Jdi na obsah Jdi na menu

ZVLÁŠTNÍ PŘÍBĚH NEČEKANÉHO SETKÁNÍ

11. 3. 2013

small_andel-a-motyl.gif.jpgKrásný den všem úžasným dušičkám, které čtou tyto stránky. Dnešní příběh je opravdu zvláštní, a dokazuje nám pouze to, že někdy zkrátka jen tiše stojíme a máme oči i pusu dokořán. Nestačíme se divit, jak vesmír dokáže vše potřebné zařídit a my se stáváme součástí jakéhosi vyššího plánu……

Byl docela hezký, sluníčkový čtvrtek a únor se úspěšně chýlil ke konci. Právě jsem dopila asi třetí  zdravou kávu, v čekárně už netrpělivě seděla další klientka, a já se připravovala na terapii. Najednou se v chodbě objevila trochu podivná žena. Vyšší, štíhlé postavy, na hlavě měla čepici a jen mlčky stála a tiše si prohlížela nápis na mých dveřích. „Hledáte někoho?“  Zeptala jsem se a přemýšlela jsem, proč mám takový zvláštní pocit a proč jsem nikoho neslyšela vyjít po schodech. Žena se tvářila, že mě neslyší a dál si pročítala písmenka na dveřích. „Mohu Vám nějak pomoci??“ Paní se jaksi zpomaleně otočila a v očích měla zvláštní nepřítomný výraz. „Nevěděla jsem, že zde děláte terapie.“  Ale včera jsem si přečetla Váš inzerát a tak jsem Vás našla.  Nádechla jsem se a trochu zaváhala s odpovědí.  „A kde jste ten inzerát četla? Žena bez zaváhání řekla jméno regionálních novin ve kterých objevila inzerát nabízející mé duchovní terapie a pomoc.

Zůstala jsem překvapeně stát a přemýšlela, jak se zmínka o mých terapiích mohla dostat do novin jako inzerát, když jsme doposud nikdy žádné mé terapie neinzerovali. „ A nespletla jste se náhodou? Určitě jste četla o nás?„ Paní mi opět zopakovala větu, že nevěděla, že v našem městě něco takového existuje, a že je ráda, že nás našla. „Víte, já potřebuji objednat co nejrychleji.“ „ Je to pro mě důležité." "Velmi důležité. "Nutně potřebuji Vaši pomoc, mám v hlavě hodně bloků, já už opravdu nemůžu dál. "  Souhlasně jsem přikývla a řekla: „To je v pořádku, posaďte se a já Vám vyberu nějaký blízký termín na objednání.“  Otevřela jsem elektronický diář a prošla volné termíny. Paní si nesedla, jen dál stála, opět s naprosto nepřítomným výrazem v očích, byla jako socha.. „Užíváte antidepresiva?“  Odpověděla mi bez zaváhání: „Ano, neurol, užívám ho , jeden za druhým, už je ani nepočítám.“ Trochu mě to překvapilo, ale zdržela jsem se komentáře a sdělila paní termín objednání. „Takže ve čtvrtek 13:00. „ Poprosím ještě o jméno, příjmení a telefonní kontakt na Vás..“ Paní se nadechla a pohlédla mi do očí." "Opravdu mi pomůžete?" Nějak mimoděk mnou při tom pohledu projel mráz.  "Jana Janotová.“ Číslo svého telefonu si nepamatuji, mám ho doma. Zapsala jsem si tedy alespoň tyto  údaje, paní poděkovala a odešla.

Hned jak se za ní  zavřely dveře, požádala jsem manžela, aby zjistil, zda v těch novinách, který paní četla, nějaká zmínka o našich terapiích opravdu nebyla.  I když prošel  na internetu  několik posledních čísel, nikde ani zmínka. Bylo to zvláštní, ale uvědomila jsem si, že andělé umí zařídit věci, které my nechápeme a že paní nejspíš četla neexistující inzerát. Kdoví, řekla jsem si, možná ani nepřijde. Čas, ale běží velmi rychle a tak i  týden se fofrem přehoupl a byl opět čtvrtek a na dveře mé pracovny někdo zaklepal. „Jé, vy jste přišla?“ Přivítala jsem paní za dveřmi a pozvala jí dál. Řekla mi, že se jmenuje Hanka. „ No, ano, jsem přece objednaná?"

