Jdi na obsah Jdi na menu

VALENTÝNSKÝ POZDRAV - KTERÝ POTĚŠIL MÉ SRDCE

15. 2. 2010

ObrazekVALENTÝNSKÉ PODĚKOVÁNÍ
 
Moje zlaté sluníčka
Včera byl svátek sv. Valentýna, a jeden email, který mi přišel jako taková přátelská Valentýnka mi udělal velkou radost. A tak bych se chtěla o tuto radost podělit.
Vím,že beznaděj a smutek v duši vyvolává těžké myšlenky. V květnu loňského roku mi jedna dušička, která takové těžké myšlenky měla, napsala krátký, ale hodně smutný email.
 
Obrazek20.5.2009
8:22

Prosim o pomoc a radu, uz nevim jak dal. Ztratila jsem praci, cloveka, ktereho
 miluji, dosly mi finance a stale bydlim s ex manzelem i po 3 letech rozvodu ve
 stejnem byte, kde nemam ani soukrome misto na spani. Chtela jsem to vyresit
 sebevrazdou, ovsem v lecich se nevyznam a tak jsem se po nekolika dnech
 probudila. Psala jsem o pomoc po internetu nejake organizaci......ovsem zadna
 odpoved..........jsem zoufala, potrebuji pomoc!
 
 Marie

Obrazek20.5.2009
9:05

Drahá Marie,
 Vidím u Tebe toto období jako opravdu těžkou zkoušku. Nevím, jakou pomoc si ode mně představuješ.
 Ale v každém případě je potřeba srovnat si napřed své myšlenky.

 Sebevražda je skutkem zoufalství, ale v žádném případě
 neřeší naše problémy, neboť v dalším životě se opět ocitneme obvyklé ještě v horší situaci.


 Je důležité rozplést toto zamotané klubíčko problémů. Vytáhnout napřed jedinou nitku a řešit jednu věc, pak teprve další.
 Nenapsala jsi, kde bydlíš, mohla bych dát na stránky prosbu o poskytnutí dočasného Tvého ubytování, pokud že už nemůžeš
 bydlet s exmanželem. Také prosbu o jakoukoliv práci pro Tebe bych mohla zveřejnit. Nicméně nemám potřebné informace, takže
 pokud by jsi chtěla, abychom Ti s pomocí andělů pomohli, doplň tyto informace a společně se pokusíme hledat řešení.


 Co musíš udělat teď hned v tuto chvíli, je změna myšlení. Opakuj si stále větu, že přichází pro Tebe pomoc a všechny Tvé
 potřeby budou uspokojovány. Dívala jsem se do kartiček a viděla u Tebe nové přátele, které teprve potkáš a kteří Ti nabídnou
 pomocnou ruku.
 Popros s Tou největší pokorou Stvořitele o odpuštění toho, že jsi ve slabé chvíli pohrdla jeho darem - životem.
 Pros o další sílu, aby jsi tuto zkoušku překonala, protože věříš, že Teď už bude líp.


 Až dokážeš přeměnit své destruktivní myšlenky, na víru a naději v lepší dny, vše kolem Tebe se začne postupně měnit.
 Máme před sebou hodně práce, ale já už teď vím a věřím, že se spolu jednou setkáme, obejmeme se a budeme se radovat
 z Tvého Nového štěstí.
 
Přeji Ti Marie sluníčkový den.
S láskou Kytička

 

Obrazek

 
Obrazek14.2.2010
Draha Kyticko,

Krasny Valentynkovy den Ti preji a chci ti podekovat za podporu dopisem i kdyz opozdene.
Asi nevis kdo ti pise, ale to je ted uz jedno. V dnesni dobe jsem jinde nez to bylo pred casem, kdy jsem ti psala, zmenil se i zpusob meho zivota a mysleni jak jsi mi doporucovala a tak ti chci podekovat a vsem andelickum, kteri mne cely zivot ochranuji....asi maji se mnou velkou praci ....

 
Hodne stesti i lasky nejen v tento den, ale po cely rok i pristi roky Ti Kyticko preje pisatelka
 
Marie

Obrazek

 

 

 

 15.2.2010 - DODATEK

ObrazekJsou  bohužel někdy těžké dny, kdy se nám nic nedaří, všechno a všichni se k nám otáčejí zády. Musíme ale věřit, že i pro nás začne zase krásně svítit sluníčko a bude líp. Obrazek

Jak už jsem psala v poselství na rok 2010, mnoho duší zahodí největší dar, svůj život a odejde do duchovního světa. Počet sebevrahů od ledna 2010 je mnohem vyšší než za uplynulá období. Takové zprávy se objevily i v našem regionálním tisku, který jsem četla a uvědomila jsem si v tu chvíli, že tři mladé životy, které u nás vyhasly vlastní rukou v jednom týdnu,/a to nejsme velké město/to je něco, nad čím bychom se měli hodně zamyslet. Prosím Vás, o modlitbu za všechny, které tyto myšlenky pronásledují. Prosím, všímejte si lidiček okolo sebe. Možná právě někdo ve Vašem okolí potřebuje záchranný kruh. Možná někdo čeká na povzbuzení a pomoc.
 
