Jdi na obsah Jdi na menu

Z VAŠÍ KORESPONDENCE

12. 2. 2010

VAŠÍ KORESPONDENCE
 


ObrazekMilá Kytičko,
 
 chtěla bych se podělit o jeden zázrak, který se stal mé sestře.
V sobotu byla nakupovat s manželem v Tescu a po návratu domů zjistila, že ztratila peněženku s doklady, poukázkou na výběr 5000,- Kč a 900,- Kč v hotovosti. Protože na tom není finančně nejlépe, udělalo se jí dost špatně. S manželem, který vše nechvalně komentoval, se vrátili do Tesca, prohlídli všechny vozíky a poslední nadějí se staly informace. Představ si ona tam ta peněženka byla. Nic nechybělo, ani jediná koruna. Pán z informací musel sepsat se sestrou protokol, aby mohl peněženku vydat. Ani nevěděl jak se to vyplňuje, protože se mu toto ještě nestalo. Před Tescem postávají bezdomovci a vůbec dneska je asi málo lidí, kteří mají v sobě tolik poctivosti.
                       

Obrazek Na informace jí donesli dva mladí lidé, kteří jí našli na parkovišti. Nezanechali  na sebe ani kontakt. Sestra byla jako ve snu, nemohla tomu uvěřit.  Pak jí došlo, že má v peněžence obrázek P. Marie z Medjugorje a pánovi řekla, že to bylo pod ochranou P. Marie. I když tomu moc nevěřil, jsem ráda, že to řekla nahlas. Děkujeme P. Marii za ochranu, za to že se dostala peněženka do rukou poctivým nálezcům, kteří se ani nechtěli zviditelnit. Je to krásný pocit, cítit ochranu a lásku  P. Marie a vědět, že to funguje. Je také krásný pocit vědět, že svět není ještě tak zkažený a my v duchu posíláme k těm dvoum krásným lidem světlo a lásku a kdyby věděli jak nás to potěšilo, určitě by jim to zahřálo srdíčko. Kytičko tady ani nejde tak o tu peněženku, ono by se to nějak zvládlo. Jde tady o to, že se můžeme s důvěrou odevzdat těm krásným bytostem a s lidmi dobré
  vůle věřit v lepší svět.

Lída a Jarka

 
ObrazekMilá Lidunko a Jaruško,
 
Je to opravdu úžasné, když vidíme jak krásně to funguje. P.Marie je úžasná bytost, a je škoda, že na ní někdy zapomínáme.
Mám velkou radost, že se ve Vašich životech dějí zázraky a že já Kytička je alespoň v duchu s Vámi mohu prožívat. Mám Vás moc ráda a přeji Vám ať je Váš život protkán zázraky a láskou.

Kytička

Obrazek

ObrazekDobrý den,
Určitě to nebyla žádná náhoda, že jsem objevila tyto Vaše stránky. Už je to několik měsíců, co se změnil můj život. Vše krásné pro mně skončilo smrtí mého přítele. David zemřel nečekaně na následky dopravní nehody. Vyčítám si, že jsem ten večer nezůstala v nemocnici, kde zůstal hospitalizován, ale odjela jsem domů, kde jsem stále věřila, že všechno bude dobré. Ráno jsem mu hned volala, ale nezvedal mi mobil. Pak jsem od jeho maminky dostala zprávu, že zemřel. Od té chvíle nedokážu žít s myšlenkou, že už ho nikdy neuvidím, neobejmu, nepohladím. Že nikdy nebudeme mít děti, které jsme plánovali. Zdají se mi sny, kdy spolu chodíme na procházky a povídáme si, stejně jako dřív. Zdá se, že je stále se mnou, protože mi v bytě často bliká světlo, slyším ťukání, někdy kroky, cítím průvan, zkrátka, zřejmě se u mě děje to, co tady na těchto stránkách mnozí popisují. Jen nevím co s tím. Jak mám žít dál? Jak se zbavit myšlenky, že už nikdy nic nebude jako dřív, protože všechny mé dny už budou bez Davida.
Děkuji, že se mohu vypsat ze své bolesti.
Dana
 
