Jdi na obsah Jdi na menu

VŮBEC SI NEROZUMÍM SE SVÝM OTCEM

6. 8. 2007

ObrazekChci najít cestu k tátovi

Dobrý den,

ráda bych Vás požádala o radu. Nevím, zda budete schopni na moji otázku odpovědět.
Dalo by se říci, že se svojí maminou mám celkem dobrý vztah. Nejspíš je to dané tím, že jsem se na ni upnula. Již od mého dětství taťka projevoval větší náklonnost mé sestře. A já jsem se proto upnula na mamču. Před dvěma lety jsme se s taťkou neustále hádali a nemohli jsme najít společnou řeč. Poté, co jsem se odstěhovala, se to trochu změnilo. Protože jezdím domů jen občas, některé jeho výlevy raději přejdu, než bych se s ním hádala. Když jedu domů, těším se na oba, ale tátovu společnost moc nevyhledávám. Přiznávám, že o ni moc nestojím a myslím si, že on také ne. Vnitřně mě od něho něco odtahuje. Nevím, jak bych to přesně popsala. Prostě mi nijak nechybí. Byla bych ale moc ráda, kdyby se ta naše vzájemná komunikace nějak zlepšila. Zkoušela jsem to, ale on na to vůbec nereagoval. Bavíme se spolu, jen když musíme, jinak sedíme vedle sebe a nic.

Myslíte, že byste mi dokázali nějak poradit?

Děkuji mnohokrát

P.


Milá P., zlepšení vztahů, které nefungují tak, jak by měly, je vždycky složité a vyžaduje to hodně velkou trpělivost. Jsem velmi ráda, že ti to není jedno a neházíš to jen tak za hlavu. Na obrázku vidím klasický případ dvou lidí, kteří spolu neprožili to, co měli.

Jak už jsi určitě pochopila, lidé nežijí jen jeden život. Existuje nepřeberné množství důkazů o tom, že se na zem vracíme, abychom napravili to, v čem jsme kdysi chybovali.

To je případ tvůj a tvého otce. Vidím mezi vámi postavenou zeď, která vám brání v komunikaci. Je to jakási bariéra. Nepropustí ani paprsek, který by rozehřál a pohladil duši.

Od otce k tobě jde pichlavá energie. Mám pocit, že se ho i trochu bojíš. Ta zeď tě před ním z tvé strany ochraňuje. Máš uzavřenou pátou krční čakru, což způsobuje problémy v komunikaci. Ráda bys volila ta správná slova, ale ona někdy ne a ne přijít. Proto se raději skrýváš za ochrannou zdí. Píšeš mi, že tě od něho něco odtahuje – je to ta pichlavá energie. Máš správně vyvinutou intuici a cítíš bodlinky negativních sil, které k tobě od tatínka přicházejí. Ty bodlinky je potřeba uhladit.

Vím, že člověka změnit nelze, přístup k němu však změnit můžeš. Obvyklý rituál na odpuštění je moc důležitý. Dále ti poradím rituál na očištění vztahů. Zapal si bílou svíčku a na čistý papír napiš, v čem ti tatínek ublížil.

Protože ve tvé duši je pocit ublížení a zůstala tam nepěkná jizva.

Udělej za těmi slovy tlustou čáru a papír spal. Dívej se na hořící svíci a představuj si, jaký by měl tatínek být. Jak by se k tobě měl chovat a mluvit s tebou.

Obraz hodného, milujícího otce v myšlenkách posílej do svíčky jako obrázky a fotografie. Představuj si, jak otce hladíš a všechno mu odpouštíš. Představuj si, jak se schoulíš do jeho náruče a on tě bude hladit. Budeš cítit proud pozitivní energie. Představ si ji jako stříbrné světlo a posílej je k němu...

Prosím ochránce tvého otce, aby připravili jeho duši na tvé vlny světla, které budou přicházet. Společně odstraníme zeď, která vás dělí. Jednou se stane, že svého otce obejmeš, a vaše duše konečně pocítí lásku, kterou si kdysi odepřely. Pak ti bude moc krásně. Toto objetí bude požehnáno anděly.

Čeká tě klid, který velmi potřebuješ. Vidím tvůj život v hezkých obrazech, pokud půjdeš po správné cestě. Máš určitý sen, víš o něm. Je vtisknutý v tvé duši. Mám ti vzkázat, ať za ním jdeš, je to pro tebe správná cesta. Nebudeš sama. Pomocníci jsou připraveni... Já ti přeji jen šťastné kroky prozářené světlem andělů.

Kytička

Dobrý den,

mnohokrát Vám děkuji za Vaši odpověď. Velmi mě to dojalo a potvrdilo mi to, co jsem si myslela. Ozvu se Vám, jakmile provedu rituál a nastane zlepšení s mým otcem.

Hezký den přeji P.

 

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3257549
Měsíc: 16215
Den: 618