Jdi na obsah Jdi na menu

U NAŠEHO PSA, JSEM VYFOTILA DUŠI

28. 10. 2008

 ObrazekMilá Kytičko,
obracela jsem se na Vás již na jaře s prosbou a velmi mě Vaše odpověď potěšila a uklidnila (bylo to po smrti tatínka).
Nyní se na Vás opět obracím s velkou prosbou o vysvětlení.
Prohlížela jsem si starší fotky a všimla si bílého kolečka na dvou fotkách, vždy na jednom z našich pejsků. Chtěla bych Vás poprosit o vysvětlení. Jedná se o dušičky zvířátek? Na tomto místě, v domě, kde s přítelem žijeme, nám již zemřeli dva pejsci (němečtí ovčáci). Jeden je ještě na jedné z těch fotek, pak nám v září 2007 zemřel a při pořízení té druhé fotky v lednu 2008 již nežil. Také nám zde zemřeli dvě kočičky. Jedná se o stejný pokoj, jen jsme v mezidobí vyměnili koberec. Vzhledem k tomu, že ta druhá fotka v lednu 2008 byla pořízena pár dní po smrti tatínka, myslela jsem si, že byl možná tatínek u nás, ale pří zvětšení, vidím hlavu psa.
Je to opravdu tak, že naše mrtvá zvířátka se zdržují u nás? I po delší době od smrti?
Vím, že můj dotaz není nijak důležitý, ale budu moc vděčná, když si najdete chvilku a podíváte se na fotky. Dříve jsem si toho nevšimla, ale teď pořád myslím na to, co to bylo.
Děkuji mnohokrát, mějte se krásně

Kateřina


Milá Kateřino,
je zvláštní, kolik lidiček vnímá duši zvířátek. Znám nejrůznější případy, kdy se lidé přestěhovali do bytu, ve kterém někdy dříve zemřelo zvíře a tito lidé, i když ke zvířeti neměli žádný vztah,stále vnímají jeho energie. Ozývá se například štěkání, nebo škrábání na dveře. Lidé mi píší, že vidí stín psa, nebo slyší divné zvuky. Zvířata mají také duši, i když na trochu jiné úrovni,než je duše lidská.Mám napsat, že tyto úrovně se střídají a také zvířata se snaží o zdokonalování. V podstatě se duše zvířete může zdržovat v prostoru našeho bytu, nebo domu velmi dlouhou dobu. Někdy duše zvířete vyčkává na smrt svého lidského partnera a pak s ním teprve odchází. Duše zvířat se k nám také zpátky vracejí, to když se znovu narodí v nějakém jiném zvířeti nám blízkém. Zvířata mají kratší život, mohou k nám přijít několikrát. Pak se nám zdá, že jiný pejsek je vlastně stejný jako ten, s kterým jsme se museli s bolestí v srdci rozloučit. Je zajímavé, že takový pes pak pozná nejen své prostředí, ale také lidi,se kterými se v předchozím životě setkal.
Tvoje fotka je krásná, při zvětšení, (fotky,kde pes leží),jsem opravdu viděla psí oči a čenich. Jemnohmotný svět je plný překvapení a zajímavých věcí.
Je krásné, že to můžeme takto vnímat a vidět. Na fotce se zobrazila duchovní energie, velmi  blízké duše k tomu pejskovi. Je to zvířecí duše, která nedokázala odejít.
I Zvířata mají své citové vazby.

Měj se sluníčkově.

S láskou Kytička

Obrazek

  

Obrazek

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Misulka

(Honza, 9. 4. 2022 18:54)

Po 12,5 letech spolecneho souziti plneho krasnych zazitku a te nejvetsi lasky ktera mezi pejskem a clovekem vubec muze existovat mi odesla pulka meho srdce v mem pejskovi jmenem Misa dlouhosrsty border colie pejsek. Patrilo mu vzdy cele me srdce a dalsi zivot bez neho si nedokazu vubec predtavit. Od jeho odchodu uplynuly skoro tri tydny a chybi mi cim dal vic.

