Jdi na obsah Jdi na menu

EXMANŽEL MÉ ŠVAGROVÉ, JE SEBEVRAH, MOŽNÁ I VRAH.....

9. 9. 2009

Obrazek Moc Vás Kytičko zdravím,
Pokoušela jsem Vám poslat email,ale nějak mi to nešlo. Jedná se o mou švagrovou. Asi před měsícem došlo ve Slatinicích část obce Lípy k dvojnásobné vraždě a sebevraždě (bylo i v médiích). Ten sebevrah a údajný vrah je exmanžel právě mé švagrové. Přesto že se ti dva dlouhá léta nestýkali,ona po jeho smrti cítí neustále silný vnitřní neklid,s tím,že si myslí,že až se ten případ vyřeší,tak se jí uleví. Ví,že Vám píšu a obě cítíme,že není náhoda,když jsem narazila na Vaše stránky. Vlastně ona hledala na netu pomoc a v tu samou chvíli jsem na návštěvě u kamarádky narazila na Vaši duchovní pomoc. Prosím Vás pomoc. Děkuji
 Lenka
 
ObrazekMilá Lenko,
Duše sebevraha často upoutává pozornost okolí, zde je případ ještě složitější. Protože je velmi pravděpodobné, že sebevrah, byl navíc ještě vrah. O to je ta energie více negativní. Musely to být velmi silné emoce. Mám napsat, že zde bylo velmi silné působení zla a to umocňovalo sílu myšlenek a skutků toho, který zde bloudí. Nebylo to jen tak. Nějaké selhání mysli, nebo zkrat. Něco moc zlého ovládalo jeho myšlení, pohyby a v tom případě nezáleželo příliš ani na motivu. Něco se dělo bez předem připraveného scénáře, v mysli toho člověka. Jednal impulsivně, tak jak přicházely podněty v jeho mysli. Proto je zde důležitá opatrnost a ochrana, při práci s touto duší a její energií.
Někdy duše sebevraha čeká na odchod svých blízkých a pak je jí dovoleno odejít. Někdy, ale duše sebevrahů zůstávají a bloudí po celá staletí v jakési strnulé pozici pozorovatele a trpitele.
Duše, která je navíc ovládána Zlem, nechce ke světlu odejít. Netouží po Boží lásce. Navíc může svou energií a silou negativně ovlivňovat jiné duše..
Zkrátka je to tak, že člověk svévolně odejde a vlastně nemá připravenou cestu a zůstává v jakémsi meziprostoru a není ani ve světle, ani zde na zemi, jen se pohybuje mezi dvěma světy a vlastně ani do jednoho nepatří. Přesto ta duše cítí, zda je více přikloněná k dobru, či zlu.Vím jen, že cítí velkou samotu, smutek, někdy velký vztek a zlobu. A že se mu niterně přehrávají před očima chyby, které dělal a prožívá bolest s odloučení od všech, na kterých mu alespoň trochu záleželo. Navíc prožívá i bolestné emoce pozůstalých, kterým svým odchodem ublížil.

Nemyslím si, ale, že by se toto vyřešilo příslušným soudním rozhodnutím. Chápu,že Tvá švagrová cítí neklid, protože duše jejího exmanžela se u ní často zdržuje a navíc jí bere i energii. Je potřeba udělat potřebnou ochranu a poprosit Stvořitele a anděly za klid člověka, který udělal velkou chybu,že svévolně odešel, dále ještě nejspíš zabil dalšího člověka ale teď si nedokáže pomoci a odejít ke světlu. Myslím si, že odvést ho ke světlu nebude jednoduché, ale vytrvalé prosby a čištění, dokáží zázraky a i s těmito energiemi lze pracovat.

Místa vražd a sebevražd vždy vykazují negativní energii a projevy. Citlivější lidé se tam opravdu nemusí cítit dobře a mohou mít i následné problémy.
 
  • Náhlá bolest hlavy
  • Nevysvětlitelné pocity stístěnosti a smutku
  • Pocity tlaku na oblast solaru, nebo korunní čakry
  • Vnímají zvuků, které jsou nepříjemné
  • Náhlý pocit chladu a mrazení
  • Silný, intenzivní pocit, že z toho místa musím odejít
  • Pokles energie a pocit náhlé únavy
  • Pocit strachu, který nemá žádné vysvětlení a příčinu.
 
