Jdi na obsah Jdi na menu

ZAZNAMENALA JSEM VELICE ZVLÁŠTNÍ VĚC - JSOU TU URČITÉ STEJNÉ VIZE

8. 10. 2009

ObrazekNĚCO SE ZAČALO DÍT – Nelze to popsat slovy
 
Moje milované sluníčka. Naše návštěva poutního místa v Medžugorji dala do pohybu zvláštní prožitky dalších lidí.
Po návratu domů,(4.10. 2009) jsem začala pročítat emaily a také jsem si s pár děvčaty psala na skype a s velkým překvapením, jsem zaznamenala velmi zvláštní věc.
Děvčata mi popisují zvláštní stejný prožitek. Ať už je to sen, vize, nebo živý obraz v meditaci, případně v hladině alfa, děj je stejný. Hezky to popsala Miriam:

Obrazek

 

„ Kytičko, měla jsem zvláštní zážitek, v době, kdy jsi byla v Chorvatsku.
Ve čtvrtek na Turzovce, podotýkám, že večer. Ve čtvrtek jsem byla v Žilině, vyřizovala jsem nějaké věci, večer jsem odjížděla už se stmívalo a mě to začlo "táhnout"!!!!!!!!!! a slyšela jsem, že mám zajet na Turzovku. tak jsem tam dojela bylo kolem 19,30h. V lese tma, jenom velmi silné světlo měsíce, klid. Úžasný pocit, kráčela jsem ke kapličce. cítila jsem celou cestu nepopsatelnou lásku klid
došla jsem tam klekla na kolena a modlila se, měla jsem pocit jako by jsem byla někde jinde, zalívalo mě nesmírné teplo, začalo se mi šíleně třást celé tělo, cítila jsem nepopsatelnou lásku a klid
a viděla jsem zeleno-růžovo-zlaté světlo.
a dostala jsem "pokyn, že mám posílat toto světlo konkrétním lidem- naskakovali mi tváře lidí , kterým mám posílat, byl to nepopsatelný zážitek.
Miriam

Obrazek

 

Další z emailů je od Zuzky, která byla na víkendovém čarování v Beskydech II.
 
Ahojky Kytička,
dnes sa mi s Tebou snival nadherny sen a chcem Ti ho vyrozpravat
Boli sme na nejakom carovnom mieste v lese, neviem presne kde to bolo, ale bolo tam nadherne. Uplne som v tom sne precitila silnu energiu prirody. Vsade navokol sa tycili vysoke ihlicnate stromy a boli nadherne zelene.
Boli sme skupinka zien na malej cistinke a medzi nami vsetkymi bolo krasne prepojenie (rovnake ako na septembrovom carovani v Beskydoch, kde som bola spolu s Lidunkou a Jankou
Ty, Kyticka, si sedela na malom kopceku v trave a my sme k Tebe prichadzali po jednom. Drzala si v ruke velky zeleny kamen, bol takeho vapencoveho zlozenia A po jeho obvode isla taka hruba ruzova zila. Kazdej z nas si ulamovala kusok z tej ruzovej zily.
Prebudila som sa s uzasnym pocitom akoby som dostala pozehnanie priamo od Teba a silu do dalsich dni a do dalsich krokov na ceste po ktorej kracam.

Chcem sa Ti podakovat za to, ze si, za Tvoju lasku, ktoru rozdavas nam vsetkym a za uzasny pocit, ktori vnasas ludom do zivota aj v tych najtazsich situaciach.

Posielam Ti lasku do srdiecka a silne objatie a zelam krasny den

S laskou, Zuzka

Obrazek



Další, kdo Pannu Marii a její zelené světlo viděl a cítil její požehnání, byla Chanah, která mi ihned po příjezdu z Chorvatska zavolala. Je nutné připomenout, že děvčata se vzájemně neznají.

A byly to i další děvčata, která totéž viděla.

