. Po tomto zážitku jsem ještě jednou
 prosila o pomoc pani V. Doporučila mi jednoho pana, který pomáhá
 vyprovázet duše.Přijel tedy k nám domů, byl tady asi 3 hodiny a také ho celou
 dobu cítil. Ted ho také cítím, vím, že tu je. Doufám, že se na mně teď nebudete
 zlobit, když ho pošlu za vámi. Třeba vám řekne co ho trápí.
 Také slyším lupáni nábytku. Ještě jsem zapomněla napsat, ze mi ten pan,
 co vyprovází duse, prodal kamínky na moji ochranu. Chvíli to pomáhalo, ale už se
 to stalo zase. Říkal, ze brácha vlastně nechápe co se s nim děje. Že je vlastně
 mrtvý, ale pořád je tady. Také , ze sebevrahům je zakázáno jít za světlem. Že
 mám zapálit svíčku, pomodlit se, zavolat ho a říct mu, ze už tady nemá co dělat a ať jde za světlem a ať se nebojí. Maminka se mě třeba ptala, proč to necítí ona. Musím napsat, ze strašně trpí Jedinou naší radostí je Amálka.
Kytičko, prosím tě, jestli za tebou přijde a bude chtít komunikovat, dej mi
vědět. A druha velká prosba, kdyby jsi s nim opravdu mohla komunikovat a mohla jsi se zeptat, zeptej se ho prosím tě strašně moc, jestli to, co mě říkal o taťkovi, je pravda. On už bude vedet. Je to důležité.
Kytičko, asi jsem ti to napsala moc chaoticky, ale psala jsem to tak, jak jsem
 momentálně  cítila.
Dekuji Ti, Kytičko...

Petra

Obrazek

Drahá Petro,

Sebevraždy se skutečně stávají čím dál diskutovanějším tématem. Tím, že se výrazně mění vibrace naší planety, tím také více sílí tlak na psychiku člověka a na jeho energie. Také dnešní doba příliš nepřispívá k pohodovému, klidnému životu člověka. Po násilném ukončení života, bohužel sahají stále více častěji a navíc lidé, čím dál mladší, dokonce už i děti.

Když člověk ukončí sám dobrovolně svůj život, opravdu nemůže jen tak odejít do světla. Trochu mně překvapil ten „pán co vyprovází duše“, myslím teď jeho větu,že máš bratrovi říct, ať jde za světlem a ať se už nebojí. „ Víš, říkám si, kéž by to bylo tak jednoduché!!

Vzhledem k tomu, že se takovými jevy už delší dobu zabývám, znám opravdu hodně lidiček, kteří mají ve své blízkosti duši, která se projevuje právě tak, jak popisuješ. I přes provedené rituály, prosby, zádušní mše, vysvěcení prostoru knězem, a velké společné  úsilí, milá Petro, ty duše jsou tam dál. Neodešly a neopustily Ty, které zarmoutily.

Tento fenomén se stává právě nejčastěji v případech sebevraždy, kdy duše má jako svůj trest, sledovat utrpení všech blízkých a tím si uvědomovat, jak velká chyba to je. Vztáhnout ruku proti sobě samému, to je porušení základních vesmírných zákonu o životě. Je to vzpoura proti Stvořiteli.

Popření lásky k sobě a svým blízkým. Je to těžká zátěž karmy, se všemi důsledky a tresty. Pokud Ti mám pomoci, musíme začít právě od Tebe. Cituji Tvou větu. „Nedokážu si odpustit, ze jsem mu nepomohla. Dávám celé naší rodině i sobě vinu za to, co se stalo.“