Re: Misulka

(Michaela, 27. 4. 2022 13:04)

Dobrý den, jen Vás chci povzbudit ve Vašem stesku, normálně se diskusí nezúčastňuji a neodpovídám, ale teď dělám výjimku, protože po přečtení Vašeho příspěvku se mi dostavil zpětně pocit, který jsme prožívali po ztrátě naší milované fenky. Ta nezměřitelná všudypřítomná bolest, ta prázdnota, kterou jsem cítila a z které mě vysvobodilo až znamení, že s k nám naše Amy vrátí. Což se stalo skutečností a nyní s námi prožívá dál naše životy, takže Vám chci dát naději, že pokud bylo Vaše pouto silné, tak se může stát, že se Vaše duše zase shledají ..... a nemusí to být až po završení Vaší pozemské pouti :o), jinými slovy Láska dělá ráda zázraky ... tady na zemi.
Držte se.

Re: Re: Misulka

(Honza, 4. 2. 2023 15:03)

Dekuji Vam za prijemna slova. Nejde mi to bez nej ani ted.

Re: Re: Misulka

(Honza, 7. 2. 2023 14:50)

Take se neucastnim diskuzi a ruznych vymen ale vztah a laska ktera je mezi mnou a Misulkou je neuveritelne silna a jeho odchod tak strasne boli. Za mesic to bude rok co ro moje maly chlupaty srdicko odeslo do vecnych lovist na tu nejzakernejsi nemoc co existuje. V tomto pripade vubec neplati ze vsechno zahoji cas, prozivam neuveritelny stesk a prazdnotu a muj zivot pozbyl veskerych radosti. Hodne jsme s Misou cestovali po vyletech a dnes uz nikam nejdu protoze ho vsude vidim. Dokonce jsem se pristihl ze ho i volam. Ten kdo nas znal tak vi ze ten vztah byl az neuveritelny a dokonce lide kolem nas rikali ze je to jak z filmu pro deti. Misa byl nemocny 4 mesice a bojoval velmi stazecne. Nechtelo se mu odejit ale musel. Mel jsem u nej svuj oblicej az do chvile kdy mi dvakrat slabe vydech na moje rty a jeho srdicko se zastavilo.Pokladam si stale dokola jednu otazku ,,proc,, . Proc musel jit tvorecek ktery rozdaval tolik radosti a lasky ? Zvlaste te lasky ktere je na svete tak malo. Misa umrel 22.3.22 v 5 hodin rano v me naruci na me posteli. Moc ho miluju a neuveritelne mi chybi. Tech 12,5 roku bylo to mejkrasnejsi co me v zivote potkalo.

Re: Re: Re: Misulka

(Any, 31. 5. 2023 21:11)

My prožívané něco podobného teď

Re: Re: Re: Re: Misulka

(Honza, 29. 6. 2023 13:51)

Mejte silu a budte se svym pejskem az do jeho posledniho momentu. Je to velmi dulezite. Verte ze s Vami citim vic nez by jste verili. Paklize Vase pouto s pejskem bylo tak silne jyko to moje s Misulkou tak se s odchodem te dusicky stejne nikdy nesmirite jako ja. Verte ze Vas pejsek je Vam nesmirne vdecny za Vasi peci a lasku i nyni.

Žofce

(Lukáš, 6. 3. 2022 22:10)

Musel nechat uspat fenku Žofku selhali ledviny nejedlá pila mohla chodit . Stále mám pocit pořád snami kroky stín pod stolem pro počítač Pod kamny rada lehavala

je tato existencia taka hnusna?

