Jdi na obsah Jdi na menu

ZTRACENÁ LÁSKA

27. 12. 2007

ObrazekAhoj,
i když na takové věci nevěřím tak Ti musím napsat jednu svou životni zkušenost.
Já vím že má přítelkyně si s Tebou píše a asi jste i přítelkyně .Chci jen jednu odpověď....Má přítelkyně přišla o manžela za tragických událostí a po seznámeni s ni jsem nějakou dobu tápal, zda takový vztah má cenu ,když ona mne asi stale srovnává se svým manželem?

Asi jsem v tomto udělal mnoho chyb asi jsem ji svým chováním a slůvky hodně ublížil ale teď prostě vím že mi na ni záleží i na dětech a prostě jednoduše o ni nechci přijít i když ona už to asi cítí jinak. Říká že prostě ta správná jiskra už vyprchala...prostě srdci člověk neporučí a asi až přijde o to na čem mu záleží uvědomí si, co chce...

Mirek

Milý Mirku,
z Tvého emailu, cítím, jak moc Tě to bolí. Píšeš mi, že nechceš o tu ženu přijít a máš rád i její děti. Víš láska to není mít určitého člověka jen pro sebe. Láska je dokázat dát svobodu milovanému člověku, aby mohl najít své štěstí.
Tvá bývalá přítelkyně utrpěla těžkou ztrátu. Není pro ni právě lehké, se s touto ztrátou vyrovnat. Vím,že teď něco hledá. Cítí celou svou duší, že musí něco najít. Já vím,co to je. Hledá sama sebe. Musí si uvědomit, kdo vlastně je? Kam bude směřovat její život. Až najde sama sebe, pak bude lépe vědět, kdo má jít po její cestě životem s ní.
 Ten, koho by chtěla mít vedle sebe, se nemůže vrátit. Tys ho chtěl nahradit, a to v dobrém úmyslu. Ale ona utrpěla ztrátu, která nejde nahradit. Potřebuje najít někoho nového. Né náhradníka, ale rovnocenného hráče, který by spolu s jejími dětmi vytvořil silný a šťastný tým.
Cítí teď ve své duši zmatek. Nediv se, je zároveň mámou i tátou svým dětem. Chtěla vyplnit prázdné místo ve svém srdci. Ale ona má příliš velké srdce, a i když tam vzala tebe, to prázdné místo tam stále bylo a je. A to jí velmi bolí. Ona tě nevyměnila za jiného muže.. Nepodvedla tě. Pouze pochopila,že chce mít vedle sebe někoho, koho opravdu miluje. A k tobě necítí to, co by cítit měla. Není to její chyba. Není to ani tvoje chyba. Prostě ve vašem vztahu pouze něco chybí.
Je to jako když zasadíš zrníčko do půdy a ono nevyklíčí. To je láska. Je taková jak se o ní zpívá. Mně napadají slova této písničky: „Snad jsem si jí měl všímat víc, lásky někdy pro pár slůvek vadnou.“ V té písničce se zpívá o tom, že „Láska , je věc neskutečně křehká“
Je mi líto, že nemám lepší zprávy, ale Vám dvěma opravdu zbyly jen střepy rozbitých snů.
 Kytička
 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 19
Celkem: 3256954
Měsíc: 16248
Den: 676