Jdi na obsah Jdi na menu

VÝKLAD KARET - NA CELÝ ROK 2016

Dobrý deň, drahá Kytička

 Tak ako každý rok, by som vás chcela poprosiť o výklad kariet na budúci rok 2016. Stále som sama a čakám, či ku mne príde niekto, kto by mal rovnaké životné ciele ako mám ja. Kto by so mnou môj život zdieľal a zaujímal by ho moje pocity, radosti, ale aj starosti. Tak ako ste mi napísala na začiatku roka 2015, mojím životom prešli dvaja muži, ktorí mi bohužiaľ ukázali presne to, čo nechcem. Tiež som si dala pozor na kamarátku, ktorá ma v dobrom úmysle chcela priviesť na cestu, ktorá by nebola mojou cestou a ešte mi v tomto prípade hrozila finančná strata. Bolo to vybavovanie akýchsi úverov a pôžičiek a poisťovanie. Spomenula som si na vaše varovanie, odmietla som a radšej sa držím svojej  práce, tak ako ste mi radila. Neprijala som ani zmenu miesta v práci, písala ste, že by tam boli nejaké problémy s kolegyňou, a ja viem, že by boli, pretože Zuzka je ambiciózna a ja som skôr bojácna a nepriebojná. Je mi dobre tam, kde som, len sa bojím, aby som o to miesto neprišla. Kytička, teším sa váš výklad a som zvedavá, čo nového mi nadchádzajúci rok prinesie. Či v najbližšej dobe stretnem životného partnera, alebo či vôbec niekoho stretnem

Vopred Vam krasne dakujem.
S pozdravom
Marianna

 

 

Nejdražší Marianno,

Je opravdu zvláštní, jak čas, který vlastně neexistuje, neuvěřitelně rychle plyne. Den za dnem a rok za rokem stále nabírají rychlejší tempo. Mariánko,  rok 2016, bude pro tebe velmi inspirativní. Protože právě v tomto roce potkáš člověka, který ti pomůže najít ženskou sílu a otevřít naplno tvé srdce. Jsou různé způsoby, jak objevit svůj potenciál, ale láska je tím nejúžasnějším způsobem objevování. Jsi mladá žena, která právě v tomto roce dosáhne 30 let. To je doba, kdy si začneš uvědomovat, že je nutné život žít a né jen zpovzdálí pozorovat. A právě to, jsi doposud Mariánko dělala. Být tichým pozorovatelem je velmi praktické duchovní cvičení, která já svým žákům v duchovní škole velmi ráda dávám. Nesmí se ale stát trvalým, životním postojem. A to bohužel u tebe tak je. ZAČNI ŽÍT. Volají tví průvodci a posílají do tvých myšlenek impulsy, které se snaží tě probudit ze spánku.

 

ROK 2016

ZDRAVÍ: Energie ve tvém těle blokuje nejistota. Zlobíš se na svou nejistotu a odtažitý postoj ke změnám jakéhokoliv charakteru. Změny jsou přece fajn, nikdy není dobré stát dlouho ve stojaté vodě, proto životní proud, který přináší změny má pro nás být výzvou a očekáváním. Příslib nových věcí je uvědomění si, že žijeme. Přestaň se na sebe zlobit. Nauč se přijímat změny ve svém životě. Příjímej každou změnu,  jako závan čerstvého vzduchu. Zhluboka se nadechni a opakuj si, že přijímáš změny ve tvém životě s radostí a vděčností.  V této chvíli ale vidím hodně slabou energii v oblasti třetí čakry. To vyvolává špatné trávení, stagnaci slinivky a jater. Proto je potřeba odstranit emoční jedy a začít pracovat na zlepšení pozitivního přístupu k životu. Pokud zůstaneš zakořeněná ve svých postojích, neminou tě potíže se žaludkem a slinivkou. Také druhá čakra neodpovídá síle energického pole, ve kterém by se měla nacházet. Zatím se to projevuje jen jako drobnější záněty ženských orgánů a močového ústrojí, může to ale brzy přejít v horší variantu. Proto probuzení ženské síly je pro tebe tolik důležité.