(bohuslav, 28. 2. 2015 14:22)

Ahoj
dnes je to 19 dni co som sa musel rozlucit so svojou laskou Kikinkou, 3.5 rocnou fenkou Bobtaila. Pri narodeni mala velke problemy, narodila sa bez mocoveho mechura a nasa zverolekarka ju chcela utratit. Nedovolil som to. Po narocnej 4-hodinovej operacii jej pomohli inde. Odvtedy to bola moja laska, moja mala bojovnicka. Spavali sme spolu, olizovali sa, ked som dosiel u prace od stastie sa vzdy vycikala hned pri brane, hrala sa s hocijakymi hlupostami ako nap rada otvarala zubkami stople z plastovych flias a mnoho, mnoho ineho. Hoc mame doma aj Kikinku mamu, otca a sestricku, kikinka bola asi vzdy moja laska, zastal som sa jej ked to bolo treba, utrzil uhyznutie ked sa so svojou mamou pustili kvoli kosti. Vtedy to puto asi najviac narastlo a ona si ma akoby adoptovala. Tych momentov v tom kratkom zivote bolo strasne vela. V priebehu neceleho roka sme pochovali mamu, staru mamu a teraz mi odisla moja laska a smutim viac ako za mamou, revem uz treti tyzden. Zaujimave su aj datumy umrtia - mama v noci o 23:44, stara mama presne o 6 mesiacov a cas? 23:44, Kristinka? 23:44 ... Co sa stalo? Zacali problemy s trasenim. Pan zverolekar odhadol zle pricinu a krv jej vzal o 2 dni neskor a zistil zlyhanie obliciek. Hned sme sa vybrali do kvalitnejsie vybavenej nemocnice. Zaver? uspat. Toto som nemohol akceptovat. Kikinku sme vzali domov a hladali este mozne pomoci. Pan zverolekar povedal, ze existuje dialyza obliciek a ze ju robia v Cechach. To bola sobota. Zacali sme ich kontaktovat, doma sme mojej laske davali infuzie. v nedelu v noci sa z mojej postele pobrala prec. Isla ku bratovi a potom ku netery, kde ostala do rana. V pondelok som si kvoli nej skratil pracu a ponahlal sa domov. Pracujem 40km od bydliska a v aute mi doslo co urobila Kiki. Ona sa sla v noci rozlucit s bratom a neterou. Ked som prisiel domou lezala na chodbe pozakryvana perinami. Bambulka a sany /jej sestra a mama/ prisli ku mne do postele a olyzovali ma a mankali. Citili, ze smutim a ja som citil, ze to Kikinka ich poslala. Hoc jej bolo najhorsie, bola najsilnejsia. Vecer som popytal brata aby mi ju preniesol do postele. Povedal som jej, ze ak sa rozhodla umriet, tak ju nenecham umriet samu. Po 22 hodine ju zacalo triast, nasledne vyvracala krv. Volali sme panovi zverolekarovi, ten nam povedal, ze pride dopoludnia. Ked sa ale triasla tristvrte hodiny v kuse, uz som nemohol a popytal zverolekara ci mozeme prist a nechat Kikinku uspat. Cely tento cas sme pri nej sedeli vsetvi co sme ju mali radi a ja som je vymenuval tie nadherne chvile s nou. Nalozili sme ju do auta a kedze Kiki vedela, ze som bol velmi proti zabitiu, moja laska nam umrela cestou ku zverolekarovi v aute. Dnes je to 19 den a ja by som chcel byt s nou ...

umrel nam kocourek

(alena, 21. 10. 2013 8:21)

dobry den . umrel nak kocourek byl uz stary bylo mu osumnact let .chtela bych vas poprosit ,muzete mi napsat kde je jeho duse mame ho moc radi a styska se nam po nem.vim, ze vam pise hodne lidi.byla bych moc vdecna za odpoved moc dekuji

Pro pragm.zal.čtenářku :)

(Míša, 4. 11. 2008 21:46)

Chci se za vás přimluvit, moc ráda sem chodím, mi osobně Kytička moc pomohla a také, když jsem manželovi nadšeně ukázala orby na fotkách z Chorvatska, otevřel mi fotky, kdy pracoval na stavbě se skelnou vatou, a podobnými jevy se to tam rojilo. Nebuďte na nás, pochybovače, zlí. Mám tyto stránky moc ráda mimo jiné i proto, že jsou tady hodní a tolerantní lidé.

a co příběh z 23.10.?

