Jdi na obsah Jdi na menu

KDE JE VLASTNĚ MÁ MRTVÁ DCERA?

2. 12. 2008

Obrazek30.10.2008
Milá kytičko,
Jmenuji se Renata a ráda bych s Tebou byla v kontaktu.28.9.O8 mi tragicky odešla moje nejstarší dceruška KAMILKA.Bylo ji 23 let,stalo se to při srážce s vlakem.Jistě každý ví jak asi tato nečekaná ztráta bolí.Měla před sebou tolik plánů,měla lásku,přala si miminko,byla živel s obrovským srdcem a ochotou komukoli pomoci.
Já svou bolest přeměnuji v lásku,kterou chci rozdávat lidičkám kolem sebe.Přesto,že věřím v nesmrtelnost duše,hrozně to BOLÍ kytičko.MOC Tě prosím o radu,jak s Kamilkou navázat kontakt.Jsem ochotna podstoupit cokoli,abych o ni něco věděla.
Obdivuji Tvou schopnost takto pomáhat.
S láskou a pokorou Tobě!

Renata

29.11.2008
Milá KYTIČKO,
již jsem Ti vícekrát psala o smrti mé holčicky Kamilky,která tragicky zemřela 28.9.2008.Kytičko moje,dala jsem se na cestu duchovna,abych měla možnost poznat,nynější domov mé Kamilky.Byla mi doporučena jedna jasnovidka,ktërá mi sdělila o Kamilce děsivé věci.Natrdo mi řekla,že Kamilka není ve světle,ale mezi zlýma sílama,kde strašlivě trpí a prý čím více bude trpět,tím rychleji bude očištěna.KYTIĆKO,NEVÉŘÍM TOMU! Kamilka měla obrovské srdce a já od jejího odchodu přeměńuji svou bolest v obrovskou lásku,kterou předává lidičkám kolem sebe.Jsem neustále ve spojení s archanděly,které miluji a prosím o oporu a vedení ke světlu mé dcerušky.Jsem te´d po tom co mi paní řekla k uzoufání,Mooooooc Tě prosím vysvětli mi tuto situaci,copak mám te¨d s touto představou dělat?Miluji boha,miluji anděli,miluji Kamilku,miluji Tebe.KAMILKO,DUŚIČKO MOJE MOC TÉ PROS'IM SPOJ SE S TOUTO VZÄCNOU PANÏ A DEJ O SOBÉ VÉDÉT.MILUJU TĚ!!!!!!!!!! TVOJE MAMUŠA

 

 
1.12.2008
Milá Renčo,
po přečtení Tvého emailu jsem cítila přítomnost Tvojí dcerky a potvrdily to i moje fenky...které jsou takovým mým detektorem a jasně
reagují na duše zemřelých. Pozorují, sledují neviditelný pohyb,dívají se zhruba tak metr nade mně ,ježí se a vrčí.
Navíc se mi samo zapnulo radio.
Renátko, ta paní jasnovidka měla pravdu. Ale jen tak napůl. Tvá dcera není ještě ve světle, neboť její smrt byla velmi náhlá a nečekaná.
Nebyla na ní připravená. Ale přesto její poslední myšlenky patřily těm, které milovala. Vaší rodině. Její poslední myšlenky byly laskavé, toto nebyla duše, která by zasluhovala zavržení. Vidím ji teď už jasně osvětlenou a cítím příjemné energie.
Tím,že ale nebyla připravená, nechápala, při smrti stav své duše. Stále se toužila pohnout, dát vám najevo, že se nic neděje, alespoň
naznačit, ale její úsilí bylo marné. To co před smrtí pociťovala, byla jakási náhla nevolnost. Prý ji najednou bylo na zvracení a točila se jí
děsně hlava. Nechápala co se děje. Vše se odehrálo příliš rychle, než aby to mohla pochopit. Mám ti velmi důrazně říct, že ta nevolnost, ten pocit na zvracení spojený se závratí, bylo to jediné, co vnímala nepříjemně. Žádá mně, abych Ti sdělila, že jinak vůbec nic necítila.Vše šlo mimo její tělesné vjemy. Mám Ti napsat toto:

Mami musela jsem odejít, bylo mi to přikázáno. Nejsem zcela ve světle. Neprožívám, ale nic, co by se podobalo bolesti. Všechny miluji možná víc intenzivně než dřív. Jediné co mně bolí, že jsem často nemluvila o tom,že Vás miluji. Viděla jsem, jak má sestra trpěla a to bolelo.
Děkuji, že Ty jsi to vydržela.