ObrazekDrahá Dano,
Překonat takovou těžkou, bolestnou životní zkušenost a ztrátu, to není vůbec jednoduché. Přesto by jsi se měla snažit dívat se dál a přemýšlet o tom, jak by si Tvůj další život představoval David. Jistě by nechtěl, abys byla utrápená a smutná.
Určitě by chtěl, abys žila dál a byla veselá. Nakreslila jsem obrázek Tvých energií a musím Ti sdělit, že je David stále u Tebe. Doprovází Tě na každém kroku, proto je pro Tebe i těžší se odpoutat. To jeho úmrtí, dle jeho sdělení je pět měsíců. Je to málo na to, aby se uzdravila Tvá bolest, ale dostatečná doba, aby odešel do světla.
On neví, co to znamená, jít ke světlu. Zůstal v jakési zmatenosti, což se po náhlém úmrtí někdy stává. Ozvi se mi, až budeš připravena udělat krok, který je pro oba důležitý. Rozloučit se s Davidem, protože do dnešního dne jsi to neudělala. Ve Tvém podvědomí je stále pocit, že Ty a David patříte k sobě, a že nikdy se nerozloučíte.
Spoutává jeho duši tento pocit a silná emoce smutku, která jej umocňuje.
Je čas se z láskou rozloučit s tím, kdo Tě miloval. Pro oba to bude znamenat NOVÝ ZAČÁTEK dalšího osudu Vašich duší.
Opatruj se, přeji Ti hodně síly a odvahy k dalšímu životu. Přikládám obrázek, na kterém je mladá žena, která prožila stejnou zkušenost. Její přítel zemřel náhle a jeho energie ji stále provází. Na semináři v Rokoli jsem viděla jejího přítele na levé straně jejího těla, na fotce se zobrazila jeho energie vedle Janinky, taktéž na levé straně. Propojení jejich energií je zřejmé.  Mrkni na fotečku.
Objímám Tě

S láskou Kytička

ZDE JE SLÍBENÁ FOTEČKA - ENERGIE SE NACHÁZÍ U LEVÉHO LOKTU 

Obrazek

 Obrazek
ObrazekDobrý večer,
chci Vás požádat o radu,nebo pomoc...Už delší dobu mám v sobě strašnou zlost,touhu po pomstě a nenávist...Cítim že mi to hrozně zatěžuje duši,neustále na to myslím a pořád přemýšlím jak se pomstít.Každou noc se mi o tom člověku zdá a já se v noci budím se strašnou úzkostí na duši.Nevím co se sebou....A to všechno kvůli člověku o kterém jsem byla přesvědčena že je to moje spřízněná duše z minulého života,ale ....Podrazil mě,ublížil mi,sklamal a vše co k tomu patří....Během jednoho večera mi ukázal pravou tvář,takovou jakou jsem za 2 roky neměla čest poznat...Bylo mi řečeno,že je to z minulého života trest za něco co jsem mu provedla já a že to musím příjmout...Ale můj velkej problém je,že usínám ze vztekem a zlobou a touhou po pomstě a ráno se probouzím s tím samým....Vím že je to všechno hrozně špatný,ale cítim že si sama nepomůžu a tímto jsem se obrátila na Vás s prosbou o radu nebo pomoc...Děkuju mnohokrát
Verča
 