V některých našich hradech, nebo zámcích, jsou místa, kde lidé velmi často mají tyto stejné vjemy a stává se, že náhlá nevolnost je donutí opustit toto místo. Lehce si dokážeme představit, jak dlouho mezi námi tyto negativní energie přetrvávají.
Leničko, prosby, modlitby a očistné rituály, to je jediná možnost, jak pomoci sobě a možná (s velkým otazníkem na konci) té nešťastné duši .
Přeji Vám hodně síly a lásky k Vaší cestě.
Ať Vám andílci pomáhají a Stvořitel ať žehná Vašim dnům.
Pokud by jste potřebovali poradit s výběrem rituálu a proseb,klidně napište.
S láskou Kytička

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Odvaha milovat

(Zuzanka, 28. 11. 2009 13:47)

Je potřeba velké odvahy si byť jen na chvíli dovolit věřit na Boha či vesmírnou inteligenci a lásku. Tato odvaha tkví v srdci každé lidské bytosti, je v genech a nikdo, nikdy se od ní nedokáže odvrátit - jen zapomenout a v zapomění ustrnout..A to bolí. Bolí i myšlenka, že jsme oddělení a že jsme každý jiný. A tady se právě můžeme zastavit, a zkusit jiný druh myšlení. Chce to právě odvahu, vytrvalost (ne vždy jde vše hned) a trpělivost. Taktéž klid. Ne pomyslný (i slova napovídají hodně), klid, že vše, co se děje - smysl má, ikdyž ho právě nevidíme (také bodejď, když si zakrýváme oči...ne jen ty hmatatelné...) a proč to píši? Protože ta odvaha jednou změní svět :)) miluji ten nádherný pocit lásky, něhy a radosti, když lidi kolem sebe nesoudím, když čtu tyto stránky, když jen tiše sedím a jsem, když fouká vítr, když plyne řeka, když kvetou kvítka, když se padá sníh...to je to, v co věřím. A je mi lépe...Zkuste si to taktéž pane V. Přeji hodně odvahy!!! Zuzanka

Posílám lásku

(Channah, 16. 9. 2009 19:48)

Milý Vladimíre, posílám Ti lásku do Tvého srdce, kterou tak moc potřebuješ. Jinak už opravdu nemám co dodat. S láskou vás všechny objímá Channah

Citát (5)

(Alicia, 14. 9. 2009 21:56)

Podobné myšlenky mají podobné vibrace, a proto se přitahují.Představ si podnik s tisíci spolupracovníky, všichni jen nadávají a stěžují si. Vedení se může snažit ze všech sil, ale když většina myslí negativně, nemá naději na úspěch. Prostřednictvím myšlenek lze opravdu podnik přivést k rozkvětu či zániku. Takže se zeptej sám sebe, jakou energii kolem sebe od rána do večera šíříš.

V citátech je velká moudrost ne chytrost......

souhlasím

(Renata, 14. 9. 2009 17:23)

Souhlasím s tím, že nic, co zde píše "Vladimír" nedává smysl. Navíc nemá představu, co jsou IP adresy. Jinak by nemohl napsat , že je neumí měnit.
Stačí psát z jiného PC. Jedná se o připojení internetu, ne o číslo PC. Tak nevím a naivně se divím.
Renata

Taky se divím a nechápu

(Dana, 14. 9. 2009 17:15)

Proč někdo kdo nás nechápe a diví se naší naivitě chodí 3x týdně na stránky, které ho vlastně vůbec nezajímají a připadají mu naivní. To přece nedává smysl...

pro "Kytičku"

(vladimír, 14. 9. 2009 16:16)

Já ale své adresy nijak neměním (ani to ostatně neumím), stále píši ze stejného domácího počítače (snad pouze jedenkrát jsem psal ze své kanceláře). Ono je totiž to zablokování pouze dočasné. Tvé stránky skouknu tak 3x týdně a nestačím se divit lidské naivitě...

Pravidla pro Vladimíra

(Kytička, 13. 9. 2009 22:13)

Milý Vladimíre, jedním z pravidel každého autora slušného webu je,že odstraní komentáře, které jakýmkoliv způsobem urážejí. Výraz jako Žvanění o andělech a duchovních bytostech, touto urážkou už je a proto se nediv, že všechny Tvé komentáře, které nejsou podle pravidel mažu.Existuje svoboda projevu a já si zde mohu napsat, to, co se mi líbí. I ty si můžeš napsat, co se Ti líbí, ale na svůj vlastní web,ne na cizí, který neustále urážíš. Zkus svou energii a psaní uplatnit nějakým jiným způsobem. Oceňuji Tvou snahu neustále hledat způsoby jak zde něco napsat, i když tvé měnící se adresy neustále blokuji. Musím Tě ale Vladimíre velmi zklamat. Tím, že tu píšeš, vzbuzuješ v lidech větší zvědavost, co se bude dít dál a tím potažmo zvyšuješ sledovanost těchto stránek.A to je příležitost, abych Ti poděkovala.
S láskou Kytička

Hodně lásky a odpuštění

(Renata J, 9. 9. 2009 13:47)

Milá Leničko,věřím v sílu lásky a odpuštění,posílám hodně síly a andělské lásky Vám všem,kterých se tato událost týká.
Prosím Stvořitele a anděly za klid dušičce,která toto způsobila a která už ví.....
S láskou ...

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3247187
Měsíc: 17199
Den: 836