 

FINANCE:  V loňském roce jsem tě důrazně varovala před investicemi jakéhokoliv směru. Jsem ráda, že tvé finance zůstaly uchráněny od všech nástrah, které tě čekaly. Rok 2016 je pro tebe naopak rokem, kdy můžeš bez obav kupovat i prodávat. Obzvláště v druhé polovině roku se ti finančně začne lépe dařit. Je to pro tebe rok plný nových směrů,  a to se týká i finančních oblastí. V koupi výhodných nemovitostí, v investicích a finančních transakcích, můžeš mít velmi štastnou ruku. Nevidím u tebe zatím stěhování, ale začneš alespoň přemýšlet o vlastním bydlení a v tomto roce rozjedeš realizaci vlastního bytu. Opravdu to udělej, je k tomu velmi příznivá kostelace. Pokud ti do tohoto období plynou tyto podpůrné energie, je dobré si občas koupit los, nebo malinko jinak pokusit štěstí. Nebraň se přílivu hojnosti ze všech směrů.

 

VZTAHY:  Mariánko Tvé partnerské vztahy, bohužel zůstávají beze změny. Příliš ses neposunula. Spíše se ti bude dařit harmonizovat rodinné vztahy a to především vztah k mamince a sestře. Vím, že jim vyčítáš větší propojení, a ty se cítíš odstrčená. Tak právě to se v mnohých ohledech změní. Především s maminkou máš moc hezké prožitky v tomto roce. Dokonce bych to viděla i na nějaký společný větší výlet, jako nějaký pobyt, kde se váš vztah velmi prohloubí. V prvních třech až pěti měsících máš v partnerských vztazích, stagnační období. Nikoho nepotkáš, kdo by stál za tvůj zájem. Protože nehledáš další epizodu milostného života, ale hledáš člověka, s kterým bys sdílela život, nebudou tě muži, kteří chtějí jen flirtovat, zajímat.. Vidím, že v druhé půlce roku budeš chodit více do společnosti, více tě vidím s přáteli a až ke konci roku máš setkání se svým osudovým partnerem. Bude to muž, který ti vstoupí do cesty nečekaně, a s pomocí nějaké tvé kamarádky se seznámíte. Teprve toto setkání ti přinese celou řadu prožitků, nových citů i velkých nadějí. Myslím si, že za rok, budeme spolu řešit úplně jiné záležitosti.

 

 

ZAMĚSTNÁNÍ  V této oblasti je nejdůležitější zbavit se strachu. Neboj se, tvá židle je pevně pod tebou a žádný jiný zadek se na ní nechystá. J  Musela jsem to trochu nadsadit, protože u tebe cítím velké obavy a starosti. Odhoď strach, choď do práce s radostí, lehkostí a uvidíš, jaké příjdou změny. Když budeš takto naladěná budeš působit jako správný člověk na správném místě. Také tvé výkony budou daleko lepší. Nikdo nebude pochybovat o tom, že jsi velkým přínosem a dobrým zaměstnancem, kterého je třeba si držet. Nevidím nic, co by tě ohrozilo. Afirmace: Má práce mi působí radost a já vyzařuji spokojenost a stabilitu. V mé práci je vše v nejlepším pořádku.

ZÁVĚR: Mariánko, rok 2016 je pro tebe spíše rokem klidovým. Když jsem tě upozorňovala na úskalí roku 2015, trochu jsem se obávala, jak tento rok zvládneš. Vidím, že jsi unavená, trochu zklamaná životem. Ale to vůbec nemusíš. Každý rok přináší něco nového, má své překážky zkoušky, ale i radosti a krásné zážitky, ale především příležitosti k osobnímu růstu. Rok 2016 je pro tebe symbolem POŽEHNÁNÍ. To je hlavní a nejdůležitější slovo, celého výkladu.

 

Přeji hodně síly, radosti a jednoty s Božím světlem.

 

S láskou Jana Kytička

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3259527
Měsíc: 15475
Den: 580