První, co je nutné udělat, je přestat si vyčítat jeho smrt. Ty neneseš zodpovědnost za to, co Tvůj bratr udělal. Nejsi zodpovědná za jeho destruktivní myšlenky. To co cítil, to byl jakýsi přetlak v jeho  duši. Možná jsi mu mohla věnovat pouze více času, ale i tak by jsi nedokázala odhadnout hloubku propasti, ve které se nacházel. Nedokázala by jsi uvěřit tomu, že by byl schopen jít až do takové krajnosti. Nebyl příliš důsledný, ale chtěl dokázat mnohem víc. Podceňoval sám sebe a často měl pocity, že zklamal i Vás. Domníval se, že jeho otec není takový jaký se zdá. To co řekl, opravdu tak cítil. Slovo, které se mi zapsalo při napojení bylo neobvyklé. Bylo to slovo PODVOD. Tak se nejspíš poslední dobou cítil. Odvést jeho duši bude možné, až za nějaký čas. Rozhodně to nepůjde hned.

Jeho duše vnímá Vaše utrpení a Vaše výčitky. Nejprve musíte odpustit sami sobě, to, co si tak důsledně vyčítáte a trápíte se tím. Především toto vysvětli Tvé mamince. Pak je potřeba odpustit jeho duši, že jednal tak, jak jednal a všem Vám způsobil zármutek. Až se napjatá atmosféra trochu uvolní, je možné poprosit Stvořitele, aby jeho duši přijal a anděly poprosit, aby mu pomohli přejít bránou do světla.

Ještě Ti vysvětlím ten sen. Opět je jasná věta :cituji… „Ona mi pověděla, ze se nemam bát a mam to pustit do mě.“  Zcela jistě se jedná o jeho duši, která by do Tebe vstoupila. Už několikrát jsem zaznamenala, že právě podobné signály vedly k tomu, že duše se vrátila a narodila se znovu v dítěti někoho velmi blízkého. Toto se může stát, jedině za předpokladu, že všichni v rodině dojdou k jakési harmonii, klidu, že se s danou situací smíří a změní dosavadní hodnoty života a podobně.

Pak je to opravdu možné. Jinak duše sebevraha, zde může být uvězněná celou řadu let. Někdy i celá staletí, pokud nedošla klidu odpuštění od těch, kterým ublížila. Tím, že jsem Ti předala tyto informace, měl by tlak vůči Tobě od Tvého mrtvého bratra zmírnit. Uklidni se. Přestaň se bát.

Nikdo Ti přece nechce ublížit. Jeho duše volá po pomoci, lásce a uzdravení.

Já Ti přeji, abys dokázala pomoci bratrovi. Především uzdravením svých výčitek a překonáním bolesti a strachu, který cítíš.

S láskou  Kytička

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

sebevražda otce

(lada, 10. 2. 2013 1:52)

Ahoj kytičko,..nedá mi to a musím zde také napsat,pokud dovolíš...jak si čtu příběh Petrušky,já sama ted zažívám něco podobného s mým tátou...Od mých 13 let s námi nežil,žil si vlastní život ,o mě ani mámu se nestaral...Nyní jsem se dozvěděla,že se zastřelil kvůli závažné diagnoze z nemocnice...Ani mě nevyhledal,nechtěl mě vidět,ani když plánoval odchod ze života....Jsem z toho v šoku,nemůžu prakticky nic,nefunguju,jsem úplně mimo,ale co mě trápí nejvíc,je strach o to,co se ted s jeho duší ,jako sebevraha..Trápíme se s máti obě,pláčeme,nemůžeme si pomoct,ikdyž nám hodně ublížil a moc pěkného jsme s ním nezažily...Nechci,aby jeho duše nějak trpěla,aby bloudil v nějakém podivném mezisvětě...porad mi prosím ,co dělat,abych jeho duši pomohla..Těžko se s tím vším smiřuji,co se stalo a co udělal....ps: jeho duši necítím,ikdyž jsem velmi citlivá osoba,možná až moc a tím bych mu nerada ztěžovala situaci...mOC TI DĚKUJi za případnou odpověd..měj se hezky

prosím pomoc a radu

(Ingrid, 28. 2. 2011 12:41)

