Jdi na obsah Jdi na menu

V NAŠEM DOMĚ SE NECÍTÍM DOBŘE - PADÁ NA MNĚ TÍHA A DEPRESE

24. 3. 2008

ObrazekMilá Kytičko,                          
přečetla  jsem si článek o semináři ve Val. Meziříčí ,kterého jsem se   spolu s manželem zúčastnili.Opět   jsem si vybavila ten pocit  a           atmosféru,která tam                      panovala.Konečně jsem si             připadala,jako doma mezi blízkými lidičkami s kterými si mám co         říct.Jsem strašně moc ráda,že jsem Tě Kytičko poznala.Jsi                   obdivuhodný človíček plný             lásky,porozumění a s otevřeným     srdcem pomoci všem.Proto i já jsem se rozhodla Tě požádat o pomoc.Při vyprávění na semináři jsem se letmo zmínila,že se občas u nás doma necítím v pohodě.Mám pocit,jako by na mě padala tíha smutek,až deprese.Nemůžu říct,že v tom domě nejsem šťastná,ale mám pocit,že  se tam něco děje.Často slyším praskání zrcadla v koupelně,v noci mě budí rány....určitě víš o čem píši.Také jsi mi řekla,že v mé mandalce,kterou jsme kreslili,cítíš strach,který mi hodně věcí blokuje.Kytičko.vím,že nejsem jediná,kdo tě   žádá o pomoc,ale pokud budeš mít čas mi odepsat ,co dál.....budu velmi vděčná.Už tedˇse nesmírně těším. Ještě jednou Ti Kytičko děkuji

za krásně strávenou sobotu a hlavně za to,že jsi.                                                   Přeji hodně radostných sluníčkových dní...

 

  Lenka

  

Milá Leničko,

Tvůj strach byl čitelný a mandalka,kterou jsi nakreslila to potvrdila. Jsi otevřená vnímání jemnohmotného světa, zrcadlí se to v tvých
energiích. Proto tě duše kontaktují. Ony ví, že jsi schopna to vnímat. Víš, nedá se říct,že by v domě kde žiješ bylo málo lásky.

Já vidím srdíčka a láskyplnou energii. Ale vidím také obrys postavy, která jakoby postávala v blízkosti toho domu. Ta duše není spjata
ani s tím domem, ani s pozemkem. Je velmi úzce spjatá s tebou. Když se podívám do Tvého minulého života, vidím velkou lásku.

Vidím  muže, který má velké srdce. To srdce má jen pro Tebe. I ty ho velmi miluješ. Jste tak šťastni. Ale něco Vás rozdělilo. Vidím uniformy a zbraně. Musel tě opustit, musel jít do války. Je to hodně let. Když odcházel dal Ti slib. Řekl: "Přísahám,že se vrátím. "

Přísalal na život svůj i život Vašich dětí. Byl to statečný voják, ale smrt se mu nevyhnula. Když umíral prožíval velmi silné emoce. Výčitky, že se k tobě nedostane. Umíral velmi těžce. S pocitem viny , že nesplnil slib. Marně jsi čekala. Nikdo ti o něm nepodal zprávu. Dlouho si věřila, že se přece jen vrátí. Ale čas běžel a ty jsi žádnou zprávu nedostala.

Jednou jsi vykřikla v zoufalství,že ho chceš zpátky, ať je živý nebo mrtvý. To umocnilo jeho pocity viny. A tak i teď se k tobě jeho  duše vrací. Vlastně to začalo, když jsi začala společný život se svým  partnerem. Jenže zpočátku jsi tyto návštěvy nevnímala. Tuto situaci musíš řešit. Bere Ti klid, radost, a může vyvolávat pocity smutku, strachu a pozvolna může tento stav přejít v depresi.

Je třeba mu dát konečně svobodu. Pokud zase budeš vnímat projevy té duše, neboj se. Vždyť ho k tobě poutá čistá láska. Mluv na něj a řekni mu, že ho propouštíš, že se už nezlobíš, že už nejsi smutná. Ať odejde v pokoji. Popros anděly, aby jeho duši pomohli ke světlu. Uvidíš, jaký kámen ti spadne ze srdce.

V tom domě žádný jiný problém nevidím. Přeji tI sluníčkové dny  plné klidu a pohody.

S láskou  Kytička

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 3259153
Měsíc: 15430
Den: 480