Jdi na obsah Jdi na menu

ZÍSKANA RODINA - KARMICKÁ VÝCHOVA

 

linka2.gif

 

Dobrý den,

našla jsem na internetu Vaši poradnu a začetla se do Vašich příběhů. Chtěla bych Vám poděkovat a zároveň položit pár otázek, které mi nejsou jasné. Chápu karmický zákon, pochopila jsem už také, jaký význam má moje rodina, co se týká rodičů a sourozenců. Neměla jsem nikdy žádné větší vztahové problémy, většinou jsem vycházela se všemi velmi dobře. Nejsem hádavá ženská, ani žádná hysterická furie. Mám hodně přátel a věřím, že mě mají rádi. Jsem veselá a společenská a doufám, že i milá ke svým blízkým. Našla jsem si před dvěma lety partnera, s kterým bych mohla být šťastná. Plánujeme svatbu  chtěli bychom děti.

Já bych si to moc přála, ale je tu něco, co nedokážu překousnout,  jeho rodina. Vůbec se tam necítím dobře a ze všeho nejvíc mi vadí tchýně. Je mi jasné, že k ní mám silnou averzi. Zatím mi nic zlého neudělala, kromě toho, že s mým partnerem občas jedná, jako s dítětem,ale je to jediný syn, tak bych toto možná ještě chápala. Spíš nechápu já svůj postoj k ní. Z celého srdce jí nesnáším. I když nevím vlastně proč.Mohla byste mi prosím Kytičko napsat, jak je to s rodinou partnera? Je to také karmická záležitost? Snad nějaké čištění z minulého života? Jak k tomu přistupovat? Jaký to mám význam v našem životě? Je důležité vycházet dobře s rodinou partnera, nebo se nás to netýká, až tak moc? Vím, že mám moc otázek, ale byla bych moc vděčná za odpověď. Možná nejsem sama, kdo se ptá. Děkuji moc za odpověď.  Přeji Vám jen všechno krásné. Děkuji, že nám všem tak pomáháte.

S pozdravem  Sabina


Milá Sabinko, protože je to velmi důležitá otázka, posílám Ti odpověď, kterou jsem zkopírovala z mé připravované knihy, která vyjde za několik týdnů. Věřím, že z ní pochopíš to, co potřebuješ ujasnit.

Kytička

 

RODINA ZÍSKANÁ, KTEROU PŘIJÍMÁME S PARTNEREM

 

Z karmického pohledu je naše vlastní rodina tím nejdůležitějším pilířem karmické výchovy. Jak je to s rodinou, kterou získáme při spojení života s partnerem? Už na první pohled nám musí být jasné, že rodina partnera ovlivňuje silně také náš život. Je běžné, že rodiče partnera také často oslovujeme maminko, tatínku. Jejich role prarodičů často ovlivňuje výchovu našich dětí a sourozenci našeho partnera, patří také do úzkého rodinného kruhu. Karmický proces výchovy se nám právě velmi často spustí právě s novým vztahem, novým společeným životem s člověkem, který má karmickou zátěž v oblasti vztahů, financí, nebo rodiny.

 

Pokud pochopíme, co je naším úkolem duše, víme, kam přesně zacílit tok naší energie. Jedním ze základních kódů naší duše jsou data našeho narození. Numerologie je nádherná, impozantní věda je základem pochopení našeho osudu. Vše, co je ukryto v číslech bezprostředního počátku tohoto života má hluboký význam. Skrývají se v něm naše přednosti, dary, schopnosti, charakterové vlastnosti,  karmická zatížení, obtížnosti zkoušek, to vše je ukryto ve dnu, měsíci a roku narození. Ke karmickým číslům patří v numerologii číslo

 

4 – malá karma, řešení partnerských vztahů

7 – rodinná karma – zátěž rodinných vztahů a vzorců

8 – velká karma, finance, zdraví, osud

 

Neméně důležité je také naše životní číslo, které odkryjeme tak, že sečteme všechna čísla našeho data narození a dostaneme dvojciferné číslo, z něhož součtem uděláme číslo jednociferné. Vyjímka platí u čísel 11 a 22, která se pokládají za zcela specifická čísla, která mají ještě hlubší význam v naší osudové linii.

 

K těmto číslům  máme další čísla v mřížce, která význam našeho osudu doplňují. . Pokud chceme pochopit, které zkoušky jsme zatím nezvládli, pátrejme po tom, co se v našem životě opakuje. Ty  události, které se nám stávají opakovaně a promítají se v podobě negativních prožitků a zkušeností, ty je potřeba zvládnout a správně pochopit. Například, když  jsme už dvakrát změnili zaměstnání z důvodů špatných vztahů na pracovišti a potřetí se potkáváme opět s konfliktními lidmi, je jasné, že se učíme zvládat konfliktní situace. Na co se máme zaměřit? Na co se ptát vlastního nitra.

