Jdi na obsah Jdi na menu

CO MI BRÁNÍ V MÉM DUCHOVNÍM POSLÁNÍ?

22. 11. 2010

víla-na-jezeře.gifAhojky Kytičko,

Před časem jsem si udělala masérský kurz a u pak u sebe doma jsem si zařídila prostor, kde masíruji. Nic velkého jen takovou místnost, kde realizuji svůj dávný sen. Viděla jsem na jednom Tvém semináři, jak odvádíš přivtělené bytosti. Docela mne to nadchlo,když jsem viděla u té paní, kterou jsi čistila výsledky a změnu.  Jsem toho názoru, že hodně lidí potřebuje pročistit auru  a prozářit andělským světlem. Tak jsem se s chutí pustila do práce. Stalo se mi, že jsem dokonce cítila jak „NĚCO“neviditelného opouští tělo mé klientky, ona se rozplakala a cítila se moc dobře.

Velice mne to povzbudilo. Takto jsem pročistila více klientů, všichni byli moc spokojeni. Jenže, je tady Kytičko, takový háček. Od té doby, co toto dělám, začala jsem špatně spát. Často se  v noci budím a mám nepříjemný pocit. Asi to správně neumím popsat, cítím strach a bojím se otevřít oči, že někoho, nebo něco uvidím. Od minulého týdne se přidala další věc. V ložnici mi začaly padat obrázky. Každé ráno, když vejdu do místnosti, abych ustlala, nebo uklidila, leží nějaký obrázek na zemi.

To přece není jen tak Kytičko. Zdá se mi, že mám v sobě jakýsi balvan těžkých myšlenek a nevím, jak z toho ven. Proto se ptám, jestli mám se vším přestat, mám to vzdát? Co se ode mne očekává a proč se to děje? Poradíš mi Kytičko, co dál??

Děkuji s pozdravem Klárka

linka-IJ.gif


víla-nádherná.jpg

Milá Klárko,

 

Masérský kurz, splnění snu, využití tvých schopností, které máš, to všechno je moc fajn a jsi jakoby předurčena radit ostatním, jak pečovat o své tělo. Vesmír je Tvým aktivitám velmi nakloněn. Co je však zatím pro Tebe obtížné, je odvádění bytostí, nebo zbloudilých duší,to  je úplně jedno jak je nazveme. To, co Ti brání v této duchovní práci, je totiž Tvůj vlastní strach.

Ještě stále se bojíš. To je celé. Nejsi ještě dostatečně připravena na takovou komunikaci. Nejsi připravena na události, které může tato činnost vyvolávat. Je potřeba se dále vzdělávat a učit.

Právě v pátek jsem pročišťovala u nás v salonu jednu ženu, která měla hodně přivtělených bytostí. Ležela v klidu na lehátku a já pracovala s jejím jemnohmotným tělem. Jen velmi zlehka se chvěla a rychleji dýchala, občas byl patrný jen záškub končetin, to jak se energie, které nebyly její součástí a jednotnou rezonancí uvolňovaly. Najednou se ale ozvala silná rána a z mého stolečku vedle lehátka, začaly padat předměty.

Ženě na lehátku se udělalo mírně nevolno a samozřejmě se dost polekala. Dalo mi dost práce ji uklidnit a odvést duši, která si zřejmě z náhle nabytou volností vůbec nevěděla rady. Snad jsem jí dokonce trochu rozlobila tím, že jsem jí odtrhla od aury, kterou už celou řadu let okupovala.  Jsem smířená s tím, že se klidně  může stát, že vedle lehátka uvidím postavu, pohyb mlhavé energie. Ucítím dotyky, tlak, útok, zkrátka cokoli.  Cítila jsem najednou, jak vzduch kolem lehátka zhoustl.  Za léta mé praxe dobře vím, co všechno se může stát. Proto se moje myšlenky soustředily pouze  na jedinou otázku. Kam povede  cesta duše, kterou jsem právě uvolnila ?  Tu cestu jí musí ukázat andělé. Jen vyšší duchovní bytosti mohou pomoci zbloudilé ovečce, najít pastýře. O to vždy ze srdce prosím. Chvilka ticha, vše se zase uklidnilo a po chvilce jsme mohli klidně  dál pokračovat v odblokaci a čištění.

Víš, Klárko, opravdu to chce jen svůj čas a být k sobě trpělivá to je důkaz, že si sama sebe vážíš. Nespěchej, klidně dál pečuj o své klienty, věnuj se jejich svalům, páteři, ale dokud si nebudeš jistá, že ustojíš situace, které jsem výše popsala, drž se zpátky. Jinak rozpoutáš ještě větší zmatek ve své mysli. Duše které uvolníš se stanou Tvou součástí a budou Ti to dávat značně najevo. To není příjemný pocit.  To co potřebuješ je pročištění Tvého domu i Tvých energetických proudů a zbavení se strachu. Pak budeš vše vykonávat podvědomě. S myšlenkou, že toto všechno zvládneš, protože jsi dostatečně silná a máš dobré napojení.

Přeji Ti mnoho krásných dnů.

S láskou Kytička

linka-A.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

S.O.S

(Staňka, 3. 10. 2014 15:15)

Můžete mi prosím pomoct s mojim duchovním posláním?

ahoj

(Nancy, 22. 8. 2013 21:01)

Síly,s kterými si zahráváte nepochází od Boha,ale od jeho protivníka.Až budete na dně a nebudete vědět jak dál,pouze Bůh Vás zachrání.

Cítím chlad

(Nikola, 4. 2. 2011 17:36)

Milá Kytičko,mé tchýni umřel před deseti lety syn,měl nehodu na motorce.Od té doby popíjí a vykouří asi 60 cigaret denně.Pokaždé když si na ní vzpomenu celá zchladnu,asi před 14-ti dny byla u nás na návštěvě a vlezla do mě taková zima a ztuhlost,a nechápu v čem to vězí.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3259415
Měsíc: 15442
Den: 608