Jdi na obsah Jdi na menu

VELKÉ ŽIVOTNÍ ROZHODNUTÍ, PŘED MALÝM OPERAČNÍM SÁLEM

28. 7. 2010

Baby-Angel-Print-C10292535.jpegMinulý týden, byly opravdu horké letní dny. Lidé trávili volný čas převážně u vody, v přeplněných zahrádkách, nebo někde tam, kde je sluníčko ještě blíž, hřeje ještě víc, a vlnky s radostí omývají písčité břehy.

Bylo opravdu dusno, ale i v takovém horku lidé potřebují duchovní pomoc, potřebují povzbuzení, a tak do mé poradny přicházel jeden človíček za druhým, jeden víc bolavý, druhý třeba jen nejistý, ve svém rozhodnutí.

 
Jako poslední vstoupila pohledná žena celkem mladého věku. Věk, 35 let. Důvod návštěvy, byly neshody s partnerem, jakési citové odloučení, vyvanutí vztahu, a tak ta žena chtěla znát odpovědi na otázky týkající se partnerství a vztahů.
Vzala jsem do ruky tužku a nakreslila numerologickou, partnerskou  mřížku. K tomuto rozboru, přidávám malování automatickou kresbou – stav čaker a propojení energií mezi partnery. Zvedla jsem oči od kresby:
 
MS1--srdíčko.gif„ Ten muž Vás nemiluje. Ale ani Vy už ho nemilujete.“ A podrobně jsem jí vysvětlila příčiny změněného proudu energií a také následky, jaké to na vztahu zanechalo. Žena se jen usmála.
„Já vím. Jsme už spíše jen kamarádi, ale asi jsem to potřebovala slyšet od někoho nezaujatého.“ Potřebovala jsem asi najít vnitřní sílu ukončit tento náš vztah – nevztah.“  
 
Nahlédla jsem do karet a ujistila ženu, že na ní někde čeká ten, který jí bude milovat a že rozhodně dlouho nezůstane sama. Vlastně už je s tímto mužem v kontaktu a něco moc krásného se blíží. Žena jen lehce zrudla.
 
"Ano – to je můj nový kolega v práci. Byli jsme jen párkrát na kafe, ale je mi s ním moc fajn. Udělali jsme ještě rozbor nového vztahu a žena se stále jen usmívala a vypadala klidně. Je to hezké, když se člověk má ještě na co těšit."
 
Najednou zvedla hlavu a dlouze se na mně zadívala .“ Můžete se zeptat karet, jestli budu mít někdy vlastní děti?
Lehce jsem si pohrávala z tužkou a zadívala se znovu na obrázek. Znovu jsem prošla všechny čakry a mezi čtvrtou a pátou jsem objevila záchvěv energie. Nakreslilo se malé kolečko. Zadívala jsem se na ženu a u jejího levého ramena se lehce vznášel obláček energie. Jako by se u ní mihotal horký vzduch. Slyšela jsem zvonivý hlas: Jsem tu….jsem tu…jako by někdo upozorňoval na svou přítomnost.
Zvedla jsem oči a položila tužku. Přešla jsem k tykání, protože najednou mi byla velmi blízká.
 
miminko-žluté.gif „ Je u Tebe duše miminka.“ Z nějakého důvodu se ještě nemohlo narodit a teď je tu s Tebou.
Žena se na mne udiveně podívala. Najednou se celá schoulila do sebe a do očí se jí tlačily slzy.
„ Víte, o tom já nechci mluvit“. Už jsem si to vyřešila, už jsem na to dávno zapomněla, byla jsem mladá, nepřipravená a  jiné řešení zkrátka nebylo. Musela jsem jít na interupci.
 
 MS-miminko-v-oblacích.jpgUpřeně jsem sledovala pohyby u jejího ramena.
 
„To miminko se k Vám, ale snažilo dostat víckrát, ale něco se vícekrát stalo špatně.“
 
Opět jsem slyšela hluboké povzdechnutí. „To byly mé dva potraty. Jednou v osmém týdnu, a jednou v desátém. Oba byly spontánní.“
 
„Ale proud energie ve Tvé druhé čakře je stále zablokovaný. „ Nějaký problém v ženských orgánech  přetrvává.“ 
 
„O tom já vím“. „Mám jít na operaci, dělají se mi cysty, tak čekám na vyšetření.“
Znovu stejná otázka: „Myslíte, že někdy budu mít vlastní děti?“
 
Tentokrát jsem si povzdechla já. „ To záleží na Tvé schopnosti odpustit sobě, poprosit o odpuštění tu dušičku, která stále čeká  a budeš se učit znovu se mít ráda.“ Tím se uzdraví druhá čakra a nastartuje ozdravný proces ve Tvém těle. „Víte, opravdu moc si přeji mít děti, mám je tak ráda. „ Ano to je fajn, ale je tu velký blok a velká bolest, kterou v sobě potlačuješ. Žena se lehce zachvěla. Nemyslím si, že z toho mám blok, už jsem na to dávno zapomněla, a kdybychom dnes o tom nemluvily tak bych….. Z očí ji zvolna stékaly slzy.
 