(Ludmila, 3. 11. 2008 10:48)

Milá čtenářko,

podívala jsem se na doporučený odkaz o vědeckém vysvětlení různých úkazů na fotografiích. Nedovedu si ale podle toho vysvětlit orbu na fotografii z příběhu na těchto stránkách, uvedeného 23.10. Zde je zveřejněna fotografie malého dítěte. To dítě vysloveně sahá po něčem, co vidí. Nemyslím si, že by ho zaujal nějaký 1/2 milimetrový prach, který by měl být dle vědce vidět až v okamžiku použití blesku, který tyto prachové částice osvětlí. Nikomu jeho názor neberu, jen se něco vymyká našemu chápání. Z tohoto odkazu jsem měla pocit, že ten pán zná odpověď na vše. Možná by Vám vědecky vysvětlil i Vaše zážitky z duchovního světa. L.

děkuji za reakce

(Pragmaticky založená čtenářka, 30. 10. 2008 8:26)

Děkuji všem za reakce. Jen pro upřesnění sděluji, že Kytiččiny stránky navštěvuji pravidelně. Nepochybuji o existenci duchovního světa (vím svoje, leccos jsem zažila), ale nejsem zase tolik naivní, abych každou bublinu a šmouhu na fotkách pokládala za ducha, anděla, nebo cokoliv jiného jemnohmotného. Stejně tak jako každou čmáranici nelze pokládat za automatickou kresbu, tak ne každý "nevysvětlitelný" jev na fotce je duch.

pro pragmaticky založenou čtenářku

(Lullaby, 29. 10. 2008 17:55)

Milá čitateľka,
môj otec sa venuje fotografii viac ako 30 rokov, ale pre fotky na ktorých sa vyskytuje veľké množstvo "úkazov" nemá logické vysvetlenie. Napriek jeho ukážkovému racionalizmu súhlasil s mojou verziou, nakoľko je zjavné, že orby nepochádzajú z tohto sveta.. Prečo ste vy zavítali na túto stránku? Možno preto, že aj pragmatického človeka priťahuje to, čo žiari láskou :) Možno preto, že v hĺbke dušičky tušíte, že láska je podstata každej bytosti a náš život neohraničujú len v mantinely hmoty :)
S láskou
Lullaby

Orb

(Světlana, 29. 10. 2008 15:52)

Také já jsem nafotila pár fotek s Orby, já s fotografií pracovat umím. Při zvětšení se objevily obličeje a dokonce v některých byly někdy i ošklivé- Fotila jsem třeba skupinu pěti lidí a jen nad jedním byla duchovní energie. Ale názor nikomu neberu.
Všem přeji hezký den

pro pragmaticky založenou čtenářku

(Marie, 29. 10. 2008 14:45)

Milá čtenářko, škoda, že Vám nedá se zahloubat hlouběji do stránek Kytičky.
Každý má právo na svůj názor a každý je na svém vývojovém stupni. I Vy jednou přestanete hledět na svět pragmaticky, ale Vaše doba ještě nenastala.
Marie

existuje racionální vysvětlení

(Pragmaticky založená čtenářka, 29. 10. 2008 14:20)

Nedá mi to. Takových fotografií existují miliony...Pod odkazem níže je mnohem racionálnější a pravděpodobnější vysvětlení, než jaké předkládá autorka těchto stránek. http://www.kpufo.cz/oblasti/fot/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=30

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 11
Celkem: 3259271
Měsíc: 15451
Den: 555