Jdi na obsah Jdi na menu

VE SNU VIDÍM SEBE VE STUDNI A ZACHRAŇUJE MNĚ VOJÁK

27. 3. 2009

ObrazekMilá Kytičko,

nevím jak začít a je mě to trochu i hloupé, pro někoho můj dotaz zni jako každodenní věc.Vím o tom,ze mam velmi poraněné srdce z předešlého vztahu,proto jsem se nedokázala dodnes ani zamilovat. Vím ,že miluji jen svého 5-letého syna z předešlého vztahu, ale nerozumím co se se  mnou děje nyní. Můj bývaly přitel před dvěma měsici utekl z další ,ženou bůhvíkde. Já jsem s nim již nežila, před třemi lety jsem se synem odešla. Před dvěma měsíci mě telefonoval jeho spolumajitel firmy, známej, kterého jsem i já znala z minula,protože k nám chodil občas na návštěvu, vždy jsem si o něm myslela,ze je moc hodny kluk , mam ráda hodné lidi, bojím se zla,proto ten odchod od ex. Můj ex, vybral společně firemní konto, které mel s Tim klukem, neplatí mě alimenty a ještě zfalšoval podpis a požádal o otevřeni kreditní karty pod mým jménem. O tom ,ale nechci psát. Skoro každý den si voláme s tím jeho bývalým kamarádem, kterého taky okradl. Ze začátku jsem to tak nepociťovala ,ale nyní cítím,že mé srdce se zase raduje,když mě zavolá ten dotyčný. Myslela jsem si,ze už se v životě nezamiluji, já ho miluji i když nevím jestli on mě,ale to nevadí mé srdce roztálo,bylo jak z ledu[,ale jen vůči chlapům]. Když si tak představím kolik chlapu mě chtělo a já jsem všem odolala ,žádného jsem nechtěla, žila jsem jen s tím ,ze musím pomáhat dětem. Můj syn byl a vím ,že bude vždy na prvním místě,ale mé srdce pouští dalšího člověka ,jak je to možné? Ještě před dvěma týdny jsem mela trochu stres s toho jak můj ex mému synovi ubližuje a ubližoval a zdál se mi sen,ze ležím na dně asi 1m vysoké studny a pomalu tam začala téct voda v té studni stál krásny voják a vzal mě do náruče a z té studny vynesl, něco mě řekl ruským jazykem,ale rozuměla jsem jen ,že\\\'\\\' moje děvčátko \\\'\\\' . Vím,že se mí o něm zdálo už vícekrát a vždy mě držel v náručí a jakoby mě chránil, tento sen byl,ale tak živý ze mě na druhy den bolelo u srdce a já jsem věděla,ze toho člověka nesmírně miluji . Ted mam pocit,ze se pomalu zamilovávám do bývalého kamaráda od ex. Nevím vsak co mam dělat dal ,mam cekat co bude dal? Je pravda taková,ze mě řekl,ze ho najde jen kvůli mě a malému a,ze půjde svědčit i k soudu. Kytičko jsem tak šťastná,ze vím,ze se ještě dokážu zamilovat. Mohla by si mě prosím poradit a co ty sny? Navazuje to nějak na sebe ,anebo někde na druhem břehu čeká někdo komu jsem dala slib a nedovolí mě žádny vztah? Prosím tě moc ani nevis jak mě pomůžeš. S upřímnou láskou v srdci Ti moc a moc dekuji. Marcela

 

Obrazek

 

 

Drahá Marcelo,

 Rozhodně má ten ruský voják souvislost s mužem, do kterého jsi se zamilovala.
Jako bych ten příběh viděla před očima. Pouze se otáčí sled událostí.
Není náhoda, že tvůj ex okradl Vás oba. Jen si vzájemně řešíte něco nepěkného, co Kdysi velmi významně ovlivnilo Vaše ostudy.

Vidím vojáka a ženu, kteří utíkají, protože v sobě našli zalíbení. Oba vědí, že to, co dělají,není správné. Byl porušen jakýsi slib, při kterém se žena odevzdala svému muži. Žena z domu, ve kterém žije odnáší  věci, které nejsou její.
Opustit manžela je zátěž karmy a krádež taky.
Víš, dříve si lidé právě do nefunkční studny schovávali peníze.
Je to dost výmluvné k tomu, co se jako vize opakuje ve Tvém snu.
Ze studny se ztratily peníze, které jsi odnesla.
Proto se Vaše vztahy nyní v tomto životě hodně silně čistí.
Dnes už by jsi jednala určitě jinak. I tehdy jsi byla pod velkým
tlakem emocí a citů.  Odpuštění a pročištění vztahů s bývalým partnerem a jeho kamarádem,  ke kterému cítíš lásku je hlavním mottem Tvého života.
Sny Tě upozorňují na souvislosti s tím, co se právě odehrává.
Pád do studny znamená opět zátěž v oblasti financí. Vracíš zpět to, co jsi z té studny neprávem odnesla. To jsou finanční těžkosti s bývalým partnerem.
Neudělej chybu. Jednej čestně a poctivě, protože Tvá duše už cítí, co je špatné a co je dobré.
Přeji Ti hodně lásky a sluníčka.
S láskou Kytička

Obrazek


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 18
Celkem: 3246445
Měsíc: 16970
Den: 754