Jdi na obsah Jdi na menu

VŠICHNI MI ŘÍKAJÍ, ŽE TO NEZVLÁDNU....

anděl-sypající-růže.gifDobrý den,

Setkala jsem se s Vámi kytičko, minulý rok v Chorvatsku, při cvičení jógy a zumby. Byla jsem tam tehdy se svým přítelem, a vyprávěla jsem Vám o naší svatbě, jak jí plánujeme a těšíme se na ni.. Požádala jsem Vás o výklad karet a Vy jste v těch kartách, neviděla s mým přítelem Davidem naši další cestu. Nechápala jsem proč. Říkala jsem si, mám Davida tak ráda, nic se nemůže stát.Jsme spolu šťastní. Plánujeme budoucnost, dům, děti, doufala jsem, že osud můžeme změnit. Že láska všechno překoná.  

 

Když jsme se vrátili s Davidem z Chorvatska, bylo všechno v nejlepším pořádku . U něho vlastně stále ještě je. Kytičko, je to přibližně čtyři měsíce, co jsem se přes kamarádku seznámila na facebooku s mužem, který mě velmi zaujal. Chvíli jsme si jen psali, pak šli na kávu a při osobním setkání jsme pochopili, že je mezi námi něco víc. Něco tak silného, že to může dále ovlivnit celé naše životy. Já k němu cítím to, co jsem nikdy k nikomu necítila. Zamilovala jsem se z celého srdce, z celé duše. Dokážeme si povídat celé hodiny. A nebo naopak vůbec nemusíme mluvit a víme co ten druhý cítí. Já začnu psát sms a Zdeněk zavolá – je to dokonalé propojení Kytičko a já bez něho už nedokážu žít.  Přiznala jsem se Davidovi. Napřed udělal hroznou scénu.

Pak řekl, že jsem se nejspíš zbláznila. Zdeněk je totiž zcela ochrnutý a je na vozíku. Všichni mě z toho vztahu zrazují, já jsem takový temperament, hodně sportuji, jezdím na kole,  in-line bruslích, ráda lyžuji a teď se Zdeňkem jsem prý úplně jiná. Všichni mě přesvědčují, že to nezvládnu, že od Zdeňka odejdu, protože mě to přestane bavit a tím mu velmi ublížím. Nevím vůbec co mám dělat. Já jsem teď zmatená z toho, jestli všechno opravdu jsem schopná zvládnout a jestli má ta moje láska smysl. Poraďte mi prosím. Ráda bych znala Váš názor, může mít vůbec zdravý člověk s takto postiženým člověkem harmonický vztah? Děkuji moc za Váš náhled.

Alžběta

víla-nádherná.jpgMilá Alžbětko,

Ptáš se mě na lásku a vztah k postiženému muži. Láska, Alžbětko, nezná žádných hranic. Láska dokonce nemusí ani probíhat přes fyzickou rovinu. Někdy je to jen úžasně nádherné souznění duší bez fyzické roviny.  Takto propojené energie jsou tím nejsilnějším poutem, které dvě duše může spojit.

Znám případy, kdy funguje spojení člověka, který má zdravotní postižení s člověkem, který je zdravý, bez problémů, naprosto harmonicky. Najdou si svůj styl, svůj systém, nové koníčky, propojí své životy a mnohdy jsou spokojenější a šťastnější než zdraví lidé. Neber to prosím, jako problém, komplikaci, či karmický trest.

Vnímej tento vztah jako výzvu. Pokud si touto životní výzvou neprojdeš – nikdy nezjistíš jestli jsi, nebo nejsi schopná tuto situaci zvládnout. Já jsem si jistá, že vše bez jakýchkoli problémů ustojíš a zvládneš. Vidím v kartách Tebe, Zdeňka a Vaši společnou cestu. Neptej se, jak dlouhá tato cesta bude, protože v této chvíli to není vůbec důležité. Když jste spolu – čas plyne jinak, víc intenzivně a také rychleji. Co Ti prozradit mohu, že u Tebe vidím duši miminka.

