Jdi na obsah Jdi na menu

TŘI PŘÍBĚHY, TŘI MIMINKA

8. 10. 2008

Obrazek21.9.2008 příběhč.1.
Drahá Kytičko,
S radostí Ti píšu novinku. Jsem ve 14 týdnu těhotenství. Zatím, je všechno,jak má být.Po odblokování jsem se cítila několik dnů unavená, ale za to klidná a vyrovnaná.Nejspíš to bylo opravdu důležité. Vždycky jsem chtěla mít velkou rodinu. Snad Teď budeme alespoň čtyři.
Moc se na miminečko s manželem těšíme. Není nic, co bych pro něho nebyla ochotná udělat.Moc Kytičko děkuji a doufám, že se poznáme i osobně.
S láskou v dušičce

Verča

 


Drahá Verunko,
Mám velikou radost, Verunko z Tvého těhotenství. Také z toho, že se nám povedlo od Tebe odloučit duchovní bytost, která Ti ubírala energii a v mnoha směrech Tě ovlivňovala. Pak bylo pro Tebe určitě jednodušší změnit i své myšlenky. Důležitý je pro Tebe teď klid. Opakuj si afirmace a nepřestávej věřit, že své dítě s láskou obejmeš a že bude zdravé a šťastné.
Vím, že miminko budeš milovat celou svou duší. Ještě bych Ti chtěla napsat,že Tvůj manžel, který Tě upřímně a z celého srdce miluje je  vzácný člověk, jeho energie jsou nesmírně čisté a jasné. Narodil se kvůli Tobě. Pomáhá Ti a posunuje Tvou duši tím správným směrem Nezapomínej na to.

Přeji Vám hodně sluníčkových dnů a lásky.

S láskou Kytička

 

Obrazek 7.10.2008  příběh č.2.  
Dobrý den milá Kytičko, (pokračování článku  z andělské poradny  PROČ MOJE KRÁSNÁ ZDRAVÁ HOLČIČKA MUSELA ODEJÍT?  Zveřejněný  05.01.2008)
zdravím Tě a prosím ještě jednou, jestli by jsi nebyla tak hodná a nepodívala se na "moji" situaci, již jednou jsi mi nesmírně pomohla a proto se na Tebe obracím znovu, i když vím, jak jsi zavalena žádostmi o pomoc a kolik Ti jistě chodí meilů od neštastných lidiček....Drahá Kytičko, psala jsem Ti tu nejsmutnější zprávu,jakou Ti může maminka psát, psala jsem Ti o svojí holčičce, která mi navždy odešla,když jí byly jen dva měsíce/sids/.....Ty jsi mi napsala Kytičko, že mám přestat zkusit plakat a podívat se dopředu, že na mě někdo čeká........měla jsi pravdu Kytičko, někdo na mě čekal, jsem těhotná......mám velikou radost, která je bohužel pro miminko uvnitř mě okořeněna smutkem z toho, že nás už navždy bude o jednoho méně...ale mám tak silný pocit, že je moje holčička s námi, myslím si, že se vrátila, že mi odpustila všechno a že ke mě znovu přišla dát mi další šanci, drahá Kytičko, prosím, podívala by jsi se, zda je moje holčička umě, nebo je to další láska, kterou přijmu s otevřenou náručí....a dopadne vše dobře........prosím, já vím, tolik otázek,ale mám "toho" plnou hlavu a těhotenské hormony vše umocňují......... omlouvám se za moje výlevy a děkuji Ti za vše děkuji

