Jdi na obsah Jdi na menu

ŽIVOT S ALKOHOLIKEM JAKO LÉK DUŠE

7. 3. 2011

zena-unor-1.jpgMila Kyticko,
V nedeli v Podoli byla jsem zasvecena do energie Miguraj 1 stupen - dostala jsem vskaz ze mam procistit vztach z matkou. Toho sameho dna dostala jsem telefon ze moje matka v stavu poruchy vedomi ( je dluholety alkoholik ) zustala odvezena do psychiatricke lecebne.

Draha Kyticko jako dite jsem byla fizycki a psychicky tyrana prez matke. Moj otec nas opustil jak jsem miala jeden rok. Moja matka mne bila a rikala ze jsem zatez, neschopna, oskliva a mnoho krat mne vychodila z domu, byla velmi agresivni a ja za trest musela jsem klacet na kolenach a libat ji ruku . Miala jsem anemiu, zvracala potravu, nemocne streva, bolesti bricha, sebevrazedne sklony.Cele moje detstvi byl jeden velki plac a utrpeni. Nasla jsem silu, odstachovala a snazila jsem se normalne zit. Mimo ze jsem odesla a chcela ulozit sobe zivot matka nasla cestu jak mi ublizit, psala do me pracy at mne vychozi proto ze jsem zlodej a lharka. Prosila jsem Boha at se to skonci a ja konecne odesla jsem z Polska. Citila jsem obrovskou ulevu. Ted jsem stastna. Po letach matka se mi ozvala proto ze se ji narodila vnucka, ja odhodila jsem spatne vzpomenky a snazila se "procistit vztach" a dat ji sancu.

Na konec byla jsem schopna ji objat. Vidim cloveka ktery zije bez lasky, alkoholika z poruchami vedomi. Kytcko mam ale sve hranice, ona ne chce sobe pomoci a ne chcela se lecit a ja naprosto ne muzu mluvit z ni jak je v stave poruchy / pod vplyvem alhokolu tez rika krute vecy a snazit se na mne chazet sve problemy. ( utratila na alkohol cely majetek ).

Porad mi nekdo z Polska vola a povida o abnormalnim matki spravani a jak ublizuje vsem vedle sebe . Volala jsem z psychiatrem matki a rekla jsem ze musi ji tam zadrzet dustatecne dlouhou dobu na detoksikace a stabilizace stavu. Vim ze pokud se ted ne spameta ceka ji smrt , proto ze dustava jasne vskazy od Boha. Kyticko je tezke divat se na sebedestrukce matki, ale ja ne chci byt toho sucasti. 

Fakt ne vim co dal..ja mam pocit ze dosahla jsem sve hranice ...

Z laskou

Joanna

 

 

linka4.gif

 

 

víla-nádherná.jpgDrahá Joanko,
Je někdy opravdu těžké pochopit cíl vlastní duše a důvod, proč se nám tak složité věci v životě odehrávají.
Je jasné, že svou rodinu si vybíráme podle toho, jaký lék naše duše k uzdravení potřebuje. Jistě se teď hodně lidiček, kteří nevěřícně kroutí hlavou a říkají si : ŽIVOT S ALKOHOLIKEM JAKO LÉK DUŠE???“
 
Věř mi Joanko, že vím o čem tu je řeč. Žít s člověkem, který podlehl závislosti, ať už na akoholu, nebo jiných omamných látkách, to je život, který nám udělí lekce v mnoha směrech. Mnoho věcí nám pomůže pochopit.
 
Některé duše si vybírají tyto zkoušky z důvodu vlastního čištění karmy, jiné volí tuto cestu proto, že chtějí spřízněné dušičce podat pomocnou ruku a zvládnout jí tak tuto zkoušku se závislostí. Věř mi, že některé duše přijímají život alkoholika jako oběť pro toho, koho milují a chtějí mu dát možnost podstoupit tuto lekci. Je celkem pochopitelné, že mít matku alkoholičku je pro duši více bolestné, než mít manžela, který pije. To z toho důvodu, že máme vždy naději, že můžeme potkat jiného muže, který nám lásku a ústrky vynahradí. Maminku máme vždy jen jednu. Nemůžeme za ní hledat žádnou náhradu. Proto to víc bolí a je to větším zklamáním. Alkoholismus je nemoc, a je nevyléčitelná, neboť v praxi se ze sta léčených alkoholiků, se podaří trvale abstinovat pouze dvěma. Nejsou žádní vyléčení alkoholici, jsou tu pouze ti, kterým se právě teď daří abstinovat.
 
Ve Tvém datu narození, jsou čísla, která upozorňují na karmickou zátěž ve vztazích i ve vlastní rodině. Víš, Joanko, ty jsi dostatečně silná a moudrá duše, abys tuto velmi těžkou situaci ustála. Je nesmírně důležité, pročistit proud negativní energie mezi Vámi, než maminka odejde. Protože to pomůže Tvé i její duši.
 
