Jdi na obsah Jdi na menu

UŽ ZNÁM JMÉNO SVÉHO ANDĚLA, DÍKY TĚMTO STRÁNKÁM

26. 11. 2007

ObrazekKytičko,
poslední dobou když myslím na svého strážce mi pořád chodí do hlavy jméno Nathaniel,myslíš,že je možné,že by se tak jmenoval? když sem si opisovala, jak kontaktovat svého anděla,z Tvých stránek,Tak byl pod tím podpis Nathaniel,ale když sem na to potom narazila znovu už tam žádný podpis nebyl. Nikdy jsem takové jméno neslyšela, a jasně jsem tam viděla ten podpis.

Teď už nam však žádný podpis není.

Ila.

Milá Ilo,
Tvůj email mně opravdu hodně překvapil. To co píšeš, je docela zvláštní.
Žádný podpis anděla Nathaniela na mých stránkách nikdy nebyl. Mám tam pouze prosbu o štít k andělu Lahabielovi. Lahabiel je mocný anděl a můj velký pomocník. To co se stalo Tobě,to je opravdu zvláštní. Na mých stránkách je návod, jak navázat kontakt s anděly. Ale nikdy tam žádné jméno nebylo. Takže mám pro tebe hned několik informací.

Andělé nám někdy dávají před oči věci, které ve skutečnosti nejsou. Jsou pouze v naši mysli vyvolají určitou představu a my to vidíme, jako skutečnost. To se stalo například mně, když mi začalo při couvání v autě vibrovat zpětné zrcátko a já dupla na brzdu. V té chvíli byl za mým autem cyklista v úhlu, ve kterém jsem ho opravdu neviděla. Ve skutečnosti mi žádné zrcátko samozřejmě nevibrovalo. Byla to jen vyvolaná představa, abych včas zabrzdila. Tak to andílci často dělají.

Anděl Nathaniel,o kterém mi píšeš, je strážce ohně. A mám ti napsat, že NENÍ NIC, CO BY PRO TEBE NEUDĚLAL.
Když jsi tam viděla toto jméno, které tam opravdu nikdy nebylo, může to znamenat pouze, že tento anděl opravdu je ve tvé blízkosti. Je to jasný impuls pro Tebe, aby jsi s ním komunikovala a navázala kontakt.

Oslovuj tedy svého duchovního strážce tímto jménem.
Já opravdu pochybuji o tom,že bys to jméno mohla někde jen přečíst a uchovat si v paměti. Nepíše se o něm totiž až tak často.

Tvá zkušenost,to je jasný způsob, jak nám andělé někdy dávají najevo, že jsou tady a teď a právě pro nás. Jsou připraveni nám pomáhat. Někdy nám posílají vůně, jindy nám pošlou před oči stále stejná čísla. A velmi často se nám stává, že si neumíme dát do souvislosti jejich upozornění a signály a to je velká škoda.
Nedávno se mi stalo, že jsem se chystala odjet za kamarádkou a najednou jsem nemohla najít kabelku, pak klíče,zkrátka pořád mně něco zdržovalo. Odjížděla jsem s dost značným zpožděním.

Všechno jsem pochopila asi po 6 kilometrech jízdy, kdy jsem musela zastavit. Přes cestu,kde jsem projížděla, ležel čerstvě spadlý strom. Tiše jsem poděkovala za ochranu. Už jsem věděla, proč jsem tím místem musela projet o něco později, než jsem původně měla v plánu.
Je krásné vědět,že nad námi někdo bdí a stará se o naše bezpečí. Že nás někdo miluje, i se všemi chybami a nedostatky, které máme. Anděl je milující bytost neschopná zrady, ublížení a lži.

Věřme svým andělům. A oni se nám odmění svou péčí a láskou, která je nezištná a nemá žádné hranice.

 Kytička

 

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3247282
Měsíc: 17239
Den: 766