Jdi na obsah Jdi na menu

MRAZIVÝ PŘÍBĚH Z LETNÍHO SETKÁNÍ V BRŮMOVĚ

zena-srpc.jpgMRAZIVÝ PŘÍBĚH Z LETNÍHO  SETKÁNÍ V BRŮMOVĚ

Letní setkání v Brůmově bylo uprostřed lesů – v krásné přírodě jejíž okolí malebně lemují karpatské vrchy. Ticho a klid – jen zpěv ptáků a šumění stromů a síla přírody, která nám dodává tolik potřebnou vnitřní sílu. Páteční večer jsme prožili v družné debatě a vzájemném poznávání lidiček, kteří si přijeli odpočinout a uvolnit svou mysl, duši i tělo. Propojení duchovního i tělesného cvičení v přírodě, velmi posiluje,uvolňuje a léčí psychiku každého člověka.. Meditační cvičení je ideální prevence proti psychické nerovnováze a duševním nemocem. A tak nám ve vzájemném propojení plynul čas a nastal sobotní večer, který jsme prožívali s všudypřítomnou andělskou energií a přijímali jsme zasvěcení do energetických systémů.


 

Ještě než jsme začali zasvěcovat, všimla jsem si tmavého stínu procházejícího po chodbě. Už po několikáté během večera jsem pozorovala postavu pohybující se v tmavé chodbě hájenky. Postava pomalu přecházela chodbu, několikrát se vrátila a znovu nás se zájmem ode dveří pozorovala. Děvčata si všimla mých pohledů do tmavých míst chodby a tak jsem jim vysvětlila co vídím a ještě několikrát jsem je během povídání upozornila na nezvanou návštěvu, Některá děvčata už odešla spát a my se přesunuli z jídelny do společenské místnosti. Zůstalo nás posledních šest bdělých dušiček. Zasvěcení bylo dokončeno, jen jsme si povídali.

 

andel-u-brany-br12.jpgPrávě jsem chtěla navrhnout, abychom se odebrali ke spánku, zvedla jsem se ze židle, když mnou znenadání projela silná mrazivá vlna.

Bylo to tak velmi silné, že jsem se zachvěla. Cítila jsem přítomnost cizí energie, která byla v bezprostřední blízkosti mé osoby a než jsem stačila cokoliv říct, mrazivý vítr obletěl všechny v místnosti. „Kytičko, co to je, je tu nějaká duše?“Začaly vystrašeně vykřikovat ostatní děvčata.“ Podívala jsem se na okna a ta byla zavřená stejně tak jako před chvílí. Projela mnou další mrazivá ledová vlna, bylo to, jako by na nás někdo foukal ledovým fénem a když jsem se otočila – uviděla jsem podivně se kmitající plamen svíčky, který se zvětšil zhruba do trojnásobné velikosti jako je obvyklé. Všichni upřeli pohled na tu svíčku.

Cítila jsem, že nemám příliš zasahovat do tohoto děje, jen jsem zašeptala prosbu o ochranu sebe i ostatních děvčat.Pohlédla jsem na Danušku a ona rázem pochopila. „Kytičko, začalo to mým zasvěcením, že?“ Ta energie je tu kvůli mně?“ Jen jsem kývla hlavou na souhlas a Danuška se zadívala do podivně tančícího – nezvykle velkého plamenu svíčky. „ Kdo jsi??? Jsi muž??“ Plamen svíčky se poslušně stáhl do běžných parametrů a uklidnil se. „Jsi žena?“ Po této větě opět vyrostl a zvětšil se. Janinka – další účastnice našeho setkání se zadívala na plamen a odříkávala mechanicky slova. „Ta duše je žena – je to žena, která byla psychicky narušená a někdo zneužil její slabosti. Někdo jí velmi ublížil a vy jste ji nikdy nepřijali do své rodiny. Také Janinka upřela pohled na Danušku.

 

andilek-na-ruzickach.gifJsi moje teta J.???“ Danuška vyřkla tuto větu a plamen vyskočil do obřích rozměrů a začal zběsile tančit na všechny strany. Všichni kolem s údivem vydechli. Náhle se otevřely  dveře a vstoupila Jitka s Ivankou. „My nemůžeme spát, můžeme tu být s Vámi?“ Pochopili jsme, že děvčata vycítila, že se něco děje a tak jsme jen souhlasně kývli hlavou, aby se rychle posadily.

 

 Pak jsme byli svědky nezvyklé události. Danuška kladla otázky, a plamen opisoval kruh, pokud odpověď byla kladná a nebo kmital ze strany na stranu, když odpověď byla záporná. Do této komunikace vstupovala také Janička, která vždy řekla předem větu a věděla, jak duše odpoví. Bylo to tak neuvěřitelné, že jsme vše pozorovali se zatajeným dechem, tak tiše, jako bychom zamrzli v jakémkoliv pohybu. Vyslechli jsme příběh o ženě, která byla svým příbuzným zneužívaná a dokonce čekala dítě. Aby rodina byla ušetřena hanby, bylo její dítě zabito a pochováno, ona byla prohlášená za psychicky nemocnou osobu. Po tomto sdělení v se v místnosti ozvalo silné prasknutí. Všechny jsme se lekly, bylo to tak nečekané a děsivé zároveň. Dostaly jsme jasný signál, co tu duši trápí nejvíc. Už svíčka.gifjsme pochopily důvod, proč teď nemá klid ani po smrti. Přesnost s jakou plamen odpovídal, zmenšoval se, pak zase rostl a opisoval pravidelné kruhy, to bylo neskutečné, až děsivé.

