Jdi na obsah Jdi na menu

ZVLÁŠTNÍ PROŽITKY A POCIT BLÍZKOSTI ANDĚLŮ

10. 12. 2007

ObrazekKytičko,
dnes ráno než jsem vstávala jsem prosilo o růžové světlo pro náš vztah,protože mi přítel včera několikrát volal,že se mu stýská.Nic se nedělo a tak jsem poprosila-zda mě andílci slyší a pokud ano,ať mi dají nějaké znamení.Udělala jsem to přesně tak, jak jsi mi poradila. Zničeho nic mi ztuhlo celé tělo a polilo mě teplé brnění-neskutečné intenzity, poděkovala jsem užasle a najednou při zavřených očích jsem uviděla blikající růžové světlo,které se míhalo a zvětšovalo.Bylo to hřejivé-celý den na to myslím a jsem uvnitř nějak spokojená nebo co??Pak jsem poděkovala a prostě běžela do práce-nemohu na to zapomenout. co to znamenalo Kytičko?

Nemůžu tomu uvěřit, že jsem tak jasně cítila přítomnost andělů. Mám tě mooc ráda, za to co jsi mi umožnila, ale kam tohle může až pokračovat Kytičko??? Najednou cítím zvláštní vztah k dítěti svého bratra. Je to holčička . Pořád mám nutkání se s ní mazlit. Mám pocit,jako když jí znám, pocit,že se dobře známe obě-tohle jsem zažila jen u svých dcer a nikdy jindy Kytičko! Mám jí moc ráda, denně na ní myslím. Nemůžu to skrývat,mé srdce je pro ní otevřené jako pro mé vlastní děti.

Taky jsi měla pravdu,když si říkala,že mi budou někteří lidé víc příjemní a někteří méně. od našeho sezení Kytičko vidím některé lidi trošku jinak než dříve.. Je to zvláštní. Žasnu nad tím. A děkuji.

Gréta

 

Milá Gréto,
Otevřená intuice, přesněji řečeno, harmonizace a posílení čaker č. 5,6,7, může mít vliv na Tvoje změněné vnímání situací a prožitky, které se Ti dějí. Nic jiného jsem s Tebou neudělala, pouze jsem otevřela intuici. Ptáš se,jak daleko může tvé otevírání pokračovat? Nemusíš mít obavy. Do Tvého života vstoupili andělé a změnili tvé vibrace. Jen se Ti snaží pomoci. Ukazují ti skutečnosti, které jsi dříve nevnímala, byly před tebou skryté. Teď si je uvědomuješ jasně. Míru vnímání určuješ Ty. Ochránci dobře vědí, co uneseš a co ne. Vše se děje k tvému dobru. Jemnohmotný svět vnímáme zrakem, sluchem, čichem i hmatem.

Nejvíce,ale vnímá naše srdce, naše duše. Vnímání energií ostatních lidí, Ti může být v některých situacích dokonce velmi užitečné.

Například nějaký člověk Ti může být i velmi sympatický, může s tebou hezky hovořit, ale ty přesto budeš mít stísněný pocit. Je to takový tlak na solaru. Prudká touha odejít pryč od toho člověka, z tohoto místa.
Toto vždy znamená..“ Pozor, ten člověk není upřímný, nemyslí to s tebou dobře, drž se od něj dál!“ Nepotlačuj tyto pocity a svou intuici poslechni, vyhneš se zbytečným nepříjemnostem. Byla jsem několikrát tímto pocitem uchráněna před nejrůznějšími podvodníky.

Vlastně máš ve svém nitru aktivovaný takový skrytý radar, který napovídá, co je pro tebe dobré a co zlé.

Proto vidíš i některé věci jinak než dřív. Je to pohled stejných očí na daný problém,ale z jiného úhlu.

Do jaké míry využiješ těchto nových možností, záleží jen na tobě.

Tvůj pocit blízkosti a lásky k neteřince, má samozřejmě původ v minulých životech. Samozřejmě,že se znáte. Cítíš správně lásku a ochranitelský postoj vůči tomuto dítěti. Cítíš lásku, blízkost a sounáležitost.

Ona má stejné pocity. Má to svůj význam. Něco zůstalo nedořešeno. Nad něčím je stále otazník. Ale odpověď proč tomu tak je, určitě časem dostaneš. Přeji ti z celého srdce další pokroky v obnově vibrací tvé duše.

Měj se sluníčkově.

 S láskou Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3256565
Měsíc: 16178
Den: 617