Jdi na obsah Jdi na menu

VYTVOŘENÍ SVĚTELNÉ RODINY

27. 2. 2012

 

monada.jpg

 

 

VYTVOŘENÍ SVĚTELNÉ RODINY – OTEVÍRÁNÍ SRDCE A NEUVĚŘITELNÁ POMOC ANDĚLŮ

 

energie-meditace.jpg

 

 

 Moje nejkrásnější sluníčka,

 

  tento článek je důkazem toho, že andělé jsou úžasní pomocníci a dokážou opravdu velké věci. Založení duchovní školy, bylo rozhodnutí, které prvotně vycházelo z přání klientů, návštěvníků mých přednášek a seminářů. Přemýšlela jsem, že možná snad, za několik let bych mohla takovou školu otevřít a předat všechny zkušenosti, které jsem za ta léta nasbírala. Ale jak je ale známo – ČAS, I KDYŽ NEEXISTUJE,  JE PŘÍLIŠ DRAHÝ – a tak se andělé zcela ojedinělým způsobem postarali o to, aby škola mohla fungovat už od ledna letošního roku,vše naprosto neuvěřitelně urychlili.

 

 Když jsem tuto myšlenku na otevření školy přijala, poslala jsem tuto vizi nahoru a poprosila: „ Pokud mám splnit tento úkol, nechávám ve všem volný průběh, ať se to stane, pokud je to vyšší záměr a pokud to tak má být, Boží andělé se o vše postarají. Tímto rozhodnutím se začaly dít nečekané věci. Bylo nám jasné, že v prvé řadě, potřebujeme prostor. 

 

 

anděl-v-oblacích-a-holubice.jpgA tak k nám začaly přicházet informace, kdy a kde jsou vhodné prostory k mání. Věděla jsem, že musím prodat byt, a vhodné místo na duchovní školu koupit. Bylo tak těžké, ale protože v panelákovém bytě, školu mohu těžko provozovat, musím to udělat. Těžko by šlo pronajmout vhodný objekt, aby se tam všichni vešli, mohli mít zázemí, místo na přespání, stravu, klid na meditaci, abchom to měli k dispozici každý měsíc.. A tak jsme si  s manželem zcela nezávazně prohlíželi různé objekty a já se nikde necítila dobře. Zcela neuvěřitelnou náhodou jsme našli jedno místo. Bylo to přesně to, co jsme potřebovali a co jsem já viděla ve svých snech. Majitelé tohoto objektu byli velmi milí, já u nich viděla krásně vibrující barvy. Když jsem se rozhlédla, viděla jsem v jejich prostoru obrázky andělů. Bylo mi jasné, proč jsem musela jít do tohoto místa, a najít právě tyto lidi. ANO, TADY BUDE DUCHOVNÍ ŠKOLA.  A najednou jsme se neuvěřitelnou rychlostí začali přibližovat k cíli. Všechno  začalo nenápadným inzerátem, že prodáme byt.

skupina-nádherných-andělů.gifVěděli jsme, že v dnešní době se byty prodávají dost těžko, obzvlášť za cenu, kterou jsme požadovali. Přišlo nás navštívit několik makléřů, kteří nám vysvětlili situaci, že to může trvat několik měsíců a že ta cena je na dnešní poměry, dost vysoká. Ale  já jsem hned druhý den odpoledne, uviděla zcela zřetelně stát postavu anděla u jednoho z makléřů, který nás přijel navštívit a přesvědčit, ať smlouvu s jeho kanceláří podepíšeme.

Anděl stál za jeho zády kýval nesouhlasně hlavou, řekl mi, ať s tímto člověkem nic nepodepisuji, že mi poradí, co mám udělat.. Pomůže Ti žena, s kterou máš něco společného.  Přemýšlela jsem o slovech anděla,  kdo může být ta žena.

Prohlédla jsem si vizitky…nabídky RK a druhý den jsem stála v realitní kanceláři a mluvila s makléřkou, která měla stejné příjmení, jako já, než jsem se provdala. Za dva týdny,mi tato žena zavolala, že byt je prodán.

