Jdi na obsah Jdi na menu

TVOJE KAMARÁDKA SI NEUVĚDOMUJE ZHOUBNOU SÍLU TÉTO MAGIE

12. 8. 2009

24.5.2009

ObrazekPřeji krásný májový večer, paní Kytičko,

omlouvám se,za včerejší telefonát, kterým jsem Vás nejspíš vyrušila.

Telefonní číslo na Vás jsem dostala od známé, která byla s Vámi po určitou dobu v kontaktu.. Řekla jste mi, že mám raději napsat a poslat dotaz do Vaší poradny. Nejedná se o problém můj, ale mé dobré kamarádky, které velmi toužím pomoci. Je to těžké, ona si totiž vůbec žádný problém neuvědomuje. Jsme přítelkyně už dlouho, i když se přiznám, že její nálady nebylo lehké ustát. Já mám ale Markétu ráda a poslední dobou si o ni dělám velké starosti. Dříve jsme společně chodily na diskotéky, randily s klukama, já se později vdala, Markéta měla vážný vztah, pak se s Pavlem rozešli a já si najednou začala všímat změny v jejím chování. Začala se hodně intenzivně zabývat duchovní literaturou. Řekla mi, že je v nějakém spolku, kde společně s ostatními ženami čarují a přivolávají si peníze, lásku a tak. Byla tím nadšená, nebo spíše už posedlá.

Začala nosit zvláštní náramky a znaky, které si věšela na krk jako přívěšky na kůži. Doma má rozvěšeny podivné předměty a obrazy, z kterých na mne dýchá něco zvláštního, řekla bych temného. Možná, trochu ulítla, říkala jsem si v prvních chvílích. Třeba jí to přejde. Sdělila jsem jí své obavy o ní, jestli to nemůže být nebezpečné a tak, ale ona se jen smála. Teď mi, ale  připadá, že je to horší a horší. Minulý týden jsme si po delší době spolu zašly na kávu.

 Do restaurace přišla mladá žena, se kterou se Markéta pozdravila. Jen na ni Markéta pohlédla, řekla „ Když budu chtít, ta jí zničím. Můžu ji uhranout.“  Já jsem nechápavě kroutila hlavou. Markéta pak vytáhla z kabelky jakousi figurku a chvíli ji držela v ruce. Pak ji rychle schovala a navrhla mi, abychom z restaurace odešli. Celou cestu domů vůbec nepromluvila.

Nerozumím tomu a mám strach, že jí někdo tak zblbnul, že jí z toho přeskočilo. Přiznala mi, že má občas deprese a cítí se moc zle. Pak je zase plná energie. Kytičko, já se o ní vážně bojím. Můžete mi poradit, co s tím? Je to kamarádka a já se nedokážu jen tak dívat jak se takovými hloupostmi ničí, protože jak se zdá, začíná být mimo realitu.

Nechci aby skončila v blázinci. Jak z toho ven?  Děkuji Vám za přečtení mého emailu.,případně pomoc.

Pavla

 

Obrazek19.5.2009

Drahá Pavlo,

Bohužel, to co popisuješ, nejsou hlouposti. Kéž by tomu tak bylo. Pak by bylo jednoduché dokázat kamarádce, že je to nesmysl a nic takového nefunguje. Ono TO ale funguje. A ona to moc dobře ví. Je si plně vědoma své síly, kterou jí za určitých podmínek propůjčily duchovní bytosti, z kterými není radno si hrát. Markéta se mylně domnívá, že může mít tuto sílu a MOC, jen tak za nic. Že v tomto případě se nemusí platit. Je to ale krutý omyl. Cena,je až příliš vysoká. Zpočátku je to neklidný spánek, pak psychická nevyrovnanost, náhlé výkyvy energie, nálady, únava a deprese. Neschopnost cítit štěstí, žít v harmonii, v souladu s Vesmírem.

Na člověka, který nastoupil na tuto smutnou trasu, jsou vyvíjeny neskutečně silné tlaky.

Má radost, když někomu může ublížit, aniž by si to uvědomoval. Stává se jakousi loutkou v rukách bytostí, které jsou kruté, nelítostné a mají za úkol ničit naše duše. Obávám se Pavli, že Tvá kamaráda příliš podlehla počáteční euforii a klamnému pocitu, že může řídit něčí osudy. Zde se jedná o černou magii. Tady je velmi těžké ji pomoci. Tyto síly ji nepustí jen tak, když už spadla do těchto zrádných tenat. Je to její cesta. Rozhodla se svobodně.Ty zde zastáváš úkol pomocníka světla, a cítíš povinnost ji vyvést z nebezpečných míst.