Podotýkám, že až po těchto rozhovorech a psaních, se na stránkách objevila má fotografie se světlem od P.Marie. A ozývaly se další děvčata.

Proto se jistě všichni ptáte: „Co se to vlastně děje?“ Aby jste pochopily podstatu věci, je nutné zde napsat poselství, které jsem z Medžugorje přivezla.
 

POSELSTVÍ Z MEDŽUGORJE – 1. ČÁST

 

Na hoře zjevení jsem automatickým písmem napsala věty, které když

jsem si později přečetla, dávaly souvislost s předáváním energie a

zasvěcením do 4. stupně Miguraj.

Byl to takový soupis milostí, které s energií, kterou mám předávat,mohou zasvěcení přijmout. Jsou to milosti, které má Maria svolení dávat lidem, aby se rychleji zvyšovaly vibrace lidí a celé naší planety. Letošní rok je rokem P. Marie. Psala jsem to již na začátku roku. Najednou jsem měla intenzivní pocit, že nás P.Maria potřebuje, aby mohla pomoci nám všem. Rok 2009 se chýlí ke konci a zaznamenala jsem naléhavé věty:
 
 „ NEMÁME UŽ MOC ČASU.“
Je potřeba se spojit v modlitbě a meditaci. Spojte se ve společenství. Staňte se mými přítelkyněmi. Přítelkyně si vzájemně důvěřují. Opravdové přítelkyně milují vzájemně i své děti. Začněte opravdově milovat mého Syna. Proste za ozdravení celé planety i Vašich osobních vztahů. Proste za lásku a za obrácení těch, kteří zatím nevěří.
Proste za Ty, kteří drží v ruce zbraně, aby konečně skončili prolévání nevinné krve.
Není dne, aby neumírali nevinní lidé.
Já jsem ta cesta, po které nyní přichází spása.
 
Když jsem děvčatům v Chorvatsku, které jsem zasvěcovala do 4.stupně sdělila, že je potřeba stát se přítelkyněmi P.Marie, přijmout její poselství,všechny jsme najednou plakaly, a bylo to tak krásné, to vědomí, že můžeme pomoci. Do toho Danulka P. řekla: Kytička, cítím, že nás potrebuje.“
Netušila jsem však jednu zásadní věc. P. Marie si přítelkyně vybírá. Některé se stanou jejími přítelkyněmi proto, že se chtějí zapojit do tohoto ozdravného procesu. (A já všem předem děkuji). Stačí mi napsat na  duchovni.pomoc@seznam.cz

a já Vám pak budu posílat info, co budeme všechno dělat. 

Ale jsou tu ještě duše, které mají zvláštní úkoly a Ty si ONA sama vybírá.
A proto tyto ženy mají zvláštní vize a prožitky. Je to určité volání. Určitá pozvánka na spolupráci se samotným nebem. A já se ptám, jestli už konečně začneme jejímu hlasu naslouchat. 

S láskou Kytička

Pokud uvidíte takto barevné světlo - které vidíte na mém čele po návětěvě Medžugorje (je to silueta madony) je jedno zda to světlo vidíte ve snu, nebo při meditaci, nepochybujte, že i pro Vás je to náznak něčeho velmi krásného. 

Obrazek

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

svatý Juda Tadeáše

(Miriam, 6. 12. 2010 17:14)

Taky mám zážitek. Jedná se o svatého Judu Tadeáše v Praze. Nejsem ňák extrémně věřící, ale klekla jsem si před jeho sochou na Náměstí republiky a začala číst motlitbu, která je tam napsaná. Bylo mi dlouhodobě strašně špatně, nějaké útoky černé magie, dá se říct. Přála jsem si, abych byla šťastná jako dřív. Náhle se otevřelo nebe, mám pocit, jako by se rozestoupily nějaké panely a projelo mnou jako blesk světlo počínaje hlavou až do země, tam se odrazilo a zase zpátky. Rozechvělo mi to tělo v jakési extázi. A řeklo mi to: "Ty jsi nebyla nikdy šťastná." A ukázalo mi to krásu duchovního světa, kterou jsem nikdy neprožila.