Komunikace s Tvým podvědomím Ti pomůže dosáhnout toho, o čem sníš. Setkání s novým partnerem by mohla být ukazateli k budoucímu štěstí. Mluvte, učte se a naslouchejte, abyste nabyl i moudrosti. Ale také čekejte neočekávané. Překvapení může často změnit váš život k lepšímu. Cesta Může to být cesta fyzická, psychická, emocionální nebo duchovní. Vydejte se novým směrem, abyste odhalili více o sobě a širším světě. Je důležité, abys prostřednictvím myšlenek, míst a dalších lidí rozšířa  i své obzory. Neboj se nepoznaného. Svou životní cestu si přizpůsob tomu, jakou ji chceš mít Ty, a ne jak si myslí ostatní, že by měla být. Prosím Alžbětko, nezahazuj svoji lásku. Čeká Tě mnoho krásných dnů po boku tohoto milujícího a velmi jemného muže. Přeji hodně štěstí.

S láskou Kytička

květy-A.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

láska nezná mezí, láska je věčná

(přítel, 26. 8. 2012 4:13)

Hledat odpovědi jinde než u sebe,
je jako ptát se v pekle na cestu do nebe.
Vložit svůj osud do rukou cizích?
Pravdu nalezneme jen v ryzích srdcích.
Ptáte se zda Vaše láska bude mít smysl,
předčasně se zabýváte budoucností,
tu ovlivňuje především Vaše mysl,
žijte pouze přítomností.
Ukažte všem, co měli pochyby,
pravá láska je přece bez chyby. :)

Nevyberete si správně ani špatně, vyberete si tak, jak chcete. A stvořitel Vám požehná.

S láskou v srdcích a světlem v duši váš přítel :)

Re: láska nezná mezí, láska je věčná

(Petra, 26. 8. 2012 12:16)

Krásné a pravdivé :-)

Re: Re: láska nezná mezí, láska je věčná

(přítel, 26. 8. 2012 14:26)

Péťo, děkuji, jsi úplně první, kým byly kdy mé verše pochváleny. Zahřálo mě to u srdíčka :-). Já se teprve začínám veršům věnovat, takže je ještě spousta věcí, co se musí dopilovat. A tak nějak jsem váhal, zda si můžu dovolit udělovat rady starším, když jsem ještě mladej cucák:-)

Přeji všem krásný den.
Nezapomeňte, že neustále probíhá duší očista, to vše ve jménu Ježíše Krista.

S láskou váš přítel :-)

Re: Re: Re: láska nezná mezí, láska je věčná

(Eva, 25. 9. 2012 22:25)

Máš nádherné napojení vzhůru. To, co Ti přichází je naprosto dokonalé a není třeba cokoliv pilovat nebo opravovat. Snad jen psát a psát a napojení stále prohlubovat. S láskou Eva

Re: láska nezná mezí, láska je věčná

(Katja, 26. 8. 2012 21:05)

Dakujem za tieto krasne slova...vela mudrosti v nich je.Laska bud je alebo nie je...tak ako si napisal...pravdu kazdy najde vo svojom srdci.
Zelam vela lasky
Katja

Není to škoda, že věrnost už se nenosí?

(Xenie, 26. 8. 2012 18:30)

Není to škoda, že věrnost už se nenosí?
Ještě před rokem všechno fungovalo a najednou je vše jinak.
Za rok to může být zase úplně jinak, po světě chodí tolik zajímavých mužských....

buď opatrná

(Anna, 25. 8. 2012 13:42)

zkus si s novým partnerem pohovořit o tom, jak a kde budete žít, kde budete pracovat a co můžete dělat společně. Nevyhýbejte se pohovořit si spolu o tom, co Zdeněk nedokáže a v čem mu budeš muset pomáhat.To je základ každého vztahu.Sňatek bych uskutečnila a dítě nebo děti plánovala až po delším společném soužití.Hodně štěstí.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3246891
Měsíc: 17159
Den: 885