Renátko,
nic víc jsem neslyšela. Vím však, že modlitbou a prosbou k andělům, o pomoc této duši, lze dosáhnout toho, že brzy bude ve světle.Je to milující duše, plná lásky a porozumění. Musela to být dívka chápavá, laskavá a neschopná někomu ublížit.Tak to vidím já. Po celou dobu, co píšu tento vzkaz se mi silně točí hlava. Nejspíš její problémy začaly prudkými výkyvy krevního tlaku.
Moje milá Renátko.Zkus meditovat, při hloubkové meditaci se můžeš s duší své dcery setkávat, budeš cítit její energie.
Mám Tě ráda.
S láskou Kytička

 

 
1.12.2008
Milá Kytičko,
Dnes je můj nejštastnější den!!!!!!!Kytičko zlatá,děkuji!!!!!!!!!!Jsem štastná matka,která může jít dál!!!!!!!!!!Miluji všechny dušičky i lidičky zde na zemi!!!!!!!!!!!!! Přeji všem kdo mají podobnou bolestivou zkušenost,nech pocítí to co já teď!!!!!!!!!!!!KAMILKO,TVÄ LÄSKA JE TAK MOC SILNÁ.DĚKUJEME ZA NI,DEKUJEME ZA DAR OD TEBE!!!!!!!DEKUJI,ŽE JSEM MĚLA MOŽNOST BÝT TVOU MATKOU A TOLIK SE OD TEBE NAUČIT!!!!!!!!!VESMIRE,PŘIJMI TUTO KRÁSNOU A ČISTOU DUŠICKU DO SVĚTLA PLNÉHO LÁSKY A BLAŽENOSTI!!!!!!!!!!PPOSÍLAME LÁSKU A POKORU VŠEM DUŠIČKAM AT VEJDOU DO SVĚTLA!!!!!!!!!!!!!!!!Jsme tady připraveny kdykoli se spojit ,když o to požádáš,!!!!!!!!!!!
Renča

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Můj příběh

(Renata, 19. 12. 2008 2:19)

Je den 28.9.2008,můj přítel má narozeniny,v ten den se dovídám o smrti mé dcery Kamilky.
Čeká nás pohřeb - koná se v den narozenin mé sestry.
13.10 mám narozeniny já - večer v 18.30 si přivážím urničku mé holčičky domů : držím ji pevně a chovám ji jako miminko.
Blíží se vánoce,píšu si jména a koupené dárečky na papírek (jako každý rok),chybí tam jméno ------ .
"Ne takhle to nemůžu nechat,vždyť ji nelze vymazat!!!
Píšu - KAMILKA - lásku,pusinku,odpuštění,sluníčko,světýlko,úsměv,pohlazení,obejmutí,klid,radost,touhu.Najednou si uvědomuji,vždyť mám pro ní tolik dárečků!!!
Nebojme se dát svým milovaným dárečky v této podobě.Rozsviťme světýlka v oknech našich domovů,rozsviťme stromečky,svíčky a naše srdíčka - PRO NĚ !!!
Nejsem tak silná,jak to možná vypadá.Jsou chvilky,že mám chuť to vzdát,padnout na kolena,odevzdat se té velké bolesti a strašně křičet "to bolí" a nepřestat.
Když přijdou tyto chvilky neúnosné bolesti,někde uvnitř cítím,že to tak není správné,protože naše milované na nebíčku to bolí více než nás !!!
Jakmile tuto bolest přeměním v lásku (je to těžké,ale vždyť to dělám pro Kamilku),mám potom zvláštní,příjemný,nepopsatelný pocit,jakoby mi Kamilka děkovala a radovala se.
Lidičky VY kdož cítíte bolest a smutek,prosím ...
DEJME TENTO DÁREK našim drahým K VÁNOCUM !!!
Děkuji za všechny dušičky na nebi a VÁM všem,kteří to dokážete také.
Děkuji Kytičce,děkuji JARCE H,a NIKOLCE,děkuji Všem kdo soucítíte,kdo rozumíte a nejvíce Vám,kteří toto prožíváte.
V Á N O C E P L N É K O U Z E L N Ý CH P Ř Á N Í
S láskou Renata.