Edita

Moje drahá Edito,
Teď v tuto chvíli si jistě přeješ, aby ta dušička, která k Tobě přišla, byla Tvoje holčička. Ale musím Ti napsat,že k Tobě se nyní vrátila duše z daleko užším propojením energií, než tomu bylo v předchozím těhotenství. Je to duše milující a potřebuje hodně Tvé lásky, aby mezi Vámi došlo k srovnání účtů.Budeš toto dítě milovat s láskou, a obětavostí. A věř,že si to právem zaslouží. Mám Ti napsat, že jednou pro Tebe tato duše obětovala celý život. Cítím tak silnou vibraci a radost, že jste spolu. Musíš to určitě také vnímat. Víš, že si přivoláváme situace do svého života. Opakuj svému děťátku, jak moc se těšíš na Vaše setkání. Vím, že předchozí zkušenost, silně otřásla tvými city a emocemi. Je to přirozené. Byla to velká bolest. Poděkuj za tuto zkušenost a pochval sama sebe, že jsi tuto nesmírně těžkou situaci ustála a jsi schopná dát znovu život svému dítěti. A to v podstatě v dost krátkém časem. Navíc cítím, že jsi v celku v dobré psychické kondici, když přihlédneme k Tomu, co sis vytrpěla. Ale už jsem Ti jednou psala,že na Tebe někdo čeká. Teď je blízko Tvého srdce. Cítí Tvou lásku a stále čeká na Tvou náruč a Tvé polibky. Cítím,jak silné je Vaše pouto.

Těším se už teď na fotečku. Mám Ti napsat, že si máš tentokrát dát pozor na kolísání krevního tlaku.

S láskou Kytička

 
Obrazek8.10.2008 příběh č.3.

Milá Kytičko,
na jaře, když jsme si psali, jsem byla krátce těhotná a slíbila jsem ti, že až se náš brouček narodí, pošlu ti jeho fotku.
Náš třetí princ k nám na svět přišel 19.9. v 9,19 hodin a jmenuje se Štěpánek. Je to můj velký poklad a i když je tu se mnou teprve krátce, připadá mi, že ho znám už dlouho a cítím k němu velkou lásku.
Jeho příchod na svět provází hodně devítek. Co mu přináší do života tohle číslo, Kytičko? Ještě když jsme si psali, věřila jsem, že k mým dvěma klukům tentokráte přibude holčička. Nyní mám tři krásné klučiny a vím, že to má určitě svůj důvod. Děti jsou naši malí učitelé a obrovský dar v životě. Jsme vděční Bohu, že je máme.
Připojuji fotečku našeho milovaného chlapečka focenou přímo v porodnici. Jsou mu na ní 3 dny.
Měj se sluníčkově :-)
Péťa

Obrazek


Peťulko moje,
Moc Ti gratuluji, jsem ráda, že to všechno šťastně dopadlo. Štěpánek je zkrátka úžasnýý a co se týká data narození, devítka je duchovní číslo. Bude to dušička se smyslem pro humor a bude Vás bavit svou vtipností a originalitou. Lidé s takto postavenými čísly v datu narození mají obvykle vysoké ideály. Více devítek dává člověku vysokou dávku mentální energie a vysokou úroveň inteligence.Dvě devítky v datu narození měl například John Lennon, nebo Agatha Christie.Štěpánkovi dej za mně pusinku a Tebe moc objímám.Přeji hodně sluníčkových dnů a posílám náruč lásky.

Kytička

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pohlazeni

(Dana, 9. 10. 2008 16:22)

Kyticko dekuji moc za zverejneni tak krasnych a pozitivnich pribehu.Je to pohlazeni na dusi.

Přeju Všem hodně zdraví

(elkan, 9. 10. 2008 10:50)

Hodně štěstí

(Pírko, 8. 10. 2008 15:11)

Tři krásné příběhy, naplněné štěstím..Moc Vám všem přeji, ať chováte v náručích svá štěstíčka a užívate si být mámou, ne každá žena zažije tento dar..Tak to vychutnávejte plnými doušky..:))

:)))

(Janka ( s dušičkou babatka ), 8. 10. 2008 13:12)

Želám veľa zdravia, štastia a lásočky malinkým miminkám a ich maminkám.
Je to krásne...: ))))
Teším sa s Vami.

Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 7
Celkem: 3259484
Měsíc: 15462
Den: 590