ms---žena---hezká.gif„Proč tedy pláčeš?“ „Já …já ani nevím…“ Přitiskla si kapesník k obličeji a já si všimla, jak moc se jí třesou ruce.“  Pláč ostře přerušoval její slova….. „Protože…protože já  ho chci zpátky…chci mít svoje miminko…Podívejte se do karet, jestli budu mít svoje dítě. Chtěla bych ho pohladit a říct mu, že jsem to tak nechtěla udělat. Chtěla bych mu říct,chtěla bych mu říct…… jak moc ho mám ráda.….“
 
Rychle jsem rozházela karty po stole. Při pohledu na obrázky mně zabolelo srdce…..Ne vždy je osud nakloněn k nápravě našich chyb. Někdy se učíme, že naše rozhodnutí, ať dobré nebo špatné, vyvolá události, a my musíme nést tíhu jejich následků……
 
Energie miminka postoupila nad její rameno a prudce se třepotala v prostoru. Objala jsem jí a pohladila. „Tvoje děťátko to ví. Věř mi, že to ví.“ Miluje Tě.“ Chvíli trvalo, než jsem jí uklidnila a navrhla jsem další postupy terapie. Pomalinku ustával pláč a na tváři se znovu objevil nesmělý úsměv. Odcházela smířená se  nejistým osudem svého mateřství a  já měla  pocit, jakoby se i u mě v salonu zastavil na chvilinku život .
 
Šla pomalu ke dveřím, vždyť dobře věděla, že nemusí spěchat, protože nemá pro koho nakoupit, nemá komu uvařit, nikdo nečeká na její pusu na dobrou noc, ani na pohádku. Prosila jsem anděly, aby jí pomohli. V té ženě bylo tolik lásky, a zároveň  tolik potlačené bolesti. Její "Děkuji a naschledanou", znělo tichem ještě pěkně dlouho.
Bože, tak moc bych si přála, aby se to povedlo, stal se zázrak a ona měla své dítě....  ms8-.-miminko.gif
 
Z myšlenek mně vyrušila SMS. Ahoj mami, kdy přijdeš a co bude k večeři??  Znovu jsem si dokola četla zprávu, kterou mi napsal nejmladší syn a která by za jiných okolností mé emoce ani slzy nevyvolala…..Kdoví proč mi ale připomněla slova mého ošetřujícího lékaře, které mi řekl kdysi dávno před léty.
 
JSTE TĚHOTNÁ, ALE VZHLEDEM K VAŠEMU ZDRAVOTNÍMU STAVU, VÁM TĚHOTENSTVÍ NEMOHU SCHVÁLIT A DOPORUČUJI   INTERUPCI !!! / a začal vypisovat žádanku/
 
Byla jsem ve velmi těžké situaci nejen po zdravotní stránce a navíc jsem si nedokázala představit ještě příchod miminka do vztahu, který se očividně rozpadal. Za několik dnů jsem stála u dveří a bylo na nich napsáno Malý operační sál.  V ruce jsem měla žádanku na zákrok a doma  čekaly 3 děti. Nejmladšímu dítěti ještě nebyly tři roky.
 
Znovu jsem v duchu před sebou uviděla, všechny své děti. Po chvíli otevřela sestřička dveře a zavolala do ticha mé jméno…. A za to, co bylo dál,děkuji Tobě Bože.  Za tu sílu, kterou jsem ucítila….protože v této chvíli už jsem spěchala domů za svými dětmi…..spěchala jsem jim oznámit, že budou mít sourozence…

linka-IJ.gif

Dnes Tě Bože  prosím o sílu pro všechny ženy, které stojí před stejným,malým operačním sálem a stejně velkým životním rozhodnutím.
Prosím, ať najdou odvahu prostě jen mlčky ODEJÍT…..
 
 

S láskou Kytička     

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

děťátko a strach

(Z, 22. 1. 2011 16:56)