Pavli, zkus poprosit  Markétu aby Tě doprovodila k léčiteli,nebo člověku., který pracuje s energiemi a měl by rozpoznat, co se s ní děje, měl by jí varovat. Jsem moc zvědavá, co mi napíšeš. Určitě ve vašem městě někdo takový je. I já začnu s prosbami a modlitbami, abychom jí vyprosili jakési procitnutí. Případně by jste přijely ke mně, tedy, pokud Tvá kamarádka bude chtít.

Je to na její svobodné volbě. Zatím děkuji za to, že Tvé srdce není lhostejné.

S láskou Kytička

 

Obrazek11.6.2009

Milá Kytičko,

Tak jsme byly s Markétou u člověka, který je u nás známý jako psychoterapeut, léčitel, provozuje nejrůznější metody odblokování psychiky atd. Byla jsem v šoku, protože mně vyšetřil, doporučil terapii a když  kouknul na Markétu, řekl jí, že do jejich energií, nebude zasahovat. Jako by jí naznačoval, že s ní nechce mít žádný drobný.

Nechápala jsem to.Šly jsme ihned ke kartářce, abychom zjistili, co se vlastně děje. Ta jí odmítla vyložit karty(řekla, že prý stejně všechno ví) a u druhé kartářky se tato situace opakovala.

Obě kartářky měly podle mého z něčeho strach.

Prosím, jsem strašně zvědavá, co to znamená?

Tvoje Pavla

 

Obrazek20.6. 2009

 Pavli, to pouze vysvětluje dost vážnou situaci, co se týká energií Tvé kamarádky.

Neustálá přítomnost duchovních bytostí v její blízkosti je více než zřejmá.

Ani kartářky, ani léčitel, se nechtějí napojovat na člověka, který je úzce napojen na sílu Zla.

Jednoduše se bojí. Jinak řečeno, toto je příliš silný kalibr. V tomto případě platí, že pokud si nejsem jistý, že to zvládnu, držím sebe raději v uctivé vzdálenosti od těchto sil. To je jejich postoj. Plně to chápu. Chránit sebe je přirozená reakce. Přesto Markéta potřebuje pomoc.  Přemýšlela jsem co s tím. Budu za ní vytrvale prosit. V srpnu bude víkendový pobyt v Beskydech. Budou tam lidičky, kteří mají zkušenosti a mohou nám pomoci. Potřebujeme být silní. Bude nás víc. Prosba a společná modlitba za obrácení duše má sílu.

V září jedeme do Medjugorje, i tam budeme prosit. Nemohu nijak zasahovat,pokud Markéta sama nechce. Mohu za ni jen prosit. Prosit vytrvale a s láskou a vírou Stvořitele  aby Markéta co nejdříve pochopila, že je na špatné cestě. Až toto pochopí začíná fáze zpřetrhání pout. Pak jí dáš na mně kontakt a pak teprve budeme na tom pracovat. Bude to těžké a psychicky hodně náročné pro ni. Bude ji to stát mnoho energie a probdělých nocí, strachu a velmi tíživých stavů. Klíčové slovo v tomto případě je  POCHOPENÍ.

Nyní je ve stavu, kdy nechce chápat.  Napsalo se mi slovo woodoo. Je to určitý druh magie a tím se Tvá kamarádka zabývá. Neuvědomuje si, s čím si vlastně hraje, nemá představu o  riziku této magie, ani její síle. Stojí na okraji propasti. Stojí tam sama, všemi opuštěná.

V této chvíli, je i Stvořitel velmi daleko. Ona sama se vzdálila jeho lásce. Její ochránce nesmí zasáhnout. Bůh nám dal svobodu.  Vše kolem ní obklopuje hluboká, neproniknutelná tma. Sama nenajde sílu k obrácení ke světlu.

Její oči jsou slepé a uši hluché. Prosím, všechny, kteří dočetli tyto řádky. Prosím o modlitbu za tuto duši.

 

 Pane nedovol, aby tuto ženu ,síly temnoty, přivedly do propasti.

Ve jménu Nejsvětějšího srdce Tvého syna Ježíše, otevři její oči.

Odpusť jí, že svou vinou  ztratila cestu  k tobě a své jméno obětovala Zlu.

Prosím, aby pochopila, že její cesta je cestou záhuby a věčného zotročení duše. Ve jménu Nejsvětější Trojice prosím o záchranu její duše. 

S láskou Kytička

 

Obrazek

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

at zvitezi dobro...

(taiza444, 11. 6. 2012 9:04)

Take se rada pomodlim a doufam ze se z toho dostane,vim velmi dobre co ji ceka a vubec ji to nezavidim.Prosla jsem si necim podobnym a dostavam se z toho jiz asi 8 let.Doufam ze ji casem dojde jak uzasnou kamaradku ma.Pavla je bytost plna svetla a urcite uzasny clovek.

dobro je silnější...

(čekanka, 15. 9. 2009 23:34)

přidávám se ke všem, kteří se rozhodli pomoci této zbloudilé dušičce...modlím se a prosím o záchranu její duše... zmatené... ztracené... mrazí mě...bude to těžká cesta....kéž bychom měli všichni takovou spřízněnou dušičku,jako je Pavla....Pavlí... jsi úžasná bytůstka...

Světlo

(Lenka, 1. 9. 2009 8:52)

Přidávám se modlitbou a prosím o uzdravení duše této paní.Pavli je krásné mít takovou kamarádku jako jsi ty,tvé světlo dá zase vše do pořádku,s láskou Lenka.

Anně

(Lidy, 19. 8. 2009 23:00)

To co vysíláme to se nám vrátí, ať to dobré či špatné. Co chceme to bude. Na co myslíme to bude. Jací jsme to přitahujeme. Přeji Vám dobrou noc :-)

prosba

(Alena, 19. 8. 2009 17:53)

Dobrý den Kytičko chtěla jsem Vás požádat o pomoc.Bylo by to na dlouhé vyprávění.Jen jsem Vás chtěla požádat jestli je okolo mě ochrana .Prošla jsem si hroznou energii ve spojení s dcerou a synem .a ještě s jednou paní (odvádění dušiček).Proto jsem Vás vyhledala zda by jste se na nás mohla podívat.Děkuju moc Aja

ochranný štít

(Jana, 14. 8. 2009 14:13)

Chtěla jsem se Vás zeptat na jednu maličkost. Nechala jsem si od kartářky vyložit karty...přišla na to, že mám kolem sebe silnou skořápku plnou negativní cizí energie, které se musím okamžitě zbavit. Neznáte někdo způsob zničení této skořápky? Děkuji moc za radu. Jana

Světlo ....

(Zuzka, 13. 8. 2009 12:11)

Prosím Světlo Ježíše Krista s láskou a pokorou o vložení léčivých symbolů andělů - Rozhodnosti a nové orietace - Zralosti a moudrosti - Čistoty a průzračnosti - Božské moudrosti - Osvobození ze závislosti a Světlo Ježíše Krista do celého bytí a do všech jeho úrovní Markétce v souladu s Boží vůlí. Děkuji Ti Světlo Ježíše Krista s vděčností Zuzka

neskutočne silný príbeh

(lorelay, 13. 8. 2009 10:53)

...verím, že Svetlo zvíťazí!

taky se připojuji s motlitbou

(Iva, 12. 8. 2009 22:27)

Posílám LÁSKU a SVĚTLO Markétě, více toho ani udělat nejde, pokud ONA sama nepochopí. S láskou Iva

pro Pavlu

(Monika, 12. 8. 2009 20:21)

Milá Pavlo ,i já budu na vás myslet na svých modlitbách. Na vás na obě.
Aby tys měla sílu při Markétě stát a na Markétu ,aby si uvědomila ničivou sílu negativní energie ,kterou se snaží využívat.Vím jak těžké to pro tebe je.I já něco podobného prožívám se svou kamarádkou,kerá v tomto našla zalíbení a stal se z ní jiný člověk.
Věřím ale ,že Bůh jí otevře oči a ona opět najde správnou cestu a správný směr.Přeji ti hodně lásky a síly Monika

Za Markétku

(Monika, 12. 8. 2009 19:20)

Tiež som prosila za Markétku, a vo svojich modlitbách budem prosit, aby si uvedomila, že je na velmi zlej ceste. Markétko, prečo si si vybrala zlo a nie dobro. Prosím ta uvedom si, že touto cestou sa dostaneš do pripasti. Prosím ta Ježiši, a všetkých svatých andelíkov o pomoc pre Markétku. Pomožte jej prosíííííím, nenechavajte ju v tom samu.

Monika

negativní myšlení

(Anna, 12. 8. 2009 18:20)

Kytičko, čtu Vaše stránky, je to opravdu zdroj zajímavého a netradičního myšlení, v dobrém smyslu.Sekty ,jejich rituály, satanské kulty, i laik chápe, že to nemůže být dobré. Možná by tohle téma šlo rozšířit o něco tak banálního, jako jsou zlé myšlenky a úmysly jinak "normálních " lidí nebo nějaká forma negativního myšlení o bližním (např. aby sousedovi chcípla koza D:).Stalo se mi, že v práci mi závidí 2 spolupracovnice úspěchy , kterých jsem dosáhla jenom prací, nemají mě rády, ale zlo které vyvíjely, se obrátilo proti nim. Je pravda, že jsem je prohlédla a tak nějak vím jak s nimi jednat.Ale mohla jejich nepřejícná reakce a zloba být zbraň co se obrátila proti nim samým?Nevede se jim dobře. Já si hledím práce, pro mě je to mnohem víc než jen zdroj příjmů a jsem v pohodě.Ale ony? Jsou zlé a snad i závidí, okolí se od nich začíná odvracet.

WOODOO

(modroočka, 12. 8. 2009 16:38)

Ráda bych napsala příběh, který nevědomky režírovala jedna paní. S hodně dobrou vlastní energii, šikovnosti v podnikání a příslibem, že jiný muž může vydělat hodně peněz v ČR. On se zadlužil a postupem času narazily na zákony, které přišly v platnost spolu s EU. Vidina zisku se vzdalovala, úroky mu v bance rostly.
Ta paní se rozhodla pomoci, uplatnit svoji znalost českého jazyka. Vzala s sebou tohoto muže do republiky, ubytovala ho zadarmo u svých kamarádů a kamarádek, usnadnila vše, co bylo možné. Dokonce se jí podařilo sehnat i odběratele-podnikatele... vše tedy vypadalo velmi dobře.
Jenže ... peníze nepřicházely tak jak si ten pán předtavoval. A zcela záhadně všichni ti, kteří mu pomáhali, byli velmi nemocní, lékaři si neuměli poradit s pacienty... děti, které postihla "zloba" jako první, bojovaly o svůj život, nemohly dýchat apod. Přesvědčit toho muže, aby přestal uplatňovat svoje woodoovské praktiky bylo velmi obtížné, ale povedlo.
Věřím, že i v tomto případě se vše obratí v dobré.

ochrana

(Petra, 12. 8. 2009 15:38)

přesně,jak píše Kytička.Já používám budˇ bublinu,nebo si představím okolo sebe bílé světlo-čistou lásku.Používám to i pro svou rodinu,hlavně děti.A myslet pozitivně a nepřipouštět si zlo - každému říkám-pozor na sílu myšlenky.
Jinak i já jsem za Markétu prosila,přeju jí atˇ všechno dobře dopadne.

Není to zase tak jednoduché

(Kytička, 12. 8. 2009 13:45)

Jani,stejně jako funguje imunitní systém našeho fyzického těla, tak i naše duchovní tělo není úplně bezbranné.Způsobů jak se chránit před negativní energií je několik. Ať už je to ochranný štít(návod na vytvoření štítu je na stránkách),můžeme si kolem sebe vytvořit systém zrcadlového efektu(kdy pomyslné zrcadlo odráží negativní energii), nebo ochrannou bublinu,to opravdu záleží na naší představivosti. Opakování vhodných afirmací zdokonaluje náš ochranný systém. Také vytvoření dohody s našim ochráncem(andělem,který je našim průvodcem ve všech životech)a my požádáme o jeho ochranu před útoky zla. Naše přesvědčení a myšlenka, že nic zlého k nám nesmí, protože jsme pod Vyšší ochranou Stvořitele a andělů, umocňuje tento efekt. Zkrátka, nepřipustit si myšlenku, že by něco zlého nám mohlo ublížit. Je prokázáno, že v takovémto případě, pokud máme vytvořenu pevnou duchovní ochranu, se negativní energie vyslaná k nám, vrací, s dvojnásobnou silou zpět k tomu, kdo jí vysílal. A pak se dějí věci. Znám nevysvětlitelná úmrtí, tragické nehody z neznámých příčin, náhle sebevraždy a podobně. Kdy se později ukázala příčina, tj. používání negativní zhoubné energie, ať už úmyslné ublížení, pomsta, nebo jen škodolibá radost způsobená závistí.
Přeji ze srdce všem, aby se setkávali jen s láskyplnou energií a nemuseli nikdy řešit tyto otázky.
S láskou Kytička

Prosím o vysvetlenie

(Jana, 12. 8. 2009 13:13)

I ja som sa pridala k prosbe a modlitbe.

Potrebovala by som však vysvetlenie, ako je možné, že sa môžme stať, napr. v kaviarni tak ľahkou obeťou prekliatia (uhranutí).
Ako takéto prekliatie pocítime?
Ako sa chrániť?
Chránia nás naši anjeli strážny alebo dokážu naši ochráncovia niečo podobné zrušiť, odraziť preč od počiatku?

Kytička prosím Vás o odpovede, ďakujem.


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 3256711
Měsíc: 16161
Den: 626