Jdi na obsah Jdi na menu

DEDEČEK ZEMŘEL, ALE JE STÁLE S NÁMI, VARUJE NÁS PŘED NEBEZPEČÍM

29. 11. 2009

ObrazekZdravím tě milá Kytičko

určitě si na mě vzpomeneš,pomohla si mi ukázat cestu k miminku mé Sophince,máš i ji na svých stránkách s fotkama z porodnice co jsem ti poslala.Maličká nám dělá jen samou radost a je štěstíčkem celé naší rodiny.Má již 14 měsíců,utíká to moc rychle...Tak jak si ji předpověděla,miluje jakoukoliv hudbu,která ji něco říká,neustále tančí a brouká si a pak si ji předpověděla lásku ke zvířatům a ta u ni je také,zvláště ke koníkům,které máme doma.Je to náš andílek,stále se usmívá ,rozdává lásku....děkuji tí Kytičko,že si mi pomohla k takovému zázraku jako je naše Sophinka.Děkuji za ni Bohu a archandělu Gabrielovi každičký den..

Chtěla jsem tě milá Kytičko poprosit o pomoc,jen nevím jestli je realná.Před 3 dny nám zemřel v 78 letech děda,Odešel nám po 4.infarktu.Měli jsme ho 6 týdnů doma,kde nám i v klidu zemřel.Nedovolili jsme ho dát do nemocnice.Všichni ho moc milujeme a nemůžeme se z odchodem smířit.Muj tatínek a strejda(dědečkovi synové)jsou na pokraji nervového zhroucení,já se s tím snažím vyrovnat,ale nějak to nejde....Děda mi byl na světě vším,otcem ,matkou dědou a kamarádem.Milovala jsem ho celým svým srdcem a každičký den jsem mu svoji láskou se snažila dát sílu a chut do boje o život v jeho těžké nemoci.Nosila jsem mu denně Sofinku,kterou nadevše miloval.Měl 5 vnuků a každý z nás bychom za něj dýchali.Je to tak strašně těžké uvěřit,že není...Kam se podívám tam ho vidím.S mým tatínkem začal hospodařit po revoluci na polích,bojovali za každou píd země co nám minulý režim sebral.

Pomohl nás vnuky vychovat,byl u nás 12 hodin denně a žil jen pro nás.Se svoji nemocí bojoval 2.5 měsíce,sesychal nám před očima,dělali jsme vše co bylo v našich silách.On nemohl mluvit,hýbat se ,ale všemu rozuměl a když mu brácha řekl tak máme letos dědo dooráno,jen se usmál a do dvou dnů tak sešel až nám ve 12 ,25 v poledne 27.11. zemřel.

Zemřel s úsměvem na rtech a pokojným výrazem ve tváři.Zemřel jako sedlák,až se dooralo.Dříve asi nemohl.Byl to náš nejmilovanější děděček,srdce nám krvácí,mohl tu ještě být .Být pradědečkem svojí jediné pravnučce,která ač tak malinká se na něj jen třepala.Chtěla jsem se tě zeptat Kytinko vrátí se nám dědeček zpátky? Vrátí se zpět k nám a na svá milovaná pole a do svého opuštěného traktoru?Příjde k nám jako jedno z našich budoucích dětí bud mě nebo jednomu z mých dvou brátrů? Kytičko prosím odpověz nám, dá nám to sílu vyrovnat se s tím.Má intuice říká,že to co s tatkou zbudoval a vydupal z ničeho,bude jednou našeho dědouška,byť to bude jedno z našich dětí.Pevně věřím,že děda bude chtít k nám zpátky.....že ponese pochodeń ,kterou on sám zažehnul.Nyní když už není,třeba sedíme s babičkou v kuchyni a začne blikat zářivka,nebo bouchat něco na chodbě,nebo vyletí pojistky.

Vím že je s námi. Varoval mě před mou nepozorností,kdy mi málem Sofinka neposeda spadla z krmící židličky,zřetelně jsem slyšela jeho hlas jak říká,Petři pozor...Vím,že ještě neodešel ke světlu,že je s náma.v úterý má pohřeb,mám šílený strach jak to všichni zvládneme.Strejda je pod sedativy,tatínka jsem dnes našla klečet a plakat u jeho parte,nešel uklidnit...Babička je z nás nejstatečnější.Kytičko zeptala by ses dědouška,jestli je naděje ,že se k nám zpátky vrátí?Za odpověď ať bude jakákoliv ti z celého srdce děkuji.Měj se hezky Kytičko a jestli bude náš dědynek s tebou ,až budeš číst tyto řádky,řekni že ho moc miluju a nikdy na něj nezapomenu a nikdy nedopustím,aby na něj zapoměla Sofinka.Popros ho za nás ať se k nám vrátí.Děkuji ti . S láskou Petra J.

