Jdi na obsah Jdi na menu

ZTRATIL JSEM SVOU ŽENU?

15. 3. 2012

milenci-ve-vode.jpgDobrý večer paní Kytičko,

zcela náhodou jsem objevil Vaší poradnu a musím uznat, že je velmi zajímavá, příběhy v ní mě doslova pohltily. Mám takový možná neobvyklý dotaz a vlastně i já sám pochybuji o tom, zda je to, o čem přemýšlím  možné. Před dvěma a půl lety měla moje žena Mirka velice těžkou dopravní nehodu. Po převozu do nemocnice, na tom byla  opravdu velmi zle.

První dny, kdy byla v komatu, jsem se modlil a prosil, aby přežila a doufal jsem v zázrak. Bylo to hrozné období. Museli ji dokonce vyjmout kus lebeční kosti a voperovat do břicha, aby přežila. Její mozek byl v podstatě odkrytý a i když se otok zmírnil, stále byla mimo. Nedávali nám velké naděje, ale zázraky se dějí. Moje žena přesto všechno utrpení, zůstala naživu.  Já jsem byl tak šťastný a i když měla značné výpadky paměti, byl jsem rád, že se mým dětem /12 a 15 let/ jejich matka vrátí domů. Pomalu se zotavovala a na to, jak to vypadalo zpočátku špatně, měla vlastně velké štěstí. Byl jsem na pokraji svých sil, abych udržel domácnost v provozu, postaral se o děti. 

 

Až nyní po všech těch rehabilitacích,  je moje žena opět doma a to v relativní pohodě. Chodí, je schopná se o sebe téměř sama postarat. Přesto je tady jeden velký problém. Mám stále silný pocit,že už to není ona. Jako když vnímám cizího člověka v těle mé ženy. Když jí objímám, když vnímám její přítomnost a hlavně, když se dívám do jejích očí, cítím, že něco je jinak. Mám pocit, že jsem jí navzdory jejímu návratu do života ztratil. Já vím, že si možná myslíte, že místo, abych děkoval za její záchranu si vymýšlím problémy, které možná nejsou.

Prosím, odpovězte mi na otázku: Je možné, aby se duše jen tak vyměnily? Aby se do jejího těla vtělil někdo cizí?? Nic jiného mě totiž nenapadá. Nechci jí opustit, nemám žádnou milenku nebo tak. Jen se nevyznám ve svých pocitech a hledám odpověď.

Milan

víla-nádherná.jpg

Drahý Milane,

někdy je vážně těžké pochopit změny myšlení, které se odehrají v hlavě člověka, který přežil svou smrt. Najednou má zcela jinak uspořádány  hodnoty. Jinak přemýšlí a život vidí z jiných úhlů. Snaží se využít každou vteřinu a to, co předtím bylo pro něho tak důležité, nyní zůstává stát v pozadí událostí. Pak ten druhý může mít pocit, že vedle něho žije najednou  naprosto jiný člověk, zvláště když tento stav provází ztráta paměti.

Přesto, pokud chceš odpovědět na otázku, zda se duše v tak krizové situaci, jakou prožila Tvoje žena mohou vyměnit, pak musím odpovědět ANO, mohou. Stává se to ale  pouze ve zcela vyjímečných případech. Znám pouze několik případů, velmi podobných, tomu Tvému, kdy se toto stalo. Dokonce lidé po překonání stavu vědomí, kterému se obecně říká kóma – dokázali plynule mluvit řečí, kterou před tím neznali, nikdy se jí neučili a měli také najednou zcela odlišné koníčky, schopnosti a zájmy. Také jim připadali jejich rodinní příslušníci cizí a necítili dřívější citové vazby. A jejich blízcí, měli velmi podobné pocity, jako máš Ty. Vnímali ve svém partnerovi najednou jinou osobnost, dívali se do očí, které byly najednou tak cizí.

Chápu co cítíš a proč je ve Tvé duši najednou zmatek a proč vnímáš pocity smutku. Duše Tvojí ženy skutečně odešla do duchovního světa. Vše už si splnila,  v klidu a pokoji odešla do světla a je ve společnosti vyšších duchovních bytostí a nanebevzetých mistrů . Neustále k tobě vysílá paprsky lásky, protože Tě nikdy nepřestala milovat. Nahradila jí jiná duše, která má s Tebou prožít jiné zkoušky, získat jiné zkušenosti. Máš tuto situaci přijmout a naučit se jí respektovat. Ta žena, kterou máš doma, je tvou novu , rovnocenou partnerkou a ty bys neměl dělat žádné rozdíly. Uchovala se její fyzická podoba, zůstaly Vaše vzpomínky, máte společnou vazbu na děti a zcela jistě jste si také velmi blízcí.

