Jdi na obsah Jdi na menu

CÍTÍM,ŽE SE MI MOJE DCERKA NARODÍ, JAKO VNUČKA

11. 1. 2008

ObrazekDobrý večer KYTIČKO,
náhodou jsem narazila na Vaše stránky.Velice mne zaujala rubrika "Duše zemřelých"I já bych se na Vás chtěla obrátí s prosbou o pomoc. Je to již 11 a půl roku co mi zemřela dcera Martinka.Bylo jí 12let když prohrála boj s těžkou nemocí.Každý kdo zažil tuto bolestnou ztrátu mi dá za pravdu,že se s tím nikdy nelze úplně vyrovnat.Roky utíkají a já mám asi tak poslední půlrok problém.Nějak intenzivněji pociťuji tuto ztrátu.Samozřejmě i dříve nebylo dne abych si na Martinku nevzpomněla,ale nyní každá vzpomínka víc a víc bolí.Měla jsem Martinku velice brzo a vlastně jsem ani nevěděla jak vychovávat dítě a leckdy jsem se k ní nechovala zrovna pěkně.Možná proto ode mně odešla. Mám ještě jednu dceru (20)a nevím proč,ale myslím,že právě jí se narodí Martinka,že se mi vrátí jako vnučka.Třeba je to jen mé veliké přání.Také mám syna (16)se kterým si Martinka často zpívala a měla ho moc ráda.Syn se i v současné době věnuje hudbě a myslím,že mu Martinka pomáhá.Můžete se ji prosím zeptat proč to tak muselo být? Vrátí se mi ještě v tomto životě? Moc ji prosím za odpuštění.V poslední době mi čas od času jemně brní levá lopatka.Je snad se mnou Martinka?

Děkuji Alena

Drahá Alenko,
cítíš tuto přítomnost a vibrace Martinky správně.
Často se k nám duše vracejí. Její odchod nebyl způsoben Tvým přístupem k dcerce.
Byl to předem daný karmický úkol, sblížit se.
Jeden život jste prožily jako nepřátelé. Není třeba znát podrobnosti.
Tam byla nenávist a také křivda. Bylo nutné tyto emoce vyléčit. Bylo mi sděleno, že takovéto řešení není až tak obvyklé, ale zvláště Ty jsi velmi chtěla napravit tuto chybu. Přijala jsi proto tuto duši jako vlastní dítě. K tomu aby se napravily takto ostré vztahy, někdy nestačí ani 4 životy.
Ale láska matky k dítěti, to je nejsilnější pouto. Dokáže měnit negativní myšlenky, které tě jistě někdy provázely, když jsi Martinku viděla. Mateřská láska dokáže dělat zázraky. Milovala jsi jí jako dceru. I když někdy svérázným způsobem, ale byla
to láska. Musela jsi prožít ztrátu a bolest. Aby se vše napravilo a vyléčilo. Martinka odešla. Zbylo po ní prázdné místo a uvědomění si, že ti hodně přinesla do Tvého života, i za ten krátký čas, který měla.
Pocit prázdnoty čas mírně zahladil. Přišly starosti běžného života, ale najednou je tu ten pocit znovu. I přítomnost někoho,
kdo je vedle tebe, a o něco žádá. Tvá dcera potřebuje, aby jsi odpustila sama sobě,a Ty potřebuješ její odpuštění.
Andělé říkají, že odpuštění, je lék pro duši. Žádají tě, abys ve chvíli, kdy dceru budeš vnímat, poprosila o odpuštění všech
skutků, kterými jsi ji vědomě, či nevědomě ublížila a to v celé linii času.
Pak odpusť sama sobě a odhoď od sebe to břemeno provinění,které tě pronásleduje. Návod na odpouštěcí rituál najdeš na mých stránkách.
Je to důležité, neboť se Ti tvá dcera v podobě vnučky,nebude moci nikdy vrátit. Dokud toto nebude dořešeno, nenarodí se znovu.Brzdí se tím její další postup.

Já ti přeji, aby jsi vše zvládla a také Ti přeji hodně dnů prozářených sluncem a světlem andělů.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3260441
Měsíc: 15520
Den: 656