 

1/Jaká je míra únosnosti toho, co si nechám líbit? Jak mám nastaveny hranice?

2/ Jsem příliš arogantní a nemám náhodou ubrat své energie /při jednání s lidmi?

 

 

3/Bojím se konfliktů? 

4/Mám pocit, že jsme slab/ý/á a nedokážu se bránit?

5/Nepodsouvám si náhodou domněnku, že se na mě všichni dívají přes prsty?

6/ Vnímám lidi okolo sebe jako přátele,nebo jako rivaly a  nepřátele?

7/ Trvám tvrdošíjně na své pravdě, a mám potřebu se stále obhajovat?

8/ Dokážu opravdu z celého srdce odpustit?

9/ Dovoluji druhým, aby se mnou manipulovali?

10/ Nejsem náhodou já sám manipulátor/ka/?

 

Naučit se čistit vztahy je pro náš život stejně důležité, jako umět násobilku, nebo abecedu. Člověk, který neumí čistit vztahové situace, stagnuje v karmické výchově, protože dokázat odpustit, a z celého srdce to umět, to je v karmalogii, stavební kámen číslo jedna.

Pokud situaci opravdu zvládneme, pak už není nutné procházet další zkouškou. Naše vztahy se vyléčí a my konečně nalezneme život plný přátelství a dobrých vztahů. Pokud nepochopíme zkoušku, nezačneme měnit sebe, své myšlenky a postoje, pak se dostáváme do kolotoče stále opakujících se situací, které nás nepustí do dalších karmických prožitků.  V každém případě, rodina našeho partnera je velmi důležitým článkem naší karmické výchovy a je potřeba vyvíjet potřebné úsilí k tomu, abychom se všemi členy rodiny vycházeli co nejlaskavěji, a už předem je jasné, že to v některých případech není právě lehký úkol. 

link-bř

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

s tím nehnu :)

(Stáňa, 25. 5. 2013 21:51)

Dobrý den :)
když tu tak čtu ty čísla, moc mě to netěší :)
4 je den mého narození a 8 součet celého data :D
Rodiče mají 2x 4 akorát sestra nemá ani ň ...
Napadá mě jen takové to teatrální zvolání proč já a pane Bože za co :D

Nechapu?

(Lara, 13. 11. 2016 19:35)

Dobry den nejak me to nejde do hlavy. Kazdy rika neco jineho tqk ted komu verit. Vy rikate ze cislo male karmy je 4 cili partnerske vztahy a z druhe strany je 4 nejistota stabilita atd. A 7 z druhe strany partnerske vztahy a vas nazor ze je 7 rodinna karma rodinne problemy..cemu verit?

Můj životní úkol

(Martina, 25. 6. 2013 12:28)

Dobrý den,moc prosím o radu.Celý život jsem žila ve velmi napjatém s tresujícím prostředí,jelikož se rodiče jen hádali.Nyní mám problémy,necítím už ani emoce.A je ze mě úplně jiný člověk.Pracuji na sobě už dlouho pomocí eft ,ale nedaří se mi hnout...Nevíte,kde je u mě problém?Nějak mi ani nedochází,co bych měla v tomto životě pochopit,protože nějak cítím,že mi ty problémy způsobili rodiče.Vždy jsem měla zdravý přístup sama k sobě a láskyplný přístup k druhým.nějak tomu nerozumím... Moc děkuji.

Děkuji za nápovědu

(Skalnička, 3. 4. 2013 23:35)

Kytinko, moc děkuji za dnešní článek, zrovna tohle jsem potřebovala číst nebo slyšet. Právě v tyto dny řeším v práci nepříjemnou "maturitní" zkoušku a i když to teoreticky vím, přesto potřebuji nějakou "nápovědu". Přichází jaro a je dobrým zvykem provádět jarní úklid, nejen kolem sebe, ale uvědomuji si, že hlavně v sobě. Děkuji též za fungující kolektivní myšlenkové propojení - myslím si, že v tyto dny neřeším vztahy jen já se Sabinou ... teď mi to dochází :-), je duben a je vyjádřen číslem 4, to jsou ty vztahy a práce... práce na vylepšení vztahů. Jupí, už tomu rozumím :-). Kyti, ještě jednou DĚKUJI za nápovědu :-).
Taky se moc těším na Tvoji knihu. Nevím, proč mě to napadá, ale přišla mi myšlenka, že to pro mně bude takový lexikon informací důležitých pro život zde na Zemičce :-). Děkuji, s láskou objímám, Skalnička :-)

SUPER!

(Verča, 3. 4. 2013 15:14)

jupí KNÍŽKA...to jsem nevěděla Kytičko, že v tom nabitém programu jste ještě spisovatelkou:-D...to vypadá na český Esoterický bestseller:-D
UŽ SE TĚŠÍM! HODNĚ ÚSPĚCHU:-)!!!

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257356
Měsíc: 16194
Den: 668