 

ObrazekZlatíčko moje,

je opravdu možné, že se dědeček vrátí zpátky k Vám. Teď je ale ještě příliš brzy na to, abychom se ptali kdy to bude a ke komu to bude. Dědeček ještě úplně neodešel, stále se zdržuje blízko Vás. Moc Vás miluje a opravdu všechno co zde na zemi zanechal měl a stále má, velmi rád. Přesto odešel v klidu a těšila ho Vaše láska.

Co bude dál, to je v rukou vyšších bytostí a vyššího vědomí. Nespěchej. Napřed je nutné se se smrtí dědečka vyrovnat. Vyléčit bolest. Pak být připravena jej znovu přijmout jako dítě. Pak je možné prosit, ale stejně je to v rukou Stvořitele a vyššího zájmu. Záleží na úkolech, které si dědečkova duše zvolí a jakému karmickému řádu bude podléhat. Je třeba si uvědomit, že naše země je obklopena dušemi, které čekají na příležitost se narodit. Není to automatický proces. Nové zrození je jeden z největších zázraků a úžasných dějů na naší planetě. Zlatíčko moje. Trošinku se oprosti od bolesti, zapomeň na chvíli, na prázdnotu, kterou cítíš a přej dědečkovi ten úžasný stav, kdy necítí bolest, kdy jeho duše vnímá jen krásný pocit uvolnění a radosti.

Představ si, že unavený člověk svlékne těžké kovové brnění, které jej tíží a způsobuje mu těžké krvavé rány na těle a najednou se mu podaří si tu tíži svléknout a cítit volnost, svobodu a úžasný pocit ulehčení a radosti. A ty by jsi mu zase rychle ty těžké kovové  šaty chtěla navléknout. Vím, že to zní divně, ale přej mu tyto chvíle svobody. Posílej mu lásku a poděkování. On Vás stále chrání.Věř mi, že si to zaslouží. Neztratil se. Je stejně daleko jako Vaše myšlenky na něho.
Posílám vřelé objetí Tobě i Sofince

S láskou Kytička  

Obrazek

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

pro renda

(vladimír, 4. 12. 2009 17:54)

Vážený pane, nejsem žádný jehovista, nýbrž římský katolík. Nevidím "dušičky" jako Channah ani démony. Pouze tvrdím, že se mrtví vracet nemohou, je to v přímém rozporu s Biblí a jedincům, kteří se pokoušeli s domnělými "dušemi" mrtvých komunikovat toto přineslo pouze neštěstí, protože právě za ně se démoni vydávají.

zákony fungují přesně

(Lenka, 4. 12. 2009 8:12)

Zákony vesmíru fungují s naprostou přesností.
Je jasné, že to platí v každé oblasti našeho života.
Například zákon přitažlivosti nám ukazuje, že PODOBNÉ, PŘITAHUJE ZASE PODOBNÉ.Pokud zde pan Vladimír soustavně píše o démonech a silách zla, pak tu určitě není něco v pořádku. A tu chybu ať přestane hledat v druhých, ale hledá ji v sobě.
Možná by bylo lepší, smazat tyto jeho komentáře,a je jedno, co v nich napíše. Stejně jsem tu zatím od Vladimíra nic moudrého a hezkého nečetla. Byly to buď urážky, nebo nesmysly. Mám pocit, že ty věty produkuje buď jeho choré myšlení, nebo skutečně nějaká negativní síla, o které neustále píše. Normální reakce opravdu nemá.
krásné ráno všem pozitivním lidem přeje
Lenka

Vladimírovi

(Channah, 4. 12. 2009 0:07)

A já se lekla, že Vladimír na naše stránky už nechodí a koukejme je tady. Přeji Vám Vladimíre krásný večer, opět nemůžu s Vámi souhlasit, pokud Vy vidíte démony, potom bude problém asi někde ve Vás, chtělo by to se nad nad sebou zamyslet. Já vidím dušičky, většinou jsou to ty které uvízly zde na zemi a potřebují pomoc, v žádném případě nikomu neškodí a jsou vděčné, když se jim pomoci dostane.Přeji Vám krásné sluníčkové dny a aby bylo okolo Vás co nejméně démonů. Všem posílám plnou náruč lásky. Channah

Jehovista?