„Prohlédla  jsem si důkladně asi třicetiletou ženu. Tentokrát neměla čepici a měla světlejší vlasy. Také její oči byly nějaké jiné. „ Znovu jsem se jí zeptala na inzerát, který četla a který neexistoval,  protože mi to neustále vrtalo v hlavě. „ Žena byla touto informací hodně zaskočena. "Ale já jsem žádný inzerát o Vás nečetla??.Nikdy jsem s Vámi nemluvila“ Já jsem se objednávala přes email. U Vaší asistentky. Ale to není možné, mluvily jsme přece spolu!! Minulý týden, byla jste tady, měla jste čepici a…„Řekla jste mi, že jste četla inzerát, že máte psychické problémy, užíváte antidepresiva a že už nemůžete dál?“ Hanka jen odmítavě kroutila hlavou.“  "To si mě pletete, já mám sice rodiné problémy a řeším podivné události, které se kolem mě dějí,ale žádné  léky neberu.!.

Snažila jsem se utřídit si myšlenky  a vzpomenout si na detaily setkání. Najednou jsem si uvědomila, že žena, která se u mě osobně objednávala, měla tmavší vlasy, a byla štíhlejší a měla jiné oči, vlastně stejné, jen s jiným, takovým nepřítomným výrazem . Jinak téměř stejné podoby. Ozvalo se opět zaklepání na dveře. Tentokrát vstoupila má asistentka.„Omlouvám se,ale slyšela jsem přes dveře Váš rozhovor a ráda bych to vysvětlila. Má asistentka přišla i s notebookem  a posadila se vedle nás. "Já jsem teď našla email, kterým se  paní Hanka k nám objednávala, ale pochopila jsem to tak, že si to ještě potvrdíme, tak jsem jí neobjednala ten požadovaný termín  jí nerezervovala no a pak jsem na úplně  zapomněla". "Ještě jednou se omlouvám".

Chvíli jsme všechny tři hledaly slova. „Ale, byla tady přece ta paní, která se objednávala, navíc byla úplně stejná, jako Vy Hanko".…začala jsem znovu popisovat ženu, její oblečení a najednou si Hanka zhluboka povzdechla zašeptala: „To byla určitě  moje maminka“. „Maminka??“ Překvapeně jsem zvedla obočí. Hanka se znovu zhluboka nadechla. "Ano, přesně tak vypadala, podle toho jak jste jí popsala. Já se kvůli mamince moc trápím". "MAMINKA V LEDNU SPÁCHALA SEBEVRAŽDU, VYSKOČILA Z OKNA". "Užívala dlouhodobě antidepresiva"."Už to dál nemohla unést". "Před několika lety spáchala sebevraždu také  moje sestra, víte a maminka se s tím nikdy úplně nevyrovnala." „Trochu se mi zatočila hlava, i přesto jsem položila tuto otázku: "A nevíte,Hanko , jestli maminka užívala neurol"? Hance se v očích zaleskly slzy. „Ano,brala  i neurol a hodně velké dávky.“  Mlčela jsem a nějak v tom tichu jsme nenacházely další slova.

Je možné, když omylem někoho neobjednáme, myslím tím někoho, kdo opravdu potřebuje pomoc, aby mrtvý člověk přišel  za něho zařídit termín setkání?Aby mu na tom tak moc záleželo? Přesto, že už není součástí našeho fyzického světa?

Podívala jsem se na Hanku. „A jak jste na naši poradnu přišla Vy?“ „No, šla  jsem si do cestovní kanceláře objednat zájezd za delfíny. Cítila jsem, že to mám udělat, že mě to pomůže. A ptala jsem se na zájezd na  Turzovku,  na mariánské poutní místo. Řekli mi, že nějaké duchovní zájezdy děláte Vy a poslali mě o patro výš, tady k Vám. Ten den jsem si u Vás koupila čakrovou svíčku. Vzala jsem si kontakt od Vaší asistentky, která mi řekla o Vašich terapiích. Pak jsem napsala email, ale nikdo mi pak nepotvrdil termín. Tak jsem to brala, jakože je to v pořádku a mohu přijet. „Že za Vámi přišla moje maminka mě nepřekvapuje. „ Takové věci se mi v mém životě stávají.“  „ Já už jsem také jednou v tomto životě zemřela.“ Prožila jsem klinickou smrt.“ „Vrátila mě moje babička.“ Řekla mi:“ Tady ještě nemůžeš zůstat. „ Rychle se vrať zpátky.„ „Zlobila jsem se tehdy na lékaře, že mě zachránili.“ „Bylo tam opravdu moc krásně.“„Tak se zdá Hanko, že jsme si všechno vysvětlili.“Přerušila jsem Hančino snění o vyšších dimenzích a můžeme konečně začít pracovat. Terapie už proběhla  běžným způsobem a když jsme se rozloučily, měla jsem pocit, že se mi opět přihodilo něco hodně zvláštního.

Celý večer jsem přemýšlela o tom, zda se naše dimenze opravdu propojí na takovou úroveň, že nebudeme rozeznávat rozdíly mezi fyzickým a duchovním světem. Možná už to právě začíná.....

