Jdi na obsah Jdi na menu

ENEREGIE MAMINKY, JE PRÝ POŘÁD S NÁMI

6. 11. 2007

ObrazekMilá Kytičko,
úplnou náhodou jsem otevřela Tvoje stránky a zcela bez dechu čtu příběhy lidí, kteří zde otvírají svá srdce.Také hledám svou duchovní cestu a ráda bych se podělila o své životní prožitky a poprosila o radu.

Když mi bylo 20 let, zemřela mi moje milovaná maminka.Několik měsíců po její smrti se mi často zdávaly sny, ve kterých byla mamka moc smutná. Stejné sny měla i sestra. Náš tatínek velice trpěl, ovdověl mladý, bylo mu pouhých 47 let a mamku velice miloval.Jedna dívka,která má podobné schopnosti jako Ty, Kytičko,mi řekla, že maminka přišla z vysoce pozitivní úrovně a takové duše si někdy zvolí předčasnou smrt.Také mi řekla, že energie její duše je stále přítomna

na této zemi, že ji můj tatínek stále drží zde. Je to už 14 let, tatínek se znovu oženil, a tak by mne zajímalo, milá Kytičko, jestli existuje nějaký rituál, kterým bychom mohli uvolnit maminčinu duši, aby byla opět volná a šťastná.

Já jsem také kapitola sama pro sebe.Krátce po mamčině smrti jsem se vdala.Měla jsem svého nastávajícího ráda, spojoval nás zájem o duchovní hodnoty, ale podvědomě jsem cítila, že to není úplně ono, že jsem schopna hlubšího citu.Začala jsem se těšit na to, že budeme mít děti, že konečně přijde nějaká radost do mého života. Ale ejhle! Ono to nešlo. Diagnóza-Manžel má vážně porušenou plodnost.Není divu.Silný kuřák, špatný životní styl, slabá vůle.....

Začali jsme zkoušet umělá oplodnění, ale s každým neúspěšným pokusem jsem propadala do hlubší deprese.Stále jsem se modlila, ptala se Boha,co dělám špatně.Vrcholem mého zoufalství bylo, když se mi napočtvrté podařilo otěhotnět a za 20 dní mi na prohlídce suše oznámili, že plod ve mne odumřel.Zhroutil se mi svět.Manželova plodnost byla stále horší, už nám nedoporučovali ani oplodnění in vitro, začalo se mluvit o dárci.Mít dítě s cizím chlapem?Bože, proč zrovna já!!! V té nejhlubší depresi mě moje doktorka doporučila lázně.Vůbec se mi tam nechtělo jet, ale silou vůle jsem odpoutala myšlenky od dítěte a začala jsem snít o tom, jak si pořídím malou zahrádku a budu pěstovat kytičky a bylinky.... A najednou se to stalo.V lázních jsem potkala muže.Netrvalo ani týden a zamilovali jsme se do sebe.Lázeňská avantýra přerostla v mimomanželský vztah, ze kterého jsem za 3 měsíce otěhotněla, ani nevím jak.Můj přítel měl tehdy 10ti letého syna, nechtěla jsem trhat jeho rodinu, nechtěla jsem ani opouštět manžela,tak jsem to dál táhla na dvě strany.Manžel uvěřil tomu, že si dítě nakonec vymodlil a já byla šťastná, že mám dítě a jako bonus ještě lásku.Kroutíš hlavou ,Kytičko, všechno špatně,viď? Co na to mám říct? Tak jsem to tehdy cítila.Stále jsem se chlácholila ve svém nitru.Nikdo o tom neví, nikdo netrpí...Ale samozřejmě, že se to provalilo.Když se lámal chléb, cítila jsem, že mám bojovat za svojí lásku.Přítel se po velkých peripetiích rozvedl. Byl ale nejistý, nevěděl co chce.Pokaždé to cítil jinak.I já jsem se dlouho trápila výčitkami vůči manželovi. Teď žiju s přítelem rok, ale trápím se, protože vidím, že si stále nenašel vztah ke svému vlastnímu synovi.Stále řeší nepodstatné hmotné věci a já najednou nevím, co s tím mám dělat.Moje štěstí je tam, kde je štěstí mého dítěte.Chtěla jsem, aby můj syn neztratil kontakt se svým pravým otcem,ale bylo to správné rozhodnutí?