Přeji Ti krásný den a hodně síly k zvládnutí všech dalších životních zkoušek. A pro ispiraci tu dávám ještě příběh, který byl zveřejněn nedávno v médiích.  

 

S láskou Kytička

 

milenci-v-trave.jpg

 

ZMĚNA OSOBNOSTI – VÝMĚNA DUŠÍ

„Po nehodě v roce 2005 jsem se probudil jako gay a stále jím jsem. Zní to sice podivně, ale když jsem se probral po té mrtvici, okamžitě jsem se cítil jinak. Už mě nezajímaly ženy jako předtím,“ řekl deníku The Daily Telegraph Birch.

„Nikdy předtím mě muži nepřitahovali, dokonce jsem ani mezi svými přáteli neměl řádné homosexuály. Je mi ale jedno, kdo jsem byl předtím, nyní musím být k sobě upřímný a nezapírat své city,“ dodal Birch. Přitom ale před nehodou plánoval, jak se usadí se svou přítelkyní a víkendy bude trávit s kamarády u milovaného sportu a piva.

Z bankéře se stal uhlazený kadeřník

„Najednou jsem nenáviděl celý svůj předchozí život. Už jsem nevycházel s přáteli, cítil jsem odpor ke sportu a má práce mi přišla naprosto nudná. Začal jsem se také starat o svůj zevnějšek a hodně jsem zhubl. Lidé, které jsem znal dříve, mě sotva poznávají, s novou vizáží se ale cítím sebevědomější,“ řekl Birch.

V rámci svého velkého přerodu se přeškolil na kadeřníka a žije se svým 19letým přítelem Jackem Powellem v bytě nad kadeřnickým salónem ve waleském Ystrad Mynachu. Ničeho nelituje, protože se cítí šťastnější než kdykoli předtím. S minulým Chrisem už sice nemá téměř nic společného, ale nechce měnit vůbec nic.

 

 

link-růžičkabr5.gif

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Walk-in -výměna duší

(damati, 10. 4. 2012 19:31)

Zřejmě tedy,i podle toho ,co napsala Kytička ,šlo o opravdovou výměnu duší,nazývá se WALK IN,u nás jde o méně známý fenomén,je však často popisovaný v zahraniční esoterní literatuře,dokonce jsem viděla i pořad na National Geographic o tomto fenoménu,ke kterému může dojít ve stavu blízkém či rovnajícím se smrti.Uvádím odkaz ,i když bohužel v angličtině/lze ale zapojit překladač/na mně známý zdroj,který toto zažil na vlastní kůži./pro případné zájemce/.
Pozn:opravdu zde nejde jen o mozkové buňky a změnu jejich funkcí.

http://www.nibiruancouncil.com/html/jelailawalk-in.html

Bude lépe

(Anna, 16. 3. 2012 23:37)

Milane, můj kolega měl také nehodu, srazilo ho auto a dá se považovat za zázrak, že přežil. A to samé co Vaší ženě, se stalo s ním také. Výpadky paměti , jiné chování a změna osobnosti byly nápadné všem, co ho znali před nehodou, časem se všechno výrazně posunulo do normálu, tj. do podoby, jaký byl dříve. Stejný ovšem není a asi ani nebude, po rozdělení na ČR a SR jsem už neměla možnost se s ním setkat, tak nevím jaká je jeho situace nyní. ALe ještě jedna věc stojí za úvahu, můj táta se s věkem a hlubokým stářím změnil o 100 % a nebylo to k lepšímu, z toho plyne, že nejsme celý život stejní.Je to v něčem jiný případ, ve stáří nám všem dochází k úbytku mozkových buněk a tak se stane, že jednání se nám jaksi zjednoduší, dříve noblesní člověk má tendenci jednat přímočaře až příkře.Rozhodně situace bude po Vás vyžadovat trpělivost, což už jste dostatečně prokázal a hodně lásky. Láska přeůže mnohé nesnáze a věřte, že bude lépe. Moc Vám to přeju.

poranění mozku

(elena, 15. 3. 2012 9:34)

Milý Milane, vypadá to že vaše žena podle toho co píšete přežila těžké poranění mozku. U těchto lidí se stává, že dojde ke změně osobnosti důsledkem poranění a k jiným "neviditelným" následkům, kterým čelí najen samotný člověk ale i okolí. Tato celá záležitost je traumatická jak pro daného člověka tak pro jeho rodinu. Doporučuji přečíst si knihu, která nedávno vyšla, jmenuje se "Poškození mozku" tam je spousta příběhů a rad pro rodinné příslušníky a je normálně k dostání ve větších či doborných knihkupectvích. Popřípadě kontaktujte sdružení pro lidi po poranění mozku a jejich rodin na www.Cerebrum2007.cz. Držím vám palce.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3260315
Měsíc: 15486
Den: 609