Jdi na obsah Jdi na menu

BĚHEM ROKU A JEDNOHO MĚSÍCE MI ZEMŘEL BÝVALÝ MANŽEL I PŘÍTEL

1. 9. 2009

ObrazekDrahá Kytičko,
Dovoluji si Tě oslovit a věřím, že až budeš mít alespoň malou chvilku,tak mně odpovíš.
Vím, že Tvůj čas je vzácný a mnoho lidiček jako já, čeká na Tvou odpověď.
Je to tak měsíc, co jsem zavítala na Tvé přenádherné stránky, je to něco, co se nedá ani popsat, alespoň já na to nemohu najít slova.
Vdechuješ do lidí lásku, Boží vůli a to je nádherné. Posíláš všem Boží světlo, i já si ho dnes vzala a cítím se moc dobře.
Víš,moc mně zajímají tyto věci, ale z Tvých stránek cítím něco zvláštního, když na ně najedu. Je to teplo, prostě velká přitažlivost a jsem vždy taková vyrovnaná. Je mnoho stránek , ale ten pocit mám jenom na tvých. Jsem šťastná, že jsem na Tvé stránky najela.
Přivedli mně na ně andílci, na které věřím.
Víš, jsem tak trochu psychicky na dně. Před rokem a měsícem mi umřel můj bývalý manžel a rok na to i můj přítel. Takže během 13měsíců jsem je ztratila oba.Je to pro mě hrozná rána. S manželem jsem byla 35 let, ale nebylo to doma už k vydržení. Můj manžel se tehdy scházel se ženou svého kamaráda a mně to moc mrzelo, protože z toho nemohlo vzejít nic dobrého. Její manžel umíral v nemocnici a ona se (napíšu to ošklivě, ale jiný výraz pro to nemám),  válela s mým mužem.
Po roce, kdy jsem od manžela odešla,  jsem našla svého přítele a bylo to mé štěstí. Moc mně miloval a já jeho, bylo to překrásných 5let a já za ně děkuji Bohu. Před třemi měsíci mi umřel. Víš, byla to pro mne velká rána do zad. Proto děkuji a skláním se před tebou, že jsi vytvořila tyto stránky. Kytičko, jsi naše velké sluníčko, které dává člověku teplo. Prosím, jsetli budeš mít to štěstíčko a ozve se Ti dušička mého přítele prosím, dej mně na tento email vědět.  Mně se to nedaří a nebo to sama nepoznám. Moc Ti děkuji a posílám jemu, Tobě, všem lidičkám, kteří to moc potřebují tu největší lásku, jakou v sobě mám. No vidíš, už zase brečím. To je ostuda, viď.

Míla

 

ObrazekMílo, vzkaz, pro Tebe, který slyším není od Tvého přítele, ale od manžela.


Moje drahá,
není to tak dávno, kdy jsem si myslel, že všechno kolem nás je pouhá iluze, a není nic, co by mne po smrti překvvapilo. Moc jsem se mýlil.
Ty víš, že jsem Tě miloval, a že jsem moc chtěl, abychom byli spolu, pak přišly chvíle, které nás oddálily a já jsem začal hledat to, co jsem nikdy stejně nenašel.
Můj čas se příliš zkrátil chybami, které jsem tvořil. Neviděl jsem, nebo jsem spíše nechtěl vidět Tvoje slzy a když jsi plakala a vyčítala mi moje úniky z našeho společného života, tak jsem opět před Tebou utíkal.
Cítil jsem že Ty jsi připomění mých chyb, nedostatků a slabostí. Hledal jsem jinde to, co jsem ve své jakési vnitřní pýše potřeboval. Vím už, že to byla chyba a já musel odejít, abych se díval, jak ta, která mi tvrdila, že mně miluje, za mně příliš rychle hledá náhradu. Vím, ty jsi mi odpustila, a že můj odchod v Tobě vyvolal pocity, které  dokazují Tvou lásku ke mně. Věř mi, že se pořád musím vracet a stále dokola prožívat okamžiky, které se pro Tebe
zdají být vzdálené, ale pro mne jsou to živé obrazy, reálné a velmi bolestné.
Někdy tě objímám a hladím. Vím, že občas pocítíš ten pocit, že tu stále jsem, že hledám slova, která nelze vyslovit, neboť každý z nás je už na jiném břehu řeky. Tvá víra je most, který nás dokáže spojit a umožní nám rozloučení, odpuštění
i krásu naděje příštího návratu a setkání. Čas je pouhá iluze ve vašem světě.
Zde vše plyne jinak a proto se zdá, že můj odchod ze světa, který jsem opustil byl teprve včera.
Snažím se být v harmonii a všechno co nejrychleji pochopit a transmormovat
Budu se vracet k Tvým myšlenkám a přáním, které ke mně posíláš.
Miluji, odpouštím a děkuji za vše dobré
 