Dobrý den, píšu ohledně mé zesnulé babičky kterou sem už 10 let nevidela a bohužel ani sem ji nestihla jít navštívit na Slovensko byla to spíš moje maminka od peřinky mně vychovala je to smutné že deset let sem ji nevidela páč skrs financí atd jen sme si furt volávali každej měsíc moc mi chybí a furt ji budu mít v srdíčku ale co se nestalo chtěla sem ji zase po měsíci volat a telefon byl vyplej nevím proč měla sem takové tušení že se asi něco stalo nikdo mi nic neřekl z rodiny až sem volala doktorce co mně taky znala pod mALIČKA ŽE CO SE STALO ŽE SE NUMŮŽU DOVOLAT MOJI BABIČCE A DOKTORKA MI ŘEKLA ŽE ZEMŘELA v tu chvíly sem brečela jak nikdy v životě z rodiny mi dávaly za vinu že sem nepřišla na pohřeb ja bydlím v praze a babička pocházela ze žiaru nad hronom to je velká dálka ale nic sem nevědela a proto vás prosím jestly se mužete s babičkou kontaktovat a říc že mi strašně chybí a at mi promine že sem vůbec nevědela že zemřela prosím vždy mně to trápy a dávam si to za vinu že sem nepřijela na pohřeb ale nikdo mi nic nedal vědet s rodiny a moc mně to bolí moc dekuji Ingrid

Milá Kytičko

(Katy, 23. 3. 2009 18:33)

jsem moc ráda, že jsem objevila Tvoje stránky, teď vím, že věci, které se mi dějí, se stávají i jiným lidem. Také občas cítím tlak na prsou, hučení v hlavě, různé rány a pod. Můj přítel si myslí, že jsem blázen, a tak mu o tom už neříkám. Naštěstí mám skvělého kamaráda, který mi pomáhá. Radí mi, jak se mám chovat k těmto duším, a já musím konstatovat, že to téměř 100% zabírá. Říká, že je mám poprosit, aby odešli a poslat je do světla. Jednou jsem viděla 2 záblesky, jak odcházeli. Ne vždy se ale jedná o zbloudilé duše, někdy se mi připomínají i moji ochránci. Snažím se vnímat jejich přítomnost s láskou a vděkem. Vždy, když mě potká něco dobrého, jim děkuji.
V poslední době se snažím řídit svojí intuicí a komunikovat s vesmírem o tom, co chci. Jsem přesvědčena, že mě vesmír vyslechne a podpoří v každé mé myšlence.
Ze začátku jsem byla ze všeho hrozně vyděšená, měsíc jsem nespala, jak jsem se bála nočních návštěvníků. Dnes vím, že když se nebudu bát a budu věřit v sama sebe, tak nade mnou černé duše nemají žádnou moc. Citát: myšlenka je všemohoucí, je pravdivá a s ní dokážete všechno!
S láskou Katy

rodinné konstelace

(Ivana, 25. 1. 2009 19:41)

Milá Péťo, vím že je to pro Vás velmi těžké,Chtěla bych Ti doporučit metodu která se jmenuje roddiné konstelace, pokuď by tě to zajímalo koukni se na internet tam najdeš určitě nějaké informace. S láskou a soucítěním Ivana

odpuštění

(Pavlína, 21. 1. 2009 19:57)