Nikdo z nás NIKDY neviděl tímto způsobem hořet svíčku. Jakoby neviditelná ruka přidávala a ubírala intenzitu plamene a jeho síly, výšky i pohybu. Plamen svíčky tancoval v naprosto nepřirozeném rytmu a velikosti.

Nikomu se nechtělo spát, přesto jsme se rozhodly tuto komunikaci ukončit. V tichosti jsme šeptaly modlitbu za klid této duše.  Noc byla klidná, nic zvláštního se až do rána, nedělo. Jen když píšu tyto řádky, cítím studený závan vzduchu a taky mi tu občas praskne a bouchne. Je mi jasné, že tato záležitost není ještě dořešená a křivdy minulosti často dostihnou naši přítomnost i budoucnost. Opět jsem si uvědomila, jak křehká je hranice mezi duchovním a fyzickým světem…..

VÍM,ŽE EXISTUJE MOST, KTERÝ SPOJUJE DUCHOVNÍ A FYZICKÝ SVĚT- JE ALE VELMI KŘEHKÝ, PROTOŽE JSME HO POSTAVILI Z NAŠÍ LÁSKY /KYTIČKA/

citat-most-srp12.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

poděkování

(ami, 2. 9. 2012 17:04)

proč vám můj odkaz tak vadí, že jej neustále mažete? Děkuji vám - je vidět, že jste opravdu DUCHOVNÍ(?!) člověk. Přímo sluníčkový :-O

Re: poděkování

(Lindush, 3. 10. 2012 23:06)

Ami bez urážky ale toto Tvoje ego vystúpenie tiež zrovna nie je duchovné keď už teda tak posudzuješ duchovnosť Kytičky. Mimochodom neviem kde na to berieš právo. Ja mám tiež už nejaký ten rok svoj web a urobila by som..a aj som urobila.. to tisté ako Kytička. Je to predsa jej web, sú to jej energie ktoré do neho pre ľudí ako si ty vkladá, jej práca ktorú pre ľudí robí, jej peniaze ktoré za web platí, na ktorý si ty prišla mimochodom zcela zdarma ako návšteva ak ti to nevadí a ešte si aj načerpala informácie,ktoré Kytička musí sprostredkovať vlastnými silami a prostriedkami a ktoré si ty iba prosto vezmeš, takže má výsostné právo si s ním robiť čo chce a trošku rešpektu a aj viac toho rešpektu by ti nezaškodilo. Mňa osobne by v živote nenapadlo dať niekomu na web reklamu pretože už len môj charakter a princíp by ma nepustil pretože z môjho pohľadu je to práve nerešpektovanie a drzosť a za druhé to nepotrebujem pretože energie mojej webky rovnako ako Kytičkynej si potrebné pritiahnu. Takže drahá Ami je veľmi silná doba momentálne a odporúčam ti pracovať na svojim egu, pochopení a hlavne na rešpektovaní názorov a slobodnej vôle iných a to čo naskôr... je to pre Tvoje dobro. A ešte jedna vec... ako duchovný priam slniečkový človek (za ktorého si ironicky označila Kytičku, čo je naozaj duchovnéz Tvojej strany...) by si mala vedieť že aj žobrák na ulici s fľašou v ruke môže byť duchovne omnoho vyššie ako si ty...Pozor na duchovnú pýchu, tej predchádza ťažký pád a opakované skúšky. Nesúď pretože raz budeš súdená sama sebou a vlastným metrom čo je 100 krát horšie ako keď Ťa súdia druhí a ver mi nebude to príjemné. Nepíšem ti to ako vyhrážky, naozaj nie som ten typ a mám iné veci na práci hoci na toto mi nedalo nezareagovať duplom keď som ťa vycítila v tom čo si písala, ale ako upozornenie..či už si to vezmeš k srdcu alebo nie je už iba tvoja cesta.. Maj sa krásne

Pro Ami

(Kytička, 2. 9. 2012 17:40)

Tento prostor není určen pro reklamu, ani žádné odkazy.Pokud by správce stránek odkazy nemazal, nikdo by už nemohl napsat žádný komentář, protože by to kapacita těchto stránek nedovolila. Už tak musí občas smazat hezké a přínosné komentáře, aby se tam mohly psát ty nové. Chápu Ami, že Tě něco zaujme a chceš to všem sdělit. Pak máš možnost založit si vlastní web, tam si můžeš psát a dávat odkazy na to, co se ti líbí a připadá Ti to důležité. Děkuji za respektování.
S láskou a "sluníčkovým" pozdravem Kytička

svička

(Monika, 28. 8. 2012 7:52)

Zdravím Tě Kytičko. Chtěla jsem jen napsat. Ze podle svičky poznam jjestli je u nas nekdo na navsteve a kdy ne. Kdyz zapalim svičku a krasne rovne hori vim ze mam doma peknou čistou energii a kdyz mi nepravidelne a divne kmihota sem a tam ,tak vim ze doma mame nejakou navštevu.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257488
Měsíc: 16226
Den: 648