Jdi na obsah Jdi na menu

ZVLÁŠTNÍ KONTAKT PŘI PSANÍ DOTAZU

19. 3. 2008

ObrazekDobrý večer Kytičko,
chtěla bych Vám velice poděkovat za Vaše stránky, které jsme objevila ve čt 13.3 a pohladili mě po duši. Jsou velice krásné a moc mě oslovují. V souvislosti s návštěvou těchto stránek se mi stal velmi zajímavý zážitek. Dlouho jsem se rozhodovala zda se Vás na něj mám zeptat, ale odpověď je pro mě moc důležitá a proto jsem si dovolila Vás oslovit.

Abych začala popořádku, charakterizovala bych se jako "věřící" nebo spíše "vědomá". Mám pocit, že né věřím, ale že vím, že existují duše, další životy a vše okolo, není to víra, protože by mi nikdo nevymluvil, že je to jinak. Zároveň se ale velice bojím až děsím kontaktu s tímto světem, nedokáži si tento až panický strach vysvětlit. Je mi 28 let. Zhruba ve 23 letech jsem potkala paní, která léčila lidi a měla schopnosti komunikovat s jednohmotným světem. Odpověděla mi spoustu otázek.

Nyní bohužel žije velmi daleko a jsme ve velmi řídkém kontaktu.
Během posledních šesti let mi zemřelo několik blízkých lidí-obě babičky, dědeček a před dvěma měsíci tatínek. Vím, že jsme to nemohla nijak ovlivnit a že je jim teď lépe a jednou se shledáme. Nicméně mám strach o svou maminku. Není na tom dobře, jak psychicky, tak fyzicky a moje starší sestra také. Snažím se být mamce opora, ale někdy mám pocit, že je toho na mě moc, že už nemám sílu dávat energii.
Ve čt 13.3 jsem byla docela unavená a smutná, přemýšlela o mamce a náhodně objevila Vaše stránky. Chtěla jsem se zeptat na mamku a stala se mi divná věc. Myslím, že se někdo pokusil o kontakt se mnou (ne z tohoto světa) Úplně se bojím o tom psát, strašně se bojím, aby se to neopakovalo. Psala jsem Vám dotaz a najednou, jsem za mnou cosi cítila, jako že se něco tvoří. Začala jsem hrozně křičet né a mlátila rukou do křesla, abych přerušila tu činnost, bylo to jako když se něco zhmotňuje. Křičela jsem na přítele, ten spal ,vzbudil se a už to bylo pryč.

Bylo to někdy po půlnoci. Ve strachu jsem dotaz smazala a šla spát, ale nezamhouřila jsem oko. Strašně mě bušilo srdce, bála jsem se, měla rozsvíceno a hrála hlasitě hudba, abych nemohla nic vidět ani slyšet. Přesto jsme se rozhodla požádat Vás o laskavé vysvětlení. Mám dvě verze, jak si tuto situaci vykládám.

První je, že to bylo varování, abych nechtěla znát víc než mám, že se Vás nemám na nic ptát a mám žít svůj pozemský život tady a teď a ne zjišťovat něco, co třeba nemám vědět.
Další je, že těmi myšlenkami na zemřelé jsem přivolala některého blízkého zemřelého, který se domníval, že jsem na kontakt připravena, což nejsem.
Mamka má teď zdravotní potíže, nevím, bojím se o ní, chtěla jsem se poradit, jestli ji nutit k návštěvě psychologa, protože mám pocit, že by potřebovala odbornou pomoc, kterou ji neumím poskytnout a taky má problémy s trávením a nechce jít na vyšetření a nevím, jestli jí přitom nechat nebo za každou cenu ji tlačit na vyšetření. Jsem úzkostlivá, jak se o ní teď bojím, protože se bojím, že mi taky umře a budu sama bez rodičů. Zároveň nechápu svou sestru, jsme úplně odlišné, připadá mi nešťastná a neumím jím pomoci. Má hodně psychických problémů. Léčí se i na psychiatrii.

Možná se ptám na zbytečnosti. Ale nemůžu na ně přestat myslet. Velice děkuji za Váš čas a budu doufat, že si najdete chvilku na maličké vysvětlení.
Budu čekat. Mějte se moc krásně.

Mnohokrát děkuji.

Sněženka

 

Milá Sněženko,
Nejsi první, kdo měl podobné zážitky, když brouzdal na těchto stránkách.
Většinou to bývá projev andělů. A tak někdo cítí pohlazení, někdo zaslechne hlas, nebo ucítí vůni. Cítí lásku.Ty jsi měla ale trochu odlišné pocity.
Pociťovala jsi velký strach.Strach je špatný rádce, pokud chceme správně vykročit na duchovní cestu. Já sama to nejlépe vím,protože mně strach dlouho spoutával.
Strach může úplně zastavit nové vnímání duchovního světa,
Já tě vidím, jako otevřenou dušičku, která se snaží být ostatním užitečná.
Potřebuješ získat trochu větší uvědomění si své vlastní hodnoty.

Otevíráš se novému poznání. A to se někdy o člověka přetahuje dobro a zlo.
Někdo Tě chtěl zastavit. Prosím,nenechej se zastrašit. Pros o ochranný štít.
Návod najdeš na mých stránkách. To by měl být první krok. Pak teprve můžeš
Postupovat dál. Co se týká Tvé maminky a sestry, jsou dospělé a já nemohu zasahovat do jejich energií. Pomoci jim můžeš pouze tím, že jim budeš dávat najevo svou lásku a porozumění. Aby věděly, že vedle sebe mají milující bytost, která je připravená jim pomoci. Maminku bys ale rozhodně k lékaři poslat měla.

Mám Ti napsat, že tatínek, který Ti zemřel, stále vzpomíná a s láskou na Vás myslí.

Měj se sluníčkově.

S láskou Kytička 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3256722
Měsíc: 16163
Den: 629