Jdi na obsah Jdi na menu

VYUČOVÁNÍ S ANDĚLY A NANEBEVZATÝMI MISTRY BĚHEM SPÁNKU

víla-nádherná.jpgMoje zářivá sluníčka,

přečetla jsem si jeden zajímavý podnětný článeček a vyzkoušela před spaním poprosit svého strážného anděla o účasti na andělském vyučování během mého spánku. Byla jsem docela překvapena výsledkem, během mého astrálního cestování jsem se setkala s duchovními bytostmi, které mi předávaly své zkušenosti a prožila jsem docela zajímavé situace. Proto Vám zde jen předávám dál tyto informace, které se ke mně dostaly a Vy sami vyzkoušejte účast na níže popsaném andělském vyučování. Přeji Vám ty nejúžasnější prožitky s anděly.

A také Vám přeji krásný,pohodový den

S láskou Kytička

 

andel-a-mesic.gifVšichni, kteří se dopracují ke dveřím Vzestupu budou muset projít přes požadované zkoušky sedmi zasvěcení, aby získali vstupní kódy na oprávnění pro planetární Vzestup. Každá jedno ze sedmi zasvěcení má sedm úrovní zkoušek

Milovaní, my z Duchovní hierarchie si vám z naší velké lásky k vám přejeme připomenout znovu, že je tu "vstupní kód", který je vyžadován pro vstup do páté dimenze.Na to, abyste se dostali přes tuto první bránu, musíte chodit na Vnitřních rovinách na moje vyučování, v noci když vaše tělo spí, nebo navštěvovat vyučování mých spolupracovníků Boží vůle, kteří se přihlásili, že mi v této době pomohou.

Než budete moci postoupit k další bráně, musíte splnit mé zkoušky během vašeho denního času. Mnozí z vás, kteří čtete tuto zprávu jste již prošli přes tuto první bránu v tomto životě nebo v minulosti. Někteří z vás se dostali už i přes další brány.

Do ášramu vůle Boha v Mt. Shasta přichází stále více duší, aby se zúčastnili vyučování. Kvůli tomuto velkému přílivu duší jsme Já, a několik dalších Mistrů nabídli našemu drahému příteli, El Morya pomoc v tomto vyučování. Protože se třídy El Morya stávají takovými velkými, pomáháme mu tak, že mnoho hodin vyučujeme v Telosu. Je pro mne potěšením pozvat vás osobně, abyste přišli na naše vyučování v noci, kdy vaše tělo spí. Pokud jste ochotni a připraveni, můžete absolvovat náš zvláštní vytvořeny rychlokurz "Vzestup do 2012".

Vše co musíte udělat, abyste šli na naše vyučování je, že večer před tím než usnete vyslovíte modlitbu ke svému strážnému Andělovi. Stanovte svůj záměr a požadavek pro svou duši, abyste byli odvedeni na naše vyučování, a váš strážný anděl vás přivede sem na "Vnitřní roviny". Neodmítnu nikoho kdo hledá a klepe na naše dveře.

 

archandel-michael-i.jpg

 

 

linka-GH.gif

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

PROČ ?

(Viman, 7. 3. 2012 18:05)

Proč je někdo vyslyšen a někdo vůbec ? Bojuju s tím celý život, kde dělám chybu, že nepatřím mezi ty vyvolené ?

Re: PROČ ?

(Šárka, 7. 9. 2012 11:02)

Protože nevěříš.... a nechceš vidět příležitosti a využít je.... Na co myslíme, to přitahujeme. Ať už si řekneme "Už nechci být ten outsider" a nebo "Proč jsem a proč se nemám líp" apod., stále na to myslíme, tím pádem to k sobě přitahujeme. Co takhle si říct "Mám se dobře, mám štěstí, že jsem, že vidím, slyším, chodím, můžu cítit vůni jídla, přírody, že mi bylo dopřáno zažívat hezké věci. Toto by nikomu nemělo zevšednět. Pokud začnete myslet jinak, nabudete nových vibrací a budete se mít tak, jak chcete.
Alespoň podle mého názoru.
Hezký den, Šárka

Odpověď pro Janu

(Kytička, 16. 3. 2012 21:50)

Milá Janinko, účastnit se může každý, kdo anděly poprosí a má důvěru v jejich pomoc. Zasvěcení do energie Archandělů a nanebevzatých mistrů odstraní z duše bloky a posune vibrace na vyšší úroveň. Pak jsme mnohem vnímavější a otevřenější. Zasvěcení probíhala už ve starém Egyptě v pyramidách a v atlantidě. Je to velmi stará a osvědčená věc. Krásný večer.
Kytička

VYUCOVANI S ANDELY A NANEBEVZATYMI MISTRY BEHEM SPANKU

(JANA, 8. 3. 2012 0:41)

MILA KYTICKO,JESTE JSEM VAM NEPSALA,ALE MAM ZASVECENI S ARCHANDELY,TAK BYCH SE RADA ZUCASTNILA VYUCOVANI V NOCI ,KDYZ TELO SPI.TAK NEVIM ,ZDA MOHU SE VYUCOVANI ZUCASTNIT .BYLA BYCH MOC RADA .DEKUJI. PREJI KRASNE DNY.JANA PREDEM MOC DEKUJI,ZA ODPOVED

strážný anděl

(Běla, 7. 3. 2012 16:24)

Milá Kytičko,
hned ode dne, kdy jste napsala stránku s prosbou na strážného anděla
jsem jej požádala a pak už každy večer. Beru to tak, že každý večer
odcházím ve spánku do školy a důvěřuji mému andělovi, že vše zařídil.
Jen se chci zeptat, zda může být strážným andělem i archanděl, protože se mi dostalo informace, že ten můj se jmenuje Jeremiel a pak taky, že
jich mám více. Snad se ještě k této stránce vrátíte a na některé otázky
odpovíte. Děkuji za všechna Sluníčka a přeji Vám a všem hezké dny. B.

