Jdi na obsah Jdi na menu

VČERA JSEM ZJISTILA RADOSTNOU NOVINU - ČEKÁM MIMINKO !!!

18. 10. 2010

 žlutá-dívka.jpgMilá Kytičko,

moc tě zdravím. Nevím zda-li jsi na mne ještě vzpomeneš. Byla jsem u tebe doma na semináři pro budoucí maminky, kterým se nedaří otěhotnět. Bylo to letos koncem února. Navštívila nás tam tenkrát moje zesnulá dcerka, pro mě to byl velmi silný zážitek a byla jsem dost fascinována tím, jak na přítomnost dušičky reagovaly tvoje fenky. Chci ti moc poděkovat za informace, rady a vše, co jsi mě tenkrát předala. Slíbily jsme ti tehdy, že kdyby se zadařilo a otěhotněly bychom, že dáme vědět.

 
Tak včera jsem zjistila tu radostnou novinu, že čekám miminko. Mám velkou radost a děkuji Bohu, že mi tohle bylo dáno a prosím andělé, ať při mém maličkém stojí a ochraňují jej. Zároveň se modlím za ostatní ženy, ke kterým miminko zatím nepřichází, nechť mají dostatek trpělivosti a pevnou víru ve své mateřství. Děkuji Kytičko za vše a přeji ať se ti ve všem daří.
 S láskou a úctou Eva
 
víla-nádherná.jpg

Drahá Evičko, mám opravdu nesmírnou radost. Dnes v noci jsem měla takový živý sen. Přišla za mnou mladá žena, která držela v náruči dvě miminka - holčičky, malinká dvojčátka. Bylo jim sotva pár dnů. Tato maminka, mne poprosila, abych její děti na chvilku pohlídala. Bylo to na jakémsi veřejném místě kde procházelo mnoho lidí.Vzala jsem holčičky do náruče.

 
 

 Najednou se u mne objevila stará vrásčitá žena a chtěla se miminek dotýkat. Křičela jsem na tu ženu,že je nemocná, ať okamžitě odejde. Věděla jsem, že její nemoc je pro tyto děti velmi nebezpečná . Tiskla jsem k sobě tyto malinké krásné živé uzlíčky a chránila je vlastním tělem. Byla jsem odhodlaná nikoho k nim nepustit. Pak přišla jejich matka. Podala jsem jí její děti a ona se na mne usmála. Stará žena zmizela. Už s námi nebyla. Maminka začala děti krmit, přebalovat a já cítila klid a radost při tom pohledu. Věděla jsem, že je vše v pořádku.

 

Když se zamyslím nad smyslem toho snu Evičko, který měl zcela jistě s tebou souvislost, je potřeba poprosit za odpuštění duši, která neustále k tobě vysílá negativní energii. V minulém životě došlo mezi Tebou a tou ženou k velké nenávisti. Je nutné toto pouto zlomit a posílat jí lásku. Stačí odstřihnout s pomocí Archanděla Michaela vlákna této negativní energie mezi tebou a tou ženou. Prosit o odpuštění a také sama sobě odpustit. 

 

První a základní krok, jsi zvládla. Uzdravit ve své duši bolest. Teď jsou moc důležité Tvé pocity, které se na miminko budou přenášet a to je klid, radost, pocit lásky a bezpečí. Mluv s ním. Opakuj, že je především ochráníš.

 

Nic teď není důležitější, než Tvůj klid. Celé těhotenství i porod,  bude v naprostém pořádku. Tuto větu měj stále před očima. Přehrávej si jako denní film ve své mysli vizi, kdy jsi šťastná, protože v náručí objímáš své úžasné děťátko. Prosím Stvořitele i anděly o ochranu. Prosím za Tebe a žehnám Ti na každém kroku. Opatruj se a užívej si toto krásné období.

S láskou Kytička

linky.gif

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Děkuju

(Eva, 25. 10. 2010 12:06)

Milá Kytičko, děkuji z celého srdce za tvá slova a tvou podporu. Budu se snažit o pokoj a lásku v srdci. A hlavně o odpuštění. S miminkem jsem se snažila komunikovat ještě dřív, než ke mně přišlo, posílala jsem lásku a myšlenky ochrany a bezpečí, jak jsi nám tehdy na semináři radila. Vím, že mě určitě bude čekat spoustu lékařských vyšetření, ultrazvuků, genetických testů, jako bohužel v dnešní době většinu nastávajících maminek, což na klidu moc nepřidá, ale věřím, že i toto se dá zvládnout s pokojným srdcem a bez zbytečných stresů.
Ještě jednu "náhodu" bych chtěla sdělit. Den před tím, než se na testu objevili 2 čárky jsem uklízela a po dlouhé době našla za skříní spadlou tu malinkatou sošku andílka, kterou jsi nám na semináři dala. Měla jsem pocit, jako by mi to něco mělo říct. Další jsem koupila těh. test a bylo to jasné... :-).
S láskou a přáním všeho dobrého
Eva

Miminko

(Jarmilka, 19. 10. 2010 8:52)

Gratuluji Evičce k naplnění touhy. Užívej si všech dní těhotenství, jsou nádherné se vším co s nimi přichází. Já už jen vzpomínám. Přeji hodně lásky a štěstí.

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 8
Celkem: 3247309
Měsíc: 17249
Den: 750