ObrazekModlitba: Děkuji Pane, že mohu dávat lidem naději. Děkuji, že nám každý den pomáháš věřit a doufat. Prosím, ať nepromarním jedinou příležitost pozvednout z beznaděje člověka, který potřebuje povzbudit a který se snaží uvěřit v Tvou lásku.
Prosím dnes za všechny, kteří přemýšlejí o smrti. Prosím za všechny, kteří si pohrávají s představou ukončit vlastní rukou svůj život. Prosím Tě pane, ať mohu s Tvou pomocí a požehnáním, poslat světlo naděje do jejich myšlenek a odvrátit tuto hrozbu sebezničení.
Ty jsi pro nás Tím stéblem, které hledáme v nejtěžších životních situacích. Ty jsi tím světlem, které rozzáří i tu nejtemnější noc v našich duších.

Pane, věříme v Tebe, milujeme Tě.

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pro Eriku

(Kytička, 18. 2. 2010 20:59)

Milá Eriko, meditační večer k Panně Marii, bude příští týden 23.2.
Ale pokud máš potřebu meditovat každou středu,je to fajn.Všem přeji krásný večer. S láskou Kytička

Kytičke

(Erika, 17. 2. 2010 13:32)

Ahoj Kytička.Chcem sa Ta spýtať,prečo sa dnes nemodlíme v Spol.Panny Marie.Ked už nie každý týždeň,aspom 2razy mesačne.Ved je stále komu a kam posielať modlitby a energiu.Trebárs aj zrovna takýmto ľudom,čo sú v kríze.S ANJELSKYM POZDRAVENIM

Kde je?

(Sandra, 17. 2. 2010 0:42)

Prosím,měla bych takový dotaz .Už je to skoro pět let,kdy asi spáchal můj kamarád sebevraždu.Je možné toto zjistit?Stalo se tak za podivných okolností,a do dneška jsem nedostala odpověď,která by mně přesvědčila.O tom zda je mrtvý nebo živý.Je pravda,že jsem sama podnikla pátrání,zatím bez výsledku.Děkuji za odpověď.Přeji tobě kytičko hodně štěstí a lásky,děkuji.

Po bouřce vždy vyjde sluníčko

(Lucka, 15. 2. 2010 16:56)

Děkuji, za další příběh, který mě chytil za srdce a za připomenutí, že nejsme na světě sami, a proto by jsme si měli víc všímat jeden druhého a vždy podat pomocnou ruku. Jsem ráda, že Marie zvládla zkoušku, kterou ji život přichystal a přeji ji mnoho štěstí a lásky do budoucna.
I Kytičce přeji mnoho lásky a děkuji za to, že je a že nám jde vždy příkladem.
JEŠTĚ JEDNOU VELKÉ DÍKY

Poděkování

(Jana Janna, 15. 2. 2010 15:08)

I v těch nejtěžších chvílích života je asi vždy něco, co nám může v té obrovské bolesti ulevit, co i v tom temnu máme šanci "uvidět".
Andělé ve spolupráci s Kytičkou určitě vždy vědí, co nám to vlastně v takovou chvíli může pomoci.
Za což moc a moc děkuji. Jana

Děkuji Kytičko

(Romana, 15. 2. 2010 12:41)

Moc Ti děkuji za zveřejnění tohoto dopisu. Již dlouhou dobu přemýšlím, jak ti vyjádřit dík za všechno, co jsi pro mě a moje udělala. Můj život začal měnit prudce směr absolvováním prvního semináře v listopadu 2008 v Praze a zasvěcením do 1. stupně MIGURAJ (dnes mám již 3. stupeň). Úplně jsem změnila myšlení a tím i další průběh událostí, které nebyly dořešené. Ale s Tvou pomocí a s pomocí andělů a archandělů a Tvých stránek,... je vše mnohem lepší a vyvíjí se tím správým směrem. Moc Ti děkuji za všechny dušičky, kterým jsi pomohla nadechnout se čerstvého vzduchu a dalal jim sílu jít dál... Romana

pro Marii

(Slavka, 15. 2. 2010 9:53)

Draha Marie, moc na Tebe myslim a drzim palce. Take jsem si prosla obdobim, kdy jsem byla uplne na dne, tez jsem bydlela nejaky rok s byvalym manzelem a bala se o zivot. Ver, ze bude zase lepe, chce to rozmotat to klubko starosti. Hodne mi tehdy pomohl citat: I zdanlive nemozne miva sve moznosti, i slepa ulice pokazde nekam vede. Preji Ti mila Marie vsechno dobre a hodne sily, uvidis, ze to zvladnes.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3260583
Měsíc: 15551
Den: 712