Té skvělé holčině

(Pavlína, 15. 12. 2008 13:13)

Ahoj Renatko - maminko s velkým M, človíčku s velkým Č, jsi opravdu silná, moc silná. Moc moc děkuji i Jitce, která mě na tyto stránky navedla. Jistě víš, co se stalo v tomhle roce a tak tápu, hledám, vlastně musím přiznat, že se zlobím na svět. Moc, možná i víc než bych měla. Vlastně nemám asi právo se zlobit, ale zlobím se, za ty křivdy, za ty boly, za vše co mi připadá nespravedlivé včetně nemocí a smrtí, trápení a tak myslím, že jsem úplně na začátku. Na začátku cesty, která mě musí naučit to chápat. Neprorážet hlavou zdě ani kolem sebe kopat. Moc děkuji za tyto stránky. Jestli mohu Renatko, přeji jen to dobré a správné. Přeji cestičku a cíl se štěstím, láskou, pokorou, oddaností, pochopením, vírou. Držím Vám palečky a s díky se obracím na všechny "Vás"

moc hezké

(bara, 10. 12. 2008 13:58)

ano moc se mi to libi je to opravdu krasné
a co to vubec znamena ta duse zemrelich je tak krasne
opravdu se mi to moc libi

mám radost

(Vlaďka, 6. 12. 2008 22:27)

Ahoj Renčo.
Mám radost,že Ti kytička odpověděla a že jsi konečně dostala to,co jsi tak hledala.Jsi statečná a silná osobnost a máš v sobě tolik síly,ani jsi netušila.Vidím,že Tě odchod Kamilky hodně posunul dopředu a teď už půjdeš tou správnou cestou.
Mám Tě ráda a moc Ti přeji konečně usmíření s touto bolestí,i když je to velmi čerstvé.Těším se na další popovídání. Vlaďka

PODĚKOVÄNÍ

(Renča, 4. 12. 2008 9:44)

KYTIČKO drahá naše,už rozumím!Děkuji!!!
LIDIČKY,Vy kteří jste mi (a dalším lidičkám )napsali Váš komentář,jste pro nás dalšími SVĚTÉLKY ve tmě - zvaná bolest.Je úžasné když dokážete poslat Vaši milou a upřímnou oporu plnou lásky a soucítění.Každý máte svou bolestičku a přesto posíláte slova útěchy.Děkuji za Vás,děkuji za lásku,děkuji KYTIČCE.Myslím na Vás všechny a pomáhejme dál všem kteří naši pomoc potřebují.Miluji Vás a přijměte světýlko do Vašich dušiček.S láskou.Renča.

Příkaz z hlediska smrti

(KYTIČKA, 4. 12. 2008 6:54)

Když duše přichází na svět, určité věci jsou přesně dané(a ona to ví, je to její vůle)a to je většinou délka života, která přesto za určitých okolností může být zkrácená, nebo naopak prodloužená.Záleží jak duše své úkoly na zemi zvládla.
Pokud smrt nastává rychle, stává se,že dochází k jakési dezorientaci. Duše nechápe proč má odejít. A často si klade otázku, jak to zvládnou Ti, které tady zanechá. Stává se to často maminkám malých dětí.A pak takovým duším,které často i za života si dělaly starost o pocity druhých. Pak je duši potřeba připomenout,(většinou duše popisují komunikaci ze světelnou bytostí) že takový byl původní plán a je třeba ho dodržet. Při klinické smrti,naopak duše dostane opravdu příkaz se vrátit. Doslova je jí řečeno, vrať se zpět. Tvůj úkol neskončil. Kamilka v poslední chvíli myslela na svou rodinu, cítila bolest,kterou budou prožívat,a v tu chvíli by se nejraději vrátila. Proto slyšela slova: Neohlížej se zpět, Tvůj úkol zde skončil, je čas odejít. A toto mohlo vyznít jako příkaz. Mohla to opravdu v té chvíli tak vnímat a sdělila mi to svými slovy. Nechtěla jsem je opustit, ale bylo mi to přikázáno.
Někdy i maminky malých dětí (které se ocitnou v blízkosti smrti, ale jejich čas odchodu ještě nenastal)naopak chtějí zemřít a v tu chvíli je jim ukázán znovu obraz jejich rodiny a důležitost úkolu, který zde mají. Slovo PŘÍKAZ lze chápat stejně jako musíš odejít, přišel Tvůj čas. A toto duše velmi často slyší. Často mi to říkají.
S láskou Kytička

