Jdi na obsah Jdi na menu

ZNOVU JSEM NAŠLA CESTU KE SVÉMU TATÍNKOVI

24. 3. 2010

ObrazekMilá Kytičko,

ráda bych se s Tebou podělila o radost, kterou teď prožívám.. je to teprve nedávno, co jsem se díky kamarádce Lence dostala k andílkům a následně na tvůj seminář, kde jsem se nechala zasvětit do energie Miguraj a měla jsem a stále mám z toho velkou radost.

Posledních pár let mne dost trápil můj negativní vztah k taťkovi. Nikdy jsem nechápala proč k němu cítím tak silně negativní emoce a nevěděla jsem vůbec, jak se jich zbavit a začít k němu cítit více lásky, byť jsem ve skrytu duše věděla, že ho mám moc ráda. Viděla jsem, že i jeho to kolikrát trápí, jak se k němu chovám a já se cítila hrozně vinna, ale neuměla jsem to v sobě ovládnout.
Nicméně po návštěvě semináře a zasvěcení jsem se rozhodla, že začnu nejprve na sobě pracovat a budu se učit komunikovat s andílky a taky vidět v lidech hlavně to dobré.
 
Nějak to všechno šlo samo a já si pak postupem času uvědomila, co bylo příčinou toho, že jsem taťku vnímala tak špatně.. celou dobu jsem totiž byla neuvěřitelně ovlivněná mamkou, která o něm vesměs pořád mluvila ošklivě a tím pádem jsem to já vzala za své a viděla ho očima mamky.. jakmile jsem se ho ale naučila vidět svýma očima, tak jsem si uvědomila tolik věcí, jak jsem mu křivdila a hodnotila vše jinak, než to ve skutečnosti bylo a je. Tohle uvědomění ysamozřejmě nepřišlo hned, ale postupně, nenápadně..nejprve jsem se začínala těšit na návštěvu domů a pak jsem mu i začala psát sms a posílat různé obrázky, které má rád a občas mi pak i zavolal, jak se mám a já měla radost..
 

Prostě jsem najednou věděla, že mě má moc rád a já jeho a to je to nejdůležitější..

Naposled byl u mne na návštěvě toto pondělí a hezky jsme si povídali o věcech, o kterých jsme nikdy nemluvili a bylo to, jako bychom takové rozhovory vedli celý život.. když odjel, cítila jsem se moc spokojeně a šťastně, tančila jsem a zpívala si, protože jsem to prostě dokázala, aniž bych se o to jakkoliv urputně snažila..jen jsem prostě vyslovila své přání a požádala o pomoc a nechala se vést..

Kytičko, moc ti děkuji za tvé krásné stránky, tvou pomoc lidem, tvá slova, která vždy pohladí na duši a to, že dáváš lidem naději hlavně v samu sebe.
Přála bych si ještě vylepšit svůj vztah s mamkou, kterou mám velmi ráda, ale ona je člověk hodně negativní a ve skrytu duše i nešťastný, ale věřím, že to s pomocí andílků určitě zvládneme..

Kytičko, měj krásný večer a ještě jednou moc a moc děkuji!

s láskou MarkétaObrazek

 

ObrazekDrahá Markétko,
Mám velkou radost, že se Ti daří čistit vztahy a tím i léčit všechno, co je ještě ve Tvé dušičce bolavé a potřebuje tak silný lék, jako je láska.

Čistit vztahy a odstraňovat negativní emoce, to je náš hlavní a základní úkol, který máme, pokud jsme znovu přišli na tento svět. Ve Tvém případě dochází i k pochopení špatných vzorců, které někdy dostáváme od svých rodičů. Co Tvoje maminka cítila k bývalému partnerovi(tvému tatínkovi), nemělo ohrozit Tvůj vztah k němu. Opravdui si hodně maminek neuvědomuje, že bývalý partner, je zároveň otec jejich dětí, a že by tento vztah neměly zničit.

Často tak svou nenávist přenášejí na děti. City se nabourávají ochlazují.Proto mám radost, že mezi Tebou a tatínkem ta čistá energie lásky opět proudí. Špatný vztah k rodičům, silně zatěžuje naši karmu. Když to změníme, když začneme své rodiče,/které jsme si z nějakého důvodu také vybrali/ znovu milovat, přináší to naši duši nesmírnou úlevu a pocit štěstí, harmonie a klidu.

Zvýšení Tvých vibrací při zasvěcení Miguraj přineslo pochopení a duchovní vzestup. To je jeden z úkolů této energie.

 
ObrazekVzkaz andělů pro Tebe:
 
„Drahá sestřičko. Oceňujeme Tvůj pokrok, protože při svých každodenních činnostech nezapomínáš myslet na lásku. Vidíme, jak svými myšlenkami, pocity a láskyplnými činy přispíváš světu.“
 

 

 

A tak i já Kytička Tě Markétko objímám a přeji Ti hodně požehnání, hodně krásných dnů, na cestě lásky a štěstí.