LÁSKA

(katka, 5. 3. 2012 20:18)

Krásný večer přeju já Katka.
Zkoušela jsem večer poprosit strážného Anděla o navštívení rychlokurzu a nepamatuji si jestli se tak stalo..!?,ale se zajímavým příjemným pocitem jsem se vzbudila,ale sen si na vědomé úrovni nepamatuji...!?
Večer jsem meditovala a reikovala hlavně proto,že mám nastydnutou 5letou Terezku a přišlo mi,že pak lépe odkašlávala,ale byl kašlík dost suchý...........tak jdeme zítra ještě ke známé,která se v Pardubicích už pomocí reiki živý a ta mi snad poradí jak Terezku dát do kupy...!?
Změna pro mě je ,že jsem vždy prosila strážného anděla a jedna paní mi říkala,že mám tři...!?nechápala jsem to ,ale od včera říkám automaticky :"moji strážní andělé prosim vás..",tak nevím čím ta změna nastala..!?
tak nevím jestli jdu správně ale všem a hlavně paní Kytičce přeji a posílám nebe plné Lásky,harmonie a hojnosti ve zdraví...!!!!!!!!!!
moc velké pozdravy všem
katka

cestování v noci

(katka, 4. 3. 2012 23:50)

taky nevím co dělám špatně ...!?
pamatuju si svoji "duchovní-duše!(před třemi rokmi) svadbu" s jedním mistrem reiki ,byli jsme na pláži ,lidi tancovali,spíš duše a nádherný pocit ráno po probuzení.....
slyšela jsem mluvit bytost z jiné dimenze kosmickým jazykem a mám z toho někdy "hlavu v pejru!proč se mi to stalo..!?
Ale důležitý je pro mě být mámou svojí 5leté holčičky,která mi te´d suchým kašlem kucká z postele a trochu jak jsem meditovala a dávala jí reiki ta jí to prý uklidńovalo ,ale chtěla bych to umět víc a pomoci ji víc a taky vědět kudy se mám vydat....!?mít smysluplnou práci,milovat ji a těšit se na ni... já,jsem sama a je pořád co pracovat v dualitě,tak nevím kde mám přidat,Meditace ..?reiki..?!
včera jsem taky prosila strážného a´t mě prosím zavede tam kde se mám něco naučit a dneska zkusím večer "rychlokurs"
tak se zítra ozvu co se dělo,hodně štěstí pro vás Viman

Re: cestování v noci

(Viman, 5. 3. 2012 4:23)

Ahoj Katko - jsem zvědavá na Tvoji odpověď. Já to raději tuto noc ani nezkoušela, odpadla jsem únavou.

Dotaz.

(Viman., 4. 3. 2012 7:40)

Prosím - chci se Vás tu někoho zeptat. Jelikož mám zájem se v noci " napojit ", tak jsem již druhou noc po ulehnutí a před usnutím zažádat a poprosila o napojení na onen " rychlokurz ", ale buď se mi to nepodařilo jak mělo, nebo jsem nebyla vyslyšena, či toho hodna ? - nevím jak to napsat, nebo co dělám špatně ? a jak to vlastně i poznám, že se mi to zdařilo ? Děkuji za odpověď.

poděkování

(katka, 2. 3. 2012 15:14)

děkuji taky za inspiraci a hned to večer zkusím poprosit svého strážného anděla aby mi pomohl se přes noc naučit tomu co je potřeba pro moji duši,ale i jsem si vzpomněla jak nám to jeden léčitel řikal a úplně jsem na to zapoměla...!? je toho na mě moc...
moje nejdůležitější téma v této chvíli bude asi láska k sobě a učit se trpělivosti,všechno hned toužím chápat logikou....!?
Ale taky se těším z práce domů kde si medituju a chodím na své oblíbené stránky a tyhle jsou v současnosti pro mě hodně inspirující a snad mi dojde co mi má dojít
děkuju kytičko za tvou skvělou práci a snad se i někdy s tebou uvidím na fyzické rovině
s láskou katka

Nádherné vyučovanie...

(Marianna ohajko@ehs.sk, 1. 3. 2012 16:28)

Kytinko,ďakujeme za tieto nádherné informácie,hneď večer to skúsim...
Už od včera pociťujem taký veľmi intenzívny tlak na korunnú čakru a som oveľa precitlivenejšia a popravde,najradšej by som ani nechodila z domu a bola iba v knihách-to je môj najkrajší relax,žiaľ čas je vzácny.
To je tak úžasné,práve mi Miruška z našej školy poslala odkaz na nádhernú prednášku,a to včase,keď som to potrebovala počuť.Proste nádhera-jak to všetko funguje,ako má.
S láskou Marianna

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 15
Celkem: 3247248
Měsíc: 17227
Den: 828