S láskou Kytička

linka-IJ.gif

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Nikola

(PEVNÁ VÍRA , 8. 1. 2014 15:10)

Úžasné. .. po přečtení tohoto příběhu se mi opravdu zvedla nálada . Je to nádherné,když tohle člověka potká .Dar vidět, cítit. .... moje maminka má za sebou mnoho setkání s anděli ,duchy, různými nadpřirozenými bytostmi. Několik prožitků jsem zažila s ní a mohu říct, že ničemu nevěřím více, než tomuhle. Při každém pozitivním zážitku mám nádhernou náladu s pocitem, že mohu vše na co jen pomyslím.Svět mi připadá krásnější... Mohu říci, že se mne dotkl komentář jakéhosi Martina. Každý máme na duchovno jiný pohled, tak prosím. .. nenechte si vzít své myšlení, fantazii a vše co si o tom myslíte jen kvůli názoru ostatním.

Viděla jsem anděla

(Veronika, 7. 6. 2013 21:15)

Dobrý den,moje máma tady často chodí a tak bych vám sem chtěla něco napsat,asi před měsícem bylo to večer, se mi stalo že jsem nemohla usnout a tak jsem otevřela okno, měla jsem zvláštní pocit,poté jsem se začala dívat na hvězdy ,ulevilo se mi,najednou se dívám na naší zahradu a přímo uprostřed vidím dvě postavy , nejdřív si říkám a to se mi jen zdá,tak jsem zavřela oči ,a zase se podívala , přímo na místě stály ty postavy, dívala jsem se na ně ale nebyl žádný vítr, a ony se jakoby hýbaly, já si říkala to není možné. Na druhý den večer jsem řekla rodičům co jsem viděla ,a mamka protože ona dělala věci s kartami a takové ty věci mi pověděla že to byli andělé. Nakreslila jsem jí přesně jak to vypadalo a pověděla mi že tak podobně se označují andělé. Dávno když jsem byla o trochu menší 13-15 se mi stávaly různé věci ,v mém pokoji jsem viděla postavy ,a ve dne jsem je viděla v koupelně potom se mi stávalo že se zaplo rádio,nebo že spadly časopisy, i když byli přímo uprostřed police,lampa se mi z ničeho nic začala hýbat nahoru a dolů, nebo když jsem byla ve vaně tak mycí prostředky začaly padat do vany , já bych nikdy neudělala že bych sebe chtěla zviditelnit ,mám skvělé rodiče ,podporují mne, ale tyto věci se mi vážně stávaly. Když jsem to chtěla skoncovat ,řekla jsem to mámě a ona mi řekla co mám udělat ,a tak jsem poprosila boha že nechci aby se mi to stávalo, a od té doby je to pryč za chvíli 10.6 mi bude 17 . chtěla bych se zeptat nevíte proč mi bylo určeno vidět andělé,proč já , je to nějak dáno ,že je může vidět málokterý člověk? nebo jak to vlastně je? Bylo to ale celkem úžasné to vidět, na začátku jsem byla vyhukaná ale potom jsem tomu nemohla uvěřit že mohu něco takového spatřit. P.S omluvte můj pravopis a chyby.

Terezce

(Kytička, 26. 3. 2013 18:51)

Milá Terezko, ano, teta mi o Tobě vyprávěla. Jsi statečná holka a prošla jsi velkou bolestí. Děkuji za komentáře, posílám andělské světýlko.
Objímám Tě a přeji Ti, aby se Ti všechno dařilo.
S láskou Kytička

Kytičce

(Tereza Babincova, 27. 3. 2013 18:10)

Děkuji.Obdivuji vás..

Děkuji

(Kytička, 12. 3. 2013 22:21)

Děkujíííí jsem ráda, že se Vám článeček líbil, i když nás
všechny pořádně mrazilo v zádech.
Zítra dám na stránky opět jednu super duchovní reportáž.
Přeji Vám krásné dny plné sluníčka a lásky.
Kytička

Re: Děkuji

(Tereza Babincova, 26. 3. 2013 18:02)

Dobrý den sem neteř (Hany) a vnučka ducha ... Ste užasná jak to děláte máte obr obr dar,,, Asi jste o mě už slyšela pár věcí od tety,,,,, obdivuji vás ano babička mívala mrazivý pohled zvlášt ten poslední den co jsem ji mohla spatřit ale nevím proč si na sebe vzala tutéž podobu tety proč to tak udělala? Děkuji za odpověď moc nám pomáháte

nepříjemné

(Martin, 14. 3. 2013 11:51)

je možné vůbec takové lhaní? dělá vám to dobře? jste "reptiliánka", která má ráda mlžení, znejistění lidí a manipulaci s nimi?

