Jdi na obsah Jdi na menu

ZVLÁŠTNÍ FOTOGRAFIE Z CHORVATSKA

7. 8. 2008

Moje milované sluníčka,

Slíbila jsem,že budu dávat na stránky fotky, které se Vám podařilo nafotit v Chorvatsku. Postupně zde budu dávat fotečky, na kterých se objevily duchovní energie.)Orbs) Jsou nafoceny různými fotoaparáty, takže je naprosto vyloučeno, že by něčí foťák špatně fotil. Tyto energie jsme na těchto místech nafotili všichni. Dokonce i pan delegát, který zpočátku nevěřil, že je toto vůbec možné.Nejúžasnější je ten pocit, že andílci a ostatní bytosti  jemnohmotného světa byli s námi.  Čas od  času se fotky  orb objevují , ale v takovém množství je to opravdu moc moc zvláštní.  Je to  zkrátka jasné. Mají nás rádi. Byli s námi a  užívali si  tanec stejně jako my. 

Pokud si fotku zvětšíte, tak zjistíte, že uvnitř energie, která má kulatý tvar se skrývá obličej.

Tyto duchovní energie jsou někdy zvláštně zbarveny. Ty zářivější jsou energie andělů, ty méně zářivé jsou duše zemřelých. Předem můžeme vyloučit kapky na objektivu, neboť ani jeden večer nám nepršelo. I pan delegát musel uznat, že se mu nikdy předtím nepodařilo nic takového nafotit.

Kytička

 

Milá Kytičko,     foto (II.turnus)
jak jsme slíbily, posíláme fotografii (č.1037) z hudebního večera, který kromě nás navštívily i jiné duchovní bytosti. Ještě nikdy jsme neviděly tolik orb pohromadě. Je to zvláštní pocit, vidět při zvětšení i tváře dušiček.

Jinak dovolená byla super, i když bylo více tepla, než bych si z mého studeného odchovu představovala. Meditace, tance, moře, sluníčko, hovory k probuzení našich duší, výlety a hudební večery. Navíc dobré jídlo, které jsme nemusely vařit a celou dobu jsme se věnovaly jen sami sobě. Všude byla cítit krásná energie všech lidiček stejně naladěných. Každý řeší nějaký životní úkol a hledá cestu domů. Při zasvěcení archandělům mě proběhla před očima věta "Nebojte se, jste pod naší ochranou". To je příjemný vzkaz pro všechny a tak se nebojte a řešte své úkoly, vždyť máme kolem sebe tolik pomoci. Také jsou dobré afirmace, které pozitivně každého naladí.

Víme, že jsi Kytičko tolik relaxu neměla, protože jsi se nám snažila hodně věnovat a měla jsi sebou  i rodinu. Snad Ti bude odměnou, že jsi pomohla pár duším posunout se dál - skládáme poklonu a dík. Lída a Jarka

Na této fotografii, je hodně duchovních energií Při přiblížení je v každé orbě znatelný obličej.

Obrazek

 U této fogografie, je duchovní energie(orbs) přímo před tváří ženy. A když se důkladněji podíváte, všimnete si obličeje, který je uvnitř vidět. Musím zde napsat, že tato žena před nějakým časem ztratila syna. Obličej chlapce lze opravdu rozeznat.

 

Obrazek

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3260884
Měsíc: 15602
Den: 778