Milá KYTIČKO a všíchni kdo čtete tyto skvělé stránky!! Když mi bylo 15 let šla jsem po cestě a zastavila mě velmi zvláštní osoba - stará cykánka - podívala se mi do očí, myslím že ně chytla i za ruku a řekla mi" Slečinko, budete v životě velmi šťastná a bohatá a budete mít 3 děti!! Usmála se na mě. Dala jsem jí 20Kčs - všechny mé peníze. A utekla jsem!! (Jen pro vysvětlenížena po mě peníze nežádala. A to, že jsem utekla - bylo to za totáče a o věcech duchovna se moc nemluvilo!!)Bylo mi 21 kyž jsem měla samovolný potrat (bylo to velkém ps. zatížení) o tomto ví jen můj manžel a nikdy bych to nikomu nepřiznala!! Už jsem se taby na Vašich stránkách zmiňovala, že mám vážně nemocnou dceru( brzy jí bude 16). Když se stav stále zhoršoval a lékaři nám zdělili fakt,že niky úplně zdravá nebude. Něco se ve mě zlomilo a zařekla jsem se, že už žádné dítě nechci!! Strach, že další dítě bude nemocné a bude se trápit,tak jako dcerka bych nesnesla. Manžel, když viděl jak svádím vnitřní boj, přistoupil na to. (Vím, že kdyby se stalo že otěhotním,šla bych na interupci - vím, že mě za tuto myšlenku spostu lidí odsoudí.) Došlo to tak daleko, že jsem se na miminka v kočárku nemohla ani podívat a dělalo se mi špatně.
Před několika lety jsem se objednala ke kartářce a ta mi řekl budete mít ještě jedno dítě.Ale neměla by jste otěhotnět (a řekla dobu)protože by seVám mohlo narodit dítě které nebude zdravé a bylo by to horší než u Vaší prví dcery. Musíte ještě delší dobu počkat a narodí se Vám dítě,které bude zdravé. Pochopila jsem to děťátko, které by se mi narodilo by umřelo!! (Jelikož dcerka na tom byla velmi špatně a po operaci srdce se jí už moc nechtělo vzbudit!!)Předloni jem byla zase u té kartářky a ta mi řekla, že ve 40 budu mít druhé dítě. Razantně jsem řekla, že už žádné dítě nechci!! Na to mi odpověděla, že se tomu nemám bránit, že dítě ve 40 je BOŽÍ DAR!! Občas o tom přemýšlím na jednu stranu nechci otěhotnět - mám strach že to bude9měsíců strachu - na druhou stranu cítím,že to bude zdravý klučík!! (Ale ve 40 co když to nezvládnu?? Vím,že manžel by byl šťastný,s dětmi to umí, kdyby mi nepomáhal s dcerkou nezvládla bych to!! Už tak máme velké finanční potíže. A mít dítě je veký dar,ale také závazek! Pokud by byl chlapeček tak cílevědomý jako naše dcerka a chtěl by studovat, tak bychom mu také chtěli život usnadnit a pomoci mu do budoucnosti. Ale už budeme starší, co když to nezvládneme??). Bohužel mám taky ženské zdravotní problémy, měla jsem jít na operaci, nešla jsem ... bála jsem se,co když se něco stane - pro mě bylo zdraví a pohoda dcerky důležitější než já!! Snažila jsem si pomoct jinak, čaje, přípravky, čarování, prosby nahoru - nestalo se nic. Cítím, že ty cysty jsou něco jako blokace. Ze strachu co bude jsem raději ani nechodila na prav- kontroly. Vím, že s tím už musím něco dělat, ale mám obrovský strach a ten mě tak paralyzuje, že i když už jsem byla připravená jít na prohlidku - jako by mě najednou něco táhlo zpět, tak jsem tam raději nešla. (Nemám žádné problémy, bolesti, neberu ant. - Utěšuji se,že kdysi ženy taky nechodily na pravidelné kontroly a žily dlouho!)

Velice dojemné

(Jana , 17. 8. 2010 16:02)

A pevně věřím, že příběh bude mít šťastný konec.

Poděkování

(Pavlína, 10. 8. 2010 13:23)

Děkuji. Krásný a zároveň i velice smutný a dojemný příběh. Kéž by bylo snažší napravit své omyly a chyby. Déž bychom věděli, však málokdy víme nebo tušíme. Děkuju za Tebe Kytičko, za všechny dušičky. Pavlína

síla..

(elkan, 8. 8. 2010 9:01)

Kytičko ,pláču a taky přeju Všem maminkám sílu...I já nedávno řešila jednu dušičku , která se nakonec ukázala jako odmítnuté děťátko...

Vďaka...

(Lucia, 3. 8. 2010 21:31)

Nádherný príbeh! O to viac, že je skutočný...

Vďaka...

(Lucia, 3. 8. 2010 21:31)

Nádherný príbeh! O to viac, že je skutočný...

Poděkování

(Bellis, 28. 7. 2010 20:52)

Milá Kytičku, hned po ránu pláč po přečtení příběhu.... Také stále
čekání na dítě, někde hluboko bolest, ne v tomto životě, ale v
některém z minulých potraty - bylo to mé rozhodnutí, tenkráte jsem
to asi jinak neuměla... Věřím, že už mi všechny dušičky odpustily,
jsou tu zpátky, ne u mně, ale u jiných, které miluji a já věřím, že
i ke mně nějaká dušička přijde. Už i já jsem sobě odpustila....

Děkuji za příběh, který dodává odvahu a naději

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3260479
Měsíc: 15538
Den: 671