Re: nepříjemné Nezažil ,nesud

(Tereza Babincová , 26. 3. 2013 16:05)

Ahoj já jsem netěř paní Hany mě zemřela babička již zmíněná v příběhu i matka. Hele jestli nevěříš tvůj problém,,já věřím protože je cítím strašilo u dědy v bytě a práskalo dveřmi a o babičce se mi zdálo ve snu že beze mě nemůže být.Obzvlášt se to stává když duše nenajdou pokoje.Nech si svý blbý komenty pro sebe tohle není sranda, a moje druhá babička mi povídala,že jedné holce se každou noc zjevuje paní v zrcadle,která byla zabita na místě,kde stál jejích dům..Možná nevěříte máte strah,je to moc strašná pravda,odlišuje se to od reality,které věříme,ale něco to společné má jedno duše žijí dál!!!!!!ps nejsem blázen fakt ne

Věřím

(Svatava, 15. 3. 2013 15:59)

Kytičko, zlatíčko, pevně věřím, že se nenecháš odradit negativními
komentáři, všechno s přehledem jako vždy zvládneš a budeš s námi co
nejdéle to půjde.
Stále ti moc fandím,držím palce a děkuji za vše, co jsi mě naučila.
S.M.z N.Jičína

Pravda

(Erika, 15. 3. 2013 15:32)

Niečo podobné sa prihodilo aj mne pred niekoľkými rokmi,takže môžem Kytičkinu príhodu iba potvrdiť a veriť jej.Tiež som bola vtedy z toho všetkého dosť prekvapená.Kytička,sľúbila si,že napíšeš ďalšiu duchovnú reportáž.Určite tak ako ja sa na ňu tešia aj iní.S láskou a vierou erika.

Klientka z cakarne :-)

(Karin, 15. 3. 2013 11:43)

Ja som ta klientka, ktora prave sedela v cakarni, ked ta zvlastna pani vysla hore schodami. Isla rovno k dveram a obzerala si letacik o Ruzovej Orchidei, pripevneny na nich. Presla bez povsimnutia okolo Kyticky a mna (sedeli sme na fotelkach v chodbicke)a Kyticka sa jej potom spytala, co si praje. Skutocne bola velmi zvlastna, strasne chuda a mala taky nepritomny pohlad. Naozaj mozem potvrdit vsetko co sa odohravalo ako to Kytinka opisala. Mrazi ma z toho, ze okolo mna presiel mrtvy clovek a vyzeral ako zivy. Zaroven som stastna, ze som mohla byt toho svedkom tohoto pribehu. Kytinka si uzasna bytost. Dakujem za vsetko co si pre mna spravila, dala si mi nadej na lepsi zivot, na zivot v mieri samej so sebou. S laskou Karin

tak toto mohu dosvědčit

(Asistentka Monika, 14. 3. 2013 12:26)

Pokud si někdo myslí, že tento příběh je vymyšlený, tak mohu potvrdit, že přesně tak se všechno, co Kytička píše stalo. To, že něčemu něvěříte, ještě neznamená, že se to nestalo. Já jsem byla u toho.

Asistentka Monika

neskutečné

(Verča, 12. 3. 2013 16:50)

Kytičko, to je neuvěřitelný příběh!
Koukám jak blázen:-)

Re: neskutečné

(Terka, 12. 3. 2013 18:00)

Místy až přímo mrazivé...

Re: neskutečné

(monika, 13. 3. 2013 15:08)

Krásný příběh:-)

poděkování

(Věra, 13. 3. 2013 8:32)

Moc Ti Kytičko za tyto příběhy děkuji:-))Je krásné vědět,že nám naši blízcí mohou z druhého břehu takto pomáhat a že se začíná o těchto věcech mezi lidmi už bez ostychu mluvit.Hodně lásky a krásné nadcházející jarní dny,přeje Tobě i všem lidičkám tady Věra

Život ve světě nespatřeném

(Skalnička, 12. 3. 2013 23:42)

Milá Kytičko, hned jak jsem začala číst tento článek, aniž bych věděla, co bude následovat, neskutečně mě silně mrazilo po celém těle. Tak jako Ameli jsem měla pocit, jako bych byla přímo účastníkem té situace, kterou popisuješ. Děkuji, že i tímto způsobem nám přibližuješ svět, který nám zatím z určitých důvodů není dáno spatřit. Záměrně píši "zatím", neboť co není možné dnes, může být zítra již samozřejmostí, záleží jen na nás, jak každý na sobě "zapracujeme". S láskou, úctou a velkým DÍKY za vše, co pro oba světy děláš. Skalnička :-) <3

wau..

(Ameli, 12. 3. 2013 21:39)

Krásně píšeš,Kytičko, úplně sem to prožila jak na vlastní kůži.. ale zajímalo by mě,zda jinak lze rozeznat,co-kdo je z duchovního a co z fyzického světa? Děkuji,moc ráda čtu vaše příběhy..mějte se všichni krásně

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 17
Celkem: 3260393
Měsíc: 15505
Den: 636