Kytičko moje milá, můžeš se napojit na naše duše a poradit mi, co mám dělat?Je něco podstatného, co bych měla vědět?Nezapomeň na mojí maminku.

Děkuji. Rozárka.

 Milá Rozárko,
Nitky osudu se někdy hodně zapletou a není vůbec jednoduché najít řešení. Přicházíme zde na svět, jako bytosti odhodlané změnit se k lepšímu, jít výš a jít dál. To je důvod,proč se duše znovu inkarnuje.
Pak ale paměť naší duše zastře naše vědomí. Naše myšlenky jsou ovlivňovány prostředím, ve kterém vyrůstáme,
našimi charakterovými vlastnostmi a dalšími a dalšími věcmi. Pro nás je připraveno několik scénářů, jak můžeme prožít svůj život. Vybíráme si sami. Když se napojuji na Vaše duše, vidím silnou,ale velmi silnou karmickou zátěž u tvého manžela,který měl v tomto životě pochopit cenu života. V životě minulém si nevážil života a dítě mu tedy mělo být v tomto životě odepřeno. Trápí ho to mnohem víc, než ti kdy přiznal a řekl. Protože to je jeho citlivé místo. Bylo to pro něho ještě horší, protože cítíl,že se mu to konečně povedlo. Ale pak přišlo to zklamání. Bylo to pro něho těžší, než kdyby žádné dítě nikdy neměl. Tolik věřil,že chlapec je jeho.
Bolestné zjištění. Všechno je lež. Celý život je lež a podvod. To byly jeho myšlenky.
Navíc to od tebe vzal jako zradu Vaší lásky.
Ale je to jeho úděl.
Co se týká vztahu tebe a vlastního otce dítěte, vidím, že máte propojené srdeční čakry. Opět karmický vztah, zatížený minulostí. ale stále ho příliš svazuje vztah s minulou ženou a trápí ho výčitky. Není si vůbec jistý, že udělal správnou věc. Navíc vidím, že ho dost lidí za tento krok odsoudilo.
Ale s tím už se také nedá nic dělat. Co je teď ale ze všeho nejdůležitější je, aby si vlastní otec a syn k sobě našli cestu a otevřeli svá srdce. To je totiž jejich životní úkol. Kdysi si velmi ublížili a stále to mezi jejich dušičkami jiskří. Máš také podíl na tomto úkolu. Ty to cítíš, že bys jim měla pomoct. Opravdu to tak je. Když se to podaří, budete žít v harmonii a souladu. Máš být něco jako prostředník, mezi dvěmi dušičkami, které si mají hodně říct a hodně odpustit. Mám tě upozornit na riziko. Pokud by vlastní otec odešel od Vás pryč, syn může i prodělat velmi vážnou nemoc, aby otce donutil se vrátit. Řešení je pouze v jejich vzájemném smíření. Pomoz jim Rozárko svou laskavou radou, zdůrazňuj otci, jak syn ho velmi miluje a synovi zdůrazňuj, jak moc jeho otec stojí o vás oba. Vždyť opustil i svou rodinu.
Co se týká tvé maminky, její energie už není blízko tvého otce. Maminka postoupila výš. Ty máš dokonce možnost požádat Univerzum o dalšího ochránce v podobě tvé maminky a myslím,že by ti to velmi prospělo.
Pros tedy Stvořitele o tuto pomoc.
Rozárko,
Přeji Ti hodně lásky, sluníčkových dnů a ať ti andělé prosvětlí tyto pochmurné podzimní dny.

S láskou Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3260608
Měsíc: 15553
Den: 733