Přikázáno?

(Renata, 3. 12. 2008 16:24)

Milá Kytičko,taky se pozastavuji nad slovem PŘIKÁZÁNO.Je pravda,že kolem Kamilky smrti je mnoho nejasného.Nevíme zda ji někdo ublížil,nebo jestli to tak mělo být.Kriminálka její odchod vyšetřuje a stejně nelze zjistit jak se to tu noc odehrálo.Odpověz Kytičko jen pokud to bude v Tvé moci,nebo spojí-li se sTebou Kamilka.S láskou Renata

Renatke

(Lullaby, 3. 12. 2008 11:11)

Renatka, ty si úúúúúžasná maminka. Verím, že pre tvoju dcérku si bola a zostaneš tá najúžasnejšia na celom svete. Z tvojich slov je cítiť toľko lásky. Veľmi ma dojal Váš príbeh. Posielam svetlo a lásku tvojej Kamilke, nech Vás obe objímajú anjeličkovia.

Vím, co prožíváš

(Jarka H., 3. 12. 2008 10:56)

Reni,posílám ti sílu a lásku. Vím jak ti je a co prožíváš, protože jsem taky před více než osmi lety ztratila při autonehodě dceru. Já jsem našla Kytičku až po sedmi letech, ale vím, že mě na Kytiččiny stránky přivedla Nikolčina duše. Taky já jsem dostala Nikolčinu odpověď (ve stejné sekci) a ta odpověď mě zase posunula krásně dál. Cítím z Tebe, že i při tom, co musíš teď žít, je tvoje srdce plné lásky k lidem a životu. A to je Reni ta nejlepší cesta, kterou ses mohla vydat. Víš,představuju si, že až jednou se opět s Nikolkou setkám, řekne mi, mamko dobře jsem si Tě vybrala za maminku, já věděla, že to tam "dole" zvládneš. Nikča má napsané v deníčku "Udeřte do bubnů andělé, začíná hostina" a tak nějak si to naše setkání jednou představuju.
Reni, jestli budeš mít chuť, tak se podívej na stránky www.dlouhacesta.cz a posílám Ti moc lásky Jarka H.

jsem teď na pochybách...

(Asiel, 3. 12. 2008 10:24)

Trochu mě zaráží fakt, že Kamila odešla, protože jí to někdo přikázal. Domnívala jsem se, že duše odcházejí, protože si to přejí, protože už splnily svůj úkol a chtějí se posunout výš. Z Kamiliných slov mi ale teď připadá, jako bychom byli všichni jen otroky něčí Vyšší vůle. :(

mnoho mladých lidí umírá

(Ludmila, 2. 12. 2008 18:17)

a proč? Neumím si na to odpovědět.Zrovna dnes mám takový zážitek, který mnou doslova otřásl.Známa nastoupila jako sanitářka na ARO a hned druhý den ji tam zemřel člověk. Je z toho velmi, velmi špatná dosud toto nikdy nezažila. Největší trauma má ovšem ne ze smrti, ale z toho jak tam s lidmi zacházejí.
Obdivují Vás Renátko, jak jste se dokázala pomocí duchovna posunout dál v životě.
Ať Vás láska a mír v duši provází i nadále.
Ludmila

Teším sa s Vami.

(Janka, 2. 12. 2008 10:44)

: )))) Je to krásne, že je možné sa takto spojiť s našimi drahými aj po smrti.



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3261636
Měsíc: 15959
Den: 936