Pak se děly další zajímavé věci: Mám hodně známých, kteří pracují v bankovním sektoru, anebo se zabývají  vyřizováním hypoték. Ihned mi několik z nich ochotně nabídlo své služby. Věděla jsem, že tomuto kroku se při ceně našeho objektu pro duchovní školu, nevyhnu. Přesto mi andělé poslali opět do cesty úplně cizí paní, kterou jsem viděla poprvé v životě. Podívala jsem se do jejich očí a viděla v nich krásné,andělské světlo.  

Ještě nikdy jsem v žádné kanceláři banky, neviděla tolik sošek andělů a já hned věděla, že mi jí andělé změrně poslali do cesty. Na další schůzce jsme s touto paní společně seděli v restauraci, ve které jsme se jen tak zastavili a opět tam byly obrázky andělů, dokonce na nápojovém lístku. Jen jsme se na sebe podívaly a začaly se smát, protože nám bylo jasné, že nás andělé opravdu provází na každém kroku.

 Vše proběhlo tak neuvěřitelně rychle,že za měsíc a půl od objevení krásného prostoru na duchovní školu, jsme se stěhovali.  Na celé této cestě nás opravdu provázeli andělé, snad na každém kroku, byla to  tak neuvěřitelně propojená pomoc, že jsem žasla, jak dokáží andělé  pomáhat. 

srdicka-svisla.gifTo, co mi předvedli někteří lidé v mé blízkosti, a co byli ochotni udělat pro to, aby mi pomohli, na to nikdy v životě nezapomenu. A všem ještě jednou posílám velké díky z mého srdce. To bylo fakt neskutečné -  ať už stěhování, vyřizování formalit,zařizování prostor pro školu na ubytování,  dokonce i logo školy ke mě přišlo jako dárek od velmi milého človíčka.

  A tak jsme všechno v úžasně neuvěřitelné rychlosti několika týdnů zvládli a duchovní škola MONÁDA byla na světě. Vzpomínám na večer, kdy mi můj manžel řekl, že nechápe, jak chci všechno zvládnout i s přípravou jídla a vařením, když budu učit. Řekla jsem jen, že i na toto určitě andělé mysleli a že mi pošlou pomocníka. Ještě tentýž  večer zhruba za dvě hodiny, jsem dostala tento email ze Slovenska.

 

Moja najdrahšia Kytička

Prečítala som si informácie o duchovnej škole. Kytičko ja by som chcela chodiť,no
 Ondrej by ma musel voziť a on by ma čakal a neviem ako by to bolo s jeho
 prespaním .Vieš,on by nám aj pomohol s varením-je šikulka,alebo by som sa
 rozdelila s ním,alebo by som s ním prespala v aute...
Teraz by som finančne mohla iba ja chodiť-máme hodne výdavkov
.

 

 Keď budeš mať voľnú chvíľku poteším sa tvojej odpovedi,pozdravujem celú
 rodinku.
 S láskou Marianna

link-kv3.gif  

Ještě dnes se mi zrychluje tep, a cítím proud neskutečné lásky, když si uvědomím rychlost, s jakou andělé na mou prosbu reagovali. A ještě poslední kapička pomoci proběhla tento víkend. Chystala jsem se koupit velké hrnce – uvařit pro tolik lidiček – to chce pořádné nádobí.

 

Přijela mě navštívit moje velmi blízká dušička a jen tak mezi řečí prohodila, že má pro mě dárek, že si koupila nové hrnce 20l v nějaké akci, že je vlastně nepotřebuje, jestli bych je já nevyužila. Byla jsem nadšená a už čekají u mě na další víkend duchovní školy.

Andělé opravdu umí zařídit úplně všechno, protože to byl jen zlomek pomoci a požehnání, kterého se mi dostává. Pokud začnete vnímat vše srdcem – otevře se vám neskutečná škála možností a pomoci. Stačí jen opravdově věřit. A tak jsme v duchovní škole MONÁDA  vytvořili světelnou rodinu, tak jak si andělé přáli. Jsme v úžasném duchovním propojení a neustále zvyšujeme  světelné vibrace a je nám spolu moc krásně. Učíme se nové věci a necháváme se vést andělským týmem pomocníků.

 

Nikdy jsem neviděla, aby se cizí lidičky tak rychle sblížili a chovali se k sobě tak nádherně. Nelze popsat slovy něco, co je tak vibračně tak vysoko. Lze to jen vnímat a radovat se. Děkuji, že mohu být u toho. Všechny své žáky z celého srdce miluji a dám jim vše, co jen budu moci.