Mám dům plný obrázků Marie s dítětem

(Andrea, 19. 10. 2009 0:17)

Milá Kytičko,
po dlouhé době jsem opět zklidnila svůj běh světem (:-))) a zavítala na vaše stránky. Bylo 14.10. 20:50, v naší rodině vrcholil večerní cvrkot a ukládáním dětí do postýlek a čtením pohádek. A jaké překvapení na mne čekalo! Ze stránek na mě vykoukla a promluvila moje milá ochránkyně mých/ našich /všech dětí. Příjemné mrazení mne provázelo celou dobu vaší meditace. Já plně meditovat nemohla, protože děti stále potřebovaly moji pomoc, ale v myšlenkách jsem byla stále s vámi a i nyní se usmívám - ač nejsem nikterak "nábožensky" založená, jsem hluboce věřící, ale moje "náboženství" je spíše indiánská úcta v mocné síly nebo snaha najít odpovědi ve východní karmické filosofii, ale i přesto každou místnost v mém domě zdobí obraz Marie s dítětem (a vězte, že těch místností mám téměř deset!(:-)))), poslední roky je to téměř posedlost, protože jako matka vím, jak moc jsou děti (ve všech smyslech tohoto slova) zranitelné a kolik péče a opatrování (ač třeba jen v myšlenkách) potřebují (a na AUkru mají tak krásné kousky (:-))). Velmi vám přeji, ať je toto společenství co nejširší, ale hlavně co nejupřímnější. Musí prostupovat každý krok, každý pohyb dané osoby, s jasným vědomím cíle prozáření světem, přeměny chaotických vibrací na silný zářící proud energie - je to velice těžké, ale není umění neumazat se, když se nehrabeme ve špíně. Každý kout po našem odchodu musí rozkvést, každé místo, které opouštíme bude zušlechtěno a zářit štěstím. To nám všem přeji. Čerpejme sílu z nekonečné studnice propojení. Ještě jednou děkuji za pozvání mezi vás. Andrea

Marie

(Lené, 13. 10. 2009 8:30)

vůbec by mě nenapadlo, že i mě může potkat neuvěřitelně živý sen o Panně Marii. Dnes v noci jsem měla sen, kdy jsem se nacházela v krásném městečku někde v Čechách. Měla jsem za úkol donést jídlo lidem na jednu starou faru a při této příležitosti jsem je požádala, zda bych nemohla navštívit jejich svatostánek. Kráčela jsem dlouhou, jakoby podzemní chodbou, která byla prozářena modrým světlem a na jejím konci stála socha P. Marie v modrém rouchu se zavřenýma očima.od ní vedly dolů staré, stovky let vyšlapané schody a na nich se modlili věřící. já zůstala před sochou stát a najednou se nad Mariinou hlavou objevilo bílé světlo, které se stále zvětšovalo až natolik, že pohltilo celou sochu a já začala plakat. neslyšela jsem žádné poselství, jen jsem cítila neuvěřitelně silné pocity Boží přítomnosti a lásky.
Mám tento sen stále v živé paměti a cítím, že i když fyzicky mi nebylo umožněno navštívit žádné mariánské místo, jsem s touto energií nějak spojena.

Úžasné

(Lucka, 10. 10. 2009 12:57)

Drahá Kytičko!
Já sice světlo ani Pannu Mrii ve snech nevidím, ale díky Tobě od Víkendu v Beskydech cítím obrovskou lásku, klid a pohodu. Občas se sice stane, že mně přepadne strach a obavy z budoucnosti, ale ihned se pomodlím a poprosím andělíčky o ochranu a zase najdu svůj klid a víru. Děkuji Ti za ty krásné články a poselství, které nám předáváš. Cítím se najednou tak šťastná , až se mi chce plakat.
Myslím na tebe a posílám Ti hodně lásky. Zdravím i ostatní děvčata, která jsem poznala na Víkendu v Beskydech II a věří že se ještě letos setkáme na nějákem Kytiččině semináři. S láskou a přáním všeho dobrého. Lucka

Vzpomínka na dva sny...

