Jdi na obsah Jdi na menu

ZRCADLO SPADLO ZE ZDI A PŘESTO SE NEROZBILO

29. 8. 2008

ObrazekAhoj Kyticko,
len nedavno som sa dozvedela o tvojej stranke. Viem ze ti
pise mnoho ludi a popri tom mas este vela prace ale bola by som velmi
rada keby si si mohla najst niekedy trocha casu a napisat mi. Mam malu
dcerku Viktoriu ktora ma 1 rok a 7 mesiacov. Asi tak ked mala 3 mesiace
sa stalo nieco zvlastne. Bola noc a ja som sa zobudila na to ze v nasej
izbe nieco spadlo. Moj muz sa tiez zobudil a obaja sme pocitili v izbe
hroznu zimu. Nevedeli sme co sa deje. Tak som vstala a zasvietila
svetlo. Obhliadla som sa okolo seba a ked som sa pozrela vedla kde bola
postielka kde spala moja dcerka zistila som ze rovno medzi postielku a
stenu spadlo zrkadlo co bolo zavesena nad tou postielkou. Ano, najprv
sme si mysleli ze je to normalne ked spadne zrkadlo ktore je len tak
zavesene, ale ked som sa pozrela lepsie tak klinec bol v stene a hacik
na tom zrkalde bol zubkovity a vobec nebol poskodeny. Neviem si to
vysvetlit ako je mozne ze zrkadlo len tak samo od seba spadlo. Nebolo
ani rozbite. Bolo to ako keby ho niekto vzal do ruk a polozil ho tam.
Dakujem....

s pozdravom Lenka

 

Drahá Lenko,
Je pochopitelné,že nás vždy překvapí takovýto projev jemnohmotného světa. Zkrátka jsou věci, které nemají materiální vysvětlení,a my pátráme a ptáme se: "Proč se to stalo?" Co nám má tato událost napovědět. Mně se zakreslila duše děťátka, které už přišlo na tento svět.(Tvoje dcera) U tohoto dítěte se zdržuje cizí duchovní energie, která má souvislost z předchozím životem. Je to duše, která se zabývala nějakým duchovním učením. (nevím, kdy se tvá dcera narodila, ale obvykle bývá u těchto duší v datu narození devítka, nebo sedmička.)Toto duchovní učení posunulo tuto duši hodně dopředu. Narodila se a ty se máš od ní mnohému naučit. Je tosice  zvláštní, ale i od malých dětí se můžeme hodně učit. Symbol zrcadla je v tomtoTvém případě na místě. Neboť právě své chyby a nedostatky v zrcadle vidíme. Tvá dcera je takové pomyslné zrcadlo Tvé duše. Jinými slovy. Až vyroste a ty jí budeš vytýkat určité chyby, poznáš,že jsou to tvé vlastní nedostatky, které jsi před tím ,ale vůbec neviděla. Tvá dcera se bude umět velice dobře vcítit do prožitků a myšlenek druhých lidí. Stává se docela často, že děti se stávají našimi učiteli. Může se stát, že dcera bude vnímat duchovní bytosti a bude chtít o tom mluvit.Vyslechni ji a věř ji. Dej jí do pokojíčku nějaký předmět z křišťálu, který by čistil energie a pros anděly a hlavně  Stvořitele o její ochranu. Neviditelné ruce vzaly zrcadlo a položily jej vedle postýlky malého děvčátka. Jako by tím chtěly říct:" Ať se tvůj život zrcadlí v životě těch, kteří tě přivedli na tento svět. Ať příchod tvé duše, je jim ku prospěchu. Milujte svou   dceru a ať jí Vaše láska chrání před všemi úskalími, které ji v tomto životě čekají. Její duše má důležité úkoly v duchovní oblasti." Buďte jí oporou. Přeji Ti Lenko hodně sluníčkových dnů, plných radosti a lásky.


S láskou Kytička

 

Ahoj Kytičko.
Před chvílí jsem si dočetla příběh o zrcadlu a mám potřebu reagovat.
Můj prostřední syn je narozený 17.9.1992 a měl na sobě také přivtělenou duši. Jak píšeš má v datu narození 7 i 9. Je to indigová dušička a dnes vím, že jedním z jeho úkolů bylo přivést mě k duchovnímu světu, ukázat mi tu nádhernou říši Lásky a Světla. Říkal mi to od svého narození a já ho neslyšela, téměř jsem se mu nevěnovala, protože život v té době byl pro mě velmi těžký. Viděl astrální bytosti a bál se jich, chodil za mnou v noci a plakal, křičel, ukazoval mi co vidí a já byla hluchá a slepá,nechápala jsem, neviděla, netušila jsem, že mám poslouchat dítě! Vždyť je to JENOM dítě! A má jenom zlé sny..
Jak šly roky, bylo vše horší, až došlo k sebepoškozování, spousta psychologů a žádná pomoc. Je to dlouhý příběh a není nutné psát jej.
Co mě ale nutí napsat je výzva všem rodičům, kteří mají malé děti.

PROSÍM POSLOUCHEJTE SVÉ DĚTI, DÍVEJTE SE, JAK SE CHOVAJÍ, POSLOUCHEJTE, CO VÁM ŘÍKAJÍ, MĚJTE PRO NĚ VŽDY OTEVŘENOU NÁRUČ A SRDCE. JSOU NAŠIMI UČITELI A VYBRALI SI NÁS ZA SVÉ RODIČE, ABY NÁM POMOHLI.

Pokud má někdo děti již větší, chci jim říct, že NIKDY NENÍ POZDĚ.
Pokud dáváte lásku a jednáte s kýmkoliv s pocitem lásky v srdci, nekladete podmínky, nezabýváte se předsudky a tím, co si o mě myslí ostatní a hlavně z vás nemluví vaše ego a pocit vlastní neomylnosti, celý svět se změní a vztahy se urovnají.

Sluníčko moje

Mám tě ráda

Obrazek


Mirka

 

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 2
Celkem: 3257543
Měsíc: 16214
Den: 615