Kytičko má milovaná,
Moc a moc děkuji za odpověď a za Tvůj vzácný čas, který mi věnuješ. Čtu si to stále dokolečka a moc u toho pláču. Tak to vidíš, jaký jsem slaboch. Poznala jsem v tom odpověď mého bývalého muže, jakoby
Andílci promlouvali jeho ústy. Já ho opravdu milovala a jsem ráda, že to ví . On opravdu neustále hledal něco jiného a mně to moc bolelo. Posílám mu velkou lásku , aby měl klid. Víš ta potvora ho tahala za nos když ještě žil a on to vědě, ale si jí také moc miloval, tak odpouštěl. Mně to trápilo, ale stejně se občas u mě objevil i když jsme spolu už 6 let nebydleli. Býval takový smutný, to jsem ještě neměla svého přítele když mi řekl, že by se třeba i vrátil, ale že by nevydržel s dětmi, tak to raději nechá tak, jak to je.
Já si myslím, že už tentrát věděl, co ztratil, ale jeho hrdost mu to nedovolila přiznat, tak jsme šli každý svou cestou. Do této chvíle, jsem si myslela, že mně neměl rád a ono bylo zatím vše jinak. Kytičko, jsem moc šťastná, že jsi, nemám nikoho, kdo by takto věřil, že se dá na dušičky napojit. Vše, co tam bylo je opravdu pravda. Pošli všem velkou lásku. Kdo jí potřebuje. Děkuji andílkům.
Míla

Obrazek

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nahle umřel muj Ex

(Renny, 28. 11. 2016 1:29)

Dobrý večer KYTICKO,nyni jsem objevila tyto vaše stránky a Myslim si,ze to náhoda určitě nebude.❤ Už přes rok mě moc a skoro denně trápí smrt mého ex.Rozesli jsme se,kdyz se rozváděl(má velká chyba).Pak jsem měla 3lety vztah s vycuranym koštětem a noc před tím mi přišel,jako by mu precvaklo.Rika"kdo to chodí po chodbě a mluví?Pak jde do kuchyně a od tama slyším"fuuj,kdo to je a jak slinta"Vystrasene jsem skočila do postele s tím,ze mě jen straší,abych si šla k němu lehnout.Rano nez jel do práce ,měli jsme konflikt,jelikoz mi dával odposlechy doma a do kabelky a pak že si se sousedem vyřídí kde je jeho místo.Prisel z práce a v tu chvíli mi psal můj ex,jak se vede?Kouknu na partnera a on měl, normálně kulatý milý oblicej ale v tu chvíli upe špičatý a nervy v něm hrály a zmizel.Vecer mi volal bratr,ze můj ex je mrtvý a našli ho u svého rohu varaku.Asi se hodně praštil do hlavy a umrzl.Me umrzl tep srdce z toho.2x se dal do léčebny s alkoholem,ale byl ohromě zlatý,hodny člověk.Myslim si že můj partner má v tom co do činění.Jednou večer jsem dělala babičce oltář na její den úmrtí a spletla se o jeden den.Cekaka jsem ji a najednou u okna stala silueta mého ex upe bezmocný a v mysli mi říká"ňevim co tady dělám ani kde jsem ani co mám dělat Reňi.Trochu jsem se bála,ale poradila jsem mu ať dohlíží na své odstěhovat.deti.Bala jsem se ho zeptat,jak se to stalo,byl tak 6krouseny a zmatený bobek

PODEKOVANI

(MILA, 11. 9. 2009 23:56)

MILA CHANNAH I TY PETO JSTE ZLATICKA A MOC VAM CHCI PODEKOVAT JE TO KRASNE KDYZ CLOVEK VI ZE NENI SE SVYM TRAPENIM SAM MOC TO POMUZE . I JA POSILAM DO VASICH DOBRYCH DUSICEK SVETYLKO A LASKU . MOC DEKUJI . MILA!!!!!!!!!!!!

Posílám lásku

(Channah, 1. 9. 2009 19:27)

Milá Mílo, posílám Ti hodně lásky a světýlka do Tvojí dušičky. S láskou objímá Channah.

PETA

(peta, 1. 9. 2009 17:08)

Preji ti hodne stesti Mílo.Jsi kasny clovicek!DEKUJI,ZE JSI!!!

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 16
Celkem: 3256932
Měsíc: 16242
Den: 680