ObrazekDrahá Verčo,
Ne nadarmo se říká, že nenávist často lásku v srdci střídá. Já vím zlatíčko, že si teď,kdy Tě přítel zradil, připadáš jako zbytečná a podvedená. To že cítíš tak silný hněv, ještě umocňuje Tvůj pocit vlastní slabosti a nedostatečnosti. Ale hněv je vlastně obranný pocit. Pod ním se skrývá nějaký úplně jiný pocit, který Ti mnohé může vysvětlit. Tím skrytým pocitem může být smutek, ztráta, bolest, odmítnutí,zoufalství, zklamání, či pocit, že jsme se někomu obětovali. Hněv i vztek jsou zástěrkou pro jiné pocity. Zuříme, abychom nevnímali vlastní bezmoc, abychom se chránili před hlubokým žalem, žárlivostí, nebo pocitem vlastního vyhoření.
Zkus si položit otázku: Jaký je pocit pod mým hněvem? Jaký je pocit pod mou touhou se pomstít?
Odpověz si. Tuto odpověď si zapiš a s tímto nyní odkrytým pocitem budeme pracovat. Samotný hněv se bude ztrácet a Ty pocítíš obrovskou úlevu. Setřeseš balvan, který Tě stahuje ke dnu.
Začni zlatíčko zkoumat svůj hněv, včetně vzteku a myšlenek na pomstu. To je to, co tě drží zpátky. Představ si svůj hněv ve svém nitru jako tmavě modrý balónek který je hodně nafouklý, zkaženým vzduchem. Na tom balonku je nápis HNĚV. Rozvaž tkaničku na balonku a vypusť vzduch. Pak otevři okno, zhluboka se nadechni a opakuj si tyto věty.“ Zbavuji se svého hněvu. Vzdávám se možnosti hněvu a pomsty.
Vyzařuji lásku, přijímám lásku. V mém nitru proudí nová Boží energie lásky.
 
Toto je první krůček k odpuštění a vyléčení. Odpuštění, znamená otevření se nové lásce. Při tomto procesu je důležité si uvědomit, že lidé okolo nás, nám nedělají nic, co bychom někdy v minulosti nedělali my jim.
Objímám Tě a přeji Ti krásný den plný nové lásky a harmonie.

S láskou Kytička  Obrazek

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

pro Martinu

(Kytička, 14. 2. 2010 11:05)

Milá Martinko,neznáme do hloubky tento příběh,který jsi v knize četla. Ale vycházejme z informace, že ta paní opravdu pouze odmítla mít s nějakým člověkem dítě, on jí pak po několik životů pronásledoval a zabíjel. To by zcela evidentně popřelo zákon PŘITAŽLIVOSTI, který jak víme neochvějně funguje. Mohou se samozřejmě mýlit lidé, kteří nahlížejí do minulých životů. Nemůže ale nefungovat tento zákon, to prostě možné není. Podobné, přitahuje podobné. Dále zde platí zákon KARMY, který nám říká, že cokoliv vysíláme a děláme, vrací se nám zpátky. To je zákon příčiny a následku. Takže pokud nám lidé opravdu dělají špatné věci, má to nějaký důvod. Buď toto vyvolává zákon karmy (tedy něco podobného jsme dělali my), a nebo funguje zákon přitažlivosti a my v tomto případě nemáme v pořádku myšlenky v našem podvědomí a něčím (například strachem) toto chování přitahujeme. Někdy je to jak píšeš například kvůli tomu, abychom se naučili obraně, s tím souhlasím, ale nemůže to dojít až k několika zabití v různých životech.
Přeji Ti krásně sluníčkovou valentínskou neděli.
S láskou Kytička

pro Danu

(vanilka, 13. 2. 2010 12:36)

Drahá Danuško, je mi moc líto, co se Ti stalo. Chci Ti napsat, že já mám také za sebou takovou ztratu. Je to už hodně dlouho, nikdy se to úplně nezahojilo, též to přišlo nečekaně, věř, že to chce čas, ty nejhorší rány zahojí. Nikdy jsem na svou lásku nezapomněla, celý ten příběh znají i moje děti a vzpomínají se mnou, i když se nikdy nesetkaly. Moc Ti přeji, aby se Tvá rána zahojila.

platí to vždycky?

(Martina, 12. 2. 2010 14:46)

Milá Kytičko, chtěla bych se Tě zeptat, jestli si opravdu myslíš, že lidé okolo nás nám nedělají nic, co bychom v minulosti neudělali my jim. Vím, že většinou to platí, ale v knize paní Marty Foučkové jsem četla o případu ženy, která kdysi dávno odmítla mít dítě s jedním člověkem, a ten se jí za to po několik životů krutě mstil a několikrát ji zabil. Ta žena měla pochopit, že si to nemá nechat líbit. Opravdu si myslíš, že to lze takto paušalizovat? Děkuji za odpověď Martina

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 3259305
Měsíc: 15463
Den: 574