(Kopretina, 9. 10. 2009 13:58)

Milá Kytičko,
tento příspěvek mi opět připomněl mé dva zážitky. Jsou to 2 "sny". V prvním se vyskytuje úplně stejná barva, kterou máš na čele - je to zelenožlutá, reflexní barva (alespoň já ji tak vidím). V tom druhém je mimo jiné Pana Marie.Takto jsem si je tehdy zapsala...
Sen z 22.12.2008: Vzbudila jsem se kolem třetí hodiny.Myšlenky se mi honily čím dál víc a hlava na to stejným způsobem reagovala a bolela. Bylo mi jasné, že musím vypnou hlavu:
Představila jsem si, že vytahuju svůj mozek a dávám ho do krabičky. Moje hlava byla úplně prázdná, bylo to skvělé. Představila jsem si, že stojím a celou mou bytostí prostupuje válec zlatého světla, celé mé tělo, každá buňka byla prostoupena tou září…
Hlava už nebolela, začala jsem v myšlenkách mluvit na Boha, Ježíše, andělské pomocníky a pracovníky Světla, aby mi pomohly odstranit všechno, co mi brání v kontaktu s nimi, aby mi poradili, co mám udělat…
Najednou jsem byla v obýváku, všude kolem byla tma, měla jsem v ruce něco jako pálku na hraní badmintonu nebo pinpongu a pinkala jsem si s něčím, co nebylo vidět, jen jsem cítila nárazy. Měla jsem strach, že minu, ale vždycky znovu a znovu jsem cítila dopad „něčeho“ a odpinkla „to“ nahoru. Po chvilce jsem spatřila jakoby záblesk“ toho něčeho“, bylo to žluté a zelené, velmi reflexní, záře sílila až jsem naprosto jasně viděla velikého žlutozeleného motýla, stál ve vzduchu a zářil. Celým prostorem se asi 3x zablýsklo, jen tak jako na čtvrtsekundu ozáření bleskem. Cítila jsem obrovské brnění po celém těle a vibrace v rukách.Chtěla jsem promluvit, ale problesklo mi, že stačí mluvit myšlenkou…ale vše se ztratilo, uvědomila jsem si kde jsem a že se bojím. Trochu jsem se na sebe zlobila za ten strach a současně jsem byla moc šťastná, protože jsem si byla jistá, že to byl můj první kontakt s jemnohmotným světem. Nevím s kým nebo s čím...
Sen z 15.1.2009: Byla jsem v nějaké místnosti, ležela jsem na stole na břiše, jako při masírování.
U stěn byly zvláštní křišťálové koule. Byly průzračné a plné duhového světla. Byly k něčemu přichycené. Jeden jsem uvolnila a on se začal pohybovat po stěnách, jako by k ní byl přitahovaný a přitom po ní klouzal. Obkroužil celou místnost, někde se zachytl, ale zase uvolnil. Plul po stěnách nahoru a dolů….
Najednou byl v místnosti ON, Bůh a "zavolal" další dvě bytosti, které také vystoupily ze stěn. Byla to Panna Marie a ještě někdo –muž, přišel i malý Ježíšek jako dítě asi 5ti leté. Neviděla jsem jim do obličeje, ale věděla jsem, kdo jsou. ON podal Ježíškovi veliký klíč asi 40 cm, který byl ze stejného materiálu jako koule, křišťálově průzračný s duhovou mlhou uvnitř a s velkým uchem. Ten klíč svítil. Malý Ježíšek přistoupil ke mně, klíč držel na obou dlaních a zvedl ho ke mně- podal mi ho a sen skončil …
Děkuji, že jsem se s vámi všemi mohla podělit o tyto své zážitky, které nosím v sobě.
Děkuji ti milovaná Kytičko, že jsi mi je připomněla a já mohla porovnat, jak moc se můj život od té doby změnil...