 VŠEM, KTEŘÍ MI POSÍLÁTE EMAILY S DOTAZEM, KDY BUDE OTEVŘENA DALŠÍ TŘÍDA DUCHOVNÍ ŠKOLY ODPOVÍM - DALŠÍ BĚH BUDE OD ZÁŘÍ 2012 - OPĚT BUDE PROVEDEN URČITÝ VÝBĚR

 

S láskou  Kytička

 Přestávka na čerstvém vzduchu

p1081140.jpg

Společná hodina

 

p2121236.jpg

PŘÍPRAVA NA UDÁLOSTI ROKU 2012 JSOU SOUČÁSTÍ VÝUKY

 

S OTEVŘENÝM SRDCEM VŠECHNO ZVLÁDNEME

JAK SI PŘEDSTAVUJEME NÁŠ NOVÝ SVĚT?? NAŠE SPOLEČNÁ VIZE - TVOŘÍME SI NÁŠ VLASTNÍ SVĚT - systémem, který je na zobrazen na tomto videu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:(

(Lenka, 28. 2. 2012 10:57)

Škoda, že tato škola není i Praze. Myslím, že zájemců by se tu našlo dost a dost a že to tohle město potřebuje jak sůl.

Poděkování

(Ivana, 28. 2. 2012 8:55)

Milá Kytičko, já Ti moc a moc za všechno děkuji a jsem šťastna, že můžu být s Vámi. Slovy nelze popsat tu nádhernou atmosféru. Díky patří i celé Tvé rodince, jste skvělí. Je mi s Vámi moc dobře a už se moc těším. Ivana

Nedá se nic jiného, než souhlasit

(Janka, 27. 2. 2012 20:55)

I já se přidávám k holkám. Když mám jet za Vámi, tak se neskutečně těším a odjíždět se mi vůbec nechce. Tak neuvěřitelný pocit sounáležitosti, propojení a lásky jsem nikde jinde nepoznala. Děkuju vám všem a Tobě Kytičko především za to, žes nám umožnila se takto setkat a zvyšovat své vědomí. Moc moc vás miluju a posílám spoustu světýlka. Janča

Svetelná rodina

(Marianna ohajko@ehs.sk, 27. 2. 2012 19:20)

Kytičko ďakujeme za krásne slová a móc sa tešíme na budúci víkendík opäť u Vás doma,ste moja veľká rodina a ja mám stále pocit,že vraciam po dlhom čase opäť domov,obíjmam svoje sestričky a viem,že iba láska je najdôležitejšia v živote človeka.Raz som čítala krásnu myšlienku,ktorá sa potvrdila pri tvojom organizovaní našej duchovnej školy:"Ak po niečom veľmi túžiš,celý Vesmír sa spojí aby ti to splnil".A tvoje srdiečko pomohlo už toľkým dušičkám,že celý Vesmír to vidí...To krásne video mi pripomenulo úžasný film natočený podľa skutočnej udalosti :"Pošli to ďalej",v ktorom jeden malý chlapec začal robiť dobré skutky a tie sa šírili do celého sveta.
Posielam všetkým toto Anjelske požehnanie,na ktoré ma anjeli upozornili:"Ak budete mať niekedy pocit,že vaše ruky sú prikrátke na to,aby ste sa mohli dotknúť Neba,nebojte sa,lebo vždy tu bude anjel,ktorý k Vám natiahne ruku,aby ste sa stretli na polceste".
S láskou vaša Marianna

Jsem vděčná andělům, že mohu být součástí

(Monika H., 27. 2. 2012 14:16)

Milá Kytičko, jsem Tobě a andělům velmi vděčná, že mohu být součástí této světelné rodiny. Už teď se opět nemohu dočkat dalšího setkání. Ta nádherná láskyplná atmosféra se opravdu nedá popsat slovy. A to, jak jsi nás vřele přivítala ve vlastním domě a také jak se celá rodina obětavě staráte o naše pohodlí, je až neuvěřitelné. Moc děkuji.

S láskou Monča

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3257028
Měsíc: 16266
Den: 673