(renda, 3. 12. 2009 22:11)

Ze slov pana Vladimira, mam dojem, ze je Jehovista. Prave Jehovisti vidi za ruznymi paranormalnimi jevy demony. Nemam pravdu pane Vladimire? Zajimave je, ze pan Vladimir ac na tyhle veci neveri, tak chodi sem? Vlastne nejspis tu asi chce nekoho naverbovat? Ono je celkem k zamysleni kdo ma pravdu, jestli ten kdo se s vami snazi manipulovat a dava vam prikazy a zakazy a nebo ten kdo jen radi, dava s laskou doporuceni a nic neprikazuje, nezakazuje a nechava lidem svobodnou vuli. No ja ma v tom jasno, ale kazdy ma svou cestu a pravo se svobodne rozhodnout, kam jeho cesta povede.
preji Vsem moc moc lasky i vam pane Vladimire :-)
Renda

podpora s láskou

(Jana, 1. 12. 2009 8:05)

Ještě jednou posílám lásku a podporu Peťulce a také nesouhlasím s názorem pana Vladimíra, i když každý má na svůj názor právo. Už nikdy bych se neobrátila s prosbou o radu či pomoc na "funfovaného kněze (ne modernistu)". Naopak kněze modernisty uznávám i když věřím, že nejlépe si dokáže pomoci každý sám sobě. Někdy je dobré přijmout laskavou pomocnou ruku, která nám dodá sílu jít dál. S láskou Jana

názor Vladimíra je omyl

(DIta, 30. 11. 2009 21:38)

Moje mrtvá babička mně několikrát varovala před nebezpečím. Cítím její blízkost,a jsem ráda, že mi dává znamení.Vždy cítím lásku a pocit bezpečí.Vím, že se stala mým ochráncem a andělem. Pan Vladimír je na velkém omylu. Možná, že démony vidí a cítí on a snaží se to vnutit nám ostatním. Je to jeho škoda.
Dita

děkuji vám

(Petra, 30. 11. 2009 19:44)

Milá Janičko a Kytičko,z celého srdce vám děkuji za vaše laskavá slova.Jste moje sluníčka,které mi daly trochu tepla do chladných dnů ,které nyní prožívám.
Pane Vladimíre s vašim názorem nesouhlasím,ani nemůžu.Mám už něco v těchto věcech za sebou a tak vím komu a čemu můžu věřit a komu ne.

mrtví se nemohou vracet...

(vladimír, 30. 11. 2009 19:15)

Váš dědeček nemohl zůstat na tomto světě, není to možné, duše mrtvých zde zůstávat nemohou. Nemohou zde nikomu škodit ani třeba pomáhat. Nemohou zde "strašit", děsit ostatní ani ostatním třeba v dobrém radit. Za duše mrtvých (které jsou už dávno v Nebi, Očistci či dokonce v Pekle) se často vydávají DÉMONI. Ano, DÉMONI (opravdu zlé entity) - je dobré se před nimi mít na pozoru a přivolat fundovaného kněze (žádného modernistu). Jejich prvotní projevy můžete vnímat jako dobro a positivum, v některých případech dokonce jako záchranu. Je to ale jen projev ZLA. Mrtví se nemohou vracet.

Peťulce

(Jana, 30. 11. 2009 8:11)

Milá Peťulko, tolik čisté lásky mě rozplakalo. A vzpomněla jsem si, jak jsem stála bezradná v roce 1997, kdy mi umřela máma a já pár minut po její smrti stála u její postele a cítila jsem její strach z neznáma. Hledala jsem pomoc pro ni u kněze, ale našla jsem jí až v sobě. Oporou mi byla Tibetská kniha mrtvých. 49 dnů jsem v každé volné chvilce dělala doprovod své mámě, oporu tátovi a sestře, tolik síly mi to dodávalo. A tak v každé volné chvilce povídejte dědečkovi o své lásce, podpoře na jeho nové cestě a to, že mu nabízíte tak laskavě znova místo ve Vaši rodině. Vždy je dobré s láskou doprovázet dušičku a odvrátit pozornost od svého žalu. V lásce Jana

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3247017
Měsíc: 17173
Den: 890