S láskou Mirka

zajímavé

(Petra, 9. 10. 2009 10:28)

Dívala jsem se na fotky ve středu.Nejvíc mě upotaly fotky Panny Marie a čelo Kytičky.V ten moment ke mně přišel naprosto nekontrolovatelný pláč a já nevěděla co se děje.Nešlo to zastavit.Cítila jsem obrovskou bolest na srdeční čakře a tlak na třetím oku.Vše to trvalo asi 10 minut než jsem se uklidnila.Současně přitom jsem zaslechla v hlavě větu-"kontaktuj Kytičku".Bylo to tak silné,jetšě jsem něco podobného nezažila.Na druhou stranu i přes tu neskonalou bolest na srdeční čakře jsem prostě věděla,že nemám důvod se bát,že je všechno v pořádku a cítila jsem lásku.Světýlko jsem ale neviděla.Myslíte,že to s tím souvisí?S láskou Petra

Královna

(Zuzka, 8. 10. 2009 14:53)

Afirmace:
"Přijímám Tě Královno - Matko Boží,Panno Marie do svého srdce.Přijímám s láskou a vděčností Tvojí ochranu a lásku a dávám Ti svoji čistou lásku tady a teď a navěky" s vděčností Zuzka

Pani Maria nas potrebuje

(Danka Pohlodova, 8. 10. 2009 13:40)

Ahojte, chcem vam vsetkym napisat uzasny, ale zaroven tazky zazitok zo zasvatenia do Miguraj 4 - energie Panny Marie. Pani Maria nas velmi potrebuje. Pri zasvateni sme spolu s Kytickou a Anickou citili nesmiernu lasku a aj nesmiernu bolest – jej bolest. Bolest tohto sveta. Vsetky sme pri tom plakali. Panna Maria potrebuje pomocnikov, tento svet potrebuje pomocnikov, ktori maju v sebe vela lasky... aj teraz placem. Este neviem, co bude dalej, co to prinesie, ale uplne suhlasim s Kytickou, ze modlitby su velmi potrebne. Modlim sa velmi rada, nikdy v zivote som to predtym nerobila, nikto ma k tomu neviedol, tak sa modlim intuitivne so vsetkou laskou, ktoru v sebe mam. Po Miguraj 3 som zacala s liecenim, v podstate nic zvlastne, trosku rozhovoru, nakreslim si energie, aby som celemu problemu troska rozumela a nechavam sa viest. A potom sa vzdy pomodlim za vyriesenie a uvolnenie problemu. Nikdy ma nenechali nevypocutu, vzdy sa liecenie sputilo a malo to uzasny a silny priebeh. Problem bol vacsinou okamzite prec a nastalo uvolnenie. Kdesi som citala: Ludia, keby ste vedeli, aku silu ma modlitba, nerobili by ste nic ine. Dakujem Pani Maria.

Panna Márie- pro Kytičku.

(Nefity, 8. 10. 2009 9:04)

Ráno jsem si četla kytičko na tví strance jaké mají děvčata zažítky mě se to stalo asi tyden před tím než ste odjeli do Medžugorje.
sen-usínala jsem spíše to byl polospánek najednou jsem viděla sedíci dav lidí bylo tam podium a bylo tam neskutečne ticho podivala jsem se k podiu a viděla světelnou zář Panni Márie tehdy jsem se probudila.
děkuji s pokorou a láskou.

díky,díky,díky Kytičko

(Jana, 8. 10. 2009 8:44)

navštěvuji stránky každičký den a se zatajeným dechem pročítám nové a nové vzkazy. Moc mi pomáhají vaše hřejivá slova.děkuji moc za ně. Moc si přeji se s Vámi potkat. Snad to někdy vyjde.
Jana

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3260715
Měsíc: 15579
Den: 714