Jdi na obsah Jdi na menu

MOHOU NAŠI ZEMŘELÍ VIDĚT, CO DĚLÁME?

21. 2. 2010

Obrazek

ObrazekMoje drahé sluníčka,
Často mi posíláte dotazy, jestli naši drazí zemřelí mohou sledovat to, co my Tady v našem čase a v naší dimenzi děláme. Odpověď je zcela jasná. Jsem si jistá, že to určitě mohou sledovat
Když komunikuji s mrtvými lidmi, často mi říkají, že prožívají společně s námi., důležité události našeho života. Už dávno vím, že je to pravda. Několikrát jsem měla možnost přesvědčit se o tom, na vlastní oči. Nedávno jsem na jednom večírku viděla muže, který přišel v doprovodu mladé hezké dívky a také jen s ní tancoval. U toho muže ale byl i duch tmavovlasé ženy. Začal mně zajímat jeho příběh. Nemohla jsem ale přijít za cizím člověkem a zeptat se ho, jestli mu náhodou někdo v poslední době nezemřel. Natož za ním přijít a říci mu o tom, co vidím. Proto jsem si začala povídat s tou dívkou. Ochotně mi vyprávěla, že muž s kterým tancuje není její přítel. Ale je to přítel její maminky, která nedávno zemřela a on se s její smrtí stále nemůže vyrovnat.
 
V pátek 19.2. 2010 jsem se účastnila plesu maturitního ročníku jisté střední školy. Měla jsem tam nádherný zážitek, neboť studenti si připravili slavnostní polonézu. Byl to krásný umělecký prožitek a já s obdivem sledovala mladé lidi, jak elegantně a s noblesou tančí polonézu.
Bylo to tak krásné, vidět mladé muže v oblecích, bílých rukavičkách, v pokleku před děvčaty,které byly oděny do krásných dlouhých šatů, elegantně se pohybujíc v rytmu krásné
hudby. Jako bych se vrátila zpět v čase o několik staletí. Z tohoto krásného omamného pocitu

mně vyrušil záblesk světelných energií nad hlavou jedné z tančících dívek. Také ona u sebe měla duchovní bytost. A tak jsem se o tu dívku začala blíže zajímat. Zjistila jsem, že před dvěma lety jí tragicky zahynula maminka. Vidět dceru tancovat tak nádherný tanec na maturitním plese, to si žádná maminka nenechá ujít. A jak je vidět, ani maminka, která už není mezi živými. Jsem si jistá, že naše zemřelé k nám přitahují naše myšlenky.

 Také já jsem si o svém svatebním dnu říkala: „ Co by tomu asi řekl můj táta, ( kdyby žil),že se dnes vdávám?“

A to mi můj otec zemřel, když jsem byla úplně malá. Takové úvahy a myšlenky má určitě každý. Proto mi připadá úplně skvělá následující fotečka, kterou mi poslala Marcelka ( děvčata z víkendového semináře Beskydy II. si jistě na Marcelku vzpomenou). A Marcelka tuto fotku vyfotila na rodinné oslavě, narozeninách své tety, které zemřel její manžel.

Že na oslavě své ženy nechtěl chybět, je evidentní. Myslím, že je krásné vědět, že v žádné situaci nejsme sami.

S láskou KytičkaObrazek

Obrazek

Milá Kytičko.
O víkendu jsme byli na oslavě mé tety ,měla 70 let a fotila jsem ještě prázdnou tabuli se židlemi a než jsem vyfotila tuto fotku ,tak jsem tam viděla dušičku strýce (manžela oslavenkyně),jak je přesně nad židlí ,kde teta seděla ,byl tam s námi a nejen on.

Marcela

 Duchovní energie se objevila nad židlí oslavenkyně

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přehled komentářů

jsou tam dvě

(filip, 1. 3. 2010 21:50)

když se kouknete nad levou židli uplně na kraji a pak nahoru je tam dalši takove kolecko

Naděje

(Tamara, 23. 2. 2010 9:03)

Já v to moc doufám Kytičko! Bylo mi 12 let když mi zemřela milovaná babička na kterou často myslím... Byl to moc hodný člověk a hrnou se mi slzy do očí pokaždé když se vracím zpět do doby kdy zde byla se mnou, tak moc mi chybí. Vím že nikdo neodchází předčasně přitom je mi tak líto že nemohla být u důležitých věcí v mém životě, maturita, dívčí problémy - určitě by jsme podrbaly a splnění mého snu pořízení koníka. Vím že vždy by mi ve všem poradila. To jsou chvíle kdy lituji že nejsem jak Ty Kytičko že nedokážu poznat jestli je se mnou, jestli je někdy u mě nebo jestli mluvím jen do větru. Miluju Tě babi, snad se na mě tam shora dá dívat

Tamara

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3256993
Měsíc: 16267
Den: 688