Milá Peťulko, posílám Vám plno lásky, porozumění, víry a síly. To co se Vám přihodilo, je přetěžká zkouška životem, prosím, vím, že je to moc moc těžké, ale opravdu Renatka má pravdu. Čas maličko uplyne, a nám se dostane jiný pohled na všechny tyto velké složitosti i jiné složitosti života. Milá Petruško, jsi sluníčko, které tvůj bráška měl, maminka, ti co měl rád, byli jste - a věř, že pořád jste jeho sluníčka. Přišla chvilka, kterou cítil, že nezvládne, nezvládl, někdy se životní zkoušky stávají nejtěžšími břemeny. Omlouvám se, za to slovo nezvládl, ale uvidíš, pochopíš, vše se děje z nějakého důvodu. Teď je asi těžké slyšet, že tato zkouška vás posílí, třeba vyzvedne vás, které váš bratr a syn miloval a třeba otevře očka vůči někomu, kdo ho trápil. Odpusťte si to, odpusťte i bráškovi a synovi. Nevyčítejte, snažte se pochopit. Je to moc těžké, ale je to nutné. Pěťulko pocítíte sami ty změny. Peťulko píšu Ti - vám z vlastní zkušenosti. Můj přítel v minulém roce ukončil svůj život. Mnoho bolesti a žalu, mnoho slz a trápení, zoufalství a výčitek svědomí, ocitla jsem se tam, kde jsem řešila otázku, že půjdu za ním. Vím, že i jen pomyšlení na sebevraždu musejí být velkou bolestí pro našeho Stvořitele. V tu dobu, kdy jsem toto zoufalství prožívala jsem o těchto věcech neměla ani potuchy. A v tu chvíli jsem ani nemyslela na okolí, které mě má rádo,..ale mohla bych tu psát ještě mnoho řádků pocitů, které teď prožíváte. Vím, a posílám mnoho lásky a podporu andílků, aby pomohli. Opravdu si člověk musí odpustit, nic nevyčítat, sobě, okolí, nikomu. Musím přiznat, že já jsem tak na půli cesty, teda už snad. Modlím se za to, aby jeho dušička mohla ke světlu. Modlím se za dušičky, které bloudí, aby mohly ke světlu. Připojuji toto přání i zadušičku tvého bratra.
Z celého srdce Vám posílám sílu, lásku, víru a věřte...

Podekovani...

(Petra, 14. 1. 2009 13:02)

Renatko, Leni a Jani,

chtela bych vam touto cestou podekovat za krasne komentare. Za to, jak krasne s laskou, pochopenim a citem jste napsali vase radky...
Dekuji...Petra

láska

(Jana, 13. 1. 2009 8:06)

Peťko i já se přidávám ke Kytičce, Renatce a Lence -laskavěji a citlivěji bych to neuměla říci. Posílám lásku a podporu, víru, že na bolest člověk není nikdy sám, že mu ji pomáhají nést a řešit andílci ... Jsme s Tebou a Tvou rodinou

Peťulce

(Lenka, 12. 1. 2009 21:48)

Milá Peťulko,sluníčko,je to hodně smutný příběh. Derou se mi slzy do očí .Vím jak moc tahle tragedie poznamenala vaši rodinu,ale vy jste tady...žijete.Nedávejte si smrt bratra za vinu,ubližujete tím sobě i jeho dušičce.Zkuste odpustit sami sobě,i jemu,neobvińovat se,pochopit ...tak jak vám radí Kytička,Renatka...Peťulko,teď se ti to zdá nepředstavitelné ,složité,ale jednou ,až s odstupem budeš tyhle řádky číst...budeš o kus dál a vše pochopíš.....utřes slzičky,na tváří úsměv vykouzlíš...v srdíčku tě bude hřát krásný pocitem...že už víš!
Peťulko,at´andílci stojí při vás a dávají vám sílu v téhle těžké chvíli...Lenka

vlastní zkušenost

(Renata, 12. 1. 2009 17:35)

Petruško,vše co Ti kytička napsala vem vážně,otevřte svá srdíčka lásce,takové té opravdové,která nesoudí,neobviňuje,...NEBOLÍ ...
Jen tudy vede cestička k zvládnutí Vaší přetěžké situace a obrovské bolestičky,kterou cítíte.
Tímto odlehčíte sobě i bratrovi a dál ...
...nastane změna,která Vám dá sílu žít dál a svobodit se od svých břemen,která nyní ovlivňují Váš život.
Myslím na Vás,bratříčkovi posílám andělíčky,kteří mu pomohou na této cestě a VÁM sílu a důvěru v tuto andělskou lásku.
Vaše světýlka v srdíčkách je ten největší dar pro Vašeho syna,brášku,kamaráda.
PS: ucítíte jeho radost!!! Sláskou Renata J.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 14
Celkem: 3260742
Měsíc: 15576
Den: 718