Jdi na obsah Jdi na menu

VZALA JSEM SI O DVACET LET STARŠÍHO MUŽE

28. 7. 2007

ObrazekMilá Kytičko,

Píšu Ti, protože si už opravdu nevím rady. Jsem na pokraji sil a nevidím v dálce žádné světýlko, které by mi dalo naději.
Vše se týká našeho vztahu s manželem.a věcí, které se u nás poslední dobou dějí.
Vzala jsem si o 20 let staršího muže. Byl už dvakrát ženatý. Uvěřila jsem, že měl smůlu na partnerky a nebyla to jeho vina. Ze začátku bylo všechno hezké, ale postupně můj manžel začal odkrývat svou druhou tvář. Začal pít ve větší míře alkoholické nápoje.A také začal ubližovat mému sedmiletému synovi, kterého jsem do našeho manželství přivedla a to tak, že jsem musela vyhledat lékaře a nechat syna ošetřit. Mně také často uráží a nedává mi schválně peníze. Když jsme se poznali, byl to velmi sympatický a úspěšný muž. Myslela jsem, že je na úrovni. Teď bych nejraději utekla. Opravdu nevím, co mám dělat. Čekám, že mi poradíš Kytičko a prosím, zeptej se andělů, jestli budu mít někdy druhé dítě, které bych moc chtěla.

Ilča

Milá Ilčo.
Když jsem rozkreslila vzájemné propojení Tebe a manžela, nenašla jsem nic, z čeho by se Váš vztah dal obnovit. Jste chladní jeden k druhému a nehodláte nic měnit.
Tvé energie jsou nevyrovnané a také jsi velmi ponořená do materialismu.Vzala sis svého muže zřejmě pro dobré finanční zajištění a teď to není lehké udýchat. Manžel je na alkoholu závislý. Měl úkol v tomto životě, odbourat všechny závislosti a začít se chovat k ženám s láskou, pochopením a upřímností. Zatím se mu to vůbec nepovedlo. Nabalil na sebe další zatížení karmy,díky svému potlačovanému egu. Je to arogantní a výbušný muž. Nemáš to s ním právě nejlehčí.

Tvůj partner neměl vůbec smůlu na partnerky, chyba je v něm. Jeho nadřazenost vůči všem lidem ve svém okolí, mu vytvořila jakýsi obal zla kolem celé jeho osoby, Když se napojím na jeho vibrace, cítím chvění a silný tlak na solaru. Pozor, je nebezpečný. To je důvod, proč mi byl odkryt jeho minulý život. V minulém životě velmi ublížil své partnerce, do detailu nesmím zacházet. Tato informace, by měla být pro tebe dostačující. Proto přichází varování. Je to hra s ohněm. Nerada říkám slova odejdi, nebo zůstaň. Neboť každý má několik cest a vlastní rozum a intuici.  Zde ale hrozí nebezpečí tvému malému synkovi. Než se rozhodneš, zda zůstaneš, nebo odejdeš, nenechávej s ním svého syna samotného. . Raději ho všude vezmi s sebou, nebo si zařiď spolehlivější hlídání.

Jeho duchovní stav, je totiž  časovaná nálož. Plamen alkoholu je spouštějící mechanismus jeho agrese. Pod vlivem alkoholu, je prakticky neovladatelný. Buď opatrná. Co se týká tebe, nemáš správně uspořádány životní hodnoty. Uvědom si, že za peníze si nemůžeš všechno koupit.
To, že má člověk drahé značkové tričko, neznamená , že se stává lepším člověkem.
To že člověk, jezdí v luxusním autě, neznamená, že je šťastný. Tvá dlaň je zavřená.
Dokud nepochopíš princip dávání a přijímání, tak se nepohneš z místa. Tvé srdce je obklopeno zvláštní mlhou, znamená to,že je v něm velká dávka neupřímnosti. I na tom by jsi měla pracovat.
Vzkaz ochránců pro tebe je : Zastav své kroky a odhoď břímě lží a klamné vidiny bohatství.
Nenajdeš v něm štěstí ani pro sebe, ani pro svého syna. Přestaň brát a začni také dávat.
Začni opravdově žít a vytvoř synovi šťastný domov založený na lásce, úctě a toleranci.
Nechápeš, co potřebuje tvůj syn? Jako každé dítě, potřebuje klid,lásku a pocit šťastného domova. Právě toto mu na rozdíl od drahých hraček a oblečení nejvíce schází.
Ptáš, se, jestli budeš mít někdy druhé dítě? Už si jej mohla mít ve svém náručí. Ty to moc dobře víš. Věřím ti, že jsi se tehdy bála. Ale víš, přijmout postižené dítě, to je právě to, co tě mohlo posunout kus dopředu. Volila jsi pohodlnější cestu. Myslím, že se tomu ale stejně nevyhneš. Pokud se ti dítě někdy narodí, bude to něco za něco…buď na to připravená. Neodmítej otevřít náruč.

Přeji Ti hodně sluníčkových dnů, a lásku ve tvém srdci. Neboť láska je jako slunce, prosvítí mlhu a my začneme s radostí vidět věci takové, jaké doopravdy jsou.

 S láskou  Kytička

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 9
Celkem: 3247385
Měsíc: 17253
Den: 691