Prosím, aby si každý z nás občas udělal chvilku a pročišťoval myšlenky, slova a vztahy, které se týkají našich rodičů.
 
Ráda bych se tomuto tématu věnovala při dnešní večerní meditaci.
 

S láskou Kytička Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Gratulujem

(Lucia , 25. 3. 2010 11:57)

Podľa mňa je jedným z najväčších cností človeka, že sa vie priblížiť srdcom aj mysľou svojím blízkym, s ktorými nemal možno najlepšie vzťahy. Musím sa pochváliť, aj mne sa to podarilo. Tiež som celý život počúvala aký je tato neschopný... a ako sa nestará... celý život mi to vŕtalo hlavou, že prečo práve ja aj moja sestra máme otca a predsa nemáme, akoby ani nežil. Paradoxné je, že až pretrvávajúce nezhody s mamou ma priblížili k otcovi, ktorému som povedala všetko to, čo sa vo mne za tie roky nazhromaždilo. Vypočula som si jeho názor a v srdci som cítila, že mi neklame. Je to nádherný pocit pochopiť druhého aj s jeho trápeniami a chybami. Ak sa rodíme s "pokrčenou" karmou, tak toto pochopenie najbližších nám ju určite do veľkej miery "žehlí". Ten pocit spokojnosti a vyrovnanosti,hovorí sám za seba. Držím všetkým palce, a posielam veľa svetla do každého vzťahu s rodičmi.
Lucia

Děkuji

(Markéta, 25. 3. 2010 9:33)

Děkuji vám všem za krásná slova, úplně se teď tady u počítače rozplývám a mám slzy radosti v očích, když jsem zjistila, že Kytička uveřejnila můj mailík a taky mě moc těší pozitivní reakce na tento "problém", se kterým se v životě potkává hodně z nás.
Ještě jednou moc děkuji a přeji všem krásný sluníčkový den! :o)

cesta k otci

(Gabča, 24. 3. 2010 19:35)

Ahoj Markétko, je to zvláštní, ale téměř celý tvůj příběh je jako o mně.Andílci mě navedli, abych si ho přečetla. :-) Měla jsem to s taťkou podobně. Taky jsem si uvědomila, že je jiný člověk, než jakého mi ho mamka léta předkládala. Pro nás je tento člověk v jiném postavení než k našim matkám. Proto je skvělé, že se ti podařilo najít k němu cestu. I mně se to podařilo, nebo spíš pořád na tom pracuji a vím (cítím), že můj vztah s ním je hezčí a mnohem důvěrnější a děkuji za to..Nemůžeme odmítat rodiče.Je krásné, když si člověk uvědomí tu lásku k nim a napětí se uvolňuje. Přeju ti, ať se ti to daří a ať láska naplní tvé vztahy.

Gratuluji

(modroočka, 24. 3. 2010 18:04)

Markétko, gratuluji. Je to nádherný příběh. Teď ještě zvládnout maminku a budeš nejšťastnější člověk na světě, že?
I já jsem něco podobného zažila. Tchán byl ten nejhorší široko daleko... tchýně na něm nenechala nitku dobra, jejich děti, ale i vnoučata to automaticky přebírali.
Až jednou přišel ten správný čas a i jejich syn, teprve ve svých 45 letech pochopil, že otec byl to nejlepší, čím se mohl chlubit.

Rozdávejme lásku

(Radka Aravae, 24. 3. 2010 14:49)

Milá Markétko, moc Ti fandím, láska je klíč do mnoha zámků. Jsem svědkem podobného příběhu. Netýká se přímo mě, ale odehrává se v mém okolí, kdy maminka od malinka své děti nasazuje proti tatínkovi ( se kterým již 50 let žije! ) a i po takové době s ním stále pomyslně soutěží o jakoukoliv přízeň. Je to moc smutné. Má 4 dospělé děti - a z toho jedno stále tatínkem silně pohrdá. Přitom ten tatínek, dnes už opravdu dědeček, je člověk plný života, radosti, lásky a neznám člověka, který by ho neměl rád. A stačilo by tak málo. Přesně to, co jsi udělala Ty, aby maminka a to jedno jejich děcko naplnili srdce láskou a tím všechnu negaci rozpustili. Všichni zúčastnění by pak byli mnohem, mnohem šťastnější. Markétko, hodně štěstí do dalšího života a Kytičce moc děkuji, že Tvůj příběh uvěřejnila, je moc poučný. S láskou Radka Aravae.

Láska

(Rachell, 24. 3. 2010 10:45)

Velmi krásný příběh, který mi vehnal slzy do očí. Věřím, že jsi Markéto moc šťastná a je skvělé, že ti andílci k tatínkovi pomohli nalézt cestu. Přeji Ti, aby se i vztah s maminkou vylepšil. Také bych si moc přála, obejmout svého tatínka a znovu mu říct, jak moc ho mám ráda. Říct mohu, ale obejmout již ne. S láskou přeji všem, aby našli cestu k svým blízkým.

Rachell

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3260277
Měsíc: 15483
Den: 600