Jdi na obsah Jdi na menu

ZEMŘEL MI CHLAPEČEK

22. 7. 2007

Obrazek20.3.2007

Dobrý den,

29. listopadu se nám narodil chlapeček. Bohužel byl mrtvý. Zažívala jsem nádherné těhotenství a nesmírně jsem se na děťátko těšila. Mám pocit, že se mi život úplně zastavil, a nevím jak dál. Mám se pokusit znovu otěhotnět? Poraďte, prosím. Děkuji za Vaši odpověď.

R.

Milá R..., je mi moc líto, co jsi musela prožít. To je první pocit, který mám. Při napojení cítím tvou bolest. Vedle tvého srdce je tmavý stín. Je to tíha na prsou. Situace je taková, že bolest ti nedovoluje ani se volně nadechnout. Ani tvůj syn neměl v úplném pořádku srdíčko, později by se to stejně projevilo. Když jsem malovala tvého manžela, zakreslilo se jeho srdce a reproduktor, který opravdu nahlas křičí. Je to známka, že bolest tvého manžela není o nic menší než bolest tvá. I když si to nepřizná, hodně trpí. Cítím to.

Co je však na situaci horší – a mně se to vůbec nepíše lehce – dává to za vinu tobě. Jak už to však v životě bývá, vina je na obou stranách. Tvé karmické zatížení je citlivé právě v oblasti mateřství. Právě tam jsi nezvládla situaci v minulém životě. Měla jsi krásnou holčičku. Vidím její obličej. Málokdy se mi zobrazuje jméno..., ale tohle byla Hanička. Byla na tebe jako svou matku velmi upnutá. Tvůj partner však dostal práci daleko za hranicemi země. Požádal tě, abys odjela s ním. Byla jsi hodná a poslušná žena, ale současně i matka. S dítětem nebylo možné odjet, tvůj partner to rezolutně odmítal. Jako otec byl tehdy slepý, nechtěl vidět ani slyšet tvé argumenty, aby dítě odjelo s vámi. Dala jsi tedy svou dcerku k vzdáleným příbuzným. Tvůj partner oslepil vidinou zisku i tebe, a tak sis neuvědomila, jaké to může přinést následky.

Odjeli jste a dostali dobře placenou práci. Holčičce se ale dobře nedařilo. Tvým odchodem nesmírně trpěla. Nejedla, plakala, nikomu nevěřila. Stejná tíha na prsou jako tíží tebe. Dítě velmi zesláblo a následkem celkové slabosti a psychického vyčerpání vážně onemocnělo. Vidím, jak se zmítá v horečkách a oknem vidí zapadat slunce. Vždycky, když zapadalo slunce, zpívalas jí písničku. Její poslední myšlenka tehdy patřila jen tobě. Její ručička hledala tvou dlaň, ale nenašla. Následující noc nepřežila. Mám plné oči slz, když vidím důvěru té holčičky, která na tebe čekala. Ty už jsi však žila ve světě, který tobě i partnerovi přinesl peníze a slávu.

Byli jste umělci. Další děti jste odmítali, dali jste jednoznačně přednost kariéře. Byla jsi daleko a v jiném světě, plném uznání a bohatství. Zůstala však velká bolest dítěte. Bolelo ji, že její milovaná maminka nežila ani neplakala pro ni.

Pak ses narodila znovu. Dvě duše se znovu našly. Zase jsou spolu. Ty a tvůj partner. Zase přichází dítě... Ale tentokrát si je nezasloužíte. Oba jste připraveni, těšíte se, ale čekají vás jen slzy a bolest. Cítíte teď přesně to, co cítila vaše dcera. Stejně jak ona ve své dětské nevinnosti. Ptáte se proč?

Když se blíží západ slunce, vzpomeneš si na své dítě, ale tvé ruce jsou prázdné. Není koho pohladit, už není komu zpívat. Je to stejné, jako když na tvou náruč čekala tvoje dcera. Úplně stejná bolest. To je velká bolest.
Život vrací všechno bez podmínek jako bumerang. Teď ses zastavila. Zamysli se. I dluhy z minulosti je třeba splácet. Hanička se narodila a znovu odešla. To proto, abys pochopila, jak moc ji to bolelo. Narodila se jako chlapec, aby ukázala, že i tvůj muž má vinu na její bolesti. Přesto je s tebou stále spjatá. Zase se vrátí. Bude to chvilku trvat. Počká, až se zahojí tvá bolest a budeš připravená ji přijmout. Tentokrát ji nepustíš z náruče, tentokrát nikam neodejdeš. Bude šťastná jen s tebou. Vina bude smazána stejně prožitou bolestí.

Vzkaz od andělů: Právě teď k vám hovoří andělé. Všechno se řídí zákony Božského načasování. Určité kousky mozaiky musejí zapadnout na své místo. Tvůj režim a myšlení jsou v poslední době nevyvážené. Je nutné se věnovat meditaci zklidnění mysli. Nové dítě k tobě přijde, když budeš věřit. Popros nás ochránce o pomoc. Požádej o vedení na své další cestě. Klidná mysl slyší anděly snáze. Prožila jsi bouři. Citovou. Bolestivou.

Bouře se však přehnala a slunce prosvítá z mraků. Tvé slzy osuší vánek z andělských křídel. Chop se znovu myšlenky na dítě. Věnuj se svému zdraví a psychické harmonii. Odpros svou holčičku, popros ji o odpuštění. Klidně to řekni nahlas; jméno znáš. Volej ji k sobě. Její duše u tebe není, ale připravuje se znovu přijít.Je blízko. Setkání je klíčové slovo.

Přeji ti dny plné andělského světla a lásky a moc ti přeji, ať brzy obejmeš své štěstí.

Kytička

7.6.2007

Dobrý den,
po delší době Vám píši znovu. Ani nevím, jestli jsem Vám prve poděkovala za odpověď. Jestli ne, omlouvám se a děkuji.
Mé prosby byly vyslyšeny. Jsem v šestém týdnu těhotenství, ale mám strašný, strašný strach. Nevíte, jak to s námi bude? Já už bych tu samou bolest znovu nepřežila.

Děkuji za odpověď

R.

Drahá R.
Moc ti z celého srdce přeji krásné zdravé miminko.....Těším se,až mi pošleš jeho fotku. Protože já budu prosit anděly, aby tě ochraňovali.
Když se nebudeš cítit dobře...popros je o energii.

Budu se velmi těšit z tvého štěstí. Vím, jaké to je, strachovat se o nenarozené dítě. Zažila jsem ty chvíle a proplakala nejednu noc.
Opatruj se a prožívej každý pohyb děťátka. Dej mu jméno už teď a komunikuj s ním. Slyší každé tvé slovo a cítí tvé emoce. Kdybych mohla obejmu Tě. Dítě bude mít velmi dobrý vztah k hudbě, tak mu už teď zpívej písničky. Nedokážeš si ani představit, jak se na Tebe děťátko těší.
Psala jsem ti přece tehdy, že už je blízko. A bylo. Mám v očích slzy. Tolik Vám to shledání přeju. Hlavně ti mám vyřídit, že se nemáš ničeho bát.
Když se snad občas Tvé srdce naplní obavou, popros své ochránce o vyléčení tvého strachu. Měj před očima jasný cíl. Tvé zdravé, krásné a šťastné dítě ve svém náručí.
                                                                                                                            
S láskou  Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 3256482
Měsíc: 16178
Den: 615