Jdi na obsah Jdi na menu

ŽIVOT NENÍ TAKOVÝ,JAKÝ BYCH SI PŘÁLA.........

4. 9. 2007

ObrazekMilá Kytičko.

Dnes jsem si přečetla první dva příběhy z Vaší Andělské poradny a příspěvky pod prvním z nich. Vaše schopnost mě vnitřně velmi zasáhla. Věřím na to, že existuje něco mezi nebem a zemí a že všechno, co se v našem životě děje, má nějaký někdy i skrytý význam. Proto jsem Vás chtěla poprosit o pomoc. Někdy marně přemýšlím, co bych měla udělat pro to, aby můj život byl takový, jak bych si přála. Uvědomila jsem si, že poslední dobou řeším své problémy stále častějšími vzpomínkami na minulost - na dětství, na babičku a dědu a všechny, kdo už nejsou s námi, protože to byla nejhezčí doba mého života.

Netuším, kolik Vám toho o sobě musím napsat a co přesně potřebujete vědět. V současné době jsem 13 let podruhé vdaná, z prvního manželství mám 18-tiletého syna, z druhého 12-tiletou dceru. Stále častěji docházím k závěru, že ani toto druhé manželství není takové jak bych si přála a nevím, zda to řešit radikálně - rozvodem, anebo se dále pokoušet o nějaké jiné řešení. Zjišťuji, že jsem se po všech zklamáních tak nějak zatvrdila, zejména pokud jde o vztah k mužům. Posledního půl roku mám i problémy zdravotního rázu - bušení srdce a přemýšlím nad tím, jestli právě nepramení z něčeho nevyjasněného někde "uvnitř".

Budete-li potřebovat podrobnější informace, ráda Vám je poskytnu. Těším se na odpověď. Mějte se moc krásně.

Sharonka

 

Milá Sharonko,

na obrázku se mi zakreslilo tvé energetické pole,které je oslabeno silným proudem negativních myšlenek. Něco tě opravdu trápí. Tlak v tvé hlavě sílí. To způsobuje i další problémy.Cítíš nervozitu a ta se projevuje na tvém zdravotním stavu.Bušení srdce,to je rozhoupaný zvon,který zvoní na poplach. Je to armující zvon. Je to způsobeno psychickou nerovnováhou. Tvůj partner se mi zakreslil jako muž,který má srdce ukryté v džbánu.

Ale energie jeho lásky jasně plyne k tobě. Jeho ruka je natažená k tvým ústům …jako by chtěl něco umlčet.Možná jste řešili problém s alkoholem,nebo je to upozornění, na slova,která jsi mu řekla a která mu ublížila. Také se u tebe zobrazilo dost závažné zatížení karmy.

Problém alkoholu máš zakreslený ty ve svém minulém životě. Byla jsi muž, kterého alkohol zničil.Muž měl problém udržovat na uzdě své sexuální vášně.Není třeba trápit se podrobnostmi,které by ubližovaly.
Jaký je úkol tvého nynějšího života.je daleko podstatnější téma.Tvá duše udělala velký pokrok. Ale vybavují se ti vzpomínky na dětství. To se děje vždy,když s životem nejsme plně spokojeni. A ty spokojená nejsi. Tvůj život není naplněný..něco podstatného v něm chybí.
Myslím,že svému manželovi jsi hodně pomáhala. To bylo v pořádku. Teď jsou ale ochránci daleko od tebe. To není správné.Chybí tam patřičný kontakt. Znamená to,že jsou na svém místě,ale ty je nedokážeš cítit a vnímat jejich vedení. Taky bych tě chtěla upozornit na tvůj zdravotní problém,který se zakresli ve střevech. Znamená to,že něco,co se stalo v tvém životě,jsi dosud správně nezpracovala a nesmířila jsi se s tím. Myslím,že cítíš nějakou křivdu.
Měla by jsi s tím něco udělat. To ti ubližuje.Ochránci čekají na tvůj impuls a prosbu o pomoc.
Pokud měl někdo v tvé blízkosti problém s alkoholem,..bylo to pro tebe nastavené zrcadlo. Propojení minulosti. Šárko,u tvého srdce nejsou žádné bloky. Je otevřeno lásce a pochopení.

Jen energie kolem tebe jsou nevyrovnané. Měla by ses zaměřit na pomoc dětem. Vidím malé děti,které čekají. Píšeš,že máš dvě děti. Jedno mi u tebe schází. Vidím tři děti.
Vzkaz od andělů: Vyjadřuj svobodněji své myšlenky a city. Zdá se ti tvůj život,jako past? Pros nás o pomoc a ukážeme další cestu. Tvá vhodná relaxace je hudba. Více by jsi se jí měla věnovat. Udělej si čas a zazpívej si pěknou písničku. Život je proces proměny. Ty začni měnit svůj život. Potřebuješ získat více duševního klidu. Zmírnit napětí,uvolnit sevření kleští.

Je nejvyšší čas učinit první kroky. Stojíme u tebe a čekáme na tvé volání.

 Kytička


Moc děkuji za výklad, překvapilo mě, jak je přesný. Například o tom, že mám od listopadu problémy se střevy (dokonce jsem byla hospitalizovaná pro jejich neprůchodnost) jsem se vůbec nezmiňovala, protože mě nenapadlo, že by to mohlo souviset s psychikou.
Taky už vím, proč nenávidím lidi, kteří se v souvislosti s alkoholem nedokážou ovládat a neznají svou míru. Ne, že bych se nikdy ničeho nenapila, občas ve společenosti ano, ale nevidím v tom žádný "zázrak", díky kterému bych se mohla lépe bavit anebo tím řešit své problémy. A závěrečný vzkaz je taky výstižný, opravdu si někdy připadám jako v pasti a nevím, jak z ní najít cestu ven. Vím, že jsou lidé, co mají mnohem větší problémy, třeba i zdravotní - při své práci se setkávám se starými lidmi a postiženými dětmi, ale jak už to tak bývá, každý ty své problémy a starosti vidí jako největší a nejdůležitější. Opravdu ráda bych svůj život a hlavně sebe změnila, ale nějak nevím, kde začít, nevidím to "světýlko mezi stromy"... Snad se mi to podaří.

Sharonka


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3240695
Měsíc: 16410
Den: 585