Co vlastně získá naše duše touto těžkou zkouškou, čemu se naučí, když žije s alkoholikem jako rodičem, nebo partnerem?
 
svíčka.gif1/ NAUČÍ SE SPOLÉHAT SAMA NA SEBE
2/ UČÍ SE TRPĚLIVOSTI A TOLERANCI
3/ DOSTÁVÁ ŠANCI POSKLÁDAT SI SPRÁVNĚ HODNOTY ŽIVOTA
4/ UČÍ SE ODPOUŠTĚT A DONEKONEČNÁ DÁVAT NOVÉ ŠANCE
5/ TVOŘÍ SI VLASTNÍ HRANICE
6/ UČÍ SE VIDĚT BOHA V KAŽDÉM ČLOVĚKU, I KDYŽ SPADL NA SAMOTNÉ DNO.
7/ PROČISTÍ SI FINANČNÍ KARMU A POCHOPÍ HODNOTU HMOTNÝCH VĚCÍ
8/ UVĚDOMÍ SI HODNOTU PRAVDY A ČISTÝCH MYŠLENEK
9/ ČÁSTO SI SÁHNE AŽ NA SAMÉ DNO SVÝCH SIL A PROBUDÍ V DUŠI TOUHU POMÁHAT A PŘINÁŠET OBĚTI.
10/ UČÍ SE SPRÁVNÉMU VZTAHU KE SVÝM DĚTEM A ČASTO JE MUSÍ PROTI VŮLI SVÉHO PARTNERA OCHRAŇOVAT.
11/ČASTO JE SEBEVĚDOMÍ SRAŽENO NA STUPEŇ NULA, PROTO SE TYTO DUŠE UČÍ UVĚDOMIT SI SVOU VLASTNÍ HODNOTU.
 
A samozřejmě mnoho dalších věcí.
 
Takže, na jednu stranu vidíme, že život s alkoholikem nestojí za nic, jsou to dny plné nejistoty, ponižování, urážek, a bolestí.
Na druhou stranu, je to tvrdý trénink, který přinese duši sílu, odolnost a sebejistotu.
Pokud má duše upřimnou touhu, využít svůj život každým dnem a aktivně pročistit svou karmu – život s alkoholikem přináší tolik možností, působů a záleží jen na nás jak to pochopíme.
 
Milá Joanko, přijmi svou maminku, jako tvrdého trenéra, který tvou duši vytrénoval a přesto, že to bylo velmi bolestné období, bylo velkým přínosem pro Tebe. Uvnitř Tvé duše je síla, která Tvé kroky povede k mamince a ty ji daruješ nejkrásnější dar – dar odpuštění. Nemysli si, že uvnitř její duše, tam někde hluboko, není bolest a zranění. Pros Stvořitele a anděly, aby Vám pomohli pročistit to, co zůstalo skryto pod nánosem bolesti, zoufalství, a nedostatku lásky. Zkus si představit situaci, kdy se nacházíš ještě před narozením v duchovním světě a uvědomuješ si, že Tvůj život nebude procházkou po rozkvetlé louce, ale bude tvrdým tréninkem tvé duše.
Poděkuj za to, jak jsi silná, úžasná a kolik krásných věcí si ve své duši objevila. Velikost Tvého srdce opravdu nelze přehlédnout.
Přeji Ti krásné dny a nalezení klidu a pokoje.

S láskou Kytička

 

 

 

linka2.gif

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dakujem

(Ria, 20. 3. 2011 17:06)

Nasla som sama seba,vypisala som si vsetky rady,budem na sebe pracovat.Bola som tyrane dieta od otca,tyrana manzelka,syn zdedil dedovu aj otcovu povahu aj od neho som zazila podobne.Nakoniec aj priatel nebol odchodnejsi,ale uz chapem aka skuska bola pre moju dusu.Nechapala som to, preco,ci som bola v minulych zivotoch tak velmi zla,ked sa mi deju taketo veci,ale vdaka Tebe draha Kyticka vela chapem a zo srdca dakujem.

Děkuji

(Soňa, 17. 3. 2011 13:07)

Moc děkuji za tento článek, také jsem z rodiny, kde tatínek je alkoholik a maminka už asi taky.. Pořád jsem se snažila pochopit, proč tohle musím prožívat. Díky moc za odpovědi..

Vztah matky a dcery

(Mili, 7. 3. 2011 12:07)

Milá Joanko,upřímně je mi líto,že jsi zažila tak těžké dětství,ale věř,že to,že jsi schopná své mamince odpustit,je ten největší dar pro ni,málo ldí tohle dokáže.Mám se svou maminkou podobný vztah,nebyl sice tak krutý,ale je těžké zříct se své matky a odepsat ji i přesto,že ublíží,držím palečky a přeji hodně síly:)

Moc Dekuji..

(Joanna, 7. 3. 2011 12:05)

Draha Kyticko, moc dekuji za odpoved..moc to pro mne znamena, uvedomila jsem si spoustu vecy, uvidime se brzy v Plzni :). Z laskou a vetsim klidem v dusi zdravi Joanna

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3260935
Měsíc: 15619
Den: 797