Jdi na obsah Jdi na menu

TŘIKRÁT O LÁSCE A O BOLESTI

20. 3. 2009

ObrazekPříběh 1

Dobrý den, Kytičko.

Nevím, zda moje trápení není absurdní, svým způsobem si za něj mohu sama. Myslíš, že milovat člověka, který neopětuje lásku je hřích? Přistoupit na na jeho „"hru", že tomu necháme volný průběh a časem se uvidí? Co když budu takhle čekat věčnost a mezitím mi něco důležitějšího uteče? Hrozně mě bolí, že mě jen bere jen jako kamarádku a přesto je mezi námi něco víc než jen kamarádství.. Hrozně mi to ubližuje a přesto se od něho nedokážu odpoutat.Co když jsme se měli jen potkat, abysme si navzájem něco uvědomili?Vím, že to je napsáno jako telegram, nemohu to ani napsat, bolí to. Jsou chvíle, kdy se cítím hrozně silná a říkám si, tak a teď to zvládnu a je to vše v pořádku. Ale pak se najednou objeví ve mě smutek a je mi to hrozně líto. Věřím, že existují andělé, protože kdyby ne, spoustu věcí z kterých mám strach, bych nezvládla. Ale tento vztah je něco, s čím si vůbec nevím rady.Můžeš mi prosím dát odpověď, i když třeba jen krátkou. Mockrát Ti děkuji.

Evik

 

Není to hřích Evi, je to jen ztráta času.
Musíme si uvědomit, že nikoho nevlastníme, že city druhého člověka jsou darem.
Pokud tento dar, není určen právě nám, nelze jít hlavou proti zdi.
Napadlo mně přísloví " Kdo chce, hledá způsoby, a kdo nechce hledá důvody".
To je přesně ten případ, kdy nám druhý člověk říká, teď ne...teď není vhodný čas tě milovat.
Je to jen oddálení věty " nemiluji Tě. Budeme jen kamarádi.
Je to jen lež z milosti. Ty nepotřebuješ milosti. Jsi silná osobnost. Zvládneš se od toho muže odpoutat a
pochopit, že láska je něco vyjímečného. Něco, co si nelze vynutit.
Přeji krásné sluníčkové dny
S láskou Kytička

 

Obrazek


ObrazekPříběh 2.
Dobrý den Kytičko,
obracím se na Vás v naději, že mi pomůžete pochopit a snad i poradíte co mám dělat. Jsem s nynějším partnerem 4 roky a máme spolu krásnou 9ti měsíční holčičku, v létě chystáme svatbu. Je pravda, že spolu nejsme asi ideálně sladěni, je trošku jinde než já, ale myslela jsem si, že každý vztah má své a že je to takhle v pořádku, hlavně když nás má rád, je skvělý táta, pracuje, nepije, nechodí za ženskýma atd..

Před ním jsem byla rok s bývalým, jehož jsem kvůli tomuto současnému opustila. Rozchod byl pro bývalého smutný, ale vybrala jsem si. Myslela jsem si, že je vyřešeno. Bohužel, asi ne. Před dvěma lety jsme se opět zkontaktovali, promluvili si a volila jsem podruhé. Bylo to velice těžké, ale nevrátila jsem se k němu.

Avšak celou tu dobu (již 4 roky) se mi o něm zdá. Ne každou noc, ale je to silné. Vždycky mě to zaskočí a rozhodí. Nemohu zapomenout. On zřejmě taky ne, i když nejsme v kontaktu. Zdá se mi v různých obměnách, že jsme spolu i když spolu být nesmíme. Je to bolestné ale zároveň je v těchto snech láska.

Kytičko, co znamenají tyto sny? Nechávám to být, ale stále se to vrací, co mám dělat? Bývalý přítel se mnou mluvit nechce, možná, kdybych se k němu chtěla vrátit, jinak ne

Já jsem u Vás četla příběh Jedenácté přikázání - Lásku nezabiješ. Asi jsem to už udělala.

Mnohokrát děkuji za odpověď.

Marne

 

Drahá Marne

To co Tě trápí, je stále neukončený vztah. Tvé srdce se podvolilo jakési jasné volbě, ale podvědomí tuto situaci nepřijalo. Stále se myšlenkami ubíráš k tomu druhému muži a nedokážeš své myšlenky koordinovat jiným směrem. Ve snu k Tobě přichází a příběh znovu ožívá. Touha obejmout, milovat,

být v v bližším  kontaktu je tak živá, že i po probuzení přetrvává díky silné emoci ve Tvém vědomí.

Je potřeba udělat propouštěcí rituál. Propustit toho muže z Tvého podvědomí a víc s ním nespojovat svůj život. Úkoly, které máš se svým současným partnerem jsou jasně stanoveny. Je tady i závazek k dítěti. Brzy pochopíš, že v tomto muži máš oporu, a že Tvé rozhodnutí bylo správné. Svou dceru má ten muž velmi rád. Miluje i Tebe. Neotáčej už hlavu a neponořuj se do vzpomínek. Nemysli na to, co bylo. Zpřetrhej pouta. Víš, stejně by to s bývalým přítelem tak úplně nefungovalo. Tento Tvůj nový vztah s otcem svého dítěte má daleko lepší prognozu a perspektivu.

Víš, nezabila jsi svou lásku. Tvá láska jen usnula. Je na čase jí znovu probudit. Ta láska bude směřovat tam, kde je Tvé místo, ale to si musíš ujasnit a pochopit sama. Čas Ti pomůže pochopit i zapomenout.

S láskou Kytička

 

Drahá Kytičko,
mám pocit, že slovo DĚKUJI nemůže vystihnout jakou jste mi udělala radost.
Moc jste mi pomohla, ani jsem nečekala, že odpovíte, jistě toho máte hodně. Jsem Vám za to moc vděčná.
Děkuji, děkuji, děkuji, jste zlatíčko.
Přeji Vám všechno krásné.

Marne

 

Obrazek

 Příběh 3.

ObrazekAhoj Kytičenko,

Nedokážu slovy vyjádřit, jak moc je dnes  moje duše bolavá. Nedávno jsem Ti psala o kolegovi, který se mi líbí. Napsala jsi mi, že se mám od toho muže držet dál. Že mně můj manžel  miluje a nesmím ho tím druhým vztahem zranit. Radila jsi mi, abych si pravidelně dělala ochranu z růžového andělského světla pokaždé, než vejdu do naší společné kanceláře. Já se o to opravdu snažila. Cítila jsem, ale, jak mi den ode dne ubývá energie a jak se mnou kolega doslova mává. Přiznám se, že mi trochu vadilo, když jsi mi napsala, že je manipulátor, já to viděla jinak. Je to milý a příjemný člověk. Kytičko, něco se ale stalo. Účastnili  jsme se jednoho školení a rozhodli se zůstav v tom městě, a vrátit se domů až druhý den. Nezvládla jsem to opojení,že je vedle mě. Procházeli jsme se, povídali si a pak se TO stalo. Zůstal u mě na pokoji a já jsem podlehla jeho lásce. Teď se za to stydím a bojím se, že manžel to pozná. Vím, že by mu to hodně ublížilo. Nechci dětem brát jistotu a zázemí, ani milujícího otce. Kytičko, co mám dělat? Kolega se tváří, že se tak moc nestalo. Já jsem na dně. Zdá se mi, jako bych byla mezi mlýnskými kameny. Někdy mám pocit, že mám, co mi patří a že jsem si sama všechno zničila. Kytičko, máš pro mě nějakou radu?

Klárka

 

Obrazek

Milá Klárko,

To, co se stalo, nelze už vrátit. Jsme lidé chybující a bohužel své chyby až příliš často opakujeme. Tvůj kolega využil situace a dostal Tě tam, kam Tě dostat chtěl. Není to ale typ muže, který by  Váš vztah dotáhl do konce. Nemá v úmyslu začít nový život po Tvém boku. Jsi pro něj jen příjemným zpestřením všedního dne. Malovala jsem Vaše čakry. Propojení je pouze přes druhou a třetí čakru. Vůbec to není srdeční záležitost. Ale přemýšlej ještě trochu dál.

Zatím co jsi se milovala s jiným mužem, Tvůj manžel se staral o Vaše děti, myslel na Tebe s láskou. Těšil se až se vrátíš. Je to upřímný rovný chlap. Můžeš se na něj vždy spolehnout.

Váží si Tě a jeho láska je velmi silná. Takovýto dar se nezahazuje. Vaše energie proudí přes srdeční čakru a mají pevná vlákna. Vnitřně bys odchod od manžela těžce nesla.

V minulém životě jsi mu několikrát ublížila a pokud nezměníš své chování, otočí se tento negativní postoj opět proti Tobě. Mám Ti napsat, že jednou se může stát, že ztratíš své děti, abys pochopila to, co Tvá duše zatím nechápe. Nemysli na nic tragického, to jsem neměla na mysli.

Mám před očima muže, který miluje svou rodinu a své děti, nikomu nedá. Udělá všechno proto, aby je získal. Vidím Tvojí prázdnou náruč. Vidím Tvůj nezměrný smutek. Myslím Klárko, že je nejvyšší čas se obrátit zpátky a doslova utíkat tam, kde je Tvé místo. Nezatěžuj znovu svou karmu, protože míra trpělivosti osudu je nevyzpytatelná.

Přeji Ti hodně štěstí. Ať to, co se stalo, zůstane skryto ve Tvém srdci. Manželovi nic neprozrazuj. Popros za odpuštění pouze ve svých myšlenkách. Neber mu jeho víru ve Tvou lásku. Už jsi to několikrát udělala a jeho srdce je příliš citlivé na zradu.

S láskou Kytička 

Obrazek